FANDOM


Kenneth Dahl
Kenneth01
Personalia

Navn Kenneth Dahl
Kjønn Mann
Født 1983
Død 4. november 2005 (22 år)
Karriere
Tidligere yrker Resepsjonist (2005)
Restaurantsjef (2005)
Servitør (2004-2005)
Bartender (2003-2004)
Familie
Søsken Tommy Dahl
Forhold
Tidligere partnere May Halvorsen (2004-2005)
Vilde Mykland (2005)
Serieinformasjon
Sesonger 14-20
År 2003-2005
Skuespiller Daniel KarlssonFør serien Rediger

Kenneth hadde gode nok karakterer til å komme inn på veterinærhøyskolen, men han hadde ikke tilstrekkelig med penger til å studere der. Derfor begynte han heller å jobbe på Hotel Cæsar.

Da han etter hvert fikk seg jobb og penger, måtte han bruke store summer på sin narkomane bror Tommy Dahl.

I serien Rediger

Kenneth kommer inn i serien som allerede ansatt på Hotel Cæsar som bartender. Første gang vi ser han er i sesong 14 episode 48. Han hjelper Charlotte med forlovelsesmiddagen til henne og David. Kort tid etter flytter familien Halvorsen til Oslo og starter å jobbe på hotellet. Kenneth fatter raskt interesse for May som han innleder et forhold til. Broren hans viser seg å være til til store problemer for han på jobb, når han stadig dukker opp for å spørre etter mer penger. Det gjør også at han flere ganger kommer for sent på jobb, og han kommer derfor fort i konflikt med kjøkkensjefen Marianne Halvorsen. Hun mener at han skjuler noe som gjør det vanskelig for henne å godta han som datterens kjæreste.

Senere kunne han ikke hjelpe broren med å betale gjeld og blir derfor slått ned av Kjell Morten Hoss som resulterer i at han blir lam i bena. I rehabiliteringsperioden mister May interessen for Kenneth, og flørter med Jens August. Utroskapen med Jens August resulterer i at May blir gravid, noe Kenneth får vite om. Han får imidlertid ikke vite om den egentlige faren til barnet, men gleder seg over å skulle bli far. Han får motivasjon til å trene for å kunne gå til barnet er født, og får nesten følelsen tilbake igjen før han får vite at barnet egentlig er Jens Augusts. May mister siden fosteret, men forholdet mellom henne og Kenneth tar slutt.

Kenneth får kort tid etter følelsen tilbake i beina, og får stillingen som resturantsjef på Cleo.

Vilde Mykland kommer til hotellet for å lete etter faren sin. Kenneth innledet etter en del uenigheter med henne et kjæresteforhold, samtidig som hun ble påvirket av Ellen Lavik som prøvde ut forskjellige seksuelle ritualer sammen med sin egen kjæreste. Vildes usikkerhet i forhold til seksualiteten gjør at hun blir med på dette, og som gir opp og nedturer i hennes forhold til Kenneth.

Kenneth minnestund

Minnestunden til Kenneth.

Kenneth var ute og jogget og ble påkjørt av Oscar von Krona og ble drept. May og Vilde får dødsbeskjeden og tar det tungt. Kort tid etter flytter May og hennes familie til Hellas.

Galleri


Referanser og fotnoter Rediger

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.