FANDOM


Storm Liland Anker-Hansen ()
Storm2016
Personalia

Navn Storm Liland Anker-Hansen ()
Kjønn Mann
Født 19. juni 1986[1]
Død 13. juli 2017 (31 år)
Karriere
Tidligere yrker Eier av Invictus (2015-2016)
Eier av Café Invictus (2015-2016)
Bartender på Cleo (2008-2009, 2014)
Treningsassistent på Gaius Gym (2012, 2013, 2014)
Daglig leder på Gaius Gym (2013-2014)
Prosjektleder i Lycke Hotels (2012-2013)
Jobbet med Byen i byen (2012)
Soldat i Fremmedlegionen (2011-2012)
Økonomiansvarlig på Restaurant Cleo (2010)
Utviklingssjef for Grefsen-hotellet (2008)
Hotellsjef (2008)
Konsernassistent (2007-2008)
Vaskehjelp hos Astrid (2007)
Assistent i ledelsen (2006-2007)
Pikkolo (2006)
Medarbeider på Headache (2006)

7-eleven (? - ?)

Familie
Far Georg Anker-Hansen ()
Fosterfar Kjell-Ivar Liland ()
Mor Hege Liland ()
Halvsøsken Juni Anker-Hansen
Jens August Anker-Hansen
Eddie Holte 
Charlotte Iversen Anker-Hansen
Bjørn Ivar Liland
Liv Liland Anker-Hansen ()
Thea Liland
Barn Vilja
Forhold
Tidligere partnere Vilde Mykland (2006, 2007, 2008)
Cecilie Dahr Hove (2008-2009, 2009-2010 )
Andrea Skogli (2009)
Runa Jørgensen (2012-2013 )
Lotte Fjeld (2016, 2016)
Enkelttilfelleforhold Line Halvorsen (2015)
Serieinformasjon
Sesonger 21-27, 28-30, 31-34
År 2006-2011, 2012-2014, 2014-2017
Skuespiller Kim-Daniel Sannes


Storm01

Før serien Rediger

Storm Liland vokste opp som sønn av Kjell-Ivar og Hege Liland, skjønt hans egentlige far var Georg Anker-Hansen, som for en periode var morens elsker. Dette var imidlertid ikke kjent for verken han selv eller allmennheten, minst av alt for resten av familien. Han var en del av en søskenflokk på fire; hans eldre bror Bjørn Ivar og den yngre søsteren Liv. Senere kom også lillesøsteren Thea til verden. Storm viste aldri noen stor interesse for skolen, og begynte i tidlig alder å vanke på byen og drikke alkohol.

I serien Rediger

2006-2011Rediger

Storm raner Aker Shoppingsenter

Storm raner Aker Shoppingsenter.

Vi blir kjent med Storm som en utagerende ungdomsgutt. Mye festing og hyppig kontakt med politiet preger hverdagen til Storm. Etter at foreldrene døde, ble hverdagen stadig vanskeligere å takle for Storm, og i desperat mangel på penger valgte han den drastiske løsningen å rane Aker Shoppingsenter. Ting så en stund lysere ut, nå som pengeproblemene var løst, men etter hvert begynte politiet å granske, Kjetil Bjerkedal ble satt på saken, og både Storm og hans venn (men ikke medsammensvorne) Morten Bakke kom i politiets søkelys. Storm greide til slutt å gjøre opp for seg ved å levere tilbake det som var igjen av pengene til kassereren han ranet på shoppingsenteret. Han klarte også å lure den plagsomme og småkriminelle «Schäfer'n» i en felle, som gjorde at mistanken rundt ranet falt over på ham.

Storm kaster ut Astrid

Storm kaster Astrid på dør når hun forteller ham at han er Georgs sønn.

Etter at Storm fant ut at Georg Anker-Hansen var faren hans, skjerpet han seg og ble en del av Anker-Hansen konsernet. Han begynner å engasjere seg i forretninger, og lykkes på feltet. Dette hindrer han allikevel ikke fra å feste litt en gang i blant, og under en fest treffer han Vilde Mykland, som planlegger å oppdra et barn sammen med sin kjæreste Ellen Lavik. Siden de lesbiske jentene ikke kan bli gravide med hverandre, bestemmer Vilde seg for å ligge med en tilfeldig person på byen, som blir Storm. Han lover å ikke fortelle noen om det, og skal ikke ha noe ansvar i forhold til barnet, men da Vilde føder og han ser hvordan barnet stadig blir behandlet skjødesløst, bestemmer han seg likevel for å gripe inn. Han går til sin farmor Astrid og forteller det, og hun lover å ta hånd om det. Hun setter sin beste advokat på saken, nemlig Louise Fassbinder, og lover at saken er i trygge hender, og at Storm snart har full foreldrerett over barnet. Alt går som planlagt, og det hjelper ikke stort at en av Vildes slektninger, Pelle Krogstad slår ned Storm under saksmøtet. Akkurat da det ser ut til at Vilde har tapt, trekker Storm seg, og de blir enige om delt foreldrerett, selv om Vilde har hovedansvaret. Dåpsdagen kommer, og Vilde døper gutten Gjert Mykland.

I konsernet gjør Storm en god innsats, og det tar ikke lang tid før han blir konsernassistent. Han føler stort ansvar overfor jobben, og arbeider flittig i håp om å en dag få en enda bedre jobb. Da Astrid merker at familien begynner å slå sprekker, bestemmer hun seg for å dele ut arven, altså prosentandeler av konsernet til sine barnebarn. Som resultat av dette sitter Storm igjen med 23,5% av aksjene. Dette blir Storm svært glad for, og nå føler han seg for alvor som en Anker-Hansen. Når konsernet fusjonerer med hotelleier Tom Ivar Hove og hans Ruccola-kjede, gir han hvert av de fire barnebarna 8,5 % aksjer, og Storm sitter igjen med 15 %.

Fusjonen med Tom Ivar Hove fører til mye kniving om aksjer, fordi Hove tenker i andre baner enn Anker-Hansen-familien tidligere har gjort.

Storm avslører Jens August

Storm kommer med en sjokkerende avsløring om Jens August og Vilde.

Storm er fremdeles forelsket i Vilde, og han setter virkelig friksjon i aksjene da han avslører at hans halvbror fra Anker-Hansen-siden Jens August hadde sex med Vilde under hotellets julebord. Jens August har nemlig en ekteskapskontrakt med sin kone Eva Rosenkrantz som sier at hvis han er utro tre ganger mister han halvparten av alt det han eier til henne. Dette var den tredje gangen, og Eva mottar 7,5% aksjer, noe som gjør Storm ganske upopulær blant familien. Bedre blir det heller ikke da Eva nekter å selge, men isteden slår seg sammen med Hove. Familien tilgir likevel Storm, men hans forhold til Jens August blir sterkt svekket.

Jens August blir allikevel nødt til å være på godfot med Storm, da OL-komiteen med Guri Høyer i spissen gir dem et tilbud om å holde OL i Oslo og bytte Hotel Cæsars tomt mot en tomt på Ekebergåsen. I praksis vil dette si at det nåværende hotellet blir revet. Både Astrid, halvsøsteren Juni og Jens August synes ideen er tåpelig, samtidig som Julie er i Danmark, og Juni tar seg av stemmen hennes. Dermed er det Storm som blir tungen på vektskålen. Hvis han stemmer for, blir hotellet revet; hvis han stemmer imot, vil det få stå. Han er ennå sur på Jens August og ivrig etter å ta sine egne valg. På grunn av dette stemmer han for, men Eva overrasker alle og stemmer i mot. Storm har igjen kommet i unåde hos familien. Hendelsen gjentar seg nok en gang. Guri Høyer tilbyr Hove en meget spesiell tomt på Ekebergåsen, nemlig Sjømannsskolen, som er litt av en perle, og Eva klarer å overbevise Julie til å stemme for denne gangen. Familien prøver å lokke til seg Storm med både hotellsjefsstilling og smisk, men da Storm overhører en samtale mellom Juni og Jens August hvor de snakker om at han ikke passer for den stillingen ennå, skjønner han hva de driver med. Da avstemningen kommer, virker alt tapt, men da propellen til Egil Espevolls gamle sjøfly faller ned fra veggen ombestemmer Storm seg, og forslaget blir nedstemt.

Storm fortsetter å være forelsket i Vilde etter et kyss i en tung periode hvor Gjert er syk. Vilde er imidlertid forelsket i Marius, den nye bartenderen. Storm sier klart i fra til Marius at han skal holde seg langt unna Vilde. Vilde finner ut av dette og skjeller ut Storm. Storm angrer seg og snakker med Marius. Over de neste ukene blir de gode venner, og Marius flytter inn hos han og Liv, fordi han har blitt kastet ut av leiligheten sin. På en fest hos Storm og Liv, blir Vilde så full at hun kysser Storm, og de ligger sammen. Det er her Vilja blir unnfanga. Storm prøver å ringe Vilde, men Vilde verken tar telefonen eller ringer ham tilbake.

Storm tar farvel med Gjert

Storm tar farvel med Gjert.

Dette ene ligget får også store konsekvenser, for en tid senere oppdager Vilde at hun er gravid nok en gang, og både Jens August og Storm kan være faren. Roy peker ut at Vilde i hvert fall vet at Storm er faren til Gjert, men Vilde begynner å tvile. Hun skaffer en tyggegummi Storm har tygd på og gir den til legen. Hun får svar på prøven, og det viser seg at Storm ikke er faren til Gjert. Dette kommer som et sjokk på Storm, og han tar det svært tungt. Etter dette nekter han å ha noe med Vildes kommende barn å gjøre, uansett om han er faren eller ikke. Hun bestemmer seg for å ta abort og reise til Brasil. Han tar sammen med Liv farvel med Vilde og Gjert i lobbyen, og Vilde reiser. Det han imidlertid ikke vet er at Vilde aldri tok abort, men fremdeles var gravid da hun dro til Brasil. Dermed har Storm kanskje likevel et barn, som han ikke vet noe om.

Storm har det tungt i dagene etter at Vilde og Gjert har reist. Han vil bare sitte hjemme for seg selv, men Liv oppmuntrer ham til å gå på jobben, og etter hvert ser ting ut til å gå bedre. Han virker også å få mer og mer tillit og ansvar i konsernet, og får blant annet ansvaret for ansettelsen av en erstatter for Vilde på Joly. Dette fører til at han stifter bekjentskap med Tom Ivar Hoves datter, Cecilie, et bekjentskap som får en noe turbulent start.

Da Hove bestemmer seg for å ansette sin datter Cathrine Hove som ny hotellsjef etter Nadia Selam Tefari, blir han rasende, fordi han vil ha den jobben. Han går til Hove og sier at han vil gi sin stemme i alle saker fremover, og sier han vil ha jobben. Hove bestemmer seg for at han og Cathrine skal dele jobben til han tar en endelig avgjørelse senere. Storm blir veldig fornøyd med dette, mens Cathrine ikke er like fornøyd. Cathrine bestemmer seg for å prøve å sabotere Storms sjanser, og får han til å se ut som en hissig og slem hotellsjef, mens hun beklager ham og tilsynelatende er på hans side i sakene de håndterer. Det blir en utrolig fin mulighet for det, når en telefonregning dukker opp. Telefonregningen er 30 000 kr over hva som er normalt, og Jens-August gir ham oppgaven i å finne årsaken. Cathrine sier at Storm må gå hardt ut når han snakker med personalet, og akkurat det gjør han. Da han er ferdig med å skrike og går, unnskylder Cathrine oppførselen hans, men samtidig får personalet til å forstå alvoret. Storm finner ut at personen som har ringt, har ringt til en spåkone, og at de fleste samtalene er tatt fra verkstedet. Både han og Cathrine tror det er Viggo Hauge som har ringt. Storm holder et lite øye med Viggo. Samtidig gir Jens-August ham et oppdrag i å følge Guri Høyer rundt fordi han tror at det er en link mellom hun og dommeren.

Storm godtar oppdrager og har noen netter han følger Guri. Imens på jobb blir han trøtt og uoppmerksom. Det gjelder også et øyeblikk hvor Guri og dommeren faktisk møtes, når Storm sover. På hotellet spionerer Storm på Viggo og overhører en samtale han egentlig har med Juni, som Storm tror er med spådamen. Han kaller Viggo til kontoret sitt og forteller at han vet om samtalene til spåkonen og at han hørte samtalen han hadde nylig. Juni stormer inn og kjefter på Storm, og forteller samtidig at det var henne Viggo snakket med. Storm unnskylder og går til Cathrine og gir henne huden full. Hun beklager og forteller at hun også var overbevist om at Viggo hadde ringt. Senere kommer Roy Krog til Cathrine Hove]og forteller at Pelle Krogstad har ringt til spådamen. Cathrine forsikrer at Pelle ikke skal få sparken, og går til Storm. Han sier at han må sparkes, og hun er enig. Storm kaller Pelle]opp til kontoret og sparker ham. Storm går til Jens August og forteller at han ikke gidder å følge Guri Høyer lenger, og Jens August er enig i at det er liten vits. Han ber ham derimot å følge dommeren, og Storm gjør det.

Storm og Cecilie

Storm sammen med Cecilie. Foto: TV 2

Da Cathrine får jobben som hotellsjef blir Storm sint og slutter. Han kommer tilbake, men ender til slutt med å jobbe i baren. Han innleder også et forhold med Cecilie Hove. De er lykkelige sammen og det ender opp med at Storm flytter inn i kollektivet hvor Cecilie bor. Etter hvert bestemmer Cecilie seg for å dra til Etiopia sammen med de andre i kollektivet for å hjelpe de fattige. Storm blir veldig lei seg for at hun bestemmer seg for å reise, og savner henne utrolig mye mens hun er borte. Han bestemmer seg for å reise nedover til Etiopia for å overaske henne, men før han rekker å reise klarer hun å overraske han med å komme hjem. Han blir utrolig glad, helt til han for vite at Cecilie tok abort før hun dro. Han flytter ut. Etter flere uker med frem og tilbake, blir det helt slutt med Cecilie. Kort tid etter innleder han et forhold til Andrea Skogli.

Forholdet til Andrea forblir veldig vinglete, ettersom han tydelig ikke er helt ferdig med Cecilie. Andrea er svært sjalu på dem, og holder på å flytte ut flere ganger, men Storm overtaler henne til å bli. Etter at Cecilie havnet i en bilulykke med Storms niese, Victoria Lunde blir hun svært utmattet, og må trene på å gå igjen. Siden ingen andre har tid til henne, må Storm rykke inn for å hjelpe henne.

Storm holder det skjult for Andrea at han hjelper Cecilie, men hun oppdager dem til slutt. Andrea skjønner at Storm hjelper Cecilie hver dag, og ikke er ferdig med henne, og bestemmer seg for gjøre det slutt med han. Han sier farvel til Andreas sønn, Nils, og de drar hjem til Vestfold.

Storm får beskjed om Livs død

Storm får beskjed om Livs død. Foto: TV 2

Lilands Livs begravelse

Storm (lengst t.v.) sammen med sine gjenværende søsken på morssiden, Thea og Bjørn Ivar, i Livs begravelse.

Etter en stund dør Liv i en trafikkulykke på Karl Johans gate, og Storm tar dette tapet svært tungt. Den neste tiden blir han mer og mer opphengt i Cecilie. Han er sjalu på Cecilie og Alexander Löw, som han tror har et forhold. Han finner Alexanders knappenål i senga til Cecilie, og tror umiddelbart det verste. han prøver å unngå Cecilie, og konfronterer henne til slutt om dette. Hun benekter det. Han prøver å tyne Tuva for informasjon, men hun sier at Cecilie kun betror hemmeligheter til dagboka si. Storm bestemmer seg for å finne dagboka og lese den. Han gjør det, og får seg en fin overraskelse. Men han angrer umiddelbart. Han spør Jens August om hva han skal gjøre, og han sier Storm ikke må si noe. Men Storm angrer så fælt at han forteller Cecilie om det. Hun blir forbanna og kaster han ut av rommet.

Storm prøver å unnskylde seg, men Cecilie vil ikke høre på han. Til slutt tar han motet til seg og gir henne en minnebok om dem. Han sier han elsker henne, og hun sier hun skal se på den. Hun ringer henne da han er på jobb og ber han møte han et sted. De møtes ved Oslofjorden og der brenner de boka sammen, og starter en ny fremtid sammen. De våkner sammen neste dag og er svært lykkelige. Storm vil ha med seg Cecilie til Transylvania i Romania, men konsernet er i krise. Storm tilbyr seg å være syndebukk og Konsernet bestemmer seg for at Storm skal si at han tipset President Brown om aksjene. Det gjør han også.

Storm og Cecilie

Storm og Cecilie Dahr Hove under feiringen av Astrids hundreårsdag.

Storm og Jens August tale til Astrid

Storm og Jens August holder tale til Astrid under hennes hundreårsdag.

Etter at Storm tok på seg skylda, sliter han hjemme. Media driver og graver i fortiden hans, og skriver om det i avisene. Dette betyr at familien ikke kan bli sett med han offentlig, siden da avlyser mange avtaler med konsernet. Derfor han familien mindre tid til han. Cecilie bryter også kontakten med han, siden han ikke kan fortelle henne sannheten. Men hun finner ut av det etter hvert, og flytter inn til Storm igjen. Etter hvert ønsker Jens August og Juni å kjøpe av han aksjene, slik at ikke flere avlyser kontrakter. Han finner ut av det, og bestemmer seg for å selge til Cathrine, og de inngår avtale sammen. Men så kommer han til å tenke på Astrid, en som alltid har vært snill mot han, og han angrer seg. Men Cathrine vil ikke avlyse avtalen. Da tilbyr Cecilie seg å selge sine aksjer til Cathrine, for å få henne til å avlyse avtalen og forhindre mer krangel i familien. Cathrine godtar det.

Storm ved Cecilies grav

Storm ved graven til Cecilie. Foto: TV 2

Storm ved Cecilies grav 2

Storm ved graven til Cecilie. Foto: TV 2

Restaurant Cleo sliter økonomisk, og Cecilie tilbyr Storm jobb som økonomiansvarlig på Restaurant Cleo, noe han takker ja til. Senere kommer Jens August og tilbyr han jobb som økonomisjef for konsernet, en stilling han planlegger å ta. Imidlertid overhører han Eva og Jens August snakke om at han kun skal brukes som en nikkedukke. Storm blir rasende på familien, og føler seg langt fra godtatt. Det blir heller ikke bedre når det viser seg at Cecilie har gått bak ryggen hans og svindlet til seg penger for å holde Restaurant Cleo gående.

Forholdet deres blir med nød og neppe reddet når det viser seg at Cecilie er gravid. Ting går dessverre ikke som planlagt, når det samtidig viser seg at Cecilie har livmorhalskreft, og at å bære frem barnet setter livet hennes i fare. De velger allikevel å ikke abortere barnet, som de døper Håp med tanke på alt det gode som skal komme. De avvikler seg fra alt som heter forretninger, og Storm velger å selge sin aksjepost i konsernet. På grunn av det dårlige forholdet til familien bestemmer han seg først for å selge til Cathrine, men i siste øyeblikk selger han til Jens August for å holde aksjene i familien. Alt ser ut til å ordne seg, inntil Cecilie på tragisk vis omkommer i en brann under en familiemiddag på Ankerseteren. Storm står igjen knust, og bestemmer seg for å melde seg inn i Fremmedlegionen og flytte fra Oslo. Han ber Jens August fortelle familien at han har dratt til Bali.

Storm på vei tilbake til Oslo

Storm på vei tilbake til Oslo. Foto: TV 2

2012-2014Rediger

I Fremmedlegionen blir Storm sendt til Afghanistan, og omtrent et år etter at han reiste fra Oslo er han på vei tilbake til hjemlandet. Storm avslører for familien at han ikke har vært på ferie i Bali, slik han ba Jens August fortelle, men vært i tjeneste i Afghanistan. Han nekter for at han er preget av krigen, men han får flere tilbakeblikk til tiden i Afghanistan og skvetter av den minste lyd, noe som fører til at han slår ned Runa i lobbyen samme dag hun skal på audition til LIPA. Storm fikser ny audition til henne og de blir raskt venner.

Storm og Jens August legger lyssky planer

Storm og Jens August legger sammen lyssky planer. Foto: TV 2

Grunnet disse problemene ønsker ikke Juni å gi han jobb i konsernet, men Jens August oppsøker han og sammen planlegger de å kjøpe opp hoteller fra konsernet som Storm kan eie. Planen funker, men Storm innser at han ikke kan gjøre det og ønsker å selge hotellene sine. Under denne perioden er han også en del hos Runa som har fått diagnosen leukemi, og utvikler følelser for henne. Han velger da å skjule de for Runas skyld, men når Runa selv tar initiativ og kysser ham, innrømmer han til slutt at han elsker henne. Når Runa senere trenger en benmargstransplantasjon for å overleve, vil han donere sin til Runa. Storm matcher imidlertid kun på fire av seks punkter.

Storm på dødsleiet

Storm (bakfra) er den som lukker Runas øyne.

Runa blir kort tid senere erklært frisk etter å ha fått benmargsdonasjon fra faren Jan. Runa får imidlertid tilbakefall, og slår opp med en intetanende Storm. Han får likevel vite sannheten, og er til stede ved Runas dødsleie. Etter at hun har sendt Vanessa bort, er Storm den ene som sitter hos Runa helt fram til slutten, og det er til ham hun retter sine siste ord: "Det er nå du skal leve ... elske!"

I mellomtiden har Anker-Hansen konsernet gått konkurs. I etterkant av denne konkursen velger Storm å gå i mot sin egen familie, som har sviktet han gang på gang, og blir ansatt som prosjektleder for Lycke Hotels hos Arnfinn Lycke. Etter en stund i stillingen blir han bekymret for Arnfinn som virker fjern og fraværende grunnet skyldfølelser rundt brorens dødsfall, noe Storm ikke vet noe om. Jens August lurer samtidig Arnfinn til å skrive over en attraktiv tomt i markagrensa til han, og mens Arnfinn er psykisk nedbrutt går Lycke Hotels konkurs. Storm lover hevn over Jens August, som på samme tidspunkt får Arnfinn tvangsinnlagt og overtar konsernet. Arnfinn slipper imidlertid ut kort tid etter, og sammen med Arnfinn deltar Storm i bryllupet mellom Eva og Anish Singh.

Etter å ha overlevd eksplosjonen under bryllupet mellom Eva og Anish Singh blir Arnfinn meldt savnet, og samtidig står Storm igjen blakk og arbeidsløs. Han står dermed på bar bakke, og finner seg nødt til å flytte inn på Hotel Cæsar. Han vurderer frem og tilbake, men ender opp med å spørre Eva om en jobb. Hun ber han ta det med Willy som tilbyr Storm jobben som treningsassistent på Gaius Gym, en jobb han har hatt tidligere og som Willy mener han er kvalifisert til. Her må han jobbe under Stig Jentoft, som han tidligere har hatt noen disputter med. Han vil ha forskudd på lønn, men Stig sier nei. Da Storm finner noen flasker som blir brukt til anabole steroider sier Stig at Storm vil få forskuddet om han holder kjeft om funnet av flaskene. Storm beholder imidlertid en av flaskene. Han går videre med funnet av flaskene til Willy, som velger å sparke Stig på flekken. Storm får dermed jobben som daglig leder på Gaius. Her møter han kort tid senere en tidligere kompis, Harald.

Storm 2014

Storm i 2014. Foto: TV2.

Storm kaster dop

Storm kaster Haralds dop i vannet. Foto: TV 2

Storm innser etter hvert at Harald selger steroider, og reagerer i utgangspunktet sterkt mot dette. Når han siden havner i pengevansker, og føler at familien gir ham en kald skulder, går han imidlertid med på å være med på Haralds spesielle business. Det viser seg at Harald også pusher regulær narkotika, og en hardt presset Storm går med på å oppbevare dop på Gaius. Imidlertid angrer han seg, fjerner pakkene og kaster dem i sjøen fra en bro. Umiddelbart etterpå blir han skutt ned av en av Haralds kumpaner, men overlever.

Politiet berømmer siden Storm for å ha hjulpet dem med å rulle opp et stort narkonettverk. Dessverre viser det seg at Harald klarte å vri seg unna fengselsstraff, og etter noen måneder er han tilbake på Gaius, til Storms fortvilelse. Harald bemerker at den første kulen ikke satt der den skulle, og mer enn antyder at dette kan han få gjort noe med, dersom Storm ikke betaler ham tre millioner som kompensasjon for skadene han påførte Haralds business. Livredd går Storm med på å prøve å skaffe pengene. I tillegg til jobben på Gaius begynner han å arbeide i baren, for å tjene mer ettersom Harald gir Storm to dager på å betale første avdrag samtidig som gjelden har økt til fire millioner.

Storm og Harald

Storm (t.v.) klarer aldri å skaffe så mye penger som Harald forlanger. Foto: TV 2

I den følgende tiden prøver Storm med forskjellige mer eller mindre lyssky metoder å skaffe kontanter, men han klarer aldri å få tak i så mye penger som Harald forlanger. Harald setter en torpedo på ham, og ved en anledning blir Storm banket opp. Til sist ber Storm om å få snakke med Haralds egen "overordnede" i narkonettverket.

Han blir da dirigert til Stockholm, der han kommer til en leilighet hvor det ligger et kvinnelik. Fra en tilstøtende leilighet tar noen bilder, som for å implisere Storm i mord. Harald har overlistet ham igjen, og Storm stikker av og går i dekning. (Ironisk nok var det like før Storm ville ha fått tilgang på 300 millioner kroner fra Georgs skjulte formue i Sveits, og ville ha kunnet betale Harald alt han forlangte.)

Indisk taxi

Storm (bakfra) i en indisk taxi, endelig på vei hjem. Foto: TV2.

Etter flere måneder møter vi Storm igjen i India. Han er tydelig sliten og orker ikke flykte mer. Han legger igjen en melding i Haralds talepostkasse om at han nå kommer hjem, og vil prøve å gjøre opp for seg. Det er imidlertid tydelig at Storm nå står helt på bar bakke. Det er bare så vidt han får skrapt sammen nok midler til å betale for flybilletten til Oslo.

Tilbake på hotellet snakker han aller først med Kristen, som forteller at Gaius Gym er blitt nedlagt. Viktigere for Storm er nyheten om at Harald Eriksen nå skal være fengslet. Storm er likevel i desperat pengemangel, men problemene løser seg momentant når Juni kan fortelle at han har arvet flere hundre millioner fra Georgs skjulte formue.

Storm klekker ut en plan om å leie lokalene der Gaius var, og gjøre dem om til et utested. Han vil veldig gjerne ha Kristen med på dette og sier de ville være et "dreamteam", men Kristen sier nei. Han har for mange dårlige erfaringer med Storms planer og vyer, som helst bare ender med bråk. Storm sier likevel at Kristen er velkommen til å ombestemme seg.

Storm får ikke lokalet der Gaius var, som Juni isteden gir til Baker Hansen, men han kommer så på at det er et enda bedre uutnyttet lokale i underetasjen. Endelig får han også Kristen om bord.

Adrian og Storm

Adrian Krykke presser seg inn i Storms prosjekt. Foto: TV2

Imidertid blir han snart oppsøkt av en vagt truende mann som sier han og hans folk må få bli Storms partnere i utested-prosjektet. Den fremmede sier de har en felles bekjent som nå sitter i fengsel, og Storm innser at han står overfor Haralds gamle sjef: Adrian Krykke. Han sier Storm ikke har noe valg, men la ham og hans folk få bli en del av prosjektet.

Storm prøver å sette inn motpress ved å hente fram igjen et opptak han gjorde av Harald som snakket om sitt narkosalg. Han truer med å overlate opptaket til politiet. Imidlertid viser det seg at Adrian gir fullstendig blaffen i Harald, som han sier var uforsiktig og begikk slurv. Nettverket har allerede avskrevet den fengslede Harald, og sikret seg at de ikke kan linkes til ham. Storm er sjokkert over hvor lite virkelig lojalitet Adrian har til Harald.

Adrian har sitt eget pressmiddel: en video av Storm i leiligheten i Stockholm der en kvinne ble funnet drept. Storm har ikke noe annet valg enn å la Adrian og hans folk bli partnere i utested-prosjektet, samme hvor mye han hater at disse folkene nok en gang skal rote til livet hans.

Adrian kuer Storm

For Storm er det vanskelig å ikke la seg kue av den ruvende Adrian. Foto: TV2

Etter at Storm har valgt en regnskapsfører, den stødige Eik, vender Adrian tilbake og insisterer på at prosjektet skal benytte en regnskapsfører han har valgt isteden: en Hermansen. Han viser Storm et budsjett Hermansen alt har satt opp, og som kan se ryddig ut. Ved nærmere ettersyn forstår Storm at Adrian vil bruke prosjektet hans til å drive hvitvasking av penger. Han forsøker igjen å sette foten ned, og ber Adrian forlate lokalet.

Dagen etter er alle arbeidsfolkene til Storm forsvunnet. Adrian kommer tilbake og minner Storm om at han også sitter på en video som kan implisere Storm i mord. Storm har ikke noe annet valg enn å godta at Adrian er sjefen, hvis ikke prosjektet skal stanse opp og Storm selv gå i fengsel.

Den uhederlige regnskapsføreren Hermansen er personlig til stede når Storm legger fram budsjettet for Juni, og Storm må nå foregi at Hermansen er en han har headhuntet fra øverste hylle. Juni har noen kritiske spørsmål til budsjettet, men med hjelp fra Hermansen klarer Storm å ro seg i land. I etterkant roser Juni Storm for det "gode arbeidet", og kan ikke forstå hvorfor han ikke virker så lykkelig som han burde være.

Siden kaller Kjetil Bjerkedal igjen Storm inn til samtale. Han vet at Storm nå er i kontakt med Adrian Krykke, en mann som er høyt oppe i en narkoliga. Bjerkedal aner hvordan det ligger an: at Krykke har et eller annet pressmiddel mot Storm. Storm får tilbud om vitnebeskyttelse fra Bjerkedal, men han avslår. Da Storm møter Adrian igjen, er han likevel modigere enn før: Han kan jo ikke vinne uansett, så hvorfor skulle det å gå i fengsel for mord skremme ham mer enn å miste familien fordi han deltar i hvitvasking av narkopenger?

Adrian innser at Storm er "ustabil". Nettopp da Storm prøver å ta kontakt med Bjerkedal igjen, sørger Adrian for at han blir kidnappet. I en slags forhandling krever Adrian til slutt to hundre millioner fra Storm; om han betaler det, skal han få være i fred.

2015Rediger

Etter å ha mistet så mye av arven sin har ikke Storm lenger midler til å fortsette arbeidet med utestedet. Han forsøker å få ta opp et lån fra Cæsar, og snakker (muligens for første gang) med sin angivelige "halvbror" Edvin, nyansatt administrerende direktør. Storm er ikke blitt orientert om det Juni og Eva nylig har oppdaget, nemlig at "Edvin" egentlig er en bedrager ved navn Erik Askeland som har kommet dit han er ved hjelp av manipulasjon og pressmidler. "Edvin" later som han er sympatisk innstilt, men henviser snart Storm til en kontorist som siden viser bare viser seg å være praktikant, og som slett ikke kan innvilge lånet. Storm klager sin nød til Juni, som ikke kan hjelpe ham, og sier at hun strir med ting langt større enn noe "cash flow problem" i Storms utested-prosjekt.

Storm prøver å finne en måte han kan tjene penger på lokalet selv før utestedet er ferdig. Han finner plutselig Rahim Wasti i lokalene, der Rahim trener på å danse. Først vil Storm bare kaste ham ut, men når Rahim sier at dette er et flott sted å danse, setter det Storm på en idé: Han kan arrangere underground-fester for ungdom i det uferdige lokalet. Rahim og hans kontakter er med på å få dette i stand.

En rekke fester blir avholdt, men inntjeningen er ikke så god som Storm kunne ønske. Til sist godtar han under tvil en "liten vri" som han offisielt ikke kan vite noe om, nemlig at det skal foregå salg av alkohol til mindreårige. Første gang dette skjer, stikker han uanmeldt innom og finner ut at festkomiteen sitter på bakrommet heller enn å holde oppsyn med festen slik de burde. En av dem, en jente, dukker opp med en flaske i hånden og er selv tydelig beruset.

Nora full

Storm tjener etter hvert bra på underground-festene, men en viss beruset jente kan bety trøbbel. Foto: TV2

Dagen etter ser Storm likevel lysere på ting når Rahim kan fortelle at de sopte inn hele 140 000 på festen. Imidlertid viser det seg at jenta fra gårsdagens fest ennå er der, og hun kollapser på en sofa. Storm gir Rahim i oppdrag å få henne på legevakten til pumping, men han kommer senere tilbake og sier at hun kviknet til på veien, så han fikk henne isteden kjørt hjem - til en villa i Holmenkollåsen. Omsider går det opp for Storm at jenta er Nora Mohn, datter av hotellkongen Rasmus Mohn, som nok gjerne ville se skandaløse oppslag om ulovlig skjenking på det konkurrerende Hotel Cæsar.

Noen dager senere er hotellet i en utsatt posisjon fordi bedrageren "Edvin" (Erik Askeland) har plantet anklager om forsikringssvindel i media. Juni og Eva kommer til Storm og spør ham om han vet om noe annet som kan bidra til mediestormen mot hotellet. Dette benekter han, men kort etter får Juni en telefon fra Rasmus Mohn der han raser fordi datteren hans ble skjenket "dørgende full" på Hotel Cæsar. Dette er alt omtalt i en nettavis, og Juni og Eva kommer tilbake til Storm og sier at han har sviktet dem.

Mohn anmelder Hotel Cæsar, og Juni pålegger Storm å gjøre alt for å få ham til å trekke anmeldelsen. Storm finner ut hvor Nora skal feire sin attenårsdag, ringer Mohn og truer med å lekke stedet til pressen, skjønt Mohn har gjort alt han har kunnet for å holde det hemmelig (det skal være kjendiser til stede). Storm sier at hvis han får avholde festen i sitt eget lokale, skal Mohn få hele arrangementet for halv pris.

Storm legger seg i selen for å gi Nora en så god fest som mulig, og Rasmus Mohn er faktisk så godt fornøyd med resultatet at han vil gå inn som investor i Storms utestedprosjekt. Senere bestemmer Storm seg for å gå for et "tropisk" tema på utestedet, men Rasmus Mohn oppdager at dette konseptet allerede er blitt brukt på et tysk utested (Das Beach), og bestemmer seg for å trekke pengestøtten. Storm berger seg i land ved å få franchise-rettigheter til konseptet, og Mohn er igjen om bord.

Interiøret Storm hadde bestilt fra Das Beach blir imidlertid knust til pinneved i en ulykke, og han hever kontrakten og ser seg om etter et nytt tema for utestedet. Til slutt bestemmer han seg for noe i mer klassisk Cæsar-stil, og overtaler Juni til å la ham bruke noen elegante lysekroner hun har stående på et lager.

Siden han ikke har rent rulleblad, kan ikke Storm personlig få skjenkeløyve, og lar Pelle Krogstad gå inn i rollen som skjenkeinspektør, selv om Pelle må gå opp til prøven flere ganger før han i aller siste liten sikrer skjenkerettighetene.

Utestedet åpner under navnet Invictus, men problemer og utfordringer står i kø. Alt åpningskvelden drikker den mindreårige Jenny Augusta Anker-Hansen alkohol sammen med sine like mindreårige venner, og legger til overmål ut på nettet et bilde av dem selv mens de drikker. Storm og hans utnevnte skjenkeinspektør Pelle blir dermed etterforsket av Næringsetaten og risikerer å minste skjenkeretten, men Jenny lyver overbevisende nok til å få sin onkel ut av trøbbel.

Pelle får også stilling som dørvakt på Invictus, men skaper trøbbel for Storm da han med makt stanser en mann som later til å ignorere ham da han ber ham stanse. Det viser seg at mannen var døv, og han anmelder utestedet til politiet for overgrep. Storm må donere 75 000 kroner til Døveforbundet for å få ham til å trekke anmeldelsen.


Het dans

Dansenummeret til Storm og Line blir litt for hett for hennes kjæreste Knuts smak. Foto: TV2

Kort etter bestemmer Storm seg for å være med å danse på det kommende flashmob-eventet som skal markedsføre hotellet, og koreograf Mona Berntsen velger ut Storm og Line Halvorsen til å fremføre et eget nummer. Under øving virker dansen så erotisk at Lines kjæreste Knut Koppang blir sjalu på Storm, og han gir plutselig Storm en heller kald skulder. Line sier til Knut at hun og Storm bare danser, og Storm sier selv det samme til ham. Hun forlanger at Knut ber Storm om unnskyldning, og det gjør han.

Storm fortsetter å legge press på Pelle for å få ham til å gjøre forskjellige oppgaver på Invictus, men Pelle sier til slutt klart fra om at han ikke er Storms "bikkje". Storm innser at han må gi Pelle innflytelse og ikke bare utnytte ham, og han gjør Pelle til sin partner på Invinctus.


Amanda og Storm

Amanda virker oppsatt på å holde seg inne med Storm. Foto: TV2

Da Goggen i mai 2015 kommer tilbake fra USA og har med seg sin amerikanske venninne Amanda Delaroche, fatter Julie Anker-Hansen mistanke om at ikke alt er som det skal med denne Amanda. Julie må snart reise tilbake til Frankrike, men ber Storm holde et øye med Goggens venninne. Storm legger merke til at hun tar notater om familien, men Amanda forsikrer at dette er noe helt uskyldig. Goggen får det for seg at Storm legger an på Amanda, og ber ham holde seg langt unna henne. Nok en gang må Storm forklare at han ikke prøver å stjele noens dame.

Ved en anledning betaler Storm husleien for Invictus kontant til Knut Koppang på regnskap, som siden imidlertid påstår at han aldri fikk pengene. Familien mistenker at Storm selv lyver, noe som sårer ham. Til slutt blir han så presset at han betaler hele beløpet om igjen, men det viser seg at det var Knut som løy og underslo pengene, delvis for å kunne ha midler til å imponere Line med en dyr gave. Knut blir sagt opp, og Line gjør det også slutt med ham på grunn av uærligheten.

Storm, som faktisk har visse følelser for Line, går etter hvert inn i et kompaniskap med henne for at hun skal drive kafé i Invictus-lokalet på dagtid. Hun ønsker seg en stor, fin kjøpmannsdisk, og siden Storm ikke vil skuffe henne, avtaler han med en ansatt å betale ham svart for å få råd til disken. Line blir imidlertid sjokkert over at Storm driver med økonomisk snusk og vil ikke ha noe mer med ham å gjøre, og det blir ikke noe bedre av at han tilstår sine følelser for henne. Line sier opp; hun vil bare jobbe på kaféen til Storm finner en erstatter.

Storm slår ned Leif

Storm slår ned Leif Hansen.

I dette intervallet dukker det opp en stamkunde ved navn Leif Hansen, som først virker hyggelig, men snart gir til kjenne en usunn tiltrekning mot Line. En kveld overfaller han henne i garasjen under hotellet, og er på vei til å forgripe seg på henne da Storm kommer til. Han slår ned Leif og unnslipper sammen med Line.

Leif blir funnet og havner på sykehus i koma; mediene fremstiller ham som et uskyldig offer for blind vold. Storm er slett ikke sikker på at politiet vil tro på hans versjon, siden rullebladet hans ikke er rent. Da Line blir innkalt til politiavhør fordi sertifikatet hennes ble funnet på åstedet, overtaler Storm henne til å lyve og si at hun ikke vet noe om det inntrufne.

Leif våkner senere opp, blir utskrevet fra sykehuset og forfølger snart Line igjen. Hun ender opp med å kjøre over ham med bilen og dreper ham, noe hun bare forteller til Storm. Hun vil rømme landet, og Storm erklærer at han vil være med henne. Det virker som om de to endelig finner fram til kjærligheten (og det er muligens implisert at de har sex på Storms kontor), men kort etter innser Storm at dette ikke er ekte kjærlighet, bare spenninger og medfølelse i en ekstrem situasjon. Line tar avskjed med Storm på en skøytebane og forsvinner ut av serien.


Amanda-Storm

Amanda prøver å hjelpe Storm som har store traumer etter Goggens flystyrt. Foto: TV2

Til jul 2015 er Storm til stede på juleselskapet i toppetasjen, som ender med at den mentalt ustabile Goggen krasjer sitt småfly inn i Hotel Cæsar og tar mange med seg i døden.

2016Rediger

Seks måneder senere sliter Storm ennå med alvorlige traumer ettter denne hendelsen. Amanda forsøker å hjelpe ham; hun tar ham med opp i toppetasjen og prøver å trøste ham når han får et alvorlig angstanfall.
Storm og lotte lager historie til hvert rundstykke

Lotte hjelper Storm i cafeen Invictus med å smøre rundstykker med sjel. Foto: TV2

Storm hilser på beate

Storm hilser på Beate som sitter med alt dj-utstyret og venter på å bli hentet. Foto: TV2

En stund etter treffer Storm på Lotte Fjeld, og sammen får de en god tone i lag. Lotte hjelper Storm litt i kafeen, med å lage rundstykker. Lotte er sikker på at bare man setter et trendy navn på rundstykkene så kjøper hvem som helst det, men Storm sier at de har ikke tid til å lage en historie til hvert rundstykke. De får det likevel til, fordi de er to og da går det ekstra fort. Etter den seansen kommenterer en av de andre ansatte på Invictus om Storm har fått seg kjæreste. Da sier han nei, og at han og Lotte er bare venner. Hun kommenterer videre at Lotte er i hvert fall kjempeforelsket i ham. Dette reagerer Storm på, og senere tar han det opp med Lotte som sier at det er ikke noe mer enn venner. Med det ser det ut som Lotte blir litt skuffet. Storm går opp til Amanda, og sier at han kan ha ødelagt alt. Like før Lotte skal til å dra fra hotellet, signerer hun likevel kontrakten til Amanda.

Storm møter også på Beate Krogstad, som sitter i trappa med alt DJ-utstyret for å vente på å bli hentet. Med det første vet han ikke hvem hun er, og sier at hun kan ikke sitte der. Når hun sier at hun er søsteren til Pelle blir tonen noe annerledes. Beate oppsøker senere Storm på karakteren, og ser at det er der han jobber. Da sier Beate om ikke hun kan ha gig der. Først er ikke Storm helt enig da det er fullbooket flere uker frem i tid. Beate sier da at hun kan ha litt tidligere på kvelden, og Storm går omsider med på det. Hun ender imidlertid opp med å spille så tordnende høy musikk at Storm må stanse henne. Likevel lar han henne holde karaokekveld på kafeen ikke så lenge etter, og dette blir et mer vellykket arrangement.

Da Lotte Fjeld kommer tilbake og har jetlag, lager Storm i stand en såkalt "jetlag-pakke" til henne og kommer på døren til henne med den. De hygger seg sammen og hun gir bl.a. Storm ansiktsmaske, men da hun vil kysse ham, rygger han straks ut av situasjonen.

Siden later han som om Beate som nå står i baren er hans nye kjæreste, slik at Lotte ikke skal forfølge noe forsøk på å bli kjæreste med ham. Beate er først med på leken, men Lotte forteller henne hvordan Storm før kom med gaver og sier at "kjæresten" hennes tydeligvis driver dobbeltspill. Da konkluderer Beate med at Storm virkelig er forelsket i Lotte, selv om han ikke vil innrømme det. Hun avslører for Lotte at hun slett ikke er i noe forhold med Storm.

Kort etter oppgir Storm sin motstand, og han og Lotte blir et par. Han forklarer henne hvorfor han nølte: han har vært fryktelig uheldig i kjærlighet før. Med noe av en overdrivelse sier han at "alle" han blir glad i, dør (han tenker opplagt på Cecilie Dahr Hove og Runa Jørgensen). En gang Lotte vil gå over gaten på rødt lys, reagerer Storm kraftig og overfuser henne, så hun må lure på om han er vel bevart. Situasjonen snur seg når han forklarer hvordan hans søster Liv ble påkjørt og døde, og påkjørselen skjedde til og med på det samme stedet Lotte ville gå over gaten. Lotte blir beveget og kysser Storm, og siden forklarer hun at hun selv har mistet sine foreldre i en trafikkulykke. (Det virker ikke som om Storm da forteller at hans egen mor Hege Liland og hans fosterfar Kjell-Ivar Liland likeledes ble revet bort i en bilulykke.)

Storm er blant de første til å innse at prototypen på solcellefilmen produsert av JODA! ikke virker som den skal. Han kommer nemlig over Ida Bøe som står i et rom fullt der det med Storms egne ord lukter "sprøstekt elektronikk", samtidig som den nye teknologien blir demonstrert for styret. Amanda innrømmer for Storm at det er problemer (hele demonstrasjonen var et bedrag der tjuvkoblinger ble brukt for å få det til å virke som om solcellefilmen produserte strøm). Amanda trygler imidlertid Storm om å holde tett inntil videre, siden problemet snart skal være løst.

Storm går med på å tie stille inntil videre, men teknologien til JODA! er ment å skulle fungere sammen med sensorene levert av Sensitech, firmaet til hans nye kjæreste Lotte. Han hater å lyve for henne og late som om alt går greit, når han vet at det egentlig er store tekniske problemer på JODA!s side og at hele plusshotell-prosjektet kan bryte sammen. Lotte oppfanger selv at noe er galt, og kjører fåfengt store feilsøk på Sensitechs systemer.

Til sist, da Harshad Kapoor også har oppdaget at solcellenettet slett ikke er tilkoblet og at hotellet ennå går på bakkenett, bryter Storm sammen og forklarer Lotte hvordan det henger sammen. Hun blir veldig skuffet da hun får vite at han har holdt dette tilbake fra henne så pass lenge, og sier det er slutt mellom dem. "Bruddet" varer imidlertid bare i noen få dager før Storm klarer å vinne Lotte tilbake.

En dag kommer Lotte ut for en ulykke; heisen er i ustand, så hun faller ned i sjakten og ender opp på heistaket en etasje under. Storm får hentet hjelp, og Lotte blir hentet opp uten alvorlige skader, men han får igjen følelsen av at kjærlighetslivet hans liksom er forbannet, så han setter andre i fare bare ved å være glad i dem. Kort etter kommer han imidlertid over denne tvangstanken, frir til Lotte og får ja. Bare få dager senere drar de til Nevada i USA, der de gifter seg.

De er tilbake i Norge akkurat tidsnok til åpningen av plusshotellet, der Storm hjelper til mens Lotte legger seg til å sove på et av hotellrommene. Storm vet ikke at Amanda nok en gang bruker tjuvkoblinger for å få det til å se ut som om solcellenettet er i drift (egentlig ville solcellefilmen fra JODA! måtte herde i et par dager før den var klar, men Amanda kunne ikke vente). Mens Storm er og henter noen gjester fra flyplassen, oppstår det en overoppheting, og brannalarmen går. Amanda kobler fra bakkenettet igjen, så faren er over, men hun kan ikke la sannheten om hva brannalarmen skyldtes, komme ut. Derfor steller hun i stand et lite branntilløp på et av hotellrommene, så det skal virke som om en sigarstump etterlatt av Arild Iversen var årsaken til brannalarmen. Amanda vet ikke om at Lotte ligger og sover på et rom like ved. Storm kommer tilbake og blir sjokkert over at det nå er brannalarm. Han frykter straks for Lotte og kjemper seg vei inn. Det viser seg at Lotte er bevisstløs av røykforgiftning, og hun blir brakt til sykehus og blir liggende i koma. Amanda besøker Storm der han sitter hos sin kone på sykehuset, og Amandas samvittighet er tydelig tynget, men hun avslører ikke for Storm at det var hun som arrangerte det fatale branntilløpet.

Etter noen dager får Storm høre av legene at Lotte kanskje aldri kommer til å våkne igjen. Han blir så deprimert at han går opp på hotelltaket og tenker på å kaste seg utfor. Amanda går etter ham og klarer å få ham fra det.

Storm-tak

Storm tenker på å hoppe utfor taket, men Amanda prøver å få ham fra det. Foto: TV 2

Et komplisert hendelsesforløp fører imidlertid til at Storm får vite at Amanda selv var ansvarlig for branntilløpet. Han later først som ingenting, og er på sykehuset igjen og sier adjø til dne bevisstløse Lotte. Så tar han imot Amandas tilbud om å gå på jakt med henne, angivelig bare for å lufte seg og tenke på noe annet en stund.

Egentlig har han ganske andre planer. Ute i skogen konfronterer Storm Amanda med at det var hun som tente på hotellrommet og dermed har skylden for at Lotte endte på sykehus og kanskje aldri kommer ut av koma. De ender opp med å rette våpnene mot hverandre, og Amanda blir livredd.

Samtidig er Juni og Eva på vei ut i skogen for å overbringe en stor nyhet: Til tross for sin pessimistiske prognose har Lotte faktisk våknet opp igjen! Plutselig hører de to skudd like ved, og da de kommer fram, ligger Amanda urørlig på bakken mens Storm stirrer på henne. På en brå impuls retter Storm geværet sitt mot seg selv. Juni kaster seg mot ham for å hindre ham i å begå selvmord, men et skudd går av. Hardt skadd får Storm likevel fortalt Juni at det var Amanda som tente på hotellet. De blir begge brakt til sykehus; Storm må opereres, mens Amanda bare var skadet i skulderen.

Storm får vite at Lotte er våknet opp, og etter hvert klarer han og Amanda å forsones. Alle tre kommer ut fra sykehus uten alvorlige men, og politiet fikk aldri vite at Storm skjøt Amanda med vilje.

Etter hvert kommer det fram at Storm og Lotte ikke er helt enige om de vil ha barn. Til slutt blir de enige om å flytte til Singapore og få barn der. En legeundersøkelse før reisen avslører imidlertid at Lotte er steril og aldri vil kunne gi Storm noen arving. Han blir sjokkert av denne nyheten, og det er en stund uklart om paret skal reise til Singapore likevel. Til slutt blir det til at Lotte reiser, mens Storm blir igjen alene i Oslo. Han er veldig nedfor, men forteller ikke sannheten til noen. Han reiser sammen med Jenny og Amanda til New York og møter Lotte igjen der. Men de skjønner at det fortsatt ikke vil fungere når de vil forskjellige ting.

Gjertrud Krogstad presenterer Vilja Mykland for faren sin Storm Anker-Hansen

Gjertrud presenterer Vilja for Storm som er pappaen hennes. Foto: TV2

En dag kommer Gjertrud til hotellet med en 12 år gammel jente, Vilja, som hun påstår er Storm sitt barn. Hun sier at Vilde har kommet i fengsel og derfor ikke kan ha henne. Storm, som trodde at Vilde tok abort, blir i tvil. Men en DNA-test bekrefter at Vilja er Storms datter.

2017Rediger

Vilja flytter sammen med Storm inn i toppetasjen hos Juni, men de sliter med å komme overens. Men når Storm finner en skole med et veldig fint bibliotek virker Vilja mer fornøyd. Storm overtar dessuten aksjene til Amanda. Det tilsvarer 1/5 av konsernet. En dag kaller Vilja han for "pappa", og da blir Storm veldig rørt.

Storm får høre at det er sterkt press på merkeklær på den skolen Vilja skal begynne på og kjøper merkejakke og merkeveske til henne sånn at hun skal passe inn. Men hun vil ikke ha det, og han innser at dattera hans er en fornuftig jente som ikke bryr seg om hva andre tenker.

Vilja begynner å vanke sammen med en gutt som hjelper henne med leksene. Storm liker ikke dette og tar en alvorsprat med denne gutten om at han ikke må finne på noe tull. Han hjelper henne også ved å si til de i klassen hennes at de ikke må være slemme mot Vilja.

Forholdet mellom Storm og Vilja blir etterhvert bedre. Men Vilja fortsetter å vise en tendens til å juge for å bli likt. Da de skal ha yrkesdag med klassen sier hun at Storm er profesjonell linedanser. Han er redd, men vil stille opp for Vilja og bestemmer seg for å balansere på stoler. Det går fint. Men da han kommer ned igjen blir han stukket av veps, som han er dødelig allergisk mot, og dør. I begravelsen hans holder Vilja en gripende tale.

Trivia Rediger

I en reklame fra 2012, som viste utvalgte karakterers "alter ego" heller enn deres vanlige selv, ble den "alternative" Storm vist som lykkelig far til to små barn (dvs. Gjert og Håp?) Se Dobbeltgjengerne.

Galleri


Referanser Rediger

  1. Fødselsdatoen hans står oppført på tavlen med koder vist i episode 126, sesong 30.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.