Hotel Cæsar Wiki
Advertisement
Hotel Cæsar Wiki
Knut Arne Olsen
Knutarne.jpg
Personalia

Navn Knut Arne Olsen
Kjønn Mann
Født Oktober 1980
Bosted London
Karriere
Yrke Popartist (2000-)
Tidligere yrker Pikkolo (2000-2001)
Forhold
Tidligere partnere Benedicte Brubak (2000, 2001)
Sidsel Birkeland (2000-2001)
Serieinformasjon
Sesonger 4-9
År 2000-2001
Skuespiller Christian StrandFør serien[]

Er barndomsvenn av Thomas Hildring. Knut Arne ble adoptert da han var seks måneder gammel, og vokste opp med foreldre som drev en bensinstasjon. Siden foreldrene jobbet så mye, drev ofte Knut Arne med kokkestellet.

I serien[]

Knut Arne søkte på jobben som pikkolo på Hotel Cæsar i 2000. Han ble ansatt som vikar, men fikk senere fast stilling siden Henning ikke kom tilbake fra USA. Han flytter inn hos Thomas Hildring og Benedicte Brubak. Han får et godt øye til Benedicte, og de blir etter hvert sammen. Han får en spillejobb, og drar bort, og imens prøver Benedicte seg på Thomas. De drar til London sammen en dag. Benedicte sier at hun skal besøke en syk tante i Haugesund. Knut Arne passer Juan Carlos som blir veldig syk og må tas på legevakta. Da Knut Arne skjønner at Benedicte og Thomas er på tur sammen, gjør han det slutt med henne. Han og Thomas blir uvenner, men Thomas får dem sammen igjen. De tre og Tove bestemmer seg for å lage en dokumentar om Rom 513, et rom det skal spøke i. Til sist rømmer de i skrekk, og det blir ikke noe mer av dokumentarprosjektet.

Da Åge får problemer etter bruddet med Solrun og Mercedes hjelper Knut Arne han med å komme tilbake på jobb.

Da Sidsel Birkeland og Arne Marcussen sjekket inn på hotellet, ble Knut Arne venn med Sidsel. Det viste seg at Arne misbrukte Sidsel, og Knut Arne hjalp henne med å komme vekk fra ham. Til gjengjeld hjalp Sidsel ham med å få platekontrakt hos Cæsar Records, drevet av Jens August Anker-Hansen. Han fikk en hit med sangen Maybe Baby, og skulle være med i et boyband. Uheldigvis ødela Jens August for ham, og det endte med at Knut Arne sto uten jobb (han måtte slutte som pikkolo) og kontrakt.

Odd Bahr kommer til hotellet for å gjenoppta kontakten med sin far, og det viser seg at Odd er nynazist. Han er i mot Knut Arne, og ødelegger for ham på jobben, og de havner ofte i slagsmål. Verre blir det når Sidsel er den eneste som faktisk er grei mot Odd. Odd melder seg inn i KNF, men når gjengen banker opp faren hans, slutter han i KNF, og får dem mot seg. Knut Arne redder Odd en gang han blir banket opp, og de blir venner. Under en busstur med de ansatte, smeller det i en bombe på bussen, som kjører utfor et stup. Sidsel omkommer, og Knut Arne er knust. Da en britisk DJ kontakter ham, drar han til London for å satse på musikken. Siste gang vi ser han er i sesong 9 episode 15.


I sesong 34, episode 8 - hele 16 år etter Knut Arne forlot serien - nevner Pelle Krogstad ovenfor Bo Kristian Bøe at Knut Arne var med å lage en dokumentarfilm om rom 513, noe det også blir vist flashback fra.

I sesong 4 episode 30 sier Knut Arne til Benedicte Brudbakk at han har bursdag i oktober.

Knut Arne forteller om barndommen sin til Sidsel i episode 62 i sesong 5.

Galleri