Hotel Cæsar Wiki
Advertisement
Kristen[1]
Kristen gaius.png
Personalia

Navn Kristen[1]
Kjønn Mann
Død 24. desember 2015? (Ubekreftet; se artikkel.)
Karriere
Tidligere yrker Treningsassistent på Gaius Gym (2011-2014)
Assisterende barsjef (2014-2015)
Familie
Barn En sønn og (i mai 2015) et ufødt barn på vei
Serieinformasjon
Sesonger 28-30, 31-32
År 2011-2014, 2014-2015
Skuespiller Kjetil PaulsenI serien[]

Kristen jobbet opprinnelig som treningsassistent på Gaius Gym, og det var han som oppfordret Storm til å trikse med tallene når Gaius begynnte å miste medlemmer til treningssenteret til Harald Eriksen.

Storms trøblete befatning med Harald gjør at han til slutt flykter til India en tid. Da han til sist kommer tilbake, er Kristen den første han snakker med, men nå jobber han i baren: Gaius Gym ble nedlagt i den tiden Storm var borte, og Kristen fikk en ny jobb på hotellet. Han overbringer Storm den gode nyheten at Harald nå skal være i fengsel.

Storm klekker ut en plan om å leie lokalene der Gaius var, og gjøre dem om til et utested. Han vil veldig gjerne ha Kristen med på dette og sier de ville være et "dreamteam", men Kristen sier nei. Han har for mange dårlige erfaringer med Storms planer og vyer, som helst bare ender med bråk. Storm sier likevel at Kristen er velkommen til å ombestemme seg.

Gaius-lokalet går til Baker Hansen heller enn Storms prosjekt, men han finner et nytt lokale i kjelleren, og til slutt går Kristen med på å bli med på prosjektet. Imidlertid gjorde Kristen rett i å bekymre seg, for snart dukker den kriminelle Adrian Krykke opp og tvinger seg inn i Storms prosjekt. Kristen ber innstending Storm om å ta imot politibeskyttelse heller enn å innlate seg med kriminelle nok en gang, men Storm føler ikke at han har noe valg.

Storm kjøper seg til slutt fri fra Adrian Krykkes press, og utestedet Invictus blir ferdigstilt, men det virker ikke som om Kristen lenger har noe med dette å gjøre.

Kristen er til stede i toppetasjen under julefeiringen i 2015, som ender i katastrofe da den mentalt ustabile Goggen krasjer sitt småfly inn i Hotel Cæsar. Han har ikke vært sett siden, men det er heller ikke bekreftet at han var blant de omkomne. Hvis det er slik å forstå at han ble drept, er han den eneste navngitte omkomne ved siden av Joey Krogstad og Goggen Anker-Hansen.

Kristen og StormGaius i 2014. Foto: TV 2

Referanser og fotnoter[]

  1. Kristen omtales ved navn av Otto Antonsen for første gang i episode 143, sesong 28.
Advertisement