FANDOM


Juan Carlos Brubak
Carlos
Personalia

Navn Juan Carlos Brubak
Kjønn Mann
Født 1999 [1]
Bosted Tyrkia
Familie
Far Julian Garcia ()
Mor Benedicte Brubak
Serieinformasjon
Sesonger 4-9, 10, 13-15, 20-23
År 2000-2001, 2002, 2003-2004, 2005-2007
Skuespiller 1. Ukjent (baby)
2. Jonas Christopher Borchgrevink (barn)
2. Marcus Mathias Aarnseth (2005-2007)Før serien Rediger

Juan Carlos vokste opp uten en far, og hadde bare sin mor Benedicte til å passe på seg.

I serien Rediger

Juan Carlos vokste opp, og hadde det veldig bra på hotellet. Takket være en omsorgsfull mor og gode passere har han blitt en frisk og rask gutt, og har aldri visst om sin far. Men en dag dukker han opp, og Julian og Carlos blir snart gode venner. Etter en stund oppdager han imidlertid hvordan hans far egentlig er: En voldelig og farlig mann, som ikke behandler hans mor særlig bra. Men de to kommer gjennom det, og Julian blir en dag skutt, uten at Juan Carlos ser ut til å ta noen skade av det. Nå vil hans far aldri skade noen igjen.

Men han var ikke det eneste problemet han hadde. Juan Carlos gjør det ikke særlig bra på skolen, og han vanker i upassende miljøer for en ung gutt. Den tvilsomme Joakim Rolfsen prøver å trekke Juan Carlos inn i narkolanging, og mamma Benedicte finner en dag en hel kiloplate med hasj i sin sønns ryggsekk. Hun må treffe tiltak for å få Juan Carlos vekk fra narkoselgerne.

Etter mye om og men blir Juan Carlos sendt til sin bestefar Harry Trulsen i Tyrkia for å komme i litt andre miljøer. Omtrent ett år senere flytter moren og hennes mann, Oscar von Krona etter. Ingenting nytt om familien er blitt fortalt etter ca. 2008.

Referanser og fotnoter Rediger

  1. Juan Carlos var opprinnelig født i 1999, men ble gitt et aldershopp opp til 10 år da Marcus Mathias Aarnseth overtok rollen i 2005, noe som vil si han er født i 1995.

Galleri

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.