Hotel Cæsar Wiki
Advertisement
Geir Erik «Jerry» Hansen
Jerry01.jpg
Personalia

Navn Geir Erik «Jerry» Hansen
Kjønn Mann
Født 3. april 1977
Bosted Ukjent fengsel
Karriere
Tidligere yrker Bartender på Hotel Cæsar
Familie
Far Ukjent
Mor Ukjent
Forhold
Tidligere partnere Charlotte Anker-Hansen (?-2002)
Tidligere elskere Sue-Astrid Wallace (2003)
Enkelttilfelleforhold Benedicte Brubak (2002)
Andrine Nygaard Andersen (2003)
Serieinformasjon
Sesonger 12-13
År 2002-2003
Skuespiller Per Kjerstad Andersen


Før serien[]

Geir Erik «Jerry» Hansen er amerikansk statsborger. Han har norsk far og amerikansk mor, og da foreldrene skilte lag da han var 15 år, flyttet han med moren til USA. Han vender på et senere tidspunkt tilbake til Norge.

Jerry begår et ran, hvor han ender opp med å skyte og drepe en kassadame. Dermed har han masse penger, noe som kommer godt med når han treffer Charlotte Anker-Hansen på et hestestevne i Minnesota. Jerry sjarmerte Charlotte i senk, og spanderte i øst og vest. Han tok henne med på weekendtur til Las Vegas, som endte med at de to giftet seg i fylla. Under bryllupsnatten stormet politiet hotellrommet, og Jerry ble arrestert for ran og drap. Charlotte fikk selvfølgelig sjokk, og fortalte ikke noen om hva som hadde skjedd. Da hun forstod hva slags type Jerry var, bestemte hun seg for å glemme ham og kutte ut all kontakt.

Jerry rømmer ifra fengslet under dekknavnet Jerry Hansen, og mens han er på rømmen leser han i en norsk avis at Charlotte har forlovet seg med en prins. Han bestemmer seg for å reise til Norge for å utnytte situasjonen og for å skaffe seg penger.

I serien[]

Jerry ankommer Hotel Cæsar i 2002, hvor han treffer på Charlotte. Vi ser han første gang i sesong 12 episode 4. Han bruker giftermålet mot henne, og tvinger henne til å skaffe gratis hotellrom og jobb i baren. Han krever flere millioner for å skrive under på skillsmissepapirene og forbli taus om bryllupet, noe Charlotte nekter å godta. Charlotte ser til slutt ingen annen mulighet enn å fortelle Prins Sverre om giftemålet mellom henne og Jerry. Dette blir siste dråpen for prinsen, som avbryter forlovelsen og avlyser bryllupet.

Til tross for at bryllupet er avlyst, krever Jerry fremdeles penger for å ikke fortelle pressen sannheten om bruddet. Familien til Charlotte velger da å gå ut selv med forklaringen, og for at Jerry ikke skal havne i avisene, ser han seg nødt til å undertegne skillsmissepapirene. Etter dette faller allikevel Charlotte for han nok en gang, og de blir et par. Sue-Astrid Wallace, som vet at Jerry er etterlyst av Interpol, bruker dette mot han og presser han til å bli elskeren hennes. Charlotte finner ut av utroskapet, og gjør det slutt med han.

Jerry og Benedicte havnet til sengs sammen i episode 19 i sesong 12. Etterpå kaster han henne ut. Foto: TV2.

Under Andrine Andersens 17-årsdag får hun i seg for mye å drikke, og hennes daværende kjæreste Albert Lunde tar henne med opp på hotellrom 513 slik at hun kan få sove ut rusen i fred. Når Jerry finner ut av dette, går han selv opp og voldtar henne mens hun sover. Andrine, som ikke husker Jerrys visitt, legger skylden på Albert og han blir uskyldig dømt for voldtekt. På denne tiden ble det filmet en dokumentar om hotellet, og under premieren oppdager Sue-Astrid de har filmet Jerry som går inn på 513, og kommer ut senere. De skjønner at det var Jerry som voldtok Andrine.

Jens August finner også ut av dette, og konfronterer han. Jerry tror han snakker om at han er etterlyst, og ber en venn av han om å ta med Jens August ut i skogen for å skyte han. Jens August var på denne tiden blind, og han som skulle skyte han klarer det ikke og forlater Jens August i skogen. Han blir funnet kort tid etter, i live.

Sue-Astrid, Charlotte, og Jens August bestemmer seg for å lure Jerry i en felle, og ringer samtidlig politiet. Jerry blir arrestert i lobbyen på Hotel Cæsar, og havner i fengsel. Det siste han gjør er å ringe Se og Hør, og forteller media sannheten om Charlotte og prins Sverres forlovelsesbrudd.

Advertisement