FANDOM


Marius Nordheim
Marius Nordheim2
Personalia

Navn Marius Nordheim
Kjønn Mann
Født Rundt 1985
Bosted Ukjent
Karriere
Yrke Popartist (2008-)
Tidligere yrker Bartender på Hotel Cæsar (2008)
Familie
Far Bjarne Nordheim
Forhold
Tidligere partnere Liv Liland (2008) ()
Anita Ulven (1998)
Serieinformasjon
Sesonger 25
År 2008
Skuespiller Gaute OrmåsenFør serien Rediger

Marius har tatt utdannelse innen juss, men skjønner raskt at dette ikke er noe for ham, så han slutter tidlig studiene. Når han gjør dette, mister han imidlertid sin økonomiske støtte fra foreldrene, og blir nødt til å finne seg en jobb.

I serien Rediger

Han kommer inn i serien da søknaden hans som bartender på Hotel Cæsar blir akseptert, og han får jobben. Vilde Mykland får tidlig et godt øye til ham, og erklærer sin kjærlighet til ham ved gjentatte ganger å flørte, og til slutt å be ham med på date. Marius avslår; han er nemlig mer forelsket i Liv Liland. Liv er imidlertid ikke interessert i ham.

Jens August Anker-Hansen vil at Marius skal ligge med Eva Rosenkrantz for at han kan få beholde arven sin, og tilbyr Marius platekontrakt. Like før han fullfører det, trekker han seg, og sier til Eva at han liker en annen jente. Jens August kontakter ham og truer ham mer. Da truer Marius ham tilbake med å si alt til Eva. Jens August trekker seg, for denne gang.

Etter at Marius ser mannen som Jens-August vil skal ligge med Eva, vil han si fra, men Eva tror han bare er sjalu. Marius får til slutt snakke med henne, og hun sier hun har en kontrakt om at Jens-August kan være utro 3 ganger, så går halve formuen hans til henne. Men Marius ser på kontrakten og anbefaler Eva å ringe advokaten sin. Hun ringer advokaten og finner ut at hun faller under generelle regler, som betyr at utroskap er grunn til skilsmisse og dermed får Jens-August beholde formuen. Senere den kvelden kontakter Eva Marius igjen og spør om han vil være med å ta rotta på Jens August. Marius blir med, og sammen lurer de Jens August ved å få ham til å tro at de har hatt sex, og som følge av dette slår han seg ut, og ligger med Vilde under julebordet. Dermed får Eva sin halvpart av Jens Augusts eiendeler, og Marius trekker seg ut av denne saken.

Senere får Liv endelig øynene opp for Marius, og etter noen uker er de et par. Forholdet blir imidlertid ganske skadet etter at Liv spiste en pølse med Jens August og løy til Marius om det. Han får vite om dette etter en tid, og en krangel oppstår. Det hele ender med at han flytter ut. Pelle spør om han vil flytte inn hos han og Roy og han svarer ja.

Tiden går og han ender opp med å få platekontrakt hos selskapet IMO Records, hvor han gir ut singelen Gi meg et bilde. Sangen er opprinnelig skrevet til Liv mens de ennå var sammen, og inneholder setningen "Liv, tegn et bilde". Liv hører sangen og blir rørt, og dagen hun egentlig skal dra til Bali for å studere, blir hun sammen med Marius igjen og lar være å dra. Dessverre merker Marius at Liv fremdeles vingler mellom ham og Jens August, og Liv vil bevise at hun virkelig elsker Marius, så hun frir. Etter litt om og men takker han ja. På samme tid forsones han med faren, og han lover å hjelpe til med bryllupet. Tingene ser endelig ut til å ordne seg for Marius på alle kanter. Under bryllupet får han seg immidlertid en overaskelse. Jens August dukker opp, og han begynner å tvile på Liv nok en gang. Han ender opp med å si nei, selv om Jens August egentlig bare var der for å kjøre sin farmor, Astrid Anker-Hansen.

Etter dette tar han farvel med Liv og reiser fra Oslo etter at han av journalisten Odd Tåvik får vite at han topper Extras topp 10 liste.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.