FANDOM


Episodenummer Først sendt Kort sammendrag
Sesong 33 - Episode 1 04.01.2016
 • Vi er hoppet 6 måneder frem i tid fra da Goggen kræsjet flyet inn i hotellet. Hotel Cæsar har blitt gjenreist med blant annet en ny lobby og ny toppetasje. I toppetasjen blir det holdt en minnestund for Goggen og Joey som døde. Storm er sterkt preget av flyulykken og kvir seg for å entre toppetasjen. Under minnestunden holder både Eva og Jenny fine taler til minne om Goggen og Joey. Pelle legger ned to boksehansker til minne om Joey som han har fått av Atle Søgård.
 • Arild Iversen er ansatt som styreformann i Anker-Hansen konsernet, men Amanda og han er ikke helt enige om alle detaljer om en ny avtale.
 • Eva synes det var merkelig at ikke Ninni dukket opp i minnestunden i toppetasjen. Det viser seg at Ninni er blitt gravid.
Sesong 33 - Episode 2 05.01.2016
 • Eva oppsøker Ninni og snakker med henne. Ninni forteller at hun er ferdig med sorgprosessen og er klar for å gå videre og poengterer samtidig at de er alle skyld i at Goggen døde. Eva blir veldig opprørt og går. Senere ber hun Harshad prøve å snakke med henne.
 • Lotte Fjeld i Sensitech, en veldig viktig person for plusshotell-konseptet til Hotel Cæsar, ankommer hotellet. Amanda prøver å få fortgang i prosessen med å undertegne en kontrakt med henne, men Lotte vil ikke underskrive kontrakten. Senere irriterer Storm henne på seg og de krangler, men Pelle får roet ned situasjonen.
 • Pelle og Ninni spiser frokost sammen og han synes det er stas at hun er gravid. Han prøver å fiske ut av henne hvem faren er, men hun sier at faren skal få vite det først av alle.
Sesong 33 - Episode 3 06.01.2016
 • Storm og Lotte Fjeld møtes på ny i baren, Storm skjeller henne ut nok en gang og hun går. Harshad oppdager dette og forteller han at hun er en viktig gjest for Hotel Cæsar. Storm oppsøker henne på rommet og sier unnskyld og forteller henne samtidig at han sliter med å sove om nettene. Hun gir ham noen sovepiller som hjelper Storm veldig og takker henne senere.
 • Jenny tegner en tatovering med navnet til Joey før hun går og tatoverer seg.
 • Amanda arrangerer en bransjeaften på Cleo hvor Lotte er med. Hun prøver å få henne til å gjennom kontrakten men hun er ikke interessert i det i kveld og sier hun går og legger seg. Hun møter tilfeldigvis på Storm og de går sammen og snakker. Dette ser Amanda.
 • Høyås Bo- og rehabiliteringssenter er Juni lagt inn etter ulykken. Det er først nå seerne får bekreftelse på at Juni overlevde.
Sesong 33 - Episode 4 07.01.2016
 • Harshad prøver å snakke med Ninni, hun blir småirritert på han når han foreslår at hun tar seg litt fri. Når han senere oppsøker henne hjemme ser han dagboken hun har skrevet. Når han kommer hjem til Eva sier han at hun har sin egen måte å sørge på.
 • Høyås Bo- og rehabiliteringssenter er Juni mer opptatt med telefonen enn å trene seg opp igjen og maser hele tiden på Amanda om hun har fått signert kontrakten. Amanda svarer at kontrakten er i boks før den faktisk er det.
 • Amanda overtaler Storm til å være med på et møte med Lotte Fjeld. Når de så bestemmer seg for å gå opp i kontorene får Storm flashback fra flystyrten. Plutselig tar Lotte Storm på ryggen og han rykker til og tar tak i henne. Storm forlater dem så, og Lotte er rimelig sjokkert og går også.
Sesong 33 - Episode 5 11.01.2016
 • Amanda prøver å få Lotte til å bli og signere kontrakten og beklager Storms oppførsel. Hun drar likevel. Amanda oppsøker senere Storm og sier unnskyld til ham for at hun dro ham med på møtet.
 • Amanda har fortalt Juni at kontrakten er signert, noe den ikke er. Eva spør så Amanda om å få den signerte kontrakten siden hun skal bruke den, Amanda sier at det kan hun ikke siden hun må justere noe på den. Eva fatter mistanke om at Amanda lyver og at kontrakten ikke er signert.
 • Eva får telefon fra læreren til Jenny om at karakterene hennes er gått ned i alle fag. Jenny forsikrer Eva om at hun skal få de beste karakterene. Eva ser det på en annen måte at hun ikke er ferdig med sorgprosessen og foreslår at Jenny tar et friår fra skolen for å gå på teaterskole. Jenny tror Eva tuller men blir kjempeglad når hun skjønner at Eva mener det.
 • Ninni oppsøker Atle Søgårds hus. Hun drømmer først at hun går dit og kysser Atle og at han er glad for at hun er gravid. Men virkeligheten viser det seg at Atle har funnet seg en ny dame. Ninni går så fra stedet, uten å vise seg for ham eller fortelle ham om graviditeten.
 • Amanda tar bind for øynene til Storm og tar han med seg opp i toppetasjen. Når Storm skjønner at han er i toppetasjen får han helt noia og går til heisen, men Amanda har låst den. Hun trøster ham når han får panikk; det hele skal være "eksponeringsterapi" så han kan komme over sin skrekk for toppetasjen etter flystyrten.
Sesong 33 - Episode 6 12.01.2016
 • Det er i dag det er audition til teaterskolen, Jenny som trodde det var dagen etter, får et lite dilemma siden hun skulle feire bursdagen til Joey sammen med Pelle. Jenny snakker med Pelle og de blir enige om at de utsetter bursdagen til litt seinere på kvelden slik at hun får dratt på auditionen. På venterommet feiger Jenny ut og går, men hun forteller ikke det til noen.
 • Juni ringer Amanda og hører med hun for planene videre er med plusshotellet. Amanda som er opptatt med Kim Dale legger plutselig på. Juni kontakter så Arild Iversen som hun møter ved Høyås Bo- og rehabiliteringssenter og spør han om han har kontroll på Amanda. Juni er nemlig litt skeptisk til Amanda. Arild forsikrer henne om at alt er under kontroll.
 • Jonas Bøe og Ida Bøe kommer til Hotel Cæsar og uten avtale tar de seg til kontorlandskapet og møter Amanda og Arild Iversen og presenterer solcelleprosjektet de har utviklet gjennom selskapet sitt, JODA! Verken Amanda eller Arild er interessert og de blir bedt om å forlate bygget. Jonas bestemmer seg for å ikke gi opp kampen så lett; han skal prøve å få dem til å ombestemme seg.
 • Ninni skal til å gå til Pelle for å feire Joeys bursdag, men så hører hun at Atle har kommet og velger da å ikke komme. Under middagen snakker de om Ninni. Jenny skal til å si til han at Ninni er gravid, men Pelle får i siste liten styrt disuskjonen over på noe annet og unngår at Atle får vite at Ninni er gravid.
Sesong 33 - Episode 7 13.01.2016
 • Eva hiver ut en kvinnelig tigger som prøver å selge noen ting, fra Hotel Cæsar. Harshad mener ikke det var så bra håndtert. Senere overhører Eva noen ansatte snakke om Goggen som en terrorist og blir såret. Men hun innser at det er ikke mye som skal til for å glede folk og ber tiggeren komme og spise middag hos henne selv. Harshad blir litt irritert når han skjønner at hun har invitert tiggeren hjem til dem.
 • Pelle vil møte barnefaren til Ninnis barn. Han tror Ninni bare tuller og gjør morsomheter ut av det ved å snakke til en stol. Overraskelsen blir stor da Henk dukker opp. Senere forteller Ninni til Pelle at Henk ikke er faren, men at Atle er. Hun vil ikke fortelle han det siden han har stiftet familie og ber Pelle love henne at han ikke sier noe.
 • Etter en samtale med Jonas Bøe bestemmer Amanda seg for å gå for ideen til JODA! selv om hun hadde signeringsavtale med andre aktører denne dagen.
Sesong 33 - Episode 8 14.01.2016
 • Pelles påtrengende lillesøster Beate kommer til Oslo og ender opp i Pelles leilighet når hennes kjæreste ikke kan la henne flytte inn hos seg siden han er redd for at hans tidigere gifte partner skal oppdage at han har fått ny kjæreste.
 • Den rumenske damen Eva hadde til middag, drar hjem til Romania. Eva reflekterer over at ikke alle har det så godt som hun selv, og ønsker å engasjere seg i noen slags veldedighet.
 • Storm unnskylder seg for Lotte Fjeld og de har en fin dag.
 • Storm går med på å dele toppetasjen med Amanda.
Sesong 33 - Episode 9 18.01.2016
 • Eva oppsøker Ungdomshjemmet Bøler for å være frivillig hjelper. Hun har med seg noen spraybokser som hun gir til Kai Lundby. Hun møter senere på daglig leder Dag Magnus Kristoffersen og sier hun er innstilt på å hjelpe, selv om det tar mye av tiden. Hun kommer plutselig på at hun glemte vesken sin i uteområdet og går for å finne den. Da hun finner den, har ungdommene sprayet den.
 • Amanda sliter med å få Lotte Fjeld til å signere kontrakten. Storm sier han kan ta en middag med henne og prøve å få henne på riktig spor. Middagen går ikke helt som planlagt, og Lotte blir sur og går. Når Storm kommer opp i toppetasjen, sier Amanda at Lotte har sagt at hun vil signere kontrakten, og hun har sendt opp et brev til Storm hvor hun beklager sin oppførsel under middagen.
 • Beate spør om Pelle kan la være å komme hjem før klokka 8 i kveld fordi Beate vil invitere kjæresten sin på besøk. Etter en prat med NinniHotel Cæsar innser han at Beate ikke kan oppføre seg på den måten mot ham, så han går hjem og forteller henne at slikt kan hun ikke gjøre. Det viser seg at Beate ikke har noe besøk av kjæresten sin, men at hun har overrasket Pelle med middag. Under middagen forteller Pelle at han ikke har fått lønnsforhøyelse på 5 år, Beate ber han ta tak i det og gjøre noe med det.
Sesong 33 - Episode 10 19.01.2016
 • Pelle forteller Harshad at han ikke har fått lønnsforhøyelse på fem år, Harshad sier han skal sjekke opp i det og mener at det har skjedd en feil.
 • Det er mange småting som er ødelagt på Ungdomshjemmet Bøler og Eva bestemmer seg for å ta i et tak sammen med Dag Magnus Kristoffersen. De kommer innp å at det er bedre å fikse slike småting istedenfor å kjøpe nytt hele tiden. Eva lyver og forteller at hun har det slik hjemme at hun prøver å fikse alt mulig som går i stykker.
 • Storm og Lotte lager til rundstykker på Café Invictus. En ansatt legger merke til at Lotte er veldig forelsket i Storm og konfronterer ham med dette etterpå. Storm møter senere på Lotte som har med gave til ham og vil drikke champagne med ham etter signeringen med Amanda senere. Storm forteller henne at han ikke er interessert i noe forhold med henne, men at han liker henne som en venn. Hun blir såret og går. Storm går opp til Amanda og forteller at han muligens kan ha ødelagt kontraktsigneringen. De går ned i lobbyen og Storm prøver å beklage for Lotte at han var så skarp i sted. Lotte leverer så den ferdige kontrakten til Amanda før hun forlater hotellet.
Sesong 33 - Episode 11 20.01.2016
 • Beate overtaler Pelle til å legge ut 10 000 kroner for henne så hun kan kjøåe DJ-ustyr og noe annet. DJ-jobben blir så avlyst, men Beate kommer i kontakt med Storm og får spillejobb på Invictus.
 • Eva glemmer telefonen sin på kontoret, og Harshad oppsøker Ungdomshjemmet Bøler for å levere den tilbake. Han oppdager Eva og Dag Magnus Kristoffersen ute på plassen med arbeid. Senere når hun kommer hjem har Harshad kledd seg opp i arbeidstøy som en sexy handyman og sier at hun har en handyman her hjemme også og sier at hun kanskje burde tilbringe litt mer tid med ungdommene.
 • Amanda ber Jonas og Ida ligge litt lavt før kontrakten er offenliggjort. Amanda har fått mange vanskelig spørsmål fra en journalist som hun må svare på, og Jonas vil hjelpe henne med dem. Ida synes ikke de bør bruke krefter på det, men bare levere den solcelleteknologien de har. Jonas tilbyr senere Amanda å coache henne.
Sesong 33 - Episode 12 21.01.2016
 • Jonas Bøe og Amanda blir intervjuet om den revolusjonerende solcelle-filmen som skal legges utenpå vinduene på Hotel Cæsar. Amanda sier en gang noe pinlig feil, men Jonas klarer å ro det i land.
 • Eva besøker igjen Ungdomshjemmet Bøler, men det ender med at Kai Lundby sperrer henne inne på et kott. Siden kommer hun til at den rette måten hun kan hjelpe til, ikke er så mye ved å være personlig til stede på hjemmet. Hun vil heller arrangere en veldedighetsauksjon for ungdomshjemmet.
 • Amanda vil ha ukesrapporter fra ektepartet Bøe om deres arbeid, men Jonas overtaler henne til å droppe denne ideen, siden det bare vil være bortkastet tid.
 • Beate Krogstad skal være DJ på Café Invictus, men ender opp med å spille så høy musikk at Storm stanser henne og søler drikke over DJ-utstyret hennes. Siden har hun et lite vellykket møte med kjæresten sin, og ender opp med å drikke seg stup full i baren.
Sesong 33 - Episode 13 25.01.2016
 • Eva vil at ungdommene på Bøler skal lage et maleri som skal auksjoneres bort på veldedighetsauksjonen.
 • Pelle konfronterer Beate, som havnet i fyllearresten kvelden før (etter å ha satt hele regningen på Pelle). Han kritiserer henne blant annet for at hun ikke var i sin sønns begravelse. Hun sier hun hadde tenkt å gå, men mistet motet da drosjen kom.
 • Jonas Bøe får se at Amanda sier opp en sekretær på en ganske brutal måte, men da han tar dette opp med henne, får han klar tilbakemelding om at han ikke har noe med hvordan hun gjør jobben sin. Jonas snakker med sin kone om at han tydeligvis har trodd for godt om Amanda.
Sesong 33 - Episode 14 26.01.2016
 • Pelle og Beate ser på bilder av Joey Krogstad.
 • Ungdommene på Ungdomshjemmet Bøler har laget et veldig abstrakt maleri Eva skal auksjonere bort til veldedighet.
 • Beate tar opp et forbrukslån hos Borgen kreditt på 50 000, men for Pelle later hun som at hun har fått et forskudd på livsforsikringen til Joey.
 • Under veldedighetsauksjonen oppdager Eva at Kai Lundby har forandret på maleriet slik at det nå har et bilde av henne selv i midten, med en inntegnet penis foran. Eva blir lite glad, men maleriet blir solgt for nitti tusen kroner. Hun vil imidlertid ikke ha et slikt maleri av seg selv hengende på noens vegg, og Dag Magnus Kristoffersen skal se til å få annullert kjøpet. Deretter skal de ta seg en prat med Kai Lundby at slik oppførsel ikke et tolerert.
 • Ninni og Harshad spiser sammen på personalrommet, og han ber henne om unnskyldning for at han leste i dagboken hennes.
Sesong 33 - Episode 15 27.01.2016
 • Jenny treffer på Beate i lobbyen uten å vite hvem hun er. Hun får så vite at Joeys mor bor hos Pelle. Derfor inviterer hun seg selv på middag for å møte henne. Hun er ikke så veldig glad i å snakke om Joey og fortiden. Jenny blir forbannet og går da hun ser at hun har ryddet vekk alle tingene til som tilhørte Joey.
 • Kontaktpersonen til Kai Lundby har sagt opp og Kai blir nødt til å overflyttes. De har funnet plass i Harstad til ham. Det liker han ikke. Eva sier seg imidlertid villig til å være kontaktpersonen hans, så han kan bli i Oslo.
Sesong 33 - Episode 16 28.01.2016
 • Kai og Eva finner tilsynelatende tonen og Eva forteller dette til Dag Magnus. Når hun senere skal inn igjen til Kai, har han satt en bøtte med vann over døren, som hun får rett i seg når hun kommer inn. Hun er lei av å bli behandlet slik og bestemmer seg for at slik skal han ikke få lov å holde på.
 • Ninni vil begynne på yogakurs. Harshad tilbyr seg å være med siden hun ikke har noen mann, men hun sier hun skal klare det alene. Da Ninni ser at det bare er par som kommer på kurset, trekker hun seg. Hun inviterer senere Harshad på personalrommet for et lite yogakurs.
 • Beate overhører en telefonsamtale Jenny har med telefonsvareren til Joey. De finner så tonen og beklager for hverandre at de ikke har respektert hverandres sørgemåter.
Sesong 33 - Episode 17 01.02.2016
 • Beate tar med seg Jenny på "hotellbowling" med appelsiner og noen småflasker i hotellkorridoren. Jenny opplever for første gang på lenge at hun har det artig. Beate minner henne på at hun må huske det som Joey sa om å følge drømmen. Hun ringer senere Joeys telefonsvarer og forteller ham at hun har tenkt å gjøre dette nå. Når det gjelder auditonen hun ikke gikk på da de feiret Joeys bursdag, ber hun Eva og Harshad ringe teaterskolen og se om skolen kan gjøre et unntak slik at hun kan få ta en audition likevel.
 • Etter en prat med Ninni skaffer Eva jobb til KaiHotel Cæsar.
 • Amanda tar med seg Arild Iversen og resten av jaktlaget til Cæsar-hytta. Der presenterer hun vinduene i hytta som har fått installert solcelleteknologi. Arild påpeker raskt at Bjerkevik ikke innehar slik teknologi som er i vinduene. Amanda avslører så at hun har skrevet avtale med JODA! Hun forklarer at teknologien deres ligger mange skritt foran, mens den til Bjerkevik er gammeldags. Hun greier å overbevise gruppen utenom Arild, som er skeptisk til hvordan Juni vil ta dette.
Sesong 33 - Episode 18 02.02.2016
 • Kai kommer til Cæsar og får jobb som "rengjøringsbetjent" (pent ord for mannlig stuepike). Han får opplæring av både Ninni og Eva, og det er visse startvansker.
 • Beate avslører for Pelle at hun egentlig tok opp et forbrukslån heller enn å få penger av forsikringsselskapet. Pelle skaffer henne jobb som bartender på hotellet.
 • Juni er fortsatt på rehabilitering, men støter tilfeldigvis på Rune Bjerkevik i firmaet hun trodde skulle levere solceller til Cæsar. Av ham får hun vite at Amanda har valgt en annen leverandør isteden.
 • Arild Iversen holder "whisky-kurs" med Amanda, og de to later til å finne en litt bedre tone.
 • Juni vender uventet tilbake til hotellet, og det er tydelig at hun har noen alvorlige spørsmål til Amanda.
Sesong 33 - Episode 19 03.02.2016
 • Juni er kommet tilbake til Hotel Cæsar og ser at Amanda har gjort mange store endringer. Hun bestemmer seg for å vise at hun er sjefen ved å kuppe et møte Amanda har med JODA!
 • Amanda forteller til Juni at minnepinnen med videoopptaket med henne, Thomas Winther og Ove Herman Øire forsvant under Goggens flystyrt. Men Amanda lyver, for det blir avslørt for seerne at hun fortsatt har den.
 • Jenny er på audition og får prøve seg på en monolog, og hun får plass på skolen.
Sesong 33 - Episode 20 04.02.2016
 • Jenny har sin første dag på teaterskolen med Nikolaj Hope. Han får henne til å repetere replikken fra audition gang på gang foran alle, men blir tilsynelatende aldri fornøyd, og Jenny blir ydmyket.
 • Blant medelevene møter Jenny på Bo Bøe, sønnen til Jonas og Ida Bøe. Han sier han har gjort henne til sitt prosjekt, og han gjør opptak av henne som han siden legger ut på YouTube.
 • Harshad hjelper Ninni å hente en gammel vugge hun vil ha til sin kommende baby, fra låven til hennes bestefar. Det ligger en tredukke i den. En av meiene på vuggen trenger å repareres, og Harshad forærer henne et stykke eiketre som han egentlig hadde tenkt å bruke til å reparere sin og Evas seng.
 • Pelle prøver å få Beate med på noen "ordensregler" han har skrevet, dersom hun skal fortsette å bo hos ham. Hun reagerer ikke bra.
Sesong 33 - Episode 21 08.02.2016
 • Bo har lagt ut opptak av Jenny på nettet, redigert på en slik måte at hun blir helt latterliggjort. De andre elevene på teaterskolen flirer av opptaket. Bo nekter å slette det når Jenny ber ham.
 • Amandas elsker, Kim Dale, blir skuffet da han blir klar over at hun også ligger med andre. Han forsøker å gjøre forholdet deres litt dypere og prøver å be henne ut på date, men Amanda vil holde alt på "no strings attached"-nivå.
 • Det sprekker for Jenny på teaterskolen, og hun viser fingeren til både læreren og medelevene.
 • Juni avholder sin første familiemiddag etter at hun var tilbake fra rehabilitering. Hun maner til samhold i familien, men Amanda får en telefon og går. (Bak Junis rygg strever hun for å forandre navneskiltet i garasjen, så det ikke lenger skal stå at Juni er konsernsjef, nå Amandas egen stilling.)
 • Etter middagen, som altså ikke ble helt vellykket, sier Juni til Storm at hun føler seg fremmedgjort og overflødiggjort av hvordan Amanda styrer og steller. Storm forsikrer Juni at hun er familiens overhode, slik Astrid var det før henne.
Sesong 33 - Episode 22 09.02.2016
 • Beate ber Kai om å rydde rommet som hun i all hemmelighet har overnattet på. Ninni får så klage fra stuepikene om at Kai rengjør et rom som ikke står på lista. Ninni får vite av Kai at Beate ba ham om å gjøre det. Når hun snakker med Beate, innrømmer hun å ha bodd der og sier Pelle fikset rommet til henne. Ninni kjefter så på Pelle og sier hun skal gå til ledelsen med dette. Beate sier så at det var hun som fikk tak i rommet selv. Hun ber på sine knær om at Ninni ikke må gå til ledelsen, og sier dette ikke skal gjenta seg.
 • Pelle og Beate blir enige om at Beate flytter inn i Pelles leilighet igjen.
 • Harshad lager ferdig vuggen til barnet til Ninni. Hun blir litt skuffet siden hun ikke fikk gjøre noe arbeid selv. Harshad sier hun må lære seg å ta det mer med ro og la andre gjøre litt arbeid for henne også.
 • Jenny velger å holde seg borte fra skolen i dag. Harshad merker at hun er hjemme, men hun er ikke særlig snakkesalig. Han nevner dette for Beate, som tar seg en tur hjem til henne. Jenny forteller da at hun blir mobbet av en gutt på skolen som legger video av henne ut på Youtube. Beate forteller henne om en lignende episode hun hadde med en kjæreste da hun var i 20-årene. Han tok nakenbilder av henne, men da Beate siden gjorde det slutt, hevnet han seg på henne ved å legge bildene ut på en pornonettside og de har ikke forsvunnet. Hun ber Jenny ikke gi opp så lett.
Sesong 33 - Episode 23 10.02.2016
 • Jenny fjerner siste rest av grønnfargen i håret som hun har gått med siden jul 2015. På teaterskolen driver Bo Bøe stadig og filmer henne, mobber henne som "lille rike pike" og vil ha hennes kommentar til at hun er blitt helt blond igjen. Nå er hun imidlertid bestemt på å ikke la seg tirre.
 • Teaterlæreren Nikolaj Hope ser ut til å bevisst ignorere Jenny når hun rekker opp hånden. Etter undervisningen konfronterer hun ham med dette og ber ham gi henne en sjanse. Han gir da uttrykk for at det er bra hun endelig kommer med en reaksjon. Han sier han så noe mørkt og ekte i henne på audition, men vil hun være skuespiller, må hun først lære å spille rollen som seg selv.
 • Beate Krogstad avholder karaoke-kveld på Café Invictus. Juni møter opp og prøver å få en samtale med Pelle, men han vrir seg unna og vil tilsynelatende ikke snakke med henne.
 • Amanda og Juni lar seg dra inn i en slags karaoke-duell, svært motvillig fra Junis side. Etterpå er det nachspiel hjemme hos Pelle.
Sesong 33 - Episode 24 11.02.2016
 • Eva er tilbake fra reise. Hun er nysgjerrig på sengen Harshad skal lage til dem. Av Pelle blir hun fortalt at Harshad og Ninni bruker mye tid i verkstedet. Hun oppsøker verkstedet og Ninni kommer så innom. Hun forteller at Harshad har tilbrakt mye tid her sammen med Ninni og hjulpet henne med voggen hennes. Eva ser at materialene som skulle være til sengen deres, har han gitt Ninni lov til å bruke.
 • Lotte kommer tilbake til Hotel Cæsar. Hun sliter med jetlag. Storm bestemmer seg for å lage en jetlag-pakke med mye godt oppi. Lotte tar dette som et hint om at han er forelsket i henne og kysser ham. Storm ser på henne som bare en venn og går.
 • Juni og Amanda er uenige om hva de skal presentere på miljøkonferansen. De blir enige om at de to skal utarbeide et forslag som de presenterer for hverandre, og det beste forslaget blir sendt inn. Amanda ber Tom sende inn forslaget hennes før møtet med Juni. Når Juni oppdager dette,gir hun Amanda huden full. Amanda svarer med at hun må slutte å være en slik kontrollfreak over hver eneste avgjørelse Amanda gjør.
Sesong 33 - Episode 25 15.02.2016
 • Når Lotte prøver å ta kontakt med Storm i baren, presenterer hun Beate som sin nye kjæreste for å få henne vekk. Lotte beklager senere for Beate at hun kysset ham, og forteller samtidig at det var Storm som var mest interessert i kontakt ved å gi henne gaver. Hun konfronterer Storm med dette og ber ham finne ut av hva han virkelig vil. Beate går senere til Lotte igjen og sier hun aldri har vært og aldri kommer til å bli kjæresten hans.
 • Eva ser at Ninni spør etter Harshad og blir sjalu. Hun ber Ninni komme opp på kontorene der Eva forteller at det har blitt foretatt besøk av en mystery shopperhotellet som indikerer at renholdet har blitt dårligere. Eva forlanger en rapport på pulten sin alt neste dag, noe som resulterer i at Ninni må jobbe overtid.
 • Juni trekker forslaget som Amanda har sendt inn. I et møte mellom de to og Arild Iversen blir de enige om å gå for Junis forslag, noe som gjør Amanda forbannet, men hun beklager senere til Juni og innrømmer at hun var uproff og barnslig. Etterpå oppsøker hun imidlertid Jonas Bøe og ber ham finne fram alle de tekniske detaljene til JODA!-prosjektet, slik at hun har noe hun kan mate pressen med.
 • Når Harshad kommer hjem har Eva laget middag. Hun lurer på hvorfor han er så sen. Han forklarer det med at han har vært i leiligheten til Ninni og skrudd opp et skap. Hun konfronterer ham med at han tilbringer veldig mye tid sammen med Ninni. Harshad blir forbannet over at Eva kan tro at de gjør noe annet enn å jobbe i verkstedet, og påpeker at det var hun som ville at han skulle ta kontakt med Ninni i første omgang.
Sesong 33 - Episode 26 16.02.2016
 • Storm snakker med Lotte igjen og sier han er lei seg for at det ble slik og sier han ikke er så god med damer og slikt. Lotte vil ikke høre på og går. Storm går etter henne og kysser henne i lobbytrappa. Lotte liker det og de blir kjærester.
 • Eva og Harshad snakker ikke med hverandre under frokosten, noe Jenny legger merke til. Senere snakker de sammen i Verkstedet. Eva forteller ham at hun synes at han er alt for mye borte fra henne når han tilbringer mye av tiden sin her med andre, og hun savner ham. Harshad skjønner at Eva virkelig mener det og de blir venner igjen.
 • Det er Jonas og Ida sin bryllupsdag. Bo filmer seansen når Jonas overrasker Ida på Restaurant Cleo. Ida har glemt dagen og beklager seg. Etterpå spiser de middag på Cleo.
 • Det er miljøkonferanse. Juni holder en kjedelig presentasjon om plusshotellet. Amanda får henne til å avsløre samarbeidet med JODA!, noe hun synes ikke er stas. Senere under pressekonferansen sier Amanda plutselig at plusshotellet kan være oppe og gå allerede om tre måneder, til Junis store forskrekkelse.
Sesong 33 - Episode 27 17.02.2016
 • Både Jonas og Lotte er oppgitt over Amandas nye tidsfrist og mener det er umulig å få plusshotellet opp og gå på bare tre måneder. Amanda greier å overtale Lotte til å sette noen av kundene sine på vent i tre måneder for å prioritere Cæsar. Jonas og Ida mener de har all rett til å si opp kontrakten med Hotel Cæsar siden Amanda har brutt den. De vil heller gå til et dansk firma.
 • Kai har fått fem tusen kroner i lønn. Kompisene hans overtaler ham til å spandere laserspill på dem. De får Kai til å betale og han må ut med over tre tusen kroner.
 • Pelle er ikke interessert i å snakke med Juni. Juni forstår ikke hva det er som plager ham og kaller ham inn til en samtale på kontoret. Pelle sier rett ut til Juni at han mener hun er skyld i at Goggen og Joey er død. Pelle har fått det inntrykket at straks det ble kjent at Goggen ikke var sønn av Jens August, prøvde Juni å skvise han ut av familien Anker-Hansen. Juni blir sjokkert, men forsvarer seg ikke (skjønt seerne vet at Pelle egentlig tar feil).
Sesong 33 - Episode 28 18.02.2016
 • Ida og Jonas er enige om å si opp kontrakten med Hotel Cæsar. Jonas går for å snakke med Amanda om det. Amanda sier det er greit, men Jonas er usikker på om de gjør det rette og velger å trekke kravet tilbake etter litt overtaling fra Amandas side. Da Ida får vite dette, blir hun forbannet på Jonas og skjønner ikke hvorfor de forsetter på et umulig prosjekt. Senere snakker hun med Jonas, og hun har laget en framdriftsplan som kan funke om de ikke treffer på noen feilskjær.
 • Kai forteller Eva at han har brukt over 3000 kroner på moro med gutta. Hun sier at det er ikke riktig at Kai skal betale for dem. Eva kontakter så Dag Magnus og forteller dette. Han lover han skal snakke med gutta. Senere, mens Kai er på Ungdomshjemmet Bøler, kommer en av guttene bort til han med noen penger og forteller han at de har skrapt sammen litt penger nå og resten skal han få tilbake senere. Han oppsøker så Eva hjemme og takker henne.
 • Juni ringer Arild Iversen og ber han inkalle til et ekstraordinært styremøte så fort som mulig angående konsernsjefsstillingen.
Sesong 33 - Episode 29 22.02.2016
 • På skolen til Jenny har de fått en ny oppgave. Jenny og en venninne bestemmer seg for å jobbe sammen, men blir avbrutt av Bo, og Jenny klikker på ham. Læreren legger merke til dette og forteller dem siden at Jenny og Bo går på gruppe ilag mens Jennys venninne går sammen med Bo sin partner. Jenny liker dette dårlig.
 • Eva og Kai reiser til Opsal for å kjøpe et spill til Kai. Hun blir forsinket tilbake til Oslo igjen og må avlyse lunsj-daten sin med Harshad. Harshad møter så på NinniCleo og deler lunsjen med henne.
 • Amanda konfronterer Juni med at hun har innkalt til ekstraordinært styremøte. Juni vil ikke si så mye siden Amanda ikke sitter i styret. Amanda får seg et lite sjokk når hele styret møtes angående konsernsjefsstillingen: Juni vil avsette henne.
Sesong 33 - Episode 30 23.02.2016
 • Arild Iversen har alliert seg med styremedlemmene og Amanda får dermed flertall for å beholde konsernsjefsstillingen. Juni føler seg sveket av Arild.
 • Lotte og Storm går gatelangs i Oslo. Lotte følger ikke med og går over på rødt lys. Storm tar tak i henne før en trikk kommer kjørende, og gir henne huden full. Først blir hun sint, men så forteller Storm historien om hvordan hans søster Liv ble overkjørt og døde. Det viser seg at Lotte mistet foreldrene sine i en bilulykke. Storm sier at han ikke kan være sammen med henne fordi alle de andre han har vært sammen med, har dødd. Lotte overbeviser ham om at dette må de klare sammen og tenner et lys for alle de har mistet.
 • Jenny opplever problemer med Bo som ikke vil samarbeide. Hun går til Nikolaj Hope som er overrasket over at hun gir opp så lett. Hun prøver igjen, men Bo er ikke interessert i å samarbeide. Når Jenny begynner med skuespill selv, ser han sin mulighet til å ta opp telefonen og filme henne.
 • Amanda har møte med de ansatte om at Hotel Cæsar nå skal begynne oppgraderingen til plusshotellet. Harshad mener det er en kort tidsfrist på bare tre måneder, men Amanda greier likevel å overbevise de om at dette skal de greie. Det er mye byggearbeid i korridorene og lobbyen og gjestene klager. I lobbyen får de problem med bookingssystemet fordi strømmen kommer og går, noe som gjør Harshad forbannet.
Sesong 33 - Episode 31 24.02.2016
 • Det er kaos i lobbyen med byggearbeid som går utover ansatte og gjester. Harshad tar en prat med Amanda som bare ber ham om å venne seg til det nå i begynnelsen. Når det kommer flere gjester og klager, viser han dem veien til kontoretasjen, så de kan klage direkte til Amanda som er ansvarlig. Hun får Gro til å fikse dem et nytt hotellrom. Amanda skjønner hun må gjøre noe med saken og bestemmer seg for å få til en teambuilding.
 • Harshad jobber overtid og velger å gå til verkstedet sammen med Ninni for å jobbe. Eva som venter hjemme bestemmer seg for å overraske Harshad på jobb med mat. Når hun kommer, er han borte og hun får høre at han er på verkstedet. Hun går ned der. Harshad oppdager henne plutselig og beklager for henne at han ikke kom hjem.
 • Pelle foreslår at han, Beate og Ninni må finne på noe en dag. Beate prøver å unngå Ninni noe Pelle legger merke til men ingen av de to vil gjøre noe med saken. Senere kommer Jonas og skal henge opp lister om teambuilding i lobbyen. Pelle melder seg frivillig til å sette opp lister med folk som passer sammen og setter opp Beate og Ninni sammen.
Sesong 33 - Episode 32 25.02.2016
 • Det er teambuilding på Hotel Cæsar. Her får de gå i grupper to og to og prøver å lage strøm på forskjellige måter (med dynamoer etc). Ninni og Beate er satt på gruppe. Beate prøver å snike seg unna, men Ninni får henne med. Da de er ferdige, snakker de sammen om gamle dager og Beate blir irritert på Ninni og går. Ninni går etter og det oppstår en krangel der Beate skubber Ninni ned lobbytrappa.
 • Bo og Jenny improviserer en video der de krangler (som skuespill). Bo presterer imidlertid å slette videoen fra telefonen fordi han måtte ha plass til å filme en kul fyr. Jenny blir forbannet og går. Det blir ikke noe bedre da det viser seg at forretningsmiddagen hun skal være med Eva i, er også Bo invitert til.
Sesong 33 - Episode 33 29.02.2016
 • Den gravide Ninni blir kjørt på sykehus etter at Beate dyttet henne ned trappen, og Harshad følger etter. Hun sier hun ikke føler fosteret. Men hun kommer seg, og det går fint med henne.
 • Det er forretningsmiddag der både Jenny og Bo er sammen med sine foreldre. Jonas og Ida latterliggjør Bo som føler seg nedfor. Jenny støtter han overraskende nok og de har en hyggelig prat senere der de ser ut til å komme litt mer på talefot.
 • Pelle konfronterer Beate med at hun skubbet Ninni ned trappen i lobbyen. Hun vil ikke snakke med ham og vil heller gå ut og drikke. Beate sier at det er Ninnis feil at Joey er død. Pelle sier at slik kan hun ikke tenke og ber henne oppsøke Ninni på sykehuset for å si unnskyld. Beate møter opp på sykehuset og snakker med en sykepleier, men da hun inviterer henne til å besøke Ninni, går hun.
 • Harshad kommer hjem til Eva. Eva vil ha sex med ham, men Harshad sovner.
 • Prototypen til solcellevinduene er kommet. Jonas og Ida kobler dem til PC'en og skal prøve dem. Det viser seg at vinduene ikke virker!
Sesong 33 - Episode 34 01.03.2016
 • Jonas og Ida er skeptiske til hva de skal foreta seg videre når vinduene ikke fungerer siden lanseringen er i morgen. Jonas tar en prat med Amanda som ber dem jobbe på spreng for å finne ut feilen og hvis ikke de fikser det, kommer hun til å knuse JODA!
 • Ninni er skrevet ut fra sykehuset og er kommet hjem igjen. Pelle tar med seg Beate bort til henne for å be henne om unnskyldning. Beate er ikke så interessert i det, men får plutselig øye på matrosjka-dukken Ninni tidligere fant, og ser en mulighet. Hun ber Ninni om unnskyldning, men stjeler senere med seg dukken, Pelle oppdager dette og blir forbannet. Hun forteller at hvis de finner alle de legendariske dukkene som for flere generasjoner siden ble gitt til familien Krogstad, kan de tjene store penger. Hun får etter hvert overtalt Pelle, som senere snakker med Ninni og sier at hvis de prøver å finne de to andre dukkene, er det en god mulighet for Beate og Ninni til å bli bedre kjent med hverandre. Ninni er imidlertid ikke noe interessert i å tilbringe tid sammen med Beate.
 • Eva er på trening og ser plutselig noen som driver med poledance. Hun virker interessert, noe hun prøver å få frem ovenfor Harshad.
Sesong 33 - Episode 35 02.03.2016
 • Beate prøver å få Ninni til å gi henne nøkkelen til låven i Hokksund. Ninni gjennomskuer henne og Beate drar til Hokksund og bryter seg inn på låven, men går tomhendt derfra. Ninni får senere telefon om at det har vært innbrudd og sier dette til Pelle. Beate innrømmer for Pelle at hun brøt seg inn. Han ber henne si unnskyld til Ninni.
 • Juni forteller Amanda at hun i slutten av uken vil ha en demonstrasjon av hvordan solcellevinduene fungerer. Amanda ber Jonas og Ida fikse det ved å fake noe. De sier at det lar seg ikke gjøre, og er lei av å bli herset med. De truer med å gå til styret med sannheten.
 • Jenny og Bo skal lage video til prosjektet deres. Det resulterer i at Bo blir kastet ut av Café Invictus når Bo går bort til bordet til noen gjester og smaker på maten og kaffen deres som et stunt i videoen.
Sesong 33 - Episode 36 03.03.2016
 • Pelle er på låven og fikser låsen som Beate brøt opp. Han tar seg en kikk og finner noen gamle familiefilmer som han senere viser til Beate og Ninni. De begynner å krangle om noe i filmen og Pelle blir trist fordi de alltid må kjekle. Etterpå kommer de til ham og ber ham om unnskyldning og sier at fra nå skal de være venner.
 • Eva har kjøpt seg en treningsstang til å ha i hjemme. Jenny oppdager henne trene og blir flau. Bo oppdager dette senere og setter opp et skjult kamera som filmer Eva under trening. Når Jenny oppdager dette, blir hun sur. Bo går med på å slette opptaket.
 • Jenny og Bo lager et stunt på en t-banestasjon der hun spiller uteligger og Bo hetser henne. Det kommer en fyr bort til Bo og støtter ham og vil hive henne ut. Bo snur plutselig om og er på lag med Jenny, og de kritiserer den andre fyren.
Sesong 33 - Episode 37 07.03.2016
 • Kai blir litt paff da han oppdager Eva trener med på poledance-stangen sin.
 • Amanda har kalt inn til en demonstrasjon av solcellefilmen de skal bruke på Hotel Cæsar. Men alt er ikke under kontroll og de må fake at det faktisk fungerer ved å hente strøm fra bakkenettet. De greier dette i fem minutter før det oppstår overoppheting og røykutvikling. Mens Jonas holder foredrag om solcellegfilmen, er Ida nede i elektrisitetsrommet og passer på tjuvkoblingene, men hun får ikke noen telefon fra Jonas om når hun skal koble fra igjen, selv etter at det begynner å ryke av elektronikken. Lotte, som holder på med å søke feilkoder på systemet sitt, ser at lyset går og lurer på hva det er siden hun ikke får opp noen feilmelding i sitt system. Storm bestemmer seg så for å ta turen bort til elektrisitetsrommet.
Sesong 33 - Episode 38 08.03.2016
 • Jonas får gitt beskjed til Ida at hun kan koble tilbake til bakkenettet og får så vidt hindret en brann i elektrisitetsrommet. Storm kommer så og skjønner at Ida driver med tjuvkoblinger. Ida forsikrer ham om at ledelsen vet om disse småfeilene. Storm går opp til Juni og skal fortelle hva han så, men Amanda appellerer til ham og trygler ham om å ikke fortelle Juni noe. Amanda forklarer at JODA! bare trenger litt tid til å fikse en teknisk feil, og Storm bøyer av. Senere når Juni snakker både med Storm og Amanda om hva det var som gjorde Storm så opprørt, gir de to ulike forklaringer, noe Juni stusser over.
 • Pelle, Ninni og Beate drar på skattejakt for å finne de resterende matrjoska-dukkene. De ender opp oss en dame som de må hjelpe med å bære ved og rake i hagen mens hun leter fram en nøkkel. Senere er de hos en mann som kommer ut og truer dem med gevær, og de springer for livet. Ingen flere dukker kommer for dagen.
Sesong 33 - Episode 39 09.03.2016
 • Harshad planlegger å hjelpe Ninni med et kjøleskap hjemme hos Ninni. Eva blir lei seg siden hun mener han tilbringer for mye tid sammen med henne, og de begynner å småkrangle. Harshad bestemmer seg for å overraske Eva med å ikke hjelpe Ninni, men kjøper med takeaway hjem til henne, og de har en fin kveld.
 • Amanda ser at Juni og Arild Iversen har et uformelt møte. Hun spionerer på dem når de snakker i hotellgarasjen.
 • Jonas er sliten og skal egentlig ha et intervju med en journalist i Finanstidende. Ida tar intervjuet og maser hull i hodet på han med uinteressante tekniske fakta.
 • Storm er på middag med Lotte som ikke greier å fokusere på annet enn jobb og å finne feilen i systemet sitt. Hun går fra middagen med Storm. Storm fortsetter å drikke og kommer beruset opp i toppetasjen til Juni. Hun ber ham sette seg ned og fortelle hva som plager ham.
Sesong 33 - Episode 40 10.03.2016
 • Juni inviterer Lotte på middag i morgen i toppetasjen. Lotte har noen måter å forbedre oppskriften Juni skal bruke, og tilbyr seg å hjelpe.
 • Journalisten forteller Amanda at hun ikke får førstesiden slik hun var blitt forespeilet, siden de ikke har nok stoff. Amanda kan ikke godta dette og greier å overtale Jonas til å la seg intervjue. Etter intervjuet forteller journalisten at de må vinkle det på JODA!, ellers blir det ikke noe førsteside. Amanda ber dem å gjøre det, selv om hun vet at Jonas er imot det.
 • Storm er stresset om dagen, siden han går rundt og lyver for Lotte. Når han får vite av en av stuepikene at Juni var på døren hos Lotte, blir han enda mer stresset. Han snakker med Amanda, og de bestemmer seg for å holde avstand til Juni i den kommende tiden. Når Amanda så kommer opp i toppetasjen, er Juni, Lotte og Storm i full gang med å forberede neste dags middag.
Sesong 33 - Episode 41 14.03.2016
 • Eva har invitert Harshad på date på en ridegård. Harshad dukker ikke opp fordi han prioriterer Ninni som brast sammen i gråt på Goggens grav og ringte ham. Eva rir og spiser mat med Kai istede.
 • Jonas blir forbannet da han ser at avisen har fokusert intervjuet på JODA!. Han går opp til Amanda og kritiserer henne. Midt i krangelen får han en brå impuls og kysser Amanda. Han beklager det etterpå.
 • Det er familiemiddag i toppetasjen. Juni roser Amanda for arbeidet hun har gjort, men Amanda stoler ikke på henne. Senere oppsøker hun Juni og beklager at de ikke har jobbet helt på lag. Hun ber Juni om å ta et intervju med en tv-kanal i morgen, men Amanda har skjulte hensikter med det.
Sesong 33 - Episode 42 15.03.2016
 • Bo opptrer flørtende overfor Jenny og følger henne hjem etter endt skoledag. Når han går, kysser han henne på kinnet. Jenny blir glad.
 • Jonas forteller Amanda at da han kysset henne føltes det riktig. Amanda spør om han har lyst å ligge med henne, noe han sier han ikke kan. Amanda ber ham si ifra hvis han skulle ombestemme seg.
 • Juni sitter klar for å bli intervjuet på direktesendt TV. Rett før de går på direkten, blir TV-teamet oppmerksom på en video av Juni og Thomas Winther som har dukket opp på nettet. Juni og Thomas har med seg gjesten som ble funnet død i toppetasjen, men som de i hemmelighet flyttet til hans eget rom for å unngå vanskelige spørsmål. Når Juni får spørsmål om videoen, ber hun dem kutte den direktesendte sendingen. Amanda nekter i etterkant at det var hun som publiserte videoen. Juni sier at hun bare kan gjøre én ting nå.
Sesong 33 - Episode 43 16.03.2016
 • Det er kaotiske tilstander på Hotel Cæsar etter at sjokknyheten om Juni ble sluppet i går. Pelle sørger for å holde alle innganger til hotellet stengt for journalister.
 • Bo prøver å kysse Jenny. Hun sier at hun har kjæreste og kan ikke gå inn i noe forhold med ham. Han sier så at han bare prøvde å se hvor langt han kunne dra det med å lure henne. Hun blir sur og går.
 • Kai forteller Eva at han fikk stipendet han tidligere søkte om. Eva blir glad og vil feire med kino, men Kai har pizzakveld på UB. Senere kommer han innom Eva igjen og forteller at det er blitt avlyst pga. sykdom. Han har med seg biletter til den nyeste James Bond-filmen og får med seg Eva. Kai spanderer på Eva siden hun har hjulpet ham så mye. Han virker litt forelsket i Eva, noe Pelle påpeker for ham.
 • Juni avgir forklaring til politiet før hun bestemmer seg for å forsvinne for en periode; hun drar til Julie i Paris. Harshad snakker med Amanda og sier han ikke skjønner hvem som vil sverte Juni med å legge ut den videoen.
Sesong 33 - Episode 44 17.03.2016
 • Bo og Jenny viser videoen for sine medelever og læreren. Jenny er veldig skeptisk på om læreren liker videoen.
 • Pelle er på Oslo bokseklubb hos Atle. Utstyret er ganske slitt, men Atle sier de ikke kan kjøpe nytt. Pelle snakker med noen som han får billig nytt bokseutstyr av, men Atle sier de ikke kan kjøpe det for en billig penge fordi bokseklubben har gått med underskudd i tre år. Én av grunnene til dette er at de har økt husleien bektraktelig.
 • Eva inviterer Kai på middag hjemme hos seg. Kai oppfatter det som en date og har med seg blomster. Eva sier til han at hun er blitt veldig glad i ham og det forholdet de har fått. Kai tolker det som at hun vil være kjæresten hans og kysser henne. Eva river seg vekk, og da han skjønner at det ikke var slik hun mente det, går han.
Sesong 33 - Episode 45 28.03.2016
 • Jonas er lei av å jobbe i kontorlandskapet siden han blir forstyrret av ulike ting og spør Amanda om han kan få jobbe hjemme. Det får han ikke, men Amanda tilbyr ham å jobbe på sitt kontor hvor det er mer rolig. Senere oppdager Jonas en redigert video av Juni og Thomas Winther som er lagt ut på nettet av Bo. Jonas ber Ida ta over for ham på kontoret mens han går og snakker med Bo. Jonas finner ikke Bo, men bestemmer seg for å lage en hyggelig stund ved å grille i hagen istedenfor å gå tilbake på kontoret. Ida skjønner ikke prioriteringene hans.
 • Jenny er usikker på om Nikolaj forsto filmen de viste, og tar med seg Bo for å snakke med ham. Nikolaj forteller at filmen ikke var så bra, men noen scener var veldig bra, spesielt de med Jenny. Nikolaj forteller Bo at han må gjøre det bedre for å ikke miste skoleplassen sin.
 • Eva forteller Harshad hva som har skjedd mellom henne og Kai. Harshad later som han er forbannet på Eva, men avslører seg siden. Eva prøver senere å ringe Kai uten å få svar og får vite at han ikke har tilbrakt natta på UB. Hun sjekker så alle hotellrommene som ikke er utleid og finner til slutt Kai der. Hun prøver å prate med ham, men han virker truende mot henne og sier hun brukte ham. Eva beklager, men når ikke gjennom til ham. Hun ber Harshad ta en prat med ham, så Harshad oppsøker ham på personalrommet. Kai oppdager Harshad og tar frem en glassflaske han truer Harshad med.
Sesong 33 - Episode 46 29.03.2016
 • Harshad får snakket med Kai og roet ham ned. Siden sier Kai unnskyld til Eva. De bestemmer seg for å hygge seg litt og spiser pizza.
 • Eva overhører at Harshad skal på lunsj med Ninni. Hun poengterer at når en mann og en kvinne henger så mye sammen, så hender det at den ene for følelser for den andre. Harshad ber Eva være med på lunsjen. Det blir veldig kleint og Ninni går. Senere poengterer Eva at Ninni gikk fordi hun har følelser for ham og ikke vil være sammen med Eva. Harshad synes det er tull.
 • Pelle nekter å se at Oslo bokseklubb blir lagt ned og prøver å ta seg en prat med leietaker uten å komme noen vei. Plutselig får han telefon fra Børsting, personen som kommer med noen boksesekker han fikk billig for en stund tilbake, men dem vil han ikke ha nå som bokseklubben skal legges ned. Beate møter likevel personen og kjøper sekkene mot at hun får informasjon om en plass en matrjoska-dukke skal auksjoneres bort.
Sesong 33 - Episode 47 30.03.2016
 • Ninni skal på sykehuset på fødselskontroll. Harshad tilbyr seg å være med henne. Når Ninni går på toalettet, ser han på ultralydbilder av barnet til Ninni og ser andre barn som leker rundt, men vet at han selv ikke får barn med Eva. Han forlater så sykehuset. Når han kommer hjem, lyver han til Eva og sier han har jobbet på sengen på verkstedet.
 • Jonas presenterer en markedsføringsdel for Amanda, og de skal senere ha et møte med en annen, men Amanda er dårlig og går hjem. Amanda føler han unngår henne fordi han har følelser for henne. Hun oppsøker ham dermed hjemme og konfronterer ham. Han sier at det ikke kommer til å skje noe mellom de to. Amanda ber han da komme tilbake i jobb.
 • Nikolaj snakker med Jenny og tilbyr henne noen ekstratimer fordi han ser et stort potensiale i henne som skuespiller. Jenny takker ja og må dermed bryte en avtale med Bo. Han blir lei seg.
Sesong 33 - Episode 48 31.03.2016
 • Pelle får en telefon fra Reinertsen som vil ha et møte med Pelle angående husleien. Pelle spør Eva om han kan få låne et møterom på Hotel Cæsar, noe han ikke får. Etter råd fra Eva holder han møtet hjemme hos seg selv; han hiver alt rotet inn på badet og rydder i stuen. Reinertsen bryr seg ikke så mye om boksemiljøet, men Pelle forteller om hvordan Atle oppdro Joey mens han var på sitt svakeste. Møtet ender uten noen tydelig konklusjon (men i senere episoder kommer det fram at Reinertsen avviste Pelles bønn om å ikke heve husleien for bokseklubben).
 • Siden Pelle skal ha møte med Reinertsen, kan han ikke være med på den hemmelige auksjonen med matrjoska-dukkene; han sier han er dårlig og har hatt oppkast. Ninni og Beate går isteden. Når matrjoska-dukken skal auksjoneres bort blir det budkrig, og Ninni synes Beate bør gi seg på et par tusenlapper, men Beate vinner budkrigen med å by 10 500. Etterpå oppdager hun at det mangler en signatur på undersiden av dukken, så den er ikke en av Krogstad-familiens dukker. Ninni mener det er hennes egen feil og går sin vei. Beate klager uten å komme noen vei og må betale. Plutselig da kommer Ninni springende og roper at det er politirazzia. Alle springer ut mens Beate og Ninni gjemmer seg før de går. Beate takker Ninni senere, siden den falske alarmen berget Beate fra å måtte betale.
 • Eva har lovet Harshad en poledance fremvisning. Under fremvisningen sitter imidlertid Harshad og sender SMS med Ninni, uten at Eva vet det.
Sesong 33 - Episode 49 04.04.2016
 • Bo spør Jenny ut om typen hun har sagt at hun har. Hun blir sur og går. Bo søker råd hos sin far hvordan en skal gå fram for å få en jente til å like ham. Senere sier en av klassevenninnene til Bo at Jenny ikke har type. Da Jenny møter Bo igjen, på skolen viser han et tegning av Jenny og liksom-typen hennes som de skal ha i årboka. Han har tegnet "kjæresten" som et spøkelse og mente å uttrykke at han bare er en fantasi, uten å vite at gutten Jenny elsket faktisk er død. Jenny blir sur og går.
 • Jonas vil gjøre noe annet med Ida heller enn å bare jobbe hele tiden. Han bestiller et hotellrom der han tenker at Ida og han skal kose seg. Han planlegger at han og Ida skal bade sammen, men Ida bader alene, og når han skal til å komme oppi badekaret går hun. Senere sovner hun før han er ferdig å bade.
 • Ninni spør om Harshad kan hente et stellebord for henne. Han spør henne om hun kunne hørt med Pelle isteden, fordi Eva synes de henger litt for mye sammen.
 • Beate vil reise til Russland for å spore opp hvor Matrjoska-dukkene ble laget. Hun og Ninni bestemmer seg imidlertid heller for å sette seg ned og se igjennom gamle fotoalbum. De finner ingenting, men mens de senere er borte hos Pelle, legger plutselig han merke til et bilde i albumet hvor det står en matrjoskadukke i vinduskarmen. De bestemmer seg for å reise til Gunnar Krogstads koie når de alle tre har tid, siden bildet er derfra.
Sesong 33 - Episode 50 05.04.2016
 • Jenny skal ha klassefest hjemme. Hun blir nødt å ta med seg Kai på festen fordi Eva synes han trenger å møte nye folk siden han ikke har så mange venner. Kai hjelper Jenny med å lage til mat til festen. Under festen snakker Jenny og Kai med en venninne av Jenny. Kai får spørsmål om hun ser tynn ut og svarer at buksa hennes sitter litt stramt. Han prøvde bare å være ærlig, men havner senere nesten i slåsskamp på grunn av sine dårlig utviklede sosiale antenner. Jenny blir flau over oppførselen til Kai og prøver å ta en prat med ham, men han forlater festen.
 • Noen i klassen til Jenny har tatt seg inn på rommet til Jenny og ser i gamle saker om Joey Krogstad. Bo kommer så inn og ser dette og sier at det burde de ikke gjøre. Plutselig kommer Jenny inn og kaster dem ut, Bo beklager og sier at han prøvde å stoppe dem. Jenny vil ikke hører på ham; han prøver litt senere å snakke med Jenny og får vite at Joey er den kjæresten hun har snakket om.
 • Jonas har fått tips av Bo om at du kan stille en du liker 35 spørsmål for å se om du og den andre passer sammen. Jonas vil se om dette fungerer med Ida siden han føler de har et litt dårlig forhold for tiden. Under spørsmålene kommer de innom mange romantiske øyeblikk det har hatt sammen og Jonas føler at de fortsatt er like forelsket. Når Jonas prøver å kysse Ida i lobbyen, vil hun ikke kysse der. Jonas blir litt sur og når Amanda plutselig kommer for å ta heisen med dem, får han tankene over på henne.
Sesong 33 - Episode 51 06.04.2016
 • Ninni har fått boten sin fra politiet for sin andel i Rasmus Mohns utpressing mot Nils Håkenaasen. Ninni sliter med penger og vil ikke spørre noen av vennene sine. Hun vil be om forskudd på lønn, men Eva som er hotellsjef har hun ikke så god tone med nå for tiden. Hun bestemmer seg for å reise til Gunnar Krogstads koie for å lete etter matrjoska-dukken hun så på fotografiet.
 • Lotte strever fortsatt med å finne ut hva som var feilen i Sensitechs system, siden hun ikke vet at feilen egentlig lå i tjuvkoblingene JODA! brukte. Storm prøver å få henne over på andre ting, men hun begynner å mistenke at Amanda og Ida lyver for henne når de påstår at alt er som det skal i systemene til JODA! Storm går og snakker Amanda og sier han ikke greier og holde sannheten skjult for Lotte stort lenger. Amanda ber han holde tett litt til, siden Ida veldig snart vil ha en løsning og få solcellepanelene til å fungere. Når Storm kommer tilbake til Lotte, forteller han at han spurte Amanda rett ut om hun lyver for Lotte, noe hun sa at hun ikke gjør. Hun sier hun er glad hun har Storm som hun kan stole på.
 • Harshad har nesten gjort seg ferdig med sin og Evas seng, og han tar med seg Ninni ned på verkstedet for å vise den til henne. Harshad synes det mangler noe, noe som erklærer hans kjærlighet til Eva. Ninni synes han bør gravere inn noe i hodegjerdet og overtaler ham til å la henne lage en dekorativ "drømmefanger", for slikt laget hun mye av mens hun satt i fengsel.
 • Beate bestemmer seg for å oppmuntre Ninni og skal overraske henne med middag hjemme sammen med Pelle. Hun får vite av Pelle at hun har lånt en bil på Hotel Cæsar, og hun skjønner at hun har dratt avsted til Gunnar Krogstads koie. Hun prøver å få Pelle med seg, men han vil ikke, så Beate låner en bil fra hotellet.
 • Harshad tar med seg Kai på omvisning i elektrisitetsrommet. Harshad oppdager plutselig at solcelleledningen ikke er tilkoblet, men at bakkenettledningen står i.
Sesong 33 - Episode 52 07.04.2016
 • Pelle blir likevel med Beate for å finne Ninni, og de finner henne på leting etter Matrjoska-dukken. Ninni beklager og sier hun var desperat etter å få litt penger fordi hun har en bot å betale. Beate nekter å godta unnskydningen hennes og sier at det er hennes feil at Joey døde. Hun sier også at ungen hun nå har i magen, fortjener ikke å vokse opp med en mor som henne. Pelle forteller senere at det var ganske frekt sagt, men Beate synes det er fortjent.
 • Nikolaj Hope mener at Jenny ikke får nok ut av monologen fordi hun ikke snakker om et tema som berører henne sterkt nok. De kommer innpå hennes kjæreste Joey som døde og han ber henne snakke om det å ikke ha ham til stede mer. Hun holder en monolog om det foran hele klassen og får strålende applaus. Bo virker litt sjalu på Jenny siden hun får spesialtimer av Nikolaj.
 • Harshad forteller Amanda at bakkenettet er koblet til og fordeler strøm istedenfor solcellenettet som antatt. Amanda som er velinformert om dette tidligere ber ham ikke si noe til andre, fordi hun skal ta det videre med Lotte, Ida og Jonas. Når Harshad møter Lotte i lobbyen senere spør han henne om hun er glad når de endelig har funnet problemet. Lotte som ikke har blitt informert av Amanda får seg et sjokk når Harshad forteller henne det. Like før dette går Storm fra baren og opp til hotelrommet til Lotte og vil fortelle henne hva det er han har holdt skjult for henne.
Sesong 33 - Episode 53 11.04.2016
 • Storm møter Lotte i heisen og forteller han hva hun nettopp har fått vite. Lotte og Storm tar heisen opp i toppetasjen der Lotte kjefter på Amanda, Amanda forsikrer henne om at hun skulle informere henne dagen etter, siden hun angivelig nettopp hadde fått vite det. Storm greier ikke å holde på hemmeligheten lenger, og på hotellrommet forteller han Lotte at Hotel Cæsar har hatt bakkenettet på hele tiden og at han har visst det leng. Han beklager og sier han skulle ha fortalt henne det før.
 • Eva får vite av Jenny at det ikke gikk så bra med Kai på festen hun hadde hjemme. Hun møter så på Kai der han avviser en gammel gjest som vil ha hjelp med koffertene. Eva ser at han trenger litt opplæring i hvordan man oppfører seg i samfunnet og viser ham litt ulike situasjoner på hotellet, og han ser ut til å forstå.
 • Bo mener at Nikolaj Hope ikke er bra for Jenny. Bo blir med hjem for å øve med Jenny og sier til henne at Nikolai er utspekulert, men Jenny bryr seg ikke. Senere overhører og ser Bo på spesialtimen Jenny har med Nikolai der han kjefter på henne for å ha øvd med Bo.
 • Lotte oppsøker Storm på Café Invictus og gjør det slutt med ham.
Sesong 33 - Episode 54 12.04.2016
 • Amanda får vite av Storm at han har fortalt Lotte sannheten om solcellene. Hun går til Arild Iversen og forteller ham om tjuvkoblingene før Lotte gjør det. Han er svært skuffet over henne. Styret holder et møte for å avgjøre Amandas fremtid. Hun setter seg i baren med Jonas men han sier hun bør gå opp å forklare seg for styret siden hun ikke har noe å tape og det gjør hun. Hun forteller at om ikke solcellene virker innen lanseringsdatoen om én måned, hun til å trekke seg som konsernsjef. Styret bestemmer seg for å beholde Amanda i stillingen.
 • Amanda ber Jonas komme opp i toppetasjen og ber ham gi beskjed til Ida om at han må skrive en fremdriftsplan som må være inne innen i kveld. Jonas er usikker og velger å dra hjem.
 • Pelle kommer på besøk til Ninni. Hun har satt opp et stellebord, men når han kommer borti det, detter både det og han overende. Han kjefter på Ninni siden hun har kastet mange av skruene i bosset og bare satt det sammen. Ninni føler seg ikke i stand til å ta vare på barnet, men senere møter Harshad opp hjemme hos henne og monterer stellebordet rett og løfter optimismen hennes, og de har en fin stund sammen. Da Harshad skal gå, har Ninni sovnet lent mot ham, og han velger å bli værende for å ikke vekke henne.
Sesong 33 - Episode 55 13.04.2016
 • Pelle har skaffet 10 000 kroner til Oslo bokseklubb men trenger mer. Beate tar han med til et band som hun har kontakter i og overtaler Pelle til å bruke en del av pengene på å få dem til å spille en konsert på bokseklubben for å få mer penger.
 • Harshad våkner opp hos Ninni. Eva ringer og han sier han har overnattet hos Pelle siden han har det litt vanskelig. Harshad skynder seg på jobb for å få tak i Pelle, men Eva har allerede snakket med ham og Harshad møter en skuffet Eva i lobbyen som ikke vil høre på ham. Senere, når Harshad kommer hjem, forteller han at han overnattet hos Ninni. Han unnskylder seg for Eva og viser henne sengen han har ferdigstilt. De blir venner igjen og har sex i den nye sengen. Da Eva spør hvor den fine drømmefangeren kommer fra, forteller Harshad at det er Ninni som har laget den. Eva klikker og går derfra og oppsøker senere Dag Magnus Kristoffersen hjemme hos ham fordi hun hadde fått en middagsinvitasjon av han tidligere samme dag.
 • Ninni vil adoptere barnet sitt bort og kontakter noen som kan hjelpe henne med det. Hun blir fortalt at det er et valg man må tenke seg godt om før man gjør.
Sesong 33 - Episode 56 14.04.2016
 • Juni er tilbake på Hotel Cæsar. Hun får vite av Arild Iversen om Amandas avsløringer. Amanda skal i dag ha et møte med Oliver Hepsø, en viktig gjest som pleier å avholde konferanser på Hotel Cæsar, men som nå vurderer å trekke seg pga. skandalen med Juni og Thomas Winther. Juni vil ikke at Amanda skal ta møtet, men vil holde det selv. Hun får den viktige Oliver på god gli til å beholde Hotel Cæsar som konferansehotell og påpeker at medieoppstyret rundt henne har dabbet litt av de siste dagene. Plutselig da kommer det et par journalister til Cleo og spør henne spørsmål om skandalen hun var innblandet i. Oliver velger å forlate Cleo og Juni får senere vite av Arild at han har valgt å avslutte samarbeidet med Hotel Cæsar.
 • Pelle prøver å selge biletter til konserten på Oslo bokseklubb, men får ikke solgt noen. Da han møter Beate og Joachim Hovin fra bandet, skal han til å kjefte på dem fordi det var en dårlig deal med konsert, siden han ikke får solgt noen billetter. Da sier Beate at hun og Joachim har solgt alle billettene. Pelle blir kjempeglad.
 • Eva er på middag hos Dag Magnus Kristoffersen. Han holder på å kysse henne, men Eva motstår fristelsen. Hun reiser til hotellet hvor hun møter venninnen sin, og de tar noen drinker i baren før de fortsetter til neste bar. Der møter de en kjekk mann, men Eva sier hun ikke er interessert. Venninnen hennes går, slik at de får snakke litt i fred og tar en drink. Senere våkner Eva opp i en ukjent seng med denne mannen.
 • Juni flytter inn i Evas leilighet for en periode.
Sesong 33 - Episode 57 18.04.2016
 • Juni er innom toppetasjen og møter på Amanda. Hun forteller henne at hun har mistet tillit til henne, og med det hun har gjort har hun skjøvet familien fra seg, spesielt Juni. Amanda tar dette tungt. Jonas, som Amanda hadde beinflørtet med nede i lobbyen og sa at han kunne komme opp i toppetasjen hvis han følte seg ensom, tar turen opp. Han ser at Amanda er på gråten og trøster henne.
 • Harshad betaler boten til Ninni på 70 000 og sier hun kan betale tilbake når det passer henne. Etterpå, når han får vite at Ninni vurderer å adoptere bort barnet sitt, prøver han å få henne til å tenke positivt og få henne til å forstå at barnet trenger henne. Når hun så har møte med en dame fra barnevernet, forteller hun at hun vil beholde barnet.
 • Eva våkner opp i sengen til mannen hun møtte på baren og forlater leiligheten hans. Hun må innom baren de var på for å finne mobiltelefonen og lommeboken sin. Så reiser hun hjem og fikser seg opp, og når Harshad kommer hjem, forteller hun han at hun ikke sov hos Charlotte i natt.
Sesong 33 - Episode 58 19.04.2016
 • Da Eva forteller Harshad at hun har ligget med en annen mann, pakker han sakene sine. Eva vil at han skal si noe. Harshad svarer med å knuse sengen han har laget til dem. Juni tror det var noen i naboleiligheten som kranglet samme natt når hun forteller Jenny om de høye lydene hun hørte om natten.
 • Juni har møte med en PR-rådgiver for å få tips til hvordan hun kan renvaske seg selv. Hun setter ikke pris på rådgiverens forslag. Da hun får besøk av Anja With, får hun ideen om at de kan samarbeide for å renvaske henne.
 • Dette er dagen det skal være konsert på Oslo bokseklubb. Beate og Joachim Hovin har imidlertid funnet tonen, og han sier han kan skaffe henne en stor DJ-gig i utlandet. Joachim gir blaffen i hele konserten og setter seg på et fly med en beruset Beate. Atle og Pelle blir sjokkert når artisten ikke dukker opp så de fremmøtte må få pengene sine tilbake. Pelle sier bokseklubben er ferdig.
Sesong 33 - Episode 59 20.04.2016
 • Harshad oppsøker Ninni, forteller hva som har skjedd og får trøst hos henne.
 • Jenny får i oppgave av teaterlæreren sin å kjenne på hatet til sin far Jens August Anker-Hansen. Jenny sier hun ikke har noe hat mot ham.
 • Amanda får vite av Lotte at hun kommer til å forlate hotellet og trekke Sensitech fra samarbeidet med JODA!.
 • Ida og Jonas får de nye solcellefilmene. De virker ikke, de heller, men Ida jobber på spreng for å fikse dem. Imens går Jonas og Amanda og skyter på skytebanen.
 • Storm har det ikke lett om dagen, etter at det ble slutt mellom ham og Lotte. Han prøver å muntre henne opp med bilder av de to sammen på hotelrommet hennes. Hun svarer med å kaste ham på dør og senere forlater hun Hotel Cæsar. Men så kommer hun tilbake og snakker med Storm, og det ser ut til at de blir sammen igjen.
Sesong 33 - Episode 60 21.04.2016
 • Juni møter Anja With i studioet hennes. Hun vil at Juni skal lage hjemmevideoer der hun filmer litt av sin egen hverdag. Juni skjønner ikke helt hvordan dette kan hjelpe henne å bli kvitt den negative medieomtalen. Etter tips fra Eva snakker heller Juni om hvordan hun har nådd så langt i livet og nevner gode erfaringer som da hun var statssekretær og jobbet sammen med Christian Borchman.
 • Eva prøver å få tak i Harshad uten hell. Harshad er hos Ninni og slapper av. De blir enige om å se en film. Ninni er over til Pelles leilighet og henter en vinflaske til Harshad. Pelle antyder at det er noe mellom dem, men Ninni nekter for dette. Når hun kommer tilbake til leiligheten sin, er Harshad sovnet.
 • Jenny har time med Nikolaj Hope der han spiller Jennys far Jens August. Hun greier ikke å fullføre monologen siden hun synes det er tøft å spille på hat hun egentlig ikke har til Jens August. Nikolaj er ikke fornøyd. Når hun kommer hjem, forteller hun Juni om monologoppgaven hun har fått. Juni ber henne om å ikke la seg presse til noe hun ikke vil. Heidi, som i likhet med Jenny har ekstratimer med Nikolaj, synes han også er streng. Heidi og de andre blir derfor enige om å kontakte skolen, siden dette kan ikke fortsette.
Sesong 33 - Episode 61 25.04.2016
 • Jonas har en dårlig dag der Ida kjefter på han. Han går ned i baren og tar seg noen øl. Plutselig kommer Amanda og snakker med ham, og hun glemmer hanskene sine så Jonas går opp på kontoret for å gi tilbake hanskene. De kysser og blir enige om å møtes i toppetasjen senere.
 • Klassen er ikke fornøyd med Nikolaj Hope og han kjefter på dem i timen. Etterpå blir Jenny igjen og snakker med ham og forteller at klassen synes han er for streng. Når Jenny møter dem etterpå, sier hun at hun tror de har misforstått Nikolaj. De andre i klassen er ikke enige.
 • Juni har laget middag hjemme hos Eva. Eva greier å få Harshad til å komme hjem men Juni skjønner at noe er galt mellom dem og tar med seg Jenny ut for å spise slik at de får snakket. Eva prøver nok en gang å be om unnskyldning. Harshad nevner alle forholdene Eva har vært gjennom, sier at det er hun som gjør feil og ber henne skrive en liste over alle feilene hun har gjort. Hun svarer ham tilbake med å be ham gå ut og ha sex med Ninni, fordi Eva "vet" at han har lyst på henne.
Sesong 33 - Episode 62 26.04.2016
 • Mens han er på vei opp til Amanda, møter Jonas konen Ida i heisen. Hun har fått solcellefilmen til å virke. Dette feirer de med middag på Cleo sammen med sønnen Bo. Ida beklager at hun har vært en dårlig kjæreste overfor Jonas og sier hun skal gjøre det godt igjen.
 • Harshad oppsøker Ninni og sier at han har følelser for henne, men at han er gift med Eva og derfor må kutte all kontakt med henne. Når han kommer hjem til Eva, forteller han henne at han har avsluttet vennskapet med Ninni, og det virker som han og Eva forsones. Senere synes han synd på Ninni, noe han også forteller Eva. Eva tar det som at han har kjærlighetssorg og har følelser for henne. Den begynnende forsoningen mellom ektefellene går i vasken når Eva blir rasende og gjør et stort nummer ut av det Harshad sa.
Sesong 33 - Episode 63 27.04.2016
 • Juni oppsøker Anja With og viser henne videoklippene hun har filmet. Anja reagerer med å slette opptakene. Hun er ikke fornøyd og mener Juni bør gå litt dypere i seg selv og ta opp ting hun ikke er særlig stolt over. Anja nevner blant annet Junis alkoholisme. Juni liker ikke dette og går. Hun snakker senere med Harshad og sier hun kommer til å trekke seg fra samarbeidet med Anja. Harshad sier hun nok må vente litt med det, og viser henne en avis der det står at Juni har gått i samarbeid med Anja.
 • Hele klassen nekter å møte opp for å fremføre monologen utenom Jenny. Hun spiller seg selv mot Nikolaj Hope som spiller Jennys far Jens August. Han kommer med drøye påstander om at Jens August ikke gadd å komme i Goggens begravelse. Jenny klikker, skubber ham vekk og blir irritert. Nikolaj sier at der viser hun skikkelige skuespillerprestasjoner. Jenny går, men Nikolaj kommer litt etterpå og forteller henne at han har ringt Helle Landmark som snart kommer for å høre monologen hennes. Jenny blir glad og går tilbake igjen og fremfører monologen for henne. Hun inviterer henne på audition til en kortfilm hun holder på å skaffe skuespillere til.
 • Ninni har bursdag i dag. Pelle vekker henne med ballonger og kake. De drar på bowling og har en morsom dag. Ninni er fortsatt såret for at Harshad har kuttet all kontakt med henne. Da hun kommer hjem etter bowlingen, ser hun på adopsjonspapirene med tanke på å adoptere bort barnet.
Sesong 33 - Episode 64 28.04.2016
 • Amanda er skuffet over at ikke Jonas dukket opp i toppetasjen. Hun oppsøker han under frokosten med Ida og prøver å få ham med på et "møte" som hun kaller det, men får ikke det til.
 • Ida og Jonas har en alvorsprat med Bo fordi de har fått varsel fra skolen om at han kommer til å stryke. Bo snakker med Nikolaj Hope, som gir ham en siste sjanse med å lage en video. Bo trenger et nytt kamera til dette, men Jonas og Ida vil ikke gi ham dette.
 • Amanda, Storm og Arild Iversen drar på jakt. Amanda skyter et bytte på langt hold som Arild var klar til å skyte. Storm blir imponert over Amanda.
 • Beate kommer tilbake til Hotel Cæsar og møter Pelle. Hun sier hun har blitt lurt, og derfor kom hun tilbake. Pelle vil ikke ha henne boende hos seg lenger, og hun får muligheten til å hente tingene sine hos ham. Hun setter på en pizza i ovnen, men så sovner hun. Da Pelle kommer hjem, er hele leiligheten røyklagt.
Sesong 33 - Episode 65 02.05.2016
 • Jenny vil ha Eva og Harshad til å hjelpe henne med å øve på replikkene før den viktige auditionen hun skal på, men de to bare krangler.
 • Amanda får sendt Ida på en forretningsreise til Kina, og inviterer selv Jonas på middag. Han innser Amandas manipulasjoner, men hun klarer endelig å få ham til sengs.
Sesong 33 - Episode 66 03.05.2016
 • Ekteskapet til Eva og Harshad er fortsatt på sitt vanskeligste noensinne. Juni får greie på hva som er foregått, og prøver å megle litt melom dem, med lite hell. Eva foreslår siden for Harshad de må søke profesjonell hjelp.
 • Juni har brått og uventet fått i stand en familiemiddag der hun skal vise Anja With at hun er "limet i familien". Dette passet dårlig for Eva og Harshad (som hun jo bor hos). De gjør gode miner til slett spill, men går snart fra bordet, og også Jenny og Storm unnskylder seg og går. Anja bemerker at Juni tydeligvis ikke har så stor sammenbindende kraft i familien likevel, noe som sårer henne.
 • Beate er hos legen, siden hun har følt seg slapp, hatt oppkast og stadig klør. Til slutt i episoden later hun til å få en alvorlig beskjed fra legen på telefonen (det blir ikke avslørt for seerne hva beskjeden går ut på). I mellomtiden har en rasende Pelle kastet henne ut fra leiligheten sin. Han har kommet til at hun bare snylter på ham og sviktet totalt da hun dro til utlandet med Joachim Hovin, heller enn å la ham holde veldedighetskonserten som kunne ha berget Oslo bokseklubb.
Sesong 33 - Episode 67 04.05.2016
 • Beate er hos legen igjen, og får beskjed om å unngå fet mat og alkohol. Ikke desto mindre prøver Beate siden å få Kaja i baren til å servere henne en drink, men Kaja nekter, siden Beate ser syk ut.
 • Bo setter opp skjulte kameraer på hotellet, for å gjøre opptak til skoleoppgaven. Han avslører for Kai at han er "Mr. Iceman" som har laget mange YouTube-videoer som Kai har beundret, og får slik Kai med på laget.
 • Juni forsøker å vri seg unna et møte med Anja With, men må til slutt møte opp likevel. Anja viser henne bilder av bl.a. Jens August, Victoria og Albert, og ber henne presentere disse fraværende familiemedlemmene. Juni anklager Anja for at hun vil ha Juni til å si at det er Junis egen feil at alle disse har forsvunnet ut av livet hennes, og har et lite sammenbrudd når hun må lure på om dette kanskje er sant. For Anja er spørsmålet nettopp "hvorfor er Juni alene?", og hun sier at de nå kan komme videre.
 • Beate prøver å få snakket med Pelle under fire øyne, men han avviser henne lenge. Da hun omsider får snakket med ham, forteller hun at hun er dødssyk med nyresvikt, og at det eneste som kan redde henne, er om Pelle donerer henne en av sine nyrer.
Sesong 33 - Episode 68 05.05.2016
 • Pelle er innstilt på å donere Beate en av nyrene sine, og en test viser at de matcher genetisk. Legen nevner imidlertid det Beate ikke fikk seg til å fortelle, nemlig at sykdommen kan være arvelig så Pelle også kan få den, og i så fall vil han være i livsfare med bare én nyre.
 • Harshad og Eva er hos en samlivsterapeut og krangler mye, men har likevel fått en litt bedre tone da de er hjemme igjen. Harshad vet ikke hva han skal svare når Eva spør om det er håp for dem.
 • Bo og Kai går sammen i en ny duo, "The Wolfpack", og klarer å gjøre snikopptak av reaksjonene til et par etter at de har plantet en positiv graviditetstest på hotellrommet deres.
 • Beate har kommet til at hun ikke kan be Pelle om en nyre og slik sette ham i fare, dersom også han skulle få nyresvikt. Pelle går etter henne og insisterer på at han vil gi henne en av nyrene sine.
Sesong 33 - Episode 69 09.05.2016
 • Ida kommer hjem fra jobbreise i Kina tidligere enn forventet - til Jonas store forskrekkelse, der han ligger til sengs med Amanda. Senere på dagen bestiller Jonas et hotellrom til seg og Amanda, men glemmer å lukke booking-mailen som står åpen på PCen hjemme hos dem, og Ida ser bestillingen.
 • Pelle og Ninni drar til den gamle koia til Gunnar Krogstad for å lete etter matrjoska-dukkene. Etter en stund finner de en dukke i en "tidskapsel" de la ting i som barn.
 • Kai låner en drill av Eva for å montere skjulte kameraer og mikrofon på et hotellrom. Han blir litt nedfor når han ser Bo ta med seg to kompiser, Jørn og Rolf, siden han trodde dette bare var noe han og Bo skulle samarbeide om. Kai blir likevel med på opplegget.
Sesong 33 - Episode 70 10.05.2016
 • Ida går inn på hotellrommet til Jonas, som blir svært overrasket. Da Amanda kommer, gir Jonas Ida en unnskylding om at Amanda kun skulle komme for å gi dem champagnen. Da Amanda ser at Ida er der, blir hun skuffet og går.
 • Ninni undertegner adopsjonspapirene. Da hun forteller det til Pelle, reagerer han sterkt, og ber henne om å ikke ta Beates ord om at hun ikke var en god nok mor for Goggen alvorlig.
 • Bo ber om å få låne nøkkelkortet til Kai. Kai sier det er i orden så lenge han får være med på filmingen. Da han ringer Bo for å spørre om de er på hotellrommet, svarer han at de er på Invictus. Kai dukker opp på Invictus, og innser at Bo kun har utnyttet ham. Deretter går han opp på hotellrommet og skal ta ned kameraet, men blir plutselig så rasende at han knuser mye av interiøret i rommet, inkludert TV'en.
 • Jonas klarer ikke å fortsette dobbeltspillet, og forteller Ida at han har hatt sex med Amanda.
Sesong 33 - Episode 71 11.05.2016
 • Lotte ser ikke lappen om at heisen er i ustand og faller ned på heisen når hun skal gå inn i den i toppetasjen. Storm oppdager så vidt dette og får tilkalt folk og får henne opp. Senere snakker Eva med Storm og han sier at det er en forbannelse over ham fordi alle han er glad i, dør. Han tenker da spesielt på de to tidligere kjærestene sine, Cecilie Hove og Runa Jørgensen, som døde i henholdsvis brann og av sykdom.
 • Jenny har vært oppe hele natten for å øve på monologen hun skal fremføre for Nikolaj Hope. Nikolaj blir forbannet under fremføringen da Jenny sier et ord feil og kaster en sko på henne. Han sier det ikke er noe vits med en fremføring når hun ikke forstår hva hun snakker om. Hun ber han om å få tak monologen på nytt, men Nikolaj sier de får gjøre det i morgen. Jenny blir forbannet, tar blandingen med salat som Nikolaj spiser og kaster den i ansiktet hans.
 • Jonas og Ida snakker sammen. Ida er sur på Jonas, men tror at det bare var et engangstilfelle med Amanda. Jonas forklarer henne at det er mer seriøst enn som så. Ida vil gjerne prøve å få det til å fungere bedre mellom dem, men Jonas har bestemt seg for å bli sammen med Amanda.
Sesong 33 - Episode 72 12.05.2016
 • Storm unngår Lotte, men hun oppsøker ham og de snakker. Storm sier han ikke kan være sammen med henne. Lotte skjønner at det er fordi alle andre han har vært sammen med, har dødd. Hun sier at han aldri kan garantere seg mot det uansett hvem det er snakk om. Storm innser dette og bestemmer seg for å fri til Lotte som svarer ja.
 • Anja With har begynt med nettdating og har mistet litt av fokuset på sitt og Junis kunstprosjekt.
 • Jenny møter hos Nikolaj Hope og unnskylder seg og overtaler ham til å fortsette å trene henne. Nikolaj vil få henne til si hva hun virkelig er redd for. Nikolaj er ikke fornøyd med tingene Jenny nevner og sier det ikke er troverdige. Han ber henne om å ta av seg ett og ett klesplagg når han mener det hun sier, ikke er troverdig. Det ender til slutt med at hun står igjen mer eller mindre naken på overkroppen mens hun skjuler seg med hendene. Gråtkvalt innrømmer hun for Nikolaj at hun er glad for at Joey døde, slik at hun kunne leve ut skuespillerdrømmen sin.
Sesong 33 - Episode 73 16.05.2016
 • Juni og Anja møter Pelle på gaten, men Pelle går rett forbi Juni uten å ville snakke. Juni inviterer seg selv hjem til ham. Pelle er fortsatt sint på Juni fordi han mener det er hennes ansvar at Goggen tok livet av seg. Juni forteller at Pelle har helt rett, hun tenkte bare på hotellet og redde det og så ikke hvordan Goggen hadde det. Pelle forstår henne og sier alle kan gjøre feil.
 • Juni har laget et kunstverk av knuste alkoholflasker, hun mener hun kan få positive ting ut av dårlige opplevelser slik som sin tidligere alkoholisme. Anja synes det er bra og blir med på prosjektet.
 • Jenny er på audition til filmen til Helle Landmark. Hun får rollen. Hun vil invitere med seg Nikolaj Hope hjem til familien for å feire. Da hun møter Nikolaj etter auditionen, sier han auditionen var dårlig og at hun ikke brukte noen ting av det hun hadde lært hos han. Da hun kommer hjem, er familien klar til å feire, men Jenny er trøtt og sliten. Hun forteller moren at Nikolaj synes auditionen var dårlig før hun legger seg.
 • Jonas er i ferd med å flytte inn i toppetasjen til Amanda. Amanda liker ikke helt at utviklingen av forholdet deres går så kjapt, og forteller ham at hun muligens har lurt seg selv: Hun ønsker slett ikke at han skal flytte inn med henne. Jonas, som har gått fra sin kone Ida, må dermed ta med sakene han tok med fra huset sitt til et hotelrom. Begge to føler sorg. Amanda oppsøker Kim Dale og har trøstesex med ham, men selv mens hun omfavner sin elsker, blir det vist at det renner tårer fra øynene hennes.
Sesong 33 - Episode 74 17.05.2016
 • Pelle og Beate er klar for nyretransplantasjon. Pelle kom nesten for sent på sykehuset fordi han ikke fant bankkortet sitt og ble tatt i kontroll på bussen fordi han måtte snike. Akkurat som han blir lagt i narkose, forteller Beate at det var hun som tok bankkortet hans.
 • Storm og Lotte gifter seg i USA.
 • Eva er fortsatt litt i tvil når Harshad får meldinger på telefonen; hun tror det er Ninni som tekster med ham. Senere, da hun skal snakke med Harshad på hotellet, får hun vite at han er ute til lunsj. Hun mistenker at han er med Ninni. Da han kommer tilbake, finner de ut at de har lett etter hverandre og blir enige om at de må slutte å holde på slik som dette og tro at den andre gjør noe annet med en annen. De spiser lunsj på personalrommet; så ringer Ninni og forteller at vannet har gått. Harshad drar av sted med en gang for å hjelpe henne til sykehus, og Eva føler seg tydelig forlatt og nedprioritert.
Sesong 33 - Episode 75 18.05.2016
 • Operasjonen til Pelle og Beate har gått fint. Når Pelle våkner, er han imidlertid surrete etter narkosen. Han kaller Beate en parasitt som har lurt til seg bankkortet hans, og mener hun bare stjeler ting fra han. Hun blir såret, men da han siden våkner skikkelig opp, husker han plutselig ingenting om dette. Beate lar det også være.
 • Nobelprisvinner Joe Holden skal komme til Oslo samme dag som lanseringen av plusshotellet. Amanda får telefon fra regissøren for live-sendingen TV2 skulle ha på lanseringen. Hun får beskjed om at det ikke blir noe av, da det er en mye større sak at Joe Holden kommer til Oslo. Amanda får vite at han skal bo på Grand Hotel og lurer seg inn der og planter en mistenkelig pakke. Så ringer hun inn en falsk bombetrussel, og hele hotellet må evakuere. Alt dette kommer på tv. Amanda og Arild Iversen sitter og ser på dette, og Amanda ber ham kontakte noen av dem han kjenner på Grand Hotel og prøve å få flyttet Holden til Hotel Cæsar. Dette greier han, og Hotel Cæsar har plutselig fått både plusshotell-lanseringen og Joe Holden.
 • Jenny skal på opptak til filmen hun skal være med på. Hun oppsøker først Nikolaj Hope for å øve med ham, men han har verken tid eller lyst fordi hun er for dårlig og mener hun ikke har lært noe av ham. Jenny drar på opptak, men når hun kommer dit, trekker hun seg og går.
 • Harshad er med Ninni på sykehuset. Han bestemmer seg først for å la legene ta over, men ombestemmer seg og er der for Ninni under fødselen. Ninni føder dermed med Harshad ved sin side. Sykehuspersonalet later til å oppfatte ham som faren, og lar ham klippe navlestrengen etter at Ninni har født en gutt.
Sesong 33 - Episode 76 19.05.2016
 • Harshad snakker med Eva, men hun er sur fordi han var på sykehuset med Ninni hele natten: Var det ingen leger der til å hjelpe henne? Harshad bare går ut av rommet.
 • Beate og Pelle besøker Ninni og barnet på sykehuset. Beate sier unnskyld for det hun sa tidligere om at Ninni ikke fortjener å bli mamma. Senere kommer Pelle tilbake og han får et sjokk når damen fra adopsjonsbyrået kommer inn for å hente babyen. Pelle ber Ninni tenke seg om en siste gang, men hun har bestemt seg, og barnet blir tatt med.
 • Anja With overtaler Juni til å gå på åpningen av Cæsar+.
 • Ida forteller Amanda at hun trekker seg tilbake nå, etter å ha oppfylt JODA!s kontrakt med hotellet. Hun har skaffet en ny kontaktperson, Ola Johansson, som Amanda kan henvende seg til hvis det skulle være noe. Amanda liker ikke dette nye arrangementet, og er også sjokkert over å få høre at solcellene ikke er riktig klare, fordi de trenger et par dagers herding. Amanda er likevel bestemt på å gjennomføre en demonstrasjon for en journalist fra Reuters som Arild Iversen allerede har kontaktet, og vil ha Ola Johansson til å foreta noen tjuvkoblinger så det virker som om systemet er i drift, selv om strømmen egentlig kommer fra bakkenettet. Johansson vegrer seg først, men Amanda tilbyr ham så mye penger at han går med på det.
Sesong 33 - Episode 77 23.05.2016
 • Joe Holden ankommer Hotel Cæsar sammen med mange flere forretningsfolk. Han uttrykker sin begeistring for prosjektet til Amanda.
 • Lotte og Storm kommer hjem fra Las Vegas der de giftet seg.
 • Amanda beklager for Ida at hun kysset Jonas, men sier hun ikke vil ødelegge mer for dem. Ida sier at det skulle hun tenkt mer på før hun ødela forholdet deres.
 • Juni har tenkt å gå på lansering av Cæsar+, men velger å få en pikkolo til å gi en gave til Amanda. Hun leverer den til pikkoloen på utsiden av hotellet, og så går hun.
 • Ninni forteller Harshad at hun har adoptert bort barnet.
 • Amanda har med seg en journalist på omvisning om Cæsar+. Ola Johansson har fortalt at solcellenettet tåler tjuvkoblingene i maksimalt ti minutter før det blir overopphetet, så Amanda må være kjapp med journalisten. Men journalisten er veldig interessert i dette og bruker lang tid på kontoret, så når de endelig kommer seg ned på elektrisitetsrommet, har de dårlig tid. Amanda greier likevel å få ham ut før han fatter noen mistanke. Da Ola skal skru av strømmen fra bakkenettet, er elektronikken så opphetet at han ikke greier å ta i bryteren, og det begynner til slutt å ryke. Samtidig som dette skjer, erklærer Amanda Cæsar+ for åpnet i lobbyen.
Sesong 33 - Episode 78 24.05.2016
 • Ola Johansson kommer ned i lobbyen til Amanda og forteller henne at han ikke greier å koble ut strømmen fra solcellenettet til bakkenettet fordi det er for varmt. Amanda blir så med han opp i elektrisitetsrommet, og de greier det sammen. Men brannalarmen har gått, og Ola lurer på hva de skal gjøre nå, siden brannvesenet sannsynligvis kommer til å finne brannårsaken. Amanda ber ham om å ikke uroe seg for det. Hun går inn på Arild Iversens hotellrom, hvor hun bruker en sigarstump som lå igjen etter ham, til å tenne fyr på en madrass. Amanda går, uten å vite at Lotte ligger på et rom like ved.
 • Røyken sprer seg inn på Lottes hotellrom hvor hun ligger og sover og ikke hører brannalarmen fordi hun har tatt sterke sovepiller. Storm kommer så fra Gardermoen hvor han har vært og hentet en viktig gjest og får se brannvesenet utenfor Hotel Cæsar. Han får vite av Amanda at det har vært en brann i tredje etasje, etasjen hvor Lotte befinner seg i. Storm springer opp og finner sin kone bevisstløs. Han får reddet henne ut og følger henne til sykehuset, men hun har fått kraftig røykforgifting, og tilstanden er ustabil.
 • Parallelt med dette snakker Harshad og Ninni sammen på personalrommet, og plutselig kommer Eva inn. Hun mener hun har grepet Harshad og Ninni på fersk gjerning, og hun er allerede i kraftig krangel med Harshad da brannalarmen går. Eva går inn i heisen og Harshad får henne ikke ut fra derfra. Både han og Ninni velger å bli med. Plutselig stopper heisen; det blir mørkt og et kraftig smell høres. Eva blir livredd og blir trøstet av Harshad, men alle tre kommer seg til slutt ut. Etter denne opplevelsen finner hun sammen med Harshad igjen, siden hun endelig fikk oppleve at han var der for henne heller enn Ninni.
Sesong 33 - Episode 79 25.05.2016
 • Når er solcellene oppe og går og alt fungerer som det skal.
 • Amanda har full fokus på hvordan hun skal få mediene til å skrive om Cæsar+ og ikke om brannen på Hotel Cæsar. Hverken Jonas eller Arild er interessert i å lese igjennom presseskrivet hun har laget, fordi man må ta litt pause når det skjer en ulykke som dette. Senere får Arild med seg Amanda på sykehuset for å besøke Lotte.
 • Kai fikk inndratt nøkkelkortet sitt etter å ha rasert et hotellrom for noen uker siden, og må jobbe sammen med en annen stuepike. Han går og klager til Eva at han ikke greier dette. Eva spør ham hva som gjorde at han raserte rommet, noe han ikke gir et klart svar på. Eva bestemmer seg senere for å gi ham tilbake kortet.
 • Tilstanden til Lotte er fortsatt ustabil. Juni kommer på sykehuset og har med seg klær. Hun vil gjerne kjøpe litt drikke til Storm og Jenny, men dette har Jenny og Harshad ordnet allerede. Hun føler at hun ikke har noe å bidra med, og går.
 • Anja With utfører et eksperiment på Juni på hvordan hun reagerer på ulike bilder hun viser. Blant annet viser hun bilde av avisforsiden etter Brannen på Ankerseteren, Junis alkoholisme og familiebilder. Juni blir både glad og trist av å se bildene og feller noen tårer.
Sesong 33 - Episode 80 26.05.2016
 • Ola Johansson har inspeksjonrunde med en brannmann. Han lyver til han om brannårsaken, og brannvesenet konkluderer med at det var Arild Iversens sigar som forårsaket brannen.
 • Kim Dale ser at Amanda gir Ola Johansson en klem. Det er egentlig fordi han klarte å bedra brannvesenet, men Kim tar det som at hun flørter med Ola. Amanda forsikrer han om at det ikke er noe slikt.
 • Nikolaj Hope ber Bo om å fortsette med å levere slike filmer som han har laget, de som egentlig er ulovlige opptak gjort på Hotel Cæsar. Bo spør Kai om han er med på filme der igjen, men han vil ikke være med og vil ikke låne Bo nøkkelkortet sitt. Plutselig går Kai inn på et rom, og Bo ser sitt snitt til å tjuvlåne kortet hans. Slik får Bo Bo montert et kamera på et av rommene.
 • Bo oppsøker Jenny, som sier hun er syk. Bo skjønner fort at hun ikke er syk, og Jenny forteller ham hvordan Nikolaj behandler henne. De blir enige om å ta ham.
 • Ida vil at Jonas og hun skal være helt sikre før de skiller seg, og forteller Bo om dette. Jonas oppsøker Amanda, men får høre at det ikke lenger er noe håp om at de skal bli de to. Da Ida kommer med skilsmissepairene, greier Jonas ikke å signere, og han begynner å prate om gamle dager.
Sesong 33 - Episode 81 30.05.2016
 • Juni forteller Anja at hun ikke vil lage noen utstilling med henne likevel. Hun har oppnådd ny selvinnsikt og «trenger ikke den utstillingen lenger.»
 • JODA! får et tilbud fra Dubai om å legge solcellefilm på et stort kompleks; kontrakten er verdt 50 millioner. Ida Bøe ville imidlertid måtte være i Dubai et helt år.
 • Juni gratulerer Amanda med å ha gjennomført visjonen om plusshotellet og sier hun har tillit til at hun vil ta vare på Hotel Cæsar. Juni forteller at hun selv har tenkt å dra bort. Siden forteller hun Eva det samme, og Eva blir overrrumplet og protesterer.
 • Eva besøker Nikolaj Hope og sier hun er bekymret for Jenny. Nikolaj sier hun er en dedikert elev og «meget talentfull». Siden leser han igjen med Jenny, men får som vanlig voldsomme utbrudd når han mener hun gjør noe galt. Det han ikke vet, er at Bo Bøe har stilt opp et kamera som tar opp hvordan han oppfører seg.
Sesong 33 - Episode 82 31.05.2016
 • Eva går til rektor på teaterskolen med opptaket av Nikolaj Hope som trakasserer og ydmyker Jenny. Nikolaj får sparken.
 • Beate får omsider utbetalt forsikringspengene etter Joey: 480 000 kroner. Hun er først bare yr over å ha så mye penger, men Ninni minner henne på at hun ikke bør være glad for å få utbetalt livsforsikringen etter en død sønn. Beate bestemmer seg til slutt for å betale leien til Oslo bokseklubb så klubben kan åpne igjen. Pelle blir dypt rørt og er enig i at det er dette Joey ville ønsket.
 • Ida Bøe kommer til at hun heller vil satse på forholdet med Jonas enn å dra til Dubai i et helt år, så hun lar den store kontrakten fare.
 • I Anja Withs atelier går Juni opp på en gardintrapp for å hente noen bilder fra en hylle. Hun faller ned og slår seg bevisstløs.
Sesong 33 - Episode 83 01.06.2016
 • Dette er episode 3000 av serien, noe som markeres med at det er en musikalepisode. I indre perspektiv er episoden en serie surrealistiske drømmer Juni har mens hun er innlagt på sykehus og kjemper for livet.
 • Juni hallusinerer at hun er på hotellet og skal sjekke ut for godt. Alle de andre karakterene blir sjokkerte og prøver intenst å overtale henne til å bli, med stadige innslag av sang og dans. Den eneste som vil at Juni skal dra, er Amanda. Hun vil gjerne bli kvitt Juni og går inn i en skurkerolle der hun "oppmuntrer" henne til å holde fast ved beslutningen om å dra vekk.
 • Det er familiemiddag i toppetasjen. Juni spiller Cæsars kjenningsmelodi med gaffel mot drikkeglass, Eva og Harshad drar plutselig fram blåseinstrumenter, og selv familiebildene på veggen kommer delvis til live og nynner med. Juni har en kort hallusinasjon av en mann hun ikke kjenner, men han sier de møtes til høsten.
 • Eva ber Juni se i et familiealbum som skal minne henne på alt det gode hun har opplevd på hotellet. Bildene i albumet er som levende film, med kutt fra tidligere sesonger. Amanda dukker opp, og plutselig viser albumet bare triste minner isteden. Hun og Juni fremfører balladen "Du skal gå", der tittelen viser til Amandas oppfordring til Juni om å dra fra hotellet for alltid.
 • I virkeligheten får Juni hjertestans på sykehuset, og de prøver å gjenopplive henne med en hjertestarter. I sine hallusinasjoner har hun nettopp forlatt hotellet, men merker brått at "hjertet mitt slår ikke" når hun legger Cæsar bak seg. Hun snur og går tilbake, og i virkeligheten klarer sykehuspersonellet å få hjertet hennes i gang igjen.
 • I et siste stort musikalnummer blir Juni ønsket velkommen tilbake av alle karakterene. Den eneste som er misfornøyd, er Amanda. Hun forsøker å dytte Juni ned trappen, men snubler isteden selv og går hodestups.
 • Juni våkner opp på sykehuset med et smil om munnen, omgitt av sin familie. Hun kan fortelle at hun drømte noe rart mens hun var bevisstløs.
Sesong 33 - Episode 84 02.06.2016
 • Eva blir lettet når hun ser Harshad og Ninni snakke sammen uten å føle på noen form for sjalusi.
 • Storm får beskjed av legene at det er en mulighet for at Lotte kanskje aldri vil våkne fra koma, og det går veldig hardt inn på ham. Han går opp på hotelltaket og tenker på å kaste seg utfor. Amanda går etter ham og spør om han vil Lotte kanskje skal våkne opp og få vite at Storm har begått selvmord på grunn av henne.
Sesong 33 - Episode 85 06.06.2016
 • Amanda klarte å overtale Storm til å ikke hoppe ned fra taket.
 • Juni vil avlyse kunstutstillingen.
 • Et merkelig opptak av en hotellgjest har dukket opp på YouTube. Noen stuepiker gjenkjenner rommet som ett av rommeneHotel Cæsar. Det er Bo Bøe som ikke har kunnet dy seg for å legge ut et av de ulovlige opptakene sine.
 • Eva og Harshad er sjokkert over at det har foregått ulovlig overvåking på hotellet; gjesten har saksøkt Hotel Cæsar. De finner ut at det var Kai Lundbys nøkkelkort som ble brukt til å skaffe adgang til rommet, og spør ham om han vet noe om opptaket.
 • Etter nærmere betenkning lar Juni likevel kunstutstillingen med Anja With gå av stabelen. Hun er klar over at mange ennå forbinder henne med "liksleper"-saken, og viser selv fram rullestolen hun og Thomas Winther brukte til å frakte liket av Ove Herman Øire. Hun minner om at den døde først og fremst var et menneske.
 • Juni føler at hun har fått større selvinnsikt etter prosessen hun har vært gjennom, og takker Amanda for at hun satte i gang det hele ved å lekke liksleper-videoen. Amanda nekter fortsatt på at det var hun som gjorde det.
Sesong 33 - Episode 86 07.06.2016
 • Amanda flytter ut av toppetasjen og inn på et hotellrom.
 • Kai Lundby blir avhørt av Eva og Ninni om de ulovlige videoopptakene. Han nekter først å ha noe med dem å gjøre, men da Eva og Ninni med rette begynner å mistenke Bo Bøe, bestemmer han seg for å ta hele skylden på seg. Eva mener hun ikke har noe annet valg enn å si opp Kai, men ber ham om en forklaring på det inntrufne. Han sier han bare hadde "lyst" til å gjøre slike opptak.
 • Storm og Amanda er hos Lotte Fjeld på sykehuset. Hun er ennå i koma.
 • Amanda føler plutselig ensomheten og sier til Jonas Bøe at hun elsker ham likevel. Nå er det han som avviser henne, og sier dette forholdet ikke går.
 • Kai risikerer å bli sendt til Harstad etter å ha mistet jobben på Hotel Cæsar. Jenny oppfordrer innstendig Bo om å fortelle sannheten.
Sesong 33 - Episode 87 08.06.2016
 • Eva vil ta Kai Lundby inn i sin egen leilighet heller enn at han skal måtte flytte til Harstad. Harshad er skeptisk.
 • Bo Bøe tilstår at det var han som gjorde de ulovlige opptakene på hotellrommet, og frir Kai fra all mistanke.
 • Kim Dale får med seg at Amanda skal ha et møte med Ola Johansson, som Kim er sjalu på. Han lykkes i å ta opp en samtale der Amanda nevner at det var hun som stiftet brannen som gjorde at Lotte Fjeld havnet på sykehus.
 • Amanda besøker igjen Storm, som sitter hos den bevisstløse Lotte på sykehuset. Hun foreslår at de skal ta seg en jakttur, så han kan få noe annet å tenke på en liten stund.
 • Etter Bos tilståelse har Kai fremdeles jobb på Hotel Cæsar, men han er fortsatt innstilt på å flytte inn hos Eva, slik hun sa tidligere. Eva får seg ikke til å si et klart nei, enda hun vet Harshad er imot dette.
 • Kim konfronterer Amanda med opptaket han gjorde av henne og Ola Johansson. Storm overhører samtalen og får med seg at Amanda hadde skylden for brannen som har satt Lotte i livsfare.
Sesong 33 - Episode 88 09.06.2016
 • (Sommeravslutning:) Storm er hos den fortsatt bevisstløse Lotte på sykehuset, og sier adjø til henne. Siden kommer han til Amanda og sier at han vil gå på jakt med henne slik hun foreslo.
 • Beate kommer gledesstrålende til Pelle og forteller at hun har funnet den siste av de tre matrjoska-dukkene. Hun blir unnvikende når Pelle spør hvor hun fant den. Hun, Pelle og Ninni går i flere antikvitetsbutikker for å selge dukkene, og regner med å få minst fire hundre tusen for dem. Imidlertid får de overalt til svar at dukkene slett ikke er verdt særlig mye, og til slutt ender de med å selge dem for bare tre tusen kroner.
 • Da de er på kafé etterpå, forteller Beate at hun fant den siste dukken hos sin og Pelles far, Kåre Krogstad. Hun tok den uten hans vitende. Seerne får et glimt fra boligen til Kåre selv, uten at ansiktet er klart synlig. Han er på telefonen med antikvitetshandleren de til slutt solgte dukken til, som sier at dukkene er verdt i alle fall 450 000. Kåre hadde på forhånd tipset antikvitetshandlerne om at noen ville kunne prøve å selge disse dukkene. Han visste det var Beate som hadde vært i leiligheten hans, siden hun mistet en øredobb der.
 • På kafeen dukker Atle Søgård opp. Ninni vil ikke snakke med ham og trekker seg unna. Han blir sittende og snakke med Pelle, som ender opp med å avsløre at Ninni har vært gravid og har adoptert bort sønnen hun nylig fødte. Atle blir totalt overrumplet da Pelle forteller at det er Atle selv som er faren.
 • Juni og Eva er hos Lotte på sykehuset da hun faktisk våkner opp, i strid med sin pessimistiske prognose. Juni forsøker å nå Storm på telefonen for å overbringe den gode nyheten, men får ikke kontakt med ham. Hun og Eva går ut i skogen for å prøve å finne ham og Amanda.
 • Storm konfronterer Amanda med at det var hun som tente på hotellrommet og dermed har skylden for at Lotte endte på sykehus. De ender opp med å rette våpnene mot hverandre, og Amanda blir livredd. I nærheten hører Juni og Eva to skudd, og da de kommer fram, ligger Amanda urørlig på bakken mens Storm stirrer på henne. Plutselig retter Storm geværet sitt mot seg selv. Juni kaster seg mot ham for å hindre ham i å begå selvmord, men et skudd går av.
Sesong 33 - Episode 89 22.08.2016
 • Lotte har våknet fra koma bare for å få vite at det nå er Storm som svever mellom liv og død.
Sesong 33 - Episode 90 23.08.2016
 • Kai Lundby skal flytte inn hos Harshad og Eva, men Eva får kraftig kritikk fordi hun ikke har klarert dette med verken Harshad eller Jenny på forhånd. Jenny sier hun ikke vil ha noen ny bror, og Harshad har like liten lyst til å bli fosterfar, men han tvinger seg til å være blid mot Kai når han kommer.
 • Atle Søgård tar til seg barnet som Ninni fødte. Hun sier hun ikke har noen interesse av delt samvær med gutten, men Atle mener hun bare har fødselsdepresjon og med tiden vil ønske å ta del i livet hans.
 • Storm våkner opp på sykehuset og er dypt rørt over å se Lotte våken og i live. Siden snakker han med Amanda. Ifølge Juni arbeider politiet ut fra en teori om at han skjøt Amanda ved et uhell og så forsøkte å ta sitt eget liv. Ingen av de involverte har tenkt å fortelle sannheten, så Storm vil slippe å gå i fengsel.
Sesong 33 - Episode 91 24.08.2016
 • Kai har tatt med seg sakene sine og forsvunnet. Harshad og Eva går ut fra at han har hørt dem krangle om hvorvidt han bør bo hos dem. Harshad oppsøker Kai på jobben, beklager og ber om en sjanse til. Kai kommer tilbake.
 • Lotte lurer på de besynderlige "vådeskuddene", men Amanda råder Storm til å lyve for sin kone (og påstår det ikke er for å redde seg selv). Storm begynner å fortelle Lotte en løgnhistorie om en sikring som ikke var på, men ombestemmer seg og forteller henne hele sannheten likevel: Amanda var skyld i brannen som sendte Lotte til sykehus, og da han trodde hun aldri kom til å våkne mer, ville han drepe Amanda for å straffe henne. Han forsikrer imidlertid at han og Amanda har skværet opp nå.
 • En ungdom raner til seg Junis veske mens hun er ute og går. Tyven blir imidlertid stanset av en annen mann, og Juni får vesken tilbake. Hun får svært raskt en god kontakt med mannen, og det ender med at han kysser henne før han forsvinner. Siden er han i lobbyen og legger igjen en blomsterbukett til henne.
 • Mannen dukker også opp hjemme hos Pelle. Det viser seg at han ikke er noen annen enn Pelles far.
Sesong 33 - Episode 92 25.08.2016
 • Det er gått to og en halv uke siden forrige episode.
 • Bo snakker med sin far om å skaffe seg jobb. Han skylder nemlig foreldrene penger etter den ulovlige overvåkingen han bedrev på noen av hotellrommmene (tydeligvis måtte foreldrene kompensere Cæsar for hotellets egen erstatning til gjesten). Bo snakker som om han lett kan gjøre hva som helst av jobber.
 • I realiteten har han ikke mange valg. Han besøker Storm, som ennå ligger på sykehus, og ber om en jobb på Café Invictus. Først blir han avvist da han må innrømme at han ikke har noen som helst kvalifikasjoner, men han går inn igjen til Storm én gang til og lover å gjøre sitt aller ytterste. Storm gir etter.
 • Eva og Juni snakker om Amanda. Eva er meget kritisk nå som Amanda har innrømmet at hun faktisk stelte i stand brann på ett av hotellrommene, men Juni kan på et visst nivå sette pris på Amandas ukuelige vilje. De er enige om at Amanda er svært lik sin far Jens August, på godt og vondt, og Eva vil si henne opp. Imidlertid mener Juni at mens Jens August var uforbedrelig, er det kanskje ikke for sent å lære hans datter bedre etikk.
 • Kåre Krogstad møter sine barn Pelle og Beate igjen. Han avslører at han selv solgte matrjoska-dukkene for flere hundre tusen. Kåre sier de skal få dele beløpet hvis de kan gi ham en eneste god grunn til at de burde ha pengene.
 • Amanda pakker og gjør seg klar til å dra, men Juni kommer og snakker med henne. Amanda beklager at ting ikke endte bra, men føler ingen virkelig anger for det hun gjorde. Juni sier at hun er som sin far: besluttsom, men skruppelløs. Hun vil la Amanda fortsette som konsernsjef, og vil hjelpe henne å finne sitt moralske kompass. Det må imidlertid herske full ærlighet mellom dem heretter.
Sesong 33 - Episode 93 29.08.2016
 • Amanda og Juni planlegger en ekspansjon av Hotel Cæsar, og bestemmer seg for å invitere til middag for å lansere planene sine. Jonas og Ida tror de er ferdige på Hotel Cæsar, og blir derfor overrasket når Amanda lanserer planene om å utvide driften.
Sesong 33 - Episode 94 30.08.2016
 • Det er full isfront mellom Amanda og Eva, så Amanda bestemmer seg for å snakke med Juni om situasjonen.
 • Ninni blir ukomfortabel når hun plutselig blir nødt til å holde en baby for å hjelpe en gjest.
Sesong 33 - Episode 95 31.08.2016
 • Maktbalansen på Hotel Cæsar trues når Albert vil selge sin aksjepost.
 • Ninni klarer ikke slutte å tenke på Henry, og overtaler Beate til å være med å oppsøke sønnen.
Sesong 33 - Episode 96 01.09.2016
 • Kai begynner på ungdomsskolen på Frogner, men da noen medelever er frekke mot ham, slår han til en av dem.
 • Harshad vil kjøpe flere aksjer i Cæsar, men banken forlanger sikkerhet for å låne ham penger. Broren Adnan nekter Harshad å stille butikklokalet til deres avdøde Kapoor Senior som sikkerhet.
 • Juni får blomster fra en beundrer, Glenn Jensen. Han hevder å være en stor beundrer og vil ha Junis autograf, men selv om han er kultivert, viser han seg å være skamløst anmassende. Han ønsker omvisning i toppetasjen (noe Juni avslår) og vil ta bilde av seg selv og Juni i heisen.
Sesong 33 - Episode 97 05.09.2016
 • Etter den mislykkede "daten" Juni var på, hjelper Jenny henne å lage en anonym profil på en datingside. Hun får mange treff, men blir også slettet av en av dem som sendte henne melding.
 • Adnan Kapoor har ombestemt seg og vil likevel la Harshad få stille farens butikk som sikkerhet for et lån. Dermed ringer en gledesstrålende Harshad for å fortelle at han vil kjøpe aksjene likevel, men til hans skuffelse er de alt blitt solgt.
 • Storm blir veldig bekymret da Lotte er litt sen til middag og oppsøker henne på kontoret. Det viser seg at hun bare sitter i et møte som trakk ut. Hun blir irritert over at Storm skal opptre så overbeskyttende.
 • Det viser seg at Eva har kjøpt aksjene Harshad ville ha, og hun gir dem til ham som en gave. Harshad blir ikke glad slik Eva hadde ventet; han ønsket å ordne dette på egen hånd og skaffe pengene selv, uten at hun i realiteten skulle minne ham på at det er hun som sitter på midlene i ekteskapet. Harshad føler seg holdt for narr.
Sesong 33 - Episode 98 06.09.2016
 • Harshad vil at Cæsar skal tilby gjestene transport til og fra Marka, og vil ha et møte med PR-byrået Turbin om dette.
 • Storm snakker med Beate om å holde en forsinket bryllupsfest for Lotte.
 • Amanda har invitert Turbin, men ikke gitt Eva beskjed. Eva reagerer negativt og konfronterer Amanda som har omgått henne.
 • Kai føler seg mye eldre enn de andre elevene, og synes ikke han passer inn. Siden han er gammel nok til å kjøpe snus, begynner han imidlertid å ta opp "bestillinger" fra de andre og deler (ulovlig) ut snusbokser til dem. I tillegg til at de andre betaler ham for dem, har han en avtale med dem om at de skal gi ham leksehjelp.
Sesong 33 - Episode 99 07.09.2016
 • Storm fortsetter planlegging av overraskelses-bryllupsfesten for seg selv og Lotte.
Sesong 33 - Episode 100 08.09.2016
 • Amanda har gjort Harshad til prosjektleder. Eva klager til henne om at hun som hotellsjef blir omgått.
 • Elise Bøe er kommet hjem til familien. Det kommer fram at hun er dyktig og velutdannet; bl.a. kan hun flytende fransk og holder på å lære seg kinesisk. Hun gir Bo et nytt kamera og oppfordrer ham til å fortsette å utvikle YouTube-kanalen sin, kanskje med noen mer seriøse klipp som gjenspeiler hva han brenner for.
 • Pelle og Ninni snakker om hvordan hun adopterte bort barnet sitt, og hun erkjenner at det var en stor feil av henne. Hun møter siden damen fra adopsjonsbyrået og vil skrive et brev til Atle om at hun likevel vil være en del av sønnens liv.
 • PR-byrået Turbin avlyser et møte på grunn av sykdom, men da Amanda skal fortelle Eva dette, kommer hun ikke skikkelig til orde fordi Eva mener Turbin burde ringt henne direkte med alle beskjeder. Amanda slår seg til ro med at Eva ikke får beskjeden, og siden venter Eva forgjeves på Turbin og får ikke vite at møtet er avlyst før hun selv ringer dem.
 • Eva anklager Amanda for at hun prøver å skape konflikt mellom henne og Harshad, noe hun sier ikke vil lykkes. Imidlertid krangler de faktisk litt da hun kommer hjem til ham; Harshad sier at Amanda tydeligvis tror han duger til noe, i motsetning til hva Eva tydeligvis tror.
Sesong 33 - Episode 101 12.09.2016
 • Jenny får opp en kjekkas på sjekke-appen, og hun leter etter ham på hotellet. Han viser seg til slutt å være Kim Dale, massøren som Amanda ofte avreagerer seksuelt med (noe Jenny selvsagt ikke vet).
 • Lotte innser at det er noe Storm ikke forteller henne, og blir irritert når han stadig virker så opptatt med mystiske saker. Storm må til slutt avsløre for henne at han planlegger en overraskelse for henne, men han vil ikke si mer, så litt av overrraskelsen kan bestå.
 • Turbin har gjort en markedsundersøkelse som tyder på at busstransport til og fra Nordmarka bør markedsføres mot barnefamilier heller enn de unge og pengesterke. Harshad hadde tenkt seg det siste, og føler seg avvist når Eva heller vil følge Turbins anbefaling.
Sesong 33 - Episode 102 13.09.2016
 • Eva er fortsatt overbevist om at Amanda vil skape konflikt mellom henne og Harshad. Faktisk klarer Amanda å styre det slik at Harshad under et møte med Turbin får en opplevelse av at Eva buser inn og overstyrer ham.
 • Beate forstår Lotte slik at hun slett ikke vil ha noen forsinket bryllupsfest. Hun prøver å få formidlet dette til Storm, men han får ikke beskjeden. Lotte blir ført inn i «overraskelsesrommet» uten den brudekjolen Beate skulle sørget for at hun hadde på, og er lite begeistret for den «overraskende» festen der hun blir vist fram i bare underkjolen.
 • Jenny får massasje av Kim Dale, og er tydelig sjarmert av ham. Hun tror ikke han tar på hvem som helst på den måten. Siden kommer hun tilbake for å be ham med på date, men motet svikter i siste øyeblikk, og hun banker ikke på likevel. Dermed får hun heller ikke vite at Kim akkurat har en hyrdestund med Amanda.
Sesong 33 - Episode 103 14.09.2016
 • Lotte er forarget over at Storm har arrangert en stor bryllupsfest bak hennes rygg, og han skjønner at han har begått en tabbe.
Sesong 33 - Episode 104 15.09.2016
 • Ninni finner fram vogga fra kjelleren. Hun ser for seg at hun nå skal overta omsorgen for Henry igjen.
 • Storm og Lotte ser etter bolig. Hun vil ta høyde for at de etter hvert skal ha barn. Storm blir først litt paff, og forteller så hvordan Cecilie var gravid med hans barn da hun døde i brannen på Ankerseteren. Etter hvert blir Storm og Lotte enige om at de vil ha barn, gjerne med én gang.
 • Harshad får nye oppgaver innen PR og kommunikasjon av Amanda, men Eva blir irritert fordi han overtar flere av hennes arbeidsoppgaver. Hun anklager Amanda for å ville skvise henne selv ut.
 • En ny mann er ansvarlig for årets Shipping-konferanse. Han forklarer at Thomas Winther trakk seg etter likbærer-skandalen. Juni ringer Thomas og vil ha et møte med ham.
 • Ninni blir nesten nedkjørt i et farlig kryss. Pelle redder henne, men bemerker at det skulle vært lys der.
 • Atle anser Ninni som altfor ustabil til å være mor, og vil ikke dele noen foreldrerett med henne. Han har kontaktet en advokat, som tror han har en sterk sak.
Sesong 33 - Episode 105 19.09.2016
 • Amanda gjør Harshad til "in-house kommunikasjonsrådgiver". Hun oppretter dermed en stilling som fratar hotellsjefen en rekke oppgaver, uten å konferere med Eva selv. Juni konfronterer Amanda om dette. Hun nekter for at hun prøver å marginalisere Eva, og Juni presiserer at Harshad og Eva begge må være med på dette om det skal bli noe av. Siden sier Eva til Harshad at planen er avlyst.
 • Juni møter Thomas Winther. Han trakk seg fra sin stilling innen shipping etter liksleperskandalen, men fikk etter hvert følelsen av at det var positivt for ham å trappe ned. Han skal på spa, og Juni bestemmer seg for å ta fri noen dager og bli med ham.
 • Ninni har møte med Atle Søgård. Hun er overrasket over at han har med seg advokaten sin, Jørn Gustad. Ninni blir også sjokkert og sint da Atle vil nekte henne alt samvær med Henry, siden han mener hun er altfor ustabil og vankelmodig til å kunne være mor.
 • Siden vil den fortvilte Ninni oppsøke Atle hjemme, for å snakke med ham uten advokat til stede. Utenfor huset står imidlertid barnevognen med Henry, og på impuls griper Ninni babyen og rømmer med ham.
Sesong 33 - Episode 106 20.09.2016
 • Atle har kontaktet politiet. De snakker med Pelle og gjennomsøker hotellet på jakt etter Ninni og barnet.
 • Jenny er skarp mot Kai bl.a. fordi han roter i tingene hennes. Eva ber henne være greiere mot ham.
 • Atle møter opp på hotellet og spør Pelle og Beate etter Ninni, som sier de ikke vet noe. Imidlertid har de selv skjult henne og babyen.
 • Ninni vil rømme til utlandet med barnet, og ber Beate til å ta ut hele bankkontoen hennes.
Sesong 33 - Episode 107 21.09.2016
 • Beate og Pelle vil ikke hjelpe Ninni å rømme til utlandet. Pelle setter seg ned med Atle og forhandler fram en løsning: Han får babyen tilbake mot å trekke anmeldelsen. Atle henter Henry på et hotellrom uten å si et ord til Ninni.
 • Elise Bøe har lånt farens bil for å være til stede på en sammenkomst i utenriksverket, der hun håper å sikre seg en aspirantstilling. Hun mente først å ikke drikke noe, men lar seg påvirke til å ta noen glass da hun får høre at hun må ha en drink i hånden for å kunne "kvittere" til en viktig person som er til stede. Elise er merkbart brisen da hun setter seg i bilen igjen. Kort etter kommer hun til å kjøre på Ninni i et veikryss. Pelle kommer sin skadde kusine til hjelp, men den sjokkerte Elise bestemmer seg for å bare kjøre videre.
Sesong 33 - Episode 108 22.09.2016
 • Elise er på telefonen med Bo, som er irritert over at han ikke har hentet henne slik avtalen var. Hun gir ham inntrykk av at hun har krasjet bilen inn i et tre, og før han kan komme i taxi, kjører hun faktisk bilen inn i en trestamme for å gi seg selv alibi. Kort bak Bo kommer også politiet til stedet. Elise har innrømmet for Bo at hun ikke er helt edru, og siden hun har så mye mer å miste enn han, bestemmer Bo seg plutselig for å ta på seg skylden for krasjet. Imidlertid har han tatt seg noen pils, og blåser rødt når politiet ber ham. Dermed mister han førerkortet.
 • Ninni er kommet på sykehus. Legene har håp om at hun skal bli bra, men hele albuen må rekonstrueres.
 • Jonas gir Bo huden full for bilkrasjet, og Elise har det ikke godt når hun må sitte ved siden av og vite at det er hun som er den skyldige. Hun har heller ikke fortalt Bo selv at hun faktisk kjørte ned et menneske heller enn å bare krasje i en stamme. Under fire øye med broren gir hun uttrykk for hvor takknemlig hun er, og sier til Bo at han har reddet livet hennes (siden alle hennes lysende fremtidsutsikter ville falt i fisk om hun ble tatt for fyllekjøring). Bo slår det vekk og er fortsatt glad for å ta støyten for sin søster.
 • Harshad har veldig lyst på jobben Amanda tilbyr ham, men Eva er skeptisk, og han ender opp med å avslå jobbtilbudet.
 • Pelle blir avhørt om bilen som kjørte på Ninni. Han husker at føreren var en ung, langhåret kvinne.
Sesong 33 - Episode 109 26.09.2016
 • Bo forteller Elise om hvordan Ninni, husøkonomen på hotellet, er blitt overkjørt, men han mistenker ikke at Elise er den skyldige.
 • Beate besøker Ninni på sykehuset, men Ninni er taus og later ikke til å sette pris på besøket. Beate tar hintet og går.
 • Amanda og Eva har et møte med ordføreren i Tromsø, Ulrikke Lang, om å bygge plusshotell der. Amanda har imidlertid fått fremskyndet møtet så Eva kommer en halvtime for sent. Eva opplever likevel at hun fikk en god tone med ordføreren, men Amanda vil senere droppe Tromsø til fordel for Kirkenes. Eva beklager seg for den bortreiste Juni (de snakkes via Skype), men Juni minner henne om at Amanda som konsernsjef styrer dette prosjektet.
 • Pelle besøker Ninni på sykehuset, men hun er fortsatt avvisende og ber ham stikke. Samtidig kommer Elise til sykehuset for å finne ut hvordan det går med Ninni. Hun støter på Pelle, men han gjenkjenner henne ikke som sjåføren som kjørte over Ninni.
 • Eva finner rapporten om branntilløpet på Hotel Cæsar og mistenker at alt ikke er som det skal være.
Sesong 33 - Episode 110 27.09.2016
 • Eva besøker Jonas Bøe og stiller spørsmål om røykutviklingen på hotellet på et tidligere tidspunkt; hun vil vite om det er noe med Jonas og Amanda hun ikke vet. Jonas tror hun snoker om hans utroskap med Amanda; han sier Eva ikke har noe med det, og at det er over. Eva ante ikke noe om dette forholdet, og glatter raskt over det. Siden snakker hun også med Storm, og får en slags bekreftelse på at noe var fishy med røykutviklingen.
 • Storm er entusiastisk opptatt av at Lotte må bli gravid så fort som mulig, men hun er irritert over at han plutselig ser ut til å tenke på henne som en babymaskin. Storm på sin side blir sjokkert og sint over å oppdage at hun fremdeles tar P-piller, og altså ikke ønsker seg barn akkurat nå.
 • Amanda er blitt nominert til en business-pris for unge ledere under 30.
 • Med mye strev kommer Jenny seg inn på et lokale der det egentlig er attenårsgrense, for å treffe Kim Dale der. Imidlertid dukker også Amanda opp, og Jenny blir sjokkert over at Kim kysser henne.
Sesong 33 - Episode 111 28.09.2016
 • Storm spør Lotte om hun virkelig vil ha barn; hun sier ja. Imidlertid vet han at hun tar P-piller bak hans rygg. Han kaster et viktig anbud han skulle poste for henne.
 • Eva vurderer å røpe Amandas skitne hemmeligheter og møter journalist Øyvind Brigg, men sier til slutt ingenting.
 • Advokaten til Bo vil ha ham til å skrive en appell.
 • Jenny og Amanda spiser sammen. Amanda forklarer at hun ikke er i noe dypt forhold til Kim. Jenny får nytt håp og går og får massasje av ham.
 • Elise hjelper Bo å skrive appell til rettsmøtet. Han er nervøs.
Sesong 33 - Episode 112 29.09.2016
 • Bo ser for seg at han kommer til å bli idømt fengsel for fyllekjøringen han egentlig er uskyldig i.
 • Lotte og Storm har en forsøksvis forsoningssamtale. Hun må siden dra siden til London for å prøve å rette opp skaden Storm gjorde da han kastet anbudet hun hadde utarbeidet.
 • Kai blir oppdaget da han gir en medelev på skolen to bokser snus for en ferdig oppgave. Kais foresatte blir innkalt til møte med rektor (Harshad møter opp). Kai må skrive en nynorsk-oppgave til dagen etter, og Harshad prøver å hjelpe.
 • Bo møter i retten for sin "fyllekjøring". Elise er nervøs for at han skal ombestemme seg og avsløre at hun kjørte bilen. Men Bo holder en god appell (ikke den hun skrev til ham), og tar fortsatt på seg hele skylden. Han blir fratatt førerkortet i to år og får en bot tilsvarende halvannen månedslønn, men slipper fengsel.
Sesong 33 - Episode 113 03.10.2016
 • Pelle prøver å få tak i overvåkningsvideoer som kan vise bilen som kjørte over Ninni, men med lite hell. Han bestemmer seg for å heller arbeide for å få opp et nytt lys i det farlige krysset der Ninni ble overkjørt.
 • Harshad tror Kai kan ha lese- og skrivevansker. Harshad prøver å finne noen egnede bøker til ham, men Kai vil ikke i «mongoklasse». Pelle fremholder at alle er gode til noe.
 • Ninni får en romkamerat på sykehuset, noe hun bare finner irriterende, selv om den andre damen er hyggelig nok og deler kaker med Ninni når hun får familen på besøk.
 • Lotte er tilbake og snakker med Storm. Han vil ikke være noen bremsekloss i livet hennes. De blir enige om å flytte til Singapore sammen og oppdra et barn der.
Sesong 33 - Episode 114 04.10.2016
 • Thomas Winther og Juni kommer tilbake til Hotel Cæsar etter å ha vært på spa og tydelig kost seg. Hun snakker med både Eva og Jenny om Thomas og sier at han er interessant og snill, men Juni er ikke sikker på hvor dette skal føre hen.
 • Harshad prøver å gjøre skolefag interessante for Kai; hjemme på kjøkkenet lager de en «vulkan» med eddik og natron. Siden sier Kai likevel at han ikke orker å gå mer på skolen.
 • Storm forteller familie og venner at han og Lotte skal flytte til Singapore. Han ser seg om etter noen å selge Invictus til. Beate forteller ham at hun ser etter et prosjekt hun kan investere i, siden hun prøve å finne noe som er så bra at faren vil gi henne pengene etter matrjoska-dukkene.
 • Juni møter Thomas igjen, sier hun liker ham godt og kysser ham. Samtidig sjekker imidlertid Kåre Krogstad inn i lobbyen.
Sesong 33 - Episode 115 05.10.2016
 • Beate vil kjøpe Invictus nå som Storm vil selge seg ut, men hun trenger et lån på fem millioner, noe banken bare vil gi henne dersom hun kan skaffe en halv million selv. Dermed må hun ha tak i både sin og Pelles andel av matrjoska-pengene, men Pelle vil ikke stå i noen takknemlighetsgjeld til faren og nekter å være med. Beate gir derimot faren inntrykk av at Pelle er med på opplegget, og han sier seg villig til å overføre fem hundre tusen.
 • Kåre Krogstad ser at Thomas Winther spiser frokost med Juni og blir sjalu. Han møter henne siden på et hotellrom og kysser henne, men hun sier at hun har innledet et forhold med en annen og ikke kan såre ham.
 • Thomas lager middag for Juni og forsikrer at han aldri har følt det sånn for noen annen. Siden, til Eva, sier imidlertid Juni at når Thomas kysser henne, er det som å kysse en venn mer enn en kjæreste. Hun mener hun må avslutte forholdet, men annetsteds trener Thomas selv på å fri til henne.
 • På sykehuset irriterer Ninni seg over sin pratsomme romkamerat Pernille Kampen, som også får besøk av familien og alltid lyder så blid og optimistisk. En gang ber hun bryskt om å få fred. Siden, mens Pernille er til røntgen, får imidlertid Ninni vite av mannen hennes at hun har beinmargskreft og ikke har lenge igjen.
Sesong 33 - Episode 116 06.10.2016
 • Thomas Winther frir til Juni, men hun sier nei. Deretter går hun på rommet til Kåre Krogstad med blomster til ham.
 • Ninni har fått høre av Pernille Kampen at hun drømmer om å danse tango, men vet at hun aldri mer vil kunne gjøre det. Ninni får et par tangodansere til å besøke dem på rommet for å muntre opp Pernille.
 • Harshad kjøper et trommesett til Kai mot løfte om at han skal ta skolearbeidet alvorlig heretter.
Sesong 33 - Episode 117 10.10.2016
 • Amanda drar til New York, men blir skuffet når det viser seg å ha vært en misforståelse. Hun er likevel ikke med på listen over «30 under 30» utkårede bedriftsledere, og blir behandlet ganske nedlatende av Allison Smith som virkelig var en av de utvalgte. Amanda havner etter hvert til sengs med en servitør. En tilfeldig bemerkning fra hans side gir henne tydeligvis en idé om å opprette en Cæsar-filial i New York.
 • Jenny er til massasje hos Kim Dale og finner ut at han er glad i å spille squash; hun påstår at hun er glad i squash selv om hun slett ikke kan det. På banen må hun etter hvert innrømme for Kim at hun ikke kan noe. Hun kysser ham, men det virker ikke som han reagerer så bra, og hun springer vekk.
 • Pelle har tapt penger på å spille på hest, men klarer ikke å få forskudd på lønn. Børsting, mannen han lånte av, møter opp i lobbyen og forlanger bryskt og voldelig å få pengene sine tilbake. Juni ordner opp.
 • Like etterpå får Juni høre Beate kalle Kåre Krogstad for «pappa», og Juni blir dermed klar over at mannen hun er tiltrukket av, er en Krogstad.
Sesong 33 - Episode 118 11.10.2016
 • Jenny beklager seg for sin venninne Victoria om hvor kleint det ble etter at hun kysset Kim Dale. Victoria snakker med Kim og inviterer ham hjem til Jenny. Han sier han ikke er mannen for henne, men de får snakket ut på en grei og humoristisk måte.
 • Juni kaller Beate og Pelle inn på teppet etter episoden med Børsting i lobbyen. Pelle forklarer at han trengte penger etter å ha spilt på hest, og Juni husker at Kåre Krogstad tidligere sa til henne at han håpet hun ikke var allergisk mot hest. Juni ser for seg Krogstad-familien som noen ekstremt harry folk, og tenker seg også hvordan hun selv ville bli om hun ble dratt ned på deres nivå. Hun avlyser derfor en date med Kåre under påskudd av at hun er blitt syk.
 • Amanda er tilbake fra New York, og snakker med en internasjonal eiendomsmegler. Eva, som ennå ivrer for å opprette et plusshotell i Tromsø, oppdager dette.
 • Kåre tar seg inn i toppetasjen ved å knekke heiskoden. Juni blir overrumplet, men avviser ham ikke; hun spiller fortsatt «syk». Til hennes lettelse kommer det fram at Kåre håpet hun ikke var allergisk mot hest fordi han ville ha henne med på kanefart, ikke på travbanen.
Sesong 33 - Episode 119 12.10.2016
 • Amanda vil bygge et plusshotell i New York, men Eva mener hun bare leter etter et prosjekt som kan gi henne personlig anerkjennelse.
 • Storm gir Beate nøklene til Invictus. Han sier at hun ikke må la utestedet gå konkurs. Beate føler seg litt støtt av dette.
 • Neste dag vil det være toårsdagen for åpningen av Invictus, og Beate vil holde et party med Ibiza-tema for å markere dette.
 • Under "Åpen runde" i kommunestyret taler Pelle for å gjøre krysset der Ninni ble skadet, til et lyskryss. Responsen fra politikerne virker lunken, men Ulrik Birkelund fra Liberal fremtid kommer med noen oppmuntrende ord til Pelle og råder ham til å skape medieomtale om saken. Pelle er imidlertid lite begeistret for Liberal fremtid, siden han oppfatter partiet som høyrepopulistisk og brunflekket.
 • Eva snakker med JODA! om det neste plusshotellet konsernet skal bygge, og argumenterer for Tromsø heller enn New York. Slik går hun bak ryggen på Amanda.
Sesong 33 - Episode 120 13.10.2016
 • Eva og Amanda strides om plusshotellet skal ligge i New York eller Tromsø. Amanda mener Eva har gått utenfor sitt ansvarsområde som hotellsjef, og anklager henne for å ha alliert seg med JODA! mot seg selv.
 • Beate har glemt å invitere gjester til festen på Invictus. Jenny og Bo kaster seg på sosiale medier. Lenge ser det mørkt ut, men til sist kommer det et brukbart antall gjester likevel. Kåre Krogstad besøker Invictus under festen, og blir imponert da også Storm skryter av hvor fort Kåres datter fikk dette i stand.
 • Jonas og Ida Bøe studerer oversikten over bompasseringer bilen deres har vært innom. De finner ut at bilen var innom Østfold i bare 20 minutter, selv om Bo skulle ha vært hos en venn sett en fotballkamp som varte mye lenger enn som så. Foreldrene begynner å ane sannheten: at det faktisk var Elise som førte bilen.
Sesong 33 - Episode 121 17.10.2016
 • Juni og Kåre Krogstad er blitt nære og har tydeligvis tilbrakt natten sammen i toppetasjen.
 • Pelle arrangerer en demonstrasjon med fakler for å få trafikklys i det farlige krysset der Ninni ble skadet. Imidlertid møter ingen journalister opp.
 • Jonas og Ida Bøe snakker med barna og får fram sannheten: Det var Elise som fyllekjørte og krasjet bilen. Hun sier hun er lei seg. Bo sier han tok på seg skylden fordi det alltid er han som får kjeft uansett.
 • En politiker vender seg til Pelle i lobbyen og sier at etter det fine innlegget han holdt, er det faktisk blitt besluttet å sette opp trafikklys i det farlige krysset. Pelles nederlagsstemning snur seg straks, og han sender ut en noe svulstig seiersvideo til de som hjalp ham.
 • Pelle er svært kritisk til Kåre Krogstad foran Juni, og sier «den dritten» ikke er mye til far. Han vet ikke at Kåre er blitt kjæreste med Juni.
Sesong 33 - Episode 122 18.10.2016
 • Juni kan ikke slå seg til ro med at Pelle ikke har hatt noen særlig kontakt med sin far Kåre Krogstad siden Pelle var ti. Hun innhenter deres respektive versjoner av bruddet. Ifølge Pelle kom faren hjem på hans tiårsdag, som han tydeligvis helt hadde glemt, og klikket da fullstendig fordi det var så mange unger og så mye bråk. Ifølge Kåre gikk Pelle selv berserk, knuste alle glassene og sa han ikke ville ha mer med faren å gjøre. Dette var rundt den tiden Kåre skilte seg fra Pelles mor.
 • Trommeøvingen til Kai Lundby sjenerer både Eva og Jonas Bøe, som nå bor i samme bygning. Imidlertid kommer Harshad etter hvert på den glupe ideen å opprette et "Cæsar-band".
 • Foreldrene til Bo og Elise drøfter ennå hva de skal gjøre, nå som de er blitt klar over at det var Elise som fyllekjørte og Bo som tok på seg skylden. Elise får samtidig svar fra UD om aspirantstillingen; det viser seg at hun ikke er kommet inn, men dette underslår hun inntil videre så foreldrene skal ha enda en grunn til å ikke røpe sannheten for myndighetene. Hun nevner forskjellige andre mulige karriereveier for faren, så som advokat eller lærer, men sier at slikt kan hun jo ikke bli nå som hun får en prikk på rullebladet. Hun later som hun er fornøyd med å bli noe enkelt som blomsterdekoratør, men egentlig later hun til å manipulere faren, som selvsagt vil hun skal bli noe større enn som så.
 • Kåre får vite av Beate at Pelle hadde og mistet en datter, Cecilia. Dette går inn på ham, siden han blir klar over at han ikke engang visste om en så stor tragedie i sønnens liv.
 • Foreldrene til Bo og Elise har kommet til at det er best å beholde historien slik den er i forhold til myndighetene, ellers vil Bo bli dømt for falsk forklaring og Elise blir også straffet for fyllekjøring. De skal heller være "privatsjåfører" for Bo i de to årene han mister førerkortet. Bo er sint over at foreldrene enda en gang velger Elise som "gullungen".
 • Elise får mystisk telefonsamtale og sier til personen som ringer at det vil bli bråk i familien når de finner ut en bestemt ting.
Sesong 33 - Episode 123 19.10.2016
 • Jonas Bøe holder tale for noen politikere om JODA!s miljøvennlige teknologi, men har deretter et ubehagelig møte med Ulrik Birkelund i Liberal fremtid. Han og partiet hans er klimaskeptikere, og Birkelund opptrer ganske nedlatende mot Jonas.
 • Det haster for Amanda å få kjøpt tomten i New York, men Eva er vel fornøyd med å trenere, siden hun selv vil bygge plusshotell i Tromsø isteden.
 • "Cæsar"-bandet med bl.a. Storm, Kai Lundby og Harshad øver. Kai er først skeptisk til at de skal sikte mot å faktisk opptre for noen, men han lar seg etter hvert overtale.
 • Elise Bøe lar endelig foreldrene vite at hun ikke kom inn hos UD, men gir dem inntrykk av at hun fikk svar først nå. Hun lager middag og avslører først ved desserten at hun nå har tatt imot tilbudet om å bli nestleder i Liberal fremtid, et parti faren avskyr.
Sesong 33 - Episode 124 20.10.2016
 • Jonas sliter med Elises beslutning om å bli nestleder i Liberal fremtid, siden partilederen blant annet skal ha sammenlignet flyktinger med rotter. Til slutt blir det krangel da han direkte vil nekte henne å gå inn i dette partiet, noe han jo slett ikke kan.
 • Beate vil ha konserter på invictus, og må skaffe et PA-anlegg (lydanlegg). Hun snakker meg gamlekjæresten Tommy, og han finner et anlegg til henne til halv pris, men hun synes fortsatt det er for dyrt. Han foreslår at hun skal selge smuglersprit.
 • Harshad minner Kai på at han fikk trommesettet på betingelse av at han skulle bruke mer tid på skolearbeidet, og ber ham forberede seg til en matteprøve.
Sesong 33 - Episode 125 24.10.2016
 • Beate lar seg overtale av Tommy til å selge smuglersprit på Invictus. Hun gjør en avtale med hans kamerat Stein Erling Dal.
 • Kai kommer til å gå inn på badet mens Jenny er der uten å være skikkelig påkledd, og hun blir rasende. Hennes venninne Victoria synes derimot at Kai er søt.
 • Jonas hjelper Bo med å ta opp et stunt.
 • Kai har matteprøven, og mener selv at han gjorde det bra.
Sesong 33 - Episode 126 25.10.2016
 • Spritsmugleren snakker med Beate og hevder at alle i bransjen «trikser og mikser litt». Han vil vise henne noen knep på kassaapparatet, så smuglerspriten ikke vil bli registert.
 • Ninni er tilbake på jobb, men overhører noen ansatte som sier hun virker svært handicappet, der hun ennå bruker fatle. Senere får hun imidlertid blomster og oppmuntring av dem.
 • Juni og Jenny har lunsj, og Jenny spør henne om hun er i noe forhold; Juni sier en mann har «dukket opp».
 • Kåre Krogstad ser spritsmugleren på Café Invictus og gjenkjenner ham som en kriminell. Beate påstår hun ikke kjenner ham.
 • Juni oppfordrer igjen Kåre til å gjenoppta kontakten med Pelle.
 • PA-anlegget er kommet på plass, og Bo er entusiastisk, men Beate vet at hun har gått krokveier for å råd til det.
 • Cæsar-bandet øver, og UB-gutta er på besøk. Resultatet av Kais matteprøve er samtidig blitt lagt ut på nett, og det viser seg at Kai faktisk hadde null rette. Han føler seg ydmyket foran UB-gutta og stikker av.
Sesong 33 - Episode 127 26.10.2016
 • Læreren til Kai forklarer Harshad at han egentlig ikke hadde gjort det så katastrofalt dårlig på prøven likevel; han hadde faktisk tenkt mye riktig, og læreren er godt fornøyd med ham. Imidlertid møtte Kai ikke opp på skolen.
 • Kåre vil ha Pelle med seg på golf, for å få mer kontakt med sønnen. Han planlegger det hele med nærmest militær presisjon.
 • Jenny treffer på Kai, som erklærer at han flytter ut. Senere sier hun til Victoria at hun er likeglad, men hun oppsøker ham likevel på ungdomshjemmet Bøler.
 • Kai møter ikke opp da Cæsar-bandet skal holde lydsjekk, selv om Jenny bad ham ikke skuffe Harshad.
Sesong 33 - Episode 128 27.10.2016
 • Storm er fortvilet fordi han har blitt bedt om å steppe inn som trommis i Kais fravær, men Ninni muntrer ham opp. Det viser seg at Ninni har lang erfaring innen musikk, så Storm bestemmer seg for å tilby henne plass i bandet som korist og rytmeholder.
Sesong 33 - Episode 129 31.10.2016
 • Juni holder en middag der hun endelig kunngjør at Kåre Krogstad nå er hennes kjæreste. Pelle reagerer svært dårlig og går.
Sesong 33 - Episode 130 01.11.2016
 • Amanda blir presset på tid av megleren i New York, og blir dermed minnet på hvor viktig det er at hun skaffer seg flertall for sitt New York-prosjekt under styremøtet. Hun prøver å overtale det nye styremedlemmet Geir Mikkelsen.
Sesong 33 - Episode 131 02.11.2016
 • Amanda har tilbragt natten med Geir Mikkelsen.
 • Jenny er betatt av Kai, og forteller Victoria at Kai overhodet ikke er interessert i et forsøk på å få ham for seg selv. Kai bekrefter dette under en samtale med Bo, og det blir tydelig at han har en annen jente i kikkerten.
Sesong 33 - Episode 132 03.11.2016
 • Eva sender Kai på gjesterommet etter at hun så ham kline med Jenny. Hun prøver å snakke med Jenny neste dag. Siden sier Jenny og Kai til hverandre at «dette ble veldig feil».
 • Atle kommer og vil snakke med Ninni. Pelle har fortalt om ulykken. Han sier han vil spise lunsj med henne, men Ninni ønsker ikke at han skal synes synd på henne, og vil ikke ha falske forhåpninger når det gjelder Henry.
 • Storm kommer akkurat idet spritsmugleren er innom. Beate får derfor ikke betalt ham der og da.
 • Kåre kommer til å nevne for Pelle at Beate brukte pengene fra matrjoska-dukkene for å kjøpe Invictus. Pelle gav aldri samtykke til at hans andel skulle bli brukt slik, og han går til Beate og forlanger pengene tilbake. Hun sier de er investert, og han forlanger å få se regnskapene. Pelle har lite greie på økonomi og lar Storm vurdere dem. Storm oppdager at det ser ut til å være noe rart med alkoholleveransene, men Beate klarer å bortforklare det med at hun driver og bytter leverandør.
 • Kai og Jenny kysser igjen.
 • Beate møter spritsmugleren og betaler ham. Bo overhører samtalen.
Sesong 33 - Episode 133 07.11.2016
 • Geir Mikkelsen kommer til Amanda og vil feire: Takket være hans stemme ble det ingen avgjørelse i styret når det gjelder plasseringen av det nye plusshotellet (Tromsø eller New York, der Amanda ivrer for det siste). Men siden styret bare sendte saken videre til generalforsamlingen, har Mikkelsen nå ingen betydning, og Amanda ber ham kjølig gå.
 • Bo avslører for Beate at han overhørte hennes samtale med spritsmugleren. Beate truer ham med at han vil miste jobben, og kanskje bli fysisk angrepet som en «tyster», hvis han sier noe.
 • Amanda er desperat etter å få kjøpt bygningen i New York der hun vil bygge plusshotell, men hun har ikke styrets godkjenning, og megleren forlanger nå et bindende bud ettersom fristen går ut samme dag. Amanda blir så frustrert at hun knuser mobeltelefonen sin.
 • Amanda blir klar over at Ninni kanskje urettmessig ble fratatt noen av aksjene hun arvet fra Georg. Aksjene tilhører nå Juni. Amanda ser straks sitt snitt til å gjøre Ninni til sin allierte, hjelpe henne å få tilbake aksjene og deretter få henne til å stemme for Amandas eget prosjekt.
 • Bo vil servere smuglersprit til studenter og sier til Beate at dette kan bli en vinn-vinn-situasjon for dem begge: Han kan kvitte seg med boten, hun kan få Invictus opp og gå.
Sesong 33 - Episode 134 08.11.2016
 • Amanda snakker med en advokat som fastslår at Ninni skulle ha rett på 10 % av arven fra Georg, siden hun var gift med ham da han døde. Dette tilsvarer nesten halvparten av Junis beholdning. Ninni nøler først med å gjøre krav på sin rett, siden det kan ødelegge hennes rimelig gode forhold til Juni, men ombestemmer seg da Amanda forteller at det er snakk om aksjer for mange millioner. Amanda vil betale advokaten for Ninni hvis hun bare lover å stemme for New York heller enn Tromsø når det gjelder hvor det nye plusshotellet skal ligge.
 • Elise er blitt engasjert i en underskriftskampanje for Liberal fremtid. Det er snakk om å begrense sløsing med offentlige midler i bedriftsstøtte, og kampanjen retter seg mot JODA!, firmaet til Elises egne foreldre. Samtidig blir Elise forfremmet fra nestleder til leder i Oslo Liberal Fremtid, siden partilederen sparket Ulrik Birkelund etter altfor krasse utsagn om flyktninger.
 • Elise og faren har en konfrontasjon om hennes politiske virksomhet, og hun varsler at hun vil flytte ut.
 • Eva ser Jenny og Kai kysse igjen, og prøver å få dem med på at de er «på en måte søsken», noe Jenny ikke godtar.
Sesong 33 - Episode 135 09.11.2016
 • Eva bekymrer seg stadig over at Jenny og Kai er sammen. Harshad har et mer avslappet forhold til dette, men prøver likevel å snakke med Kai, som imidlertid sier han aldri har følt det slik for noen annen jente enn Jenny.
 • Ninni leverer et søksmål til Juni, oppfordret av Amanda som vil ha styring på en del av aksjene hennes.
 • Megleren i New York tilbyr Amanda 185 Montague Street for 500 millioner, uten budrunde. Da hun ikke kan stille en slik sum uten styrets godkjennelse, anbefaler megleren en som kan gi henne et lån. Amanda møter ham, men han forlanger at hun må stille Hotel Cæsar i pant for å få pengene.
 • Elise skal flytte ut. Bo og Ida får henne og Jonas med på en mimelek for å skape bedre stemning i familien.
Sesong 33 - Episode 136 10.11.2016
 • Eva vil at Kai skal flytte ut pga. forholdet med Jenny. Harshad er uenig.
 • Ninni er i møte med Junis advokater. Det kommer fram at hun ikke har noen sak, siden aksjene det gjelder, ble satt over på Goggen og siden solgt da han ble atten.
 • Representanten for utlåneren ringer Amanda og gir henne beskjed om at hun har fått innvilget lånet på fem hundre millioner. Dermed går salget gjennom og hun eier nå bygningen i New York.
 • En angrende Ninni forteller Juni at hun bare ville ha penger til sin sønn, Henry. Juni (som innser at Amanda stod bak søksmålet) reagerer forståelsesfullt og oppretter et fond på 250 000 til Henry, som Ninni kan legge mer til mens hun venter på at Henry skal bli voksen.
 • Da Amanda innser at hun ikke kan regne med å få Ninnis stemme i generalforsamlingen, får hun panikk, siden hun uten godkjennelse har pantsatt Hotel Cæsar og kjøpt en bygning i New York for en halv millard. Hun forsøker desperat å omgjøre kjøpet, eller selge bygningen igjen, men megleren avviser henne.
Sesong 33 - Episode 137 14.11.2016
 • Amanda har hatt et raserianfall der hun kastet PC'en sin i gulvet og veltet bysten av Georg, men hun har gjenvunnet roen.
 • Beate og Bo plukker opp sprit fra smugleren,som gjør det klinkende klart for Bo at dette bare må selges fra Invictus, siden han vil ha kontroll på alle utsalgsstedene «sine». Siden selger de imidlertid sprit til forbipasserende fra bilen. En representant for spritsmugleren overrasker dem og tar dem med seg.
 • Det skal være en avskjedslunsj for Storm og Lotte i toppetasjen, siden de nå skal flytte til Singapore. Amanda prøver underfundig å pitche New York til Juni, men hun reagerer negativt, også fordi hun innser at Amanda stod bak Ninnis søksmål (noe hun selv innrømmer).
 • Stom gleder seg voldsomt til å bli pappa, men Lotte kommer tilbake fra legen og forteller at hun ikke kan få barn.
Sesong 33 - Episode 138 15.11.2016
 • Beate og Bo får en kraftig advarsel fra spritsmugleren om at de har å bare selge fra Invictus.
 • Lotte innrømmer for Storm at hun egentlig var lettet da legen sa hun ikke kunne bli gravid. Innerst inne hadde hun nemlig ikke lyst på barn. De to har en tårevåt avskjed før hun drar til Singapore alene.
 • Noen jevnaldrende av Bo vil fremdeles kjøpe sprit av ham. En av dem tar initiativ til å kjøre sprittaxi for ham, og han er med på det.
 • Jenny tar initiativ til sex med Kai. Etterpå, mens hun sover, tar han et nakenbilde av henne og sender det som snap til gutta på Ungdomshjemmet Bøler. De trodde nemlig ikke riktig på ham da han fortalte at Jenny var kjæresten hans, og utfordret ham til å ta et bilde av henne. Imidlertid klarer de å lagre bildet før det forsvinner fra snap.
Sesong 33 - Episode 139 16.11.2016
 • Storm tar inn på hotellet, etter en fuktig tid på byen.
 • Jenny gjør forberedelser til attenårsdagen sin. Eva går etter hvert med på at hun skal få ha en hjemme alene-fest.
 • Kåre kjøper et smykke til Juni.
 • Pelle får se Kåre gjøre noe (ikke avslørt for seerne) som overrasker og muligens sjokkerer ham.
Sesong 33 - Episode 140 17.11.2016
 • Pelle antyder for Juni at det er noe spesielt med Kåre, men går ikke i detaljer.
 • Elise Bøe skal representere Liberal fremtid på radio. Hun er nervøs og ber partilederen Johan Henriksen gjøre intervjuet isteden, men han setter mot i henne, og hun gjør det så bra at Henriksen siden ber henne ta over for ham selv som representant for partiet på en kommende miljøkonferanse.
 • Amanda prøver å overtale Jonas og Ida Bøe til å satse på plusshotell i New York, men får ikke noen garantier fra dem.
 • Eva er sint fordi Juni har signalisert at hun vil støtte hotellprosjektet i New York, ikke Evas eget forslag om Tromsø.
 • Bitten Lillevik tar inn på hotellet, i følge med miljøvernaktivisten Siw Johansen.
Sesong 33 - Episode 141 21.11.2016
 • En journalist fra Extra intervjuer Jonas Bøe og Elise. Hun får et forklaringsproblem da faren nevner at Liberal fremtid, som skal være så imot offentlig støtte, selv i stor grad driver partiet nettopp med offentlig støtte. Hun tilstår siden for Johan Henriksen at det gikk skitt, og han oppfordrer henne til å skaffe seg et «ess i ermet» foran miljøkonferansen.
 • Eva snakker med Siw Johansen, som får henne til å skaffe billett til miljøkonferansen. Også Amanda er ivrig etter å gjøre Siw og Bitten tjenester. Siw og Bitten snakker i fortrolighet om hvor lett det er å manipulere Eva og Amanda, siden begge ønsker Bittens stemmer i striden om hvor det nye plusshotellet skal ligge.
 • Jenny har attenårsfeiring. I løpet av festen kommer det fram at UB-gjengen har lagt ut på nettet det nakenbildet Kai tok av den sovende Jenny. Bo og Victoria) konfronterer ham med det, og også Jenny selv får vite om bildet.
Sesong 33 - Episode 142 22.11.2016
 • Jenny velger å fortsette festen, men kommer med syrlige bemerkninger på Kais bekostning.
 • Bitten og Siw Johansen manipulerer Amanda til å skaffe dem en varebil.
 • Elise Bøe snoker i farens e-post og finner ut at JODA! fikk et lukrativt tilbud om å etablere seg i Dubai, men takket nei. Likevel påstår JODA! at de trenger statsstøtte for å kunne utvikle sitt produkt.
 • Ninni har meldt seg inn i Liberal fremtid. Hun snakker kort med Atle Søgård mens hun står på stand, og siden besøker han henne hjemme og sier han skal komme igjen med Henry.
 • Bitten og Siw Johansen klarer å lure seg inn på miljøkonferansen forkledd som catering. Det kommer fram at de skal gjennomføre en eller annen slags aksjon (det var dette de skulle ha varebilen til).
Sesong 33 - Episode 143 23.11.2016
 • Elise Bøe fremholder under debatten på miljøkonferansen at JODA! avslo et lukrativt tilbud fra Dubai og heller satser på å leve bekvemt på statsstøtte i Norge.
 • Amanda og Eva innser i siste liten at Bitten og Siw Johansen planlegger en aksjon på miljøkonferansen.
 • Atle Søgård besøker Ninni hjemme og har med seg Henry, men da hun skal holde babyen et øyeblikk, mister hun ham siden armen ennå er svak etter bilulykken. Atle rekker å gripe barnet og gjør ikke noe mer nummer av det, men Ninni selv blir oppskaket.
 • Juni har kjøpt et maleri, men da hun viser det til Kåre, reagerer han negativt. Han sier det minner om et bilde han en gang så i en utbombet leilighet i Beirut, med en hel massakrert familie.
 • Siw Johansen gjennomfører aksjonen og tømmer en bøtte med illeluktende, svart olje over hodet på Elise Bøe under debatten, på direkte sending.
Sesong 33 - Episode 144 24.11.2016
 • Elise føler seg totalt ydmyket etter aksjonen og vurderer å trekke seg fra Liberal fremtid, men partileder Johan Henriksen viser henne at partiet faktisk har fått stor sympati. Hun får nytt mot og lar seg intervjue om dette «angrepet på ytringsfriheten».
 • Amanda og Eva henter Bitten fra politstasjonen etter at hun ble frigitt etter aksjonen. Begge er stadig ivrige etter å sanke hennes stemmer på den kommende generalforsamlingen, mens Juni kritiserer Bitten uten omsvøp.
 • Harshad overhører en samtale mellom Kai og Jenny og forstår at det er et nakenbilde av Jenny i omløp.
Sesong 33 - Episode 145 28.11.2016
 • Amanda får et krav fra den hun har leid penger av for å kunne kjøpe en bygning i New York. Hun må gå med på høyere rente.
 • Beate vil renovere Invictus for 25 000 kroner, men Kåre Krogstad sier han vil hjelpe henne.
 • Harshad snakker med Kai og Jenny om nakenbildet. Kai vil gå, men Jenny huker tak i ham, og han faller overende.
Sesong 33 - Episode 146 29.11.2016
 • Eva forsikrer Harshad at hun skal være der mer for familien etter dagens generalforsamling. Hun snakker også med Jenny om saken med Kai.
 • Jonas nevner uskyldig for Harshad at hvis Amandas forslag blir nedstemt, trekker hun seg som konsernsjef, og Eva kommer til å overta. Harshad blir tydelig betenkt.
 • På generalforsamlingen stemmer først bare Juni og Amanda selv for hennes forslag om å bygge plusshotell i New York, mens Eva, Bitten, Jonas og tilsynelatende Harshad stemmer mot. I siste sekund rekker imidlertid også Harshad opp hånden for å støtte Amandas forslag, noe som blir tungen på vektskålen og sjokkerer hans kone Eva. Han vil ikke at hun skal bli konsernsjef igjen og fortsette å forsømme familien.
Sesong 33 - Episode 147 30.11.2016
 • Eva føler seg dolket i ryggen av Harshad, som forsvarer seg med at hun aldri tok bryet med å fortelle at dersom hennes eget forslag gikk gjennom, ville hun ha blitt konsernsjef og fått liten tid til familien.
 • Ninni vil finne videoopptak av bilen som kjørte henne ned, og kontakter en eks (Aleks) fra ungdomsskolen som nå arbeider med videoovervåking av omtrent hele Oslo. Han lover henne tilgang til alt materialet rundt stedet der hun ble overkjørt.
 • Siw Johansen bestemmer seg for å rømme landet for ikke å bli fengslet, og vil ha Bitten til å møte henne på svensegrensen så de kan stikke av sammen.
 • Jenny og Kai slår opp, men vil fortsatt være venner.
 • Ninni har fått sendt over filene med videoopptak, men klarer ikke å åpne dem, og ber Ida Bøe om hjelp til å finne ut av filformatet. Ida kan ikke gjøre det der og da, men tar jobben med seg hjem. Da Ida åpner filene, innser hun at det var hennes egen datter Elise som kjørte over Ninni. Ida later som hun har fått et problem med konverteringen og lar ikke Ninni se materialet, men viser Jonas hva hun har funnet ut.
Sesong 33 - Episode 148 01.12.2016
 • Pelle og Beate mener Ninni er blitt altfor besatt av å finne den som kjørte på henne, og hun gir dem til slutt rett. Hun ber Ida Bøe ikke tenke noe mer på opptakene (og får dermed heller ikke vite at Elise Bøe var den som kjørte på henne).
 • Det er kommunevalg, og Pelle vil gå og stemme, men får høre at han måtte ha stemt i Hokksund der han er folkeregistrert (og dit kan han ikke komme i tide).
 • Kåre Krogstad får kink mens han pusser opp på Invictus. Beate hjelper ham tilbake til toppetasjen. Han gir henne en ring etter bestemoren.
 • Liberal fremtid kommer i vippeposisjon i bystyret.
 • Jonas og Ida Bøe konfronterer Elise med hva de har oppdaget: Det var hun som kjørte på Ninni.
Sesong 33 - Episode 149 05.12.2016
 • Storm er ute av kurs etter at Lotte dro. Han holder støyende fester på hotellet, og det har kommet en rekke klager fra dem som vil sove. Harshad prøver med begrenset hell å få Storm til å dempe seg, og må til slutt kontakte politiet.
 • Jenny får ennå uønsket oppmerksomhet på sosiale media etter nakenbildet som kom i omløp. Hun snakker med Beate, som forteller at hun dro bort i en lignende situasjon. Til slutt blir Jenny med Amanda til New York, dit Storm også skal være med: Familien prøver å få tankene hans over på noe annet.
 • Jonas og Ida Bøe ber Elise om å melde seg for politiet og tilstå at hun var den som kjørte på Ninni, men hun nekter. Jonas ber datteren tenke over hva slags menneske hun er, og hva hun bør være.
 • Amanda har fått tak i Lotte, og Storm blir overrasket og rørt over å treffe henne igjen i New York.
Sesong 33 - Episode 150 06.12.2016
 • Storm fikk inntrykk av at Lotte nå var villig til å adoptere, men hun sier igjen at hun ikke ønsker seg barn. De to erklærer vemodig sin kjærlighet til hverandre, men går igjen hver sin vei.
 • Jenny har sett et Broadway-stykke i New York, og Amanda har satt henne på tanken om å prøve seg på audition selv. Tilbake i Norge erklærer hun at at hun vil flytte til New York.
 • Spritsmugleren har sikret seg fotografier av Bo som selger sprit ulovlig, og han konfronterer Beate med dette, hun som hadde lovet ham at det var slutt på å kjøre sprittaxi. Smugleren forlanger hundre tusen av henne.
 • Johan Henriksen vil slå politisk mynt på hvordan Elise Bøe er offer for kriminalitet der den skyldige slapp unna (siden Siw Johansen rømte til utlandet etter å ha tømt olje over henne under miljødebatten). Elise vet at hun kjørte på Ninni i fylla og så langt ikke har blitt straffet for det, og plutselig får samvittigheten overtaket. Hun sier hun må trekke seg fra Liberal fremtid.
Sesong 33 - Episode 151 07.12.2016
 • Elise er hos politiet og tilstår at det var hun som kjørte på Ninni. Siden forteller hun også Ninni selv at det var hun som førte bilen. Hun får et kort raserianfall, men tar seg så sammen.
 • Atle tilbyr Ninni ukentlig samvær med sønnen.
 • Beate og Bo prøver desperat å skape sammen de hundre tusen som spritsmugleren forlanger, men klarer det ikke. De ender opp med å bli bortført av smugleren og en av hans kumpaner.
Sesong 33 - Episode 152 08.12.2016
 • Kåre finner blodspor på Café Invictus og innser at Beate er blitt bortført. Han får en kontakt til å spore mobiltelefonen til spritsmugleren, og finner henne og Bo. Det hele løser seg forholdsvis gemyttlig, og ingen parter blir anmeldt.
 • Storm forteller Juni at han og Lotte skal skilles, siden de ikke kan være enige om de skal ha barn eller ikke. Siden gir han gifteringen sin til en tigger.
 • Kåre har en koffert full av dameklær. En damestrømpe som tilhører ham, ender opp på gulvet i toppetasjen der Juni finner den. Heller enn å innrømme at den er hans egen, later Kåre som om han har hatt et damebesøk han nå angrer på. Juni blir dypt skuffet og slår opp med ham.
Sesong 33 - Episode 153 12.12.2016
 • Amanda får beskjed om at det er funnet verdifulle mynter på tomten for plusshotellet i New York, noe som gjør at det vil ta fem år før byggingen av plusshotellet kan starte. Tomten er dermed verdiløs inntil videre. En rasende Amanda forsøker desperat å få kjøpet reversert, men det viser seg umulig.
 • Jenny har bestemt seg for å flytte til New York. Eva var i utgangspunktet skeptisk, men har kommet på gli. Hun har kontaktet sin venninne i New York, Iselin, som vil la Jenny bo hos henne i starten. Før hun reiser arrangerer familie og ansatte surprise-party for henne på Cleo, før hun så besøker Joey sin grav.
 • Pelle forteller faren at han har sett han på hotellrommet iført dameklær. Kåre klapper til han.
Sesong 33 - Episode 154 13.12.2016
 • Amanda legger seg flat for Juni. Hun forteller at hun tok opp et privat lån for å kjøpe tomten i New York, og at hun måtte pantsette Hotel Cæsar. Fordi det ikke kan drives hotellvirksomhet der på minst fem år, vil hun ikke få et ordinært banklån for å betale ned det private lånet, noe som gjør at den ukjente långiveren er den nye eieren at Hotel Cæsar. Amanda annonserer at hun trekker seg som konsernsjef umiddelbart.
 • Gjertrud Krogstad ankommer Hotel Cæsar med en jente. Gjertrud får henne til å oppsøke Storm og si at han er faren hennes.
 • Pelle mener Kåre må fortelle sannheten til Juni om dameklærne. Pelle mener Juni er raus nok til å godta det.
 • Ninni er på trilletur med Henry i parken, der hun treffer på Rasmus Mohn. Hun ønsker ikke snakke med han fordi hun mener Goggen tok sitt liv på grunn av ham.
 • Amanda har pakket kofferten og forlater Hotel Cæsar. Hun går ut av lobbyen mens hun ser på et bilde av Jens August og smiler lurt.
Sesong 33 - Episode 155 14.12.2016
 • Jenta som er med Gjertrud er Vilde Myklands datter, Vilja Mykland. Gjertrud sier at Storm er faren og at Vilde har blitt dømt til 10 års fengsel for narkotikasmugling. Storm er satt ut fordi han trodde Vilde tok abort. Han sier han vil ta en farskapstest.
 • Eva og Juni funderer på hvem den nye eieren kan være. De tror det kan være en person som tidligere har hatt tilknytning til hotellet. De nevner både Jens August, Rasmus Mohn, Harald Hildring og Cathrine Hove. Cathrine slapp ut av fengsel for en måned siden og har opprettet et selskap i skatteparadiset Panama. Eva og Juni oppsøker henne i en kirke, der hun er dirigent for et kor. Cathrine forsikrer dem om at selskapet er etablert fordi kirken skal åpne en ungdomsklubb og at hun er ferdig i hotellnæringen.
 • Amanda har reist til Brown Islands for å lete etter sin far, Jens August.
 • Kåre bestemmer seg for å fortelle sannheten til Juni. På hotellrommet sitt viser han seg frem for henne i dameklær.
Sesong 33 - Episode 156 15.12.2016
 • Juni får hakeslepp når hun ser Kåre i dameklær og forlater hotellrommet hans. Ute på gangen står Linn Fylke. Hun erklærer seg friskmeldt og sier hun går runden rundt for å beklage alle hun har såret. Hun ber Juni om en prat, men Juni er ikke interessert. Senere dukker Linn opp i toppetasjen iført parykk for å etterligne Juni. Kåre dukker opp, og mens de prater kommer Juni også inn. Linn går plutselig til angrep på Juni, men Kåre klarer å få henne unna. Politiet kommer og tar med Linn.
 • Eva sitter alene på Cleo og spiser. Storm slår seg ned og de ender opp med å drikke seg fulle. Eva snakker om at hun krangler mye med Harshad for tiden, mens Storm forteller at han kanskje er far. Senere får Storm en SMS om at han faktisk er far til Vilja.
 • Kåre forsikrer Juni at han verken er bifil, homofil eller føler seg som en kvinne. Han liker bare å ikle seg dameklær en gang i blant.
 • Kai er lei av Eva og Harshad sin krangling og har lyst å flytte. En kompis foreslår at han skal finne på noe drøyt, slik at han blir kastet ut. Da Eva kommer beruset hjem, tilbyr Kai henne å sove på hans rom (som er Jennys gamle), mens han selv sier han skal legge seg på sitt gamle rom. Da Eva har sovnet legger imidlertid han seg i samme seng som Eva. Senere kommer Harshad inn på rommet og oppdager at de ligger i samme seng.
 • Amanda er på en strandbar på Brown Islands og viser frem et bilde av Jens August til bartenderen. Bartenderen kjenner han igjen og sier han kaller seg Mr. Tyler og jobber i hotellnæringen. Siden dukker Jens August opp i baren. Han ser Amanda og gjør et fremstøt overfor henne. Amanda stopper ham og forteller at han er faren hennes.
 • Den nye ukjente eieren ankommer resepsjonen på Hotel Cæsar. Både Trine, Pelle og Jonas er overrasket over å se vedkommende der. Eieren får Trine til å ringe Juni om å få møte henne. Da Juni treffer eieren i kontorlandskapet utbryter hun: Du?


Referanser og fotnoter Rediger

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.