FANDOM


Harry Trulsen
Harry01
Personalia

Navn Harry Trulsen
Kjønn Mann
Bosted Tyrkia
Karriere
Tidligere yrker Eier av World Hotels (?-2004)
Leder for Cæsar/Apple Airlines (2003-2004)
Oslo Colosseum (2003)
Familie
Barn Benedicte
Barnebarn Juan Carlos Brubak
Forhold
Tidligere partnere Julie Anker-Hansen (2003)
Tidligere elskere Hanna
Linda
Serieinformasjon
Sesonger 12-15, 20-22
År 2003-2004, 2005-2006
Skuespiller Tom SterriFør serien Rediger

Harry Trulsen startet firmaet "Full Fest" på Strømmen i 1989. De produserte diverse festartikler med hovedvekt på smellbonboner med selvskrevne vitser fra Harry Trulsens penn.

Bedriften gikk med overskudd og etter et eventyr med nok en velstående kvinne hadde han nok til å investere i et lite hotell i Brønnøysund. Hotellet gikk bra og han utvidet med hoteller i Nord-Norge; Berlevåg, Tromsø, Narvik, Hammerfest, Brønnøysund.

Der gjorde han en del penger og etter hvert kjøpte han et hotell i Spania - Hotel Sunshine. Etter å ha blitt lei av tyrefekting og Sangria vil han ekspandere i Norge. Han kjøper Hotel Vestlys i Bergen og er på jakt etter et stort hotell i Oslo.

Han har etter hvert fått kallenavnet Hotell-Harry og er berømt/beryktet i forretningsverdenen, han er en som de store gutta ler litt av - men samtidig har respekt for. For til tross for sin ukonvensjonelle og til dels harry fremtreden har han vist seg som en dyktig forretningsmann som klarer å gjennomføre alt han har satt seg fore.

Harry blir kalt Hotell-Harry etter å ha gamblet og tatt sjanser.

Harry2

I serien Rediger

Harry er en "glad gutt". Han er rett frem ukomplisert, en som man blir sjarmert av enten man vil eller ikke. Han ler høyt av sine egne vitser, har en forkjærlighet for seigmenn - som han strør om seg med og deler ut i øst og vest. Han synes forretningsmiddager på dyre restauranter er dørgende kjedelig og finner helst på andre ting, en forretningslunsj på travbanen, Tusenfryd e.l.

Harry Trulsen kommer inn i Hotel Cæsar i sesong 12 episode 27, med et ønske om å kjøpe Hotel Cæsar. Men ledelsen i Anker-Hansen konsernet ønsker heller at han kjøper Oslo Colosseum, med Julie som hans assistent. De fleste i styret er for forslaget, unntatt Sue-Astrid. Hun klarer å overtale Svein og Charlotte til å stemme mot. Svein innleder senere et forhold til Harrys datter, Benedicte Brubak, uten å vite at faren hennes er Harry. Da Benedicte finner ut av dette, ønsker hun ikke å ha noe med han å gjøre, men hun endrer til slutt mening og tar med seg Svein på besøk. Harry utnytter forholdet, og tar senere med seg Svein på et hesteløp, og forteller han om planene om å lage en fornøyelsespark til Colosseum. Svein liker forslaget, og på styremøtet annonserer han at han stemmer for salg av Colosseum. Sue-Astrid blir sint på Svein fordi han sviktet henne, men hun gir ikke opp ennå.

Harry Trulsen inviterer en dag ledelsen til middag, og Svein forteller Julie om planene for fornøyelsesparken til Colosseum. Det viser seg at Harry hadde lurt Svein med fornøyelseparken, bare for å få han til å stemme for Colosseum. Benedicte overhører at Julie og Harry prater om hvor lettlurt Svein er, og Benedicte skjønner at Harry har brukt henne for å komme nærmere Svein. Sue-Astrid og Charlotte har ikke gitt opp kampen, og sammen pønsker de ut noe som kan gjøre at ikke Colosseum blir solgt. Sue-Astrid går opp i toppetasjen å går inn på soverommet til Jens August og sier at hun vil ha han på hennes side i Colosseumssaken. Jens August skifter da side, og stemmer mot salg av Colloseum. Det samme gjør Charlotte. Prosjektet blir liggende.

Harry gir seg ikke med forretninger, og senere kjøper han Cæsar Airlines. Men på en av de første flyturene, faller mye av bagasjen som var ombord, ut av flyet. Uheldigvis treffer bagasjen en forbipasserende mann, men han overlever. Senere kom det fram seg at Harry viste at flyet var ødelagt når det lettet. Dermed fikk ikke Harry forsikringspenger og Cæsar Airlines gikk konkurs. Da bestemte Harry seg for å starte Apple Airlines, med Julie som eier. Han overbeviser henne at grunnen til at hun er eier, er fordi han har forandret seg, men det viser seg senere at han bruker henne. Julie skriver under på at hun er eier, men oppdager raskt at det ikke var så lurt. Da hun stryker på psykologieksamen hun tok, er hun så sint og nedbrutt, at hun drar fra Hotel Cæsar, og bestiller seg en jorda rundt-billett. Hun overlater Apple Airlines til Sue-Astrid. Hun forteller han at hun gir han Apple Airlines, hvis han dropper planene om å kjøpe Colosseum. Hvis han kjøper Colosseum, vil hun slå Apple Airlines konkurs, og Svein og Benedicte vil miste huset sitt. Han velger å kjøpe Colosseum, og Apple Airlines blir det andre flyselvskapet til Harry som blir slått konkurs.

Noen dager senere inviterer Sue-Astrid Harry til å underskrive kontrakten av Colosseum, men Harry får et alvorlig illebefinnende og blir sendt til sykehus. Han blir liggende der noen dager, og blir senere sendt til Sveits for videre behandling. Dermed blir ikke noe mer ut av Colosseum saken.

Harry kommer tilbake i slutten av 2005 i bryllupet til Benedicte og Oscar. Han ble til overgangen til 2006, hvor han ble med Benedicte å brenne brudekjolen ettersom bryllupet ikke ble noe av. Han reise deretter tilbake til Sveits.

Senere samme år vender han tilbake. Da treffer han Benedictes tidligere kjæreste og faren til Juan Carlos, Julian Garcia, som han fra før av hadde et svært dårlig øye til.[1] Julian overbeviser Harry om at han er en bra fyr, og Harry bestemmer seg for å tilgi han. Han gikk konkurs da han igjen var tilbake i Sveits og ble der stilt for retten.

Han flyttet senere til Tyrkia.

Galleri


Trivia Rediger

I sesong 19, 25. mai 2005, hadde Tom Sterri rollen som radioreporter. I sesong 28, 27. februar 2012, hadde Tom Sterri rollen som seg selv.

Referanser og fotnoter Rediger

  1. Julian stakk av da Benedicte var gravid med hans barn da de bodde i Spania.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.