FANDOM


Prosjekter og arbeid som pågår rundt Hotel Cæsar Wikien og måter å bidra til databasen på.

Er wikier nytt for deg? Rediger

Da burde du kanskje da deg en tur innom den norske Sentralwikiaen. Her finner du informasjon om wikikonseptet, så vel som hjelp til å skrive artikler og lister over de forskjellige norske wikiaene. Engelsk informasjon finnes også på den engelske Sentralwikiaen. Konkret og generell wikihjelp finnes på den engelske hjelpewikian.

Hotel Cæsar Wikien har også egne hjelpesider spesielt lagd for å gi en hjelpende hånd når det kommer til driften av nettopp denne wikien.

Hjelpe til Rediger

Hvis du vil hjelpe til er det mange måter å gjøre det på. Under er det listet opp enkle ting som kan gjøres for å øke Wikiens standarder og verktøy som kan være nyttige i prosessen.

Ti måter å hjelpe på:

Ti nyttige verktøy:

Prioriterte deler Rediger

Spesielle deler av wikien prioriteres ekstra med artikkelutbedring.

Karakterartikler Rediger

Hva hadde Hotel Cæsar vært uten karakterene? For å få best mulige karakterartikler finnes det egne maler som markerer og kategoriserer korte og mangelfulle karakter- og familieartikler slik at de er ekstra lette å få øye på.

Du kan hjelpe til ved enten å markere korte karakterartikler med {{karakterstubb}} og familieartikler med {{familiestubb}}, eller du kan utbedre disse korte artiklene på henholdsvis korte karakterartikler og korte familieartikler.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.