FANDOM


Episodenummer Først sendt Kort sammendrag
Sesong 31 - Episode 1 18.08.2014
 • Juni har blitt ny administrerende direktør og legger frem et strategidokument for styret, som viser planene hun tenker om Cæsar fremover. Styret blir lite imponert og mener Juni overkjører dem med sine visjoner.
 • Edvin er tilbake på hotellet etter slåsskampen mot Jens August, med tydelige blåmerker i ansiktet. Edvin spør om han kan snakke med Eva og Juni, men får vite at de er opptatt med styremøte. Deretter snakker han med Torleif, hvor han får vite at Torleif er den eneste utenom styret som har tilgang til serveren med de interne styrenotatene. Edvin klarer til slutt å finne ut av Torleifs passord, og kan nå se strategidokumentet til Juni.
 • Arnfinn drar til legen sin og får vite at han er dødssyk. Det er usikkert hvor lang tid han har igjen, men det viser seg at dette har utviklet seg over en periode.
 • Vanessa sitter i avhør hos politiet etter at det ble funnet narkotika i leiligheten til Harald. Vanessa har fortalt alt hun vet, men Siri Bergerud tror ikke på henne, og mener hun må fortelle sannheten. Til slutt kommer Monica. Hun sier hun er hennes advokat, og kommer for å hente Vanessa.
Sesong 31 - Episode 2 19.08.2014
 • Edvin snakker med Juni om hva han tenker Cæsar må gjøre fremover. Det Juni ikke vet er at Edvin har sett strategidokumentet, og har i en notatbok skrevet ned tankene hennes om Cæsar fremover. Han gjentar tankene og får Juni til å tro at de er på lik linje når det gjelder driften av hotellet. Med den gode innflytelsen vil Edvin også prøve å overbevise Juni om at han burde overta Jens Augusts plass i styret.
 • Bitten vil at Arnfinn skal ta vare på tiden han har igjen. Hun mener han må bruke tiden på en klok måte, og nekter å se at Arnfinn bare legger seg ned for å dø.
 • Hilde ønsker å arrangere en tur for de ansatte. Hun oppretter en reisekasse der de ansatte kan gi det de føler de kan gi. Pelle er den eneste som er i mot dette. Han har dårlig råd og det viser seg at husleia hans har steget, så han ikke kan betale regninger.
Sesong 31 - Episode 3 20.08.2014
 • Styret sitter sammen og diskuterer hvem som skal overta Jens Augusts plass. Juni forteller de andre at hun har snakket med Edvin. Hun sier de tenker ganske likt, og mener Edvin er den rette til å overta plassen. Juni møter sterk motstand fra de andre, spesielt fra Arnfinn. Etter styremøtet har Juni en ny samtale med Edvin. Etter hvert ser vi at han hacker seg inn på Arnfinns pc, og kan nå se dokumentene hans. Edvin kopierer filene og skriver ned ting i notatboken. Har Edvin noe på gang?
 • Bitten tar Arnfinn med på tur. Hun viser ham eiendommer som er til salgs. I tillegg sier hun at han bør bruke pengene sine på noe, og viser ham en plakat hvor det står Arnfinn Lyckes skulpturpark. Senere spør hun Arnfinn om han vil gifte seg med henne
 • Harald oppsøker Vanessa på jobben, men hun ber ham ryke og reise.
 • Pelle blir anklaget for å sabotere reisekassa. Når han finner ut at han er den eneste som ikke har bidratt, velger han å gi likevel.
Sesong 31 - Episode 4 21.08.2014
 • Etter at Edvin har fått høre fra Juni at Arnfinn tviler på ham, velger Edvin å ta en prat med Arnfinn. Arnfinn blir positivt overrasket over kunnskapene hans, men det han ikke vet er at Edvin har hacket seg inn på pc'en hans og sett dokumentene. Edvin gjentar tankene, samme metode som han brukte på Juni. Senere kommer Arnfinn inn på kontoret til Juni og ber henne om å innkalle Edvin til et styremøte, hvor han får muligheten til å presentere ideene sine for dem. Juni tar en prat med Edvin og sier hun vil han skal komme på styremøte. Hun sier også det var Arnfinn sitt forslag. Imens han snakker med Juni ser vi inn i Edvins tanker, hvor vi ser bilder på at han tar bort bildet av Jens August fra styret, og plasserer et bilde av seg selv under styret, og finansdirektør stillingen. Klarer Edvin å oppnå det han ønsker?
 • Harald oppsøker Vanessa nok en gang, Denne gangen har de en samtale. Plutselig kommer Monica inn. Når Harald har gått sier Monica at Vanessa har husarrest.
 • Benedikte får litt problemer med en av gjestene. Da kommer Harshad og hjelper henne. Etterpå er det Benedikte som hjelper ham, da han ikke finner mappa med romoversikten. Kapoor takker Benedikte og lurer på hvordan hun klarer så mange ting på en gang.
Sesong 31 - Episode 5 25.08.2014
 • Tankene Edvin delte med Juni, får han nå presentere for styret. Etter presentasjonen sitter styret sammen for å diskutere. De ender opp med å gi Edvin Jens Augusts plass, i tillegg til at han blir hotellets nye finansdirektør. Pent og rolig spør Edvin om han kan få lov til å tenke på det til i morgen, dette sier Juni ja til. Når Edvin går ut fra styrerommet ser vi tydelig at han smiler, nå har han oppnådd det han ønsket.
 • Det kommer en ny gjest som er vanskelig, hun vil bytte rom. Benedikte prøver, men det nytter ikke. Harshad må hjelpe til på nytt, og etter en samtale med ham på kontoret hans, har hun blitt en helt ny person. Benedikte vil at Harshad skal lære henne hvordan han gjør det. Han foreslår de har et rollespill.
 • Vanessa velger å flytte ut. Hun har leid en leilighet, som hun har betalt depositum på.
Sesong 31 - Episode 6 26.08.2014
 • Torleif forteller Juni at forsikringspengene etter Anker Island kommer. Eva vil ikke at de skal ta i mot pengene, fordi det ikke var en ulykke, alt var iscenesatt. Juni gir Edvin beskjed om forsikringspengene, og finner ut at de tenker likt på dette også. Juni innkaller til styremøte og sier forsikringspengene er på vei. Etter møtet snakker Eva og Juni sammen. Eva mener Juni ikke kan ta en slik beslutning alene. Juni forteller Eva at hun har snakket med Edvin, og at de har et likere syn på saken. Eva sier at Jens August advarte dem om Edvin mange ganger, og at det kan ligge noe i det. Eva sier også at hun ikke stoler på Edvin. Uten at Juni og Eva vet noe, står Edvin utenfor styrerommet og hører hele samtalen.
 • Bitten forteller Arnfinn at hun vil planlegge begravelsen hans, istedenfor å planlegge bryllup.
 • Benedikte pynter seg ekstra før hun begynner på jobb. Dette gjør hun for Harshad.
Sesong 31 - Episode 7 27.08.2014
 • Edvin forteller Juni at han er bekymret over tilstanden til Eva. Juni sier hun ikke har lagt merke til det, men hvis det er tilfelle, skal det ordnes opp i. Etterpå snakker han med Bitten og Arnfinn om hvordan Eva var på møtet dagen før. Han går til Eva og sier at Arnfinn og Bitten mente Eva var emosjonell og ute av seg selv på styremøtet, men egentlig var det ham selv som mente det. Eva går rett til Arnfinn og Bitten for å konfrontere dem. Hun sier hun er sliten, og at det har skjedd mye i hennes liv den siste tiden. Edvin møter Juni i heisen og sier han har lekt psykolog i hele dag. I følge ham hadde Eva et sammenbrudd.
 • Arnfinn forteller Juni og Monica at han er syk, og at det er uvisst hvor lang tid han har igjen. Han vil også at Bitten skal arve pengene hans, men hun vil ikke.
 • Pelle har økonomiske problemer, og spør Monica om han kan få et nytt forskudd på lønnen. Monica forteller Pelle at han allerede har nådd grensen med forskudd denne måneden. Pelle får vite at han må betale 500 kr til SOS-barnebyer fordi barna trenger ny skolebuss.
Sesong 31 - Episode 8 28.08.2014
 • Før Eva har kommet på styremøtet, gir Juni beskjed om at de må vise full forståelse for det hun har vært i gjennom. Når Eva kommer, får hun en følelse av at de hadde en agenda hun ikke måtte vite noe om. Etter møtet kommer Eva for å snakke med Edvin. Hun lurer på hva som skjer. Edvin overdriver og sier Juni innkalte til bekymringsmøte angående tilstanden hennes. Eva går rett til Juni for å konfrontere henne. Hun føler Juni skyver henne ut på sidelinjen. Edvin og Juni snakker sammen. Juni vet ikke hvordan hun skal håndtere det og er redd for at Eva skal stå i veien for den daglige driften. Edvin får en ide, og det viser seg at ideen er at Eva sykemelder seg. Juni drar opp til toppetasjen for å fortelle henne om det.
 • Bitten tar med seg Arnfinn på en kirkegård, for å se på forskjellige gravsteiner. Arnfinn ombestemmer seg og spør Bitten om de skal gifte seg likevel.
 • Pelle sniker seg inn på kjøkkenet om morgenen for å ta penger fra reisekassa. Han blir nesten oppdaget, men klarer å gjemme seg inn på kjølerommet. For å komme ut blir han nødt til å ringe Hilde, hun står på kjøkkenet. Pelle later som det er en pakke til henne i resepsjonen. Hun går dit og Pelle klarer å komme ut. Det viser seg at han glemte igjen hatten sin, men han klarer å få hentet den.
Sesong 31 - Episode 9 01.09.2014
 • Eva drar til legen sin og får vite at hun har ingen grunn til å sykemelde seg. Hun går og forteller det til Juni, men Edvin kommer, så hun må gå. Eva snakker med Torleif, og han sier det virker som Juni og Edvin virkelig har funnet tonen. Når Eva går inn på kontoret til Juni litt senere, kommer Edvin og avbryter dem nok en gang. De tre snakker sammen, og Eva føler Juni og Edvin tvinger henne til å sykemelde seg. Litt senere kommer Eva med sykemeldingen, og hun sier at Juni og Edvin endelig får viljen sin, nå sykemelder hun seg 100 %. Eva sier Juni bør angre på at hun behandlet henne så dårlig. I tillegg har hun en følelse på at Juni skyver henne ut på sidelinjen, og advarer Juni at hun vil bli ensom alene på toppen av tronen.
 • Pelle sliter økonomisk, og får mye mindre i lønn denne måneden. Han ber om ekstravakter, men får det ikke. Det ender med at han sniker seg inn på kjøkkenet om natten og tar penger fra reisekassa nok en gang.
 • Benedikte er forelsket i Harshad, men når hun ser han gir massasje til en av stuepikene, blir hun sjalu og går.
Sesong 31 - Episode 10 02.09.2014
 • Edvin kommer opp i toppetasjen med en blomst til Eva. Han vil snakke med henne. Jenny hører litt av samtalen og blir redd. Edvin ser at Jenny fikk det med seg, og gir henne et farlig blikk imens han snakker til Eva.
 • Vanessa er lei av jobben som stuepike, og ønsker bare å reise bort. Hun snakker med Harald i lobbyen. Til slutt kommer Monica bort til dem og ber Harald holde seg unna Vanessa. Vanessa forstår ikke hvorfor moren alltid må blande seg inn.
 • Det er full krangel mellom Benedikte og stuepiken Harshad ga massasje til. Han snakker med dem begge. Harshad får senere vite via William at Benedikte er forelsket i ham.
Sesong 31 - Episode 11 03.09.2014
 • Juni vil finne en tomt de kan bygge et nytt hotellkonsept på, i området mellom Gardermoen og Oslo S. Hun møter sterk motstand fra Arnfinn. Etter møtet snakker Juni og Edvin sammen, hvor han viser henne et bilde av en tomt som han tror hele hotellbransjen har oversett. De drar og ser på tomten, og den kan være aktuell. Edvin foreslår de skal bygge et konferansehotell.
 • Vanessa er lysten på nye eventyr, og trenger penger. Da hun vasker et av rommene ser hun en gjest sine penger og kredittkort. Hun stjeler pengene og fotograferer kredittkortet. Siden møter hun Harald i baren, og de snakker sammen. Så kommer Monica, og Vanessa blir flau nok en gang. Hun forteller moren at hun vil si opp som stuepike, fordi hun er lei av å bli behandlet som dritt. Hun vil forlate Hotel Cæsar, komme ut i den virkelige verden, og oppleve nye ting.
 • Harshad avtaler med Benedikte at de må møtes på personalrommet for å snakke sammen. Han forteller Benedikte at hun er vakker, de har god kjemi, men at han ikke er ute etter å starte et forhold. Benedikte blir skuffet, men de avtaler til slutt at de bare skal være venner.
Sesong 31 - Episode 12 04.09.2014
 • Juni viser Edvin et avisinnlegg hun har skrevet. Edvin blir overrasket over det hun skrev, fordi det var ikke sånn han hadde oppfattet Hotel Cæsar. Etter at han har lest avisinnlegget hennes sier han at det blir litt for vagt skrevet. Hun viser det til Arnfinn og Bitten, men Arnfinn ber henne om å dempe seg ned, fordi innlegget er krasst. Deretter snakker hun med Eva om det, men Eva mener det samme som Arnfinn. Etter hvert har Juni endret litt på innlegget, og ber Torleif om å sende det til de andre. Torleif tror det kommer til å koke på jobb dagen etter, og Juni vil bringe Hotel Cæsar tilbake på banen.
 • Monica ringer Vanessa, men hun gidder ikke å ta telefonen. Hun drar for å snakke med Harald. Han har fortalt en kompis om henne og gir nå et tilbud. Tilbudet er å transportere verdisaker. Det viser seg at Vanessa får et tilbud om å dra til Latin-Amerika.
Sesong 31 - Episode 13 08.09.2014
 • Juni får vite at alle avisene de kontaktet, ikke ville trykke innlegget hennes. Hun blir naturligvis skuffet, og velger å ringe en av avisene. Deretter snakker hun med Edvin, og Juni vil ikke gi seg før innlegget er på trykk. Senere ber Juni Edvin om å komme for å lese det nye innlegget hennes. Han synes innlegget er gull, og mener det er smart å peke seg ut en hovedfiende. De bestemmer seg for å sende inn innlegget uten å vise det til de andre i styret.
 • Hilde gjør en opptelling på reisekassa og skjønner at noen har vært der og tatt penger. Hun konfronterer de andre på kjøkkenet, men de vet ikke hvem den skyldige er. Pelle går inn på kjøkkenet for å ta mer penger, men når Hilde kommer kan han ikke gjøre det likevel. De to har en samtale, uten at Hilde skjønner at mannen hun står og snakker med er den som har tatt pengene. Senere går likevel Pelle inn for å ta mer.
 • Rahim og de andre har fest på personalrommet, men plutselig kommer Harshad inn og fersker dem nesten.
Sesong 31 - Episode 14 09.09.2014
 • Pressen ringer hele tiden, og vil ha tak i Juni. Edvin viser henne dagens aviser, og i tillegg koker det på nettavisene. De ser på kommentarene folk har skrevet om Rasmus Mohn. Rett etterpå ringer TV2 og vil at Juni skal stille til debatt. Edvin blir med Juni på debatten og det blir en heftig diskusjon. Juni slår Rasmus Mohn i debatten når hun til slutt forteller om kommentarene folk hadde skrevet om ham og hans hotellkjede.
 • Pelle ber nok en gang Monica om å gi ham forskudd på lønnen. Etter mye om og men får han det som han vil. Litt senere går han inn på kjøkkenet for å legge de 3000 kronene han fikk i forskudd, oppi reisekassa. Hilde blir overrasket når hun får vite det er mer penger der nå enn det var sist hun telte.
 • Rahim vil dra på danse audition.
Sesong 31 - Episode 15 10.09.2014
 • Juni kommer på kontoret, og blir mottatt med stående applaus fra de andre. Imens hun har en samtale med Edvin, ringer telefonen hennes. Hun er ønsket til en samtale i departementet med næringsministeren. Edvin mener Juni nå har en sjanse til å forandre norsk politikk slik hun ønsket.
 • Bitten planlegger bryllup med dødssyke Arnfinn. Han sier hun bare må gjøre det hun føler for. Bitten ønsker å gifte seg på Bygdøy. De tar seg en drink i baren. Der forteller Arnfinn at Bitten skal få lov til å planlegge alt i fred og ro. Arnfinn sier han er sliten, og ønsker derfor ikke å være med på planleggingen.
 • Pelle går inn på kjøkkenet for å ta penger, men Hilde kommer. Når han i tillegg får vite han skylder en av stuepike 2500 kr, ber han Monica om forskudd, men hun nekter å gi ham. Senere går han inn på kjøkkenet, men det han ikke vet er at Hilde er der, og har laget en felle. Pelle går rett i fellen, og Hilde oppdager ham. Nå vet hun hvem den skyldige tyven er.
Sesong 31 - Episode 16 11.09.2014
 • Edvin forsikrer at han er blitt glad i Hotel Cæsar, og Juni er selv glad for å ha Edvin der.
 • Pelle prøver å late som han er syk, noe den andre pikkoloen ikke går på.
 • Edvin vil ha tilgang til strategidokumenter, men trenger godkjenning av Eva. Hun er ikke særlig imøtekommende da han snakker med henne.
 • Bitten tar Arnfinn med på tur igjen. Han sier han ikke er redd for å dø, noe hun ikke forstår. Han vil ikke snakke om døden mer.
 • Pelle prøver å snakke med Hilde, men hun vil ikke høre på ham. Monica merker at noe er på ferde, men Pelle forteller henne ikke hva som har skjedd. Senere forteller Hilde til Pelle at hun kommer til å gå til ledelsen med saken.
 • Manipulert av Edvin foreslår Juni for Eva at hun skal ta med seg Jenny og dra på en hotellkonferanse i Paris. Edvin overhører telefonsamtalen når Eva går med på å dra.
Sesong 31 - Episode 17 15.09.2014
 • Edvin besøker Junikontoret for å overta Evas fullmakter, nå som hun er i utlandet på hotellkonferanse. Juni går med på dette.
 • Arnfinn har kjøpt en bok om "Yoga, Tantra og Meditasjon". Bitten hjelper ham å meditere.
 • Juni og Edvin prøver å finne ut hvordan de kan skape entusiasme hos befolkningen i Groruddalen for et hotell de ønsker å bygge der.
 • Hilde kommer på jobb, og Pelle prøver å få henne fra å gå til ledelsen og rapportere tyveriet. Da han bryter sammen i gråt, går Hilde med på å ikke fortelle noe, men hun forlanger at han betaler tilbake alt han tok, med rente, innen en uke.
 • Edvin presenterer planene han og Juni har snakket om, for styret. Arnfinn er positiv. Bitten på sin side merker hvordan Edvin har spilt Eva ut over sidelinjen.
Sesong 31 - Episode 18 16.09.2014
 • Vanessa har bestemt seg for å ta imot jobbtilbudet fra Harald, og smugle noen uidentifiserte "verdigjenstander" for ham. Han gir henne falsk pass og en ny identitet, "Katrine Heggli", som skal være en vellykket ung kvinne. Med parykk, kontaktlinser og nye klær forvandler Vanesssa seg til blondine. Hun følger et sett detaljerte instrukser som til slutt tar henne til en adresse der det står en bag hun skal ta med seg til Argentina.
 • Når Trine spør, later Hilde som om det bare var hun som hadde surret med summen i reisekassen, for å dekke for Pelles tjuveri.
 • Pelle har fått seg ekstrajobb som postmann for å tjene mer.
 • Edvin finner fram til Jens Augusts visittkort-mappe og begynner å utnytte hans kontaktnett. Han ringer til en Darren Andersen i London.
 • I lobbyen overhører Pelle Torleif når han snakker om aksjehandel i mobiltelefonen. Pelle får det for seg at dette er noe han også kan tjene penger på, og ber Torleif gi ham et lynkurs i aksjespekulasjon.
Sesong 31 - Episode 19 17.09.2014
 • Vanessa forteller mange på hotellet at hun skal ut og reise, og sier adjø til dem. Bare Bjørnar er klar over at hun skal dra ut i lyssky ærend for Harald, og han advarer henne og vil helst være med selv. Monica mistenker også at Harald står bak. Hun ber Vanessa komme og spise middag hos henne, men straks hun kommer, blir det bare krangel når Vanessa skjønner at moren vil få henne fra å reise. Hun nekter å la seg dirigere, og går igjen i sinne. Sigrid sa på forhånd til Monica at hun ikke må prøve å kommandere sin voksne datter lenger.
 • Harshad møter plutselig en isfront fra de kvinnelige ansatte. Etter hvert skjønner han at etter det som hendte med Benedikte, har damene fått det inntrykket at han er et svin av en rundbrenner.
 • Edvin foregir for Juni at Darren Andersen er hans egen kontakt fra studietiden, og får overbevist Juni om at hun bør dra på en ukestur til London for å møte en rekke av Darrens forbindelser: De vil angivelig kunne gi verdifulle innspill om hotellprosjektet i Groruddalen. Med både Juni og Eva i utlandet har Edvin all makt på hotellet, og han går opp i toppetasjen og skåler med seg selv i taus triumf.
Sesong 31 - Episode 20 18.09.2014
 • Vanessa er nervøs før turen og er nær ved å se i bagen hun skal ta med seg til Argentina, men lar til slutt være.
 • Harshad spør Pelle om han tror på ryktene om at han skal ha «trakassert» flere kvinnelige ansatte. Harshad er redd for at ryktet skal nå ledelsen. Siden alt begynte med Benedikte, som er sykmeldt grunnet dette, oppsøker han henne hjemme. Imidlertid truer hun selv med å gå til ledelsen.
 • Edvin nyter tilværelsen i toppetasjen, spiser frokost der og breier seg i stolen på Jens Augusts kontor. Han fortrekker likevel raskt da stuepiken kommer og skal vaske, men glemmer igjen kammen sin.
 • Vanessa kler seg ut som "Katrine Heggli" og gjør seg klar til å reise. Harald kommer innom for å sjekke at alt er i orden. Hun forteller at hun dagen før kranglet med moren, som sa at Vanessa ikke var seg selv lenger, og Vanessa frykter også selv at "kanskje jeg ikke veit hvem jeg egentlig er". Harald klarer likevel å sette mot i Vanessa og sier hun skal til å oppleve det "ultimate kicket".
 • Edvin kaller inn alle avdelingslederne til møte, og annonserer en omfattende "omstrukturering".
 • Hjemme sitter Monica gråtkvalt og lurer på om hun har mislyktes som mor. Hennes egen mor Sigrid trøster henne. Brått kommer Vanessa inn: På vei til flyplassen fant hun ut at hun måtte bli venner igjen med Monica før hun dro, så hun tok av seg forkledningen og stakk hjemom. Monica prøver ikke lenger å holde Vanessa tilbake, men ber henne dypt og inderlig love at hun ikke skal havne i trøbbel. Vanessa lover dette.
 • På flyplassen i Buenos Aires bytter den forkledde Vanessa bag med en annen. Hun får imidlertid bange anelser da hun ser en politimann med narkohund, og går inn på toalettet. Stikk i strid med Haralds instruks åpner hun bagen. Den viser seg å inneholde store pakker med hvitt pulver, selv om Harald hadde forsikret at Vanessa ikke skulle smugle dop. Vanessa husker hva hun lovet moren og skyller alt sammen ned i do. Vel ute av toalettet stanser hun opp og later til å oppleve et nærmest ekstatisk øyeblikk av lettelse og selvinnsikt: Hun har stått imot sin store fristelse og funnet svaret på hvem hun er.
Sesong 31 - Episode 21 22.09.2014
 • Jenny minner Eva på hva hun selv ofte har sagt til sin datter, at det er hun selv som må få ting til å skje.
 • Pelle prøver å lære om børs og finans. Hilde er ytterst skeptisk til hele kapitalismen. Senere viser Torleif ham hvordan han kjøper aksjer på internett.
 • Eva spør Torleif om han ikke synes det er litt på kanten at Edvin har inntatt Junis kontor nå mens hun er borte.
 • Harshad møter Benedikte utenfor personalinngangen. Hun skal til å gå til ledelsen og si at han har opptrådt upassende. Han prøver å snakke ut med henne, og hun gir til slutt uttrykk for at hun er ferdig med saken, men siden oppsøker hun likevel Eva.
 • Eva sier til Edvin at hun vil tilbake i full jobb. Han ber henne begynne imorgen.
 • Edvin savner kammen sin. Omtrent samtidig finner Jenny den i toppetasjen der Edvin glemte den igjen.
Sesong 31 - Episode 22 23.09.2014
 • Eva er lite fornøyd når Edvin setter henne til å håndtere en enkel personalsak.
 • Pelle setter i gang med aksjespekulasjon, men forstår lite av de økononomiske faguttrykkene og ber om mer veiledning fra Torleif. Pelle vil igjen ta penger fra reisekassen, nå som "startkapital", men Hilde nekter å låne ham mer enn 300 kroner.
 • Harshad Kapoor blir kalt inn på teppet til Eva. Hun forbyr ham å snakke mer med Benedikte.
 • Pelle investerer i firmaet Datatech, men tjener bare noen få kroner, og siden raser aksjekursen nedover.
 • Edvin setter Eva til å gjøre mer fillearbeid. Bitten sier til henne at det virker som om Edvin skyver henne ut over sidelinjen. Edvin overhører hvordan Bitten snakker med Torleif om det samme; hun forutser at Eva vil konfrontere Edvin. Han skynder seg å godsnakke med Eva for å komme dette i forkjøpet.
Sesong 31 - Episode 23 24.09.2014
 • Jenny liker det ikke når Eva snakker om Edvin som "onkel Edvin", men hun går likevel med på det når Eva vil invitere ham på middag.
 • Pelle sliter med aksjeinvesteringene og flytter stadig kapitalen sin rundt, mens Hilde sier han er blitt spillegæren. Til slutt stiger imidlertid Datatech-aksjene voldsomt, og en triumferende Pelle har plutselig tjent ti tusen kroner til reisekassen.
 • Harshad Kapoor strever med å respektere Evas pålegg om at han ikke skal snakke til Benedikte. Til slutt viser han henne plakater med ordet "unnskyld" på en lang rekke språk. Hun setter ikke så stor pris på denne gimmicken, men de to får tilsynelatende snakket ut.
 • Edvin er på middag hos Eva i toppetasjen. Etterpå går han inn på rommet til Jenny for å si god natt til henne, og blir da klar over at hun har funnet kammen han glemte igjen i leiligheten. Han forteller henne et "godnatteventyr" om en løsmunnet jente som fikk tungen sin skåret ut, og en vettskremt Jenny forstår godt at han egentlig truer henne.
Sesong 31 - Episode 24 25.09.2014
 • Jenny forsøker å fortelle Eva om Edvin, men når aldri riktig gjennom: Dels tør hun ikke si det hun vet, dels blir hun forsiktig irettesatt av moren fordi hun er så "avvisende" mot Edvin.
 • Monica savner Vanessa bittert. Hun er ukonsentert på jobben og overfuser Pelle, men ber siden om unnskyldning. Til sist har hun en samtale med Sigrid, som råder henne til å fylle livet med noe nytt.
 • Noen tok opp scenen der Harshad Kapoor viste Benedikte plakater med "unnskyld" på mange språk, og har lagt den ut på YouTube. Snart har den fått to millioner klikk.
 • Eva kaller Harshad inn på kontoret igjen og spør hvorfor han trosset hennes ordre om å holde seg unna Benedikte. Han forsikrer at de er venner igjen nå.
 • Via Eva får Jenny en eventyrbok i gave av Edvin. Jenny innser at han bare vil minne henne om "eventyret" han fortalte om den sladrete jenta som mistet tungen, og er tydelig skremt.
Sesong 31 - Episode 25 29.09.2014
 • Edvin gjør mye av seg på hotellet. Bitten sier til Eva at han "tar stor plass" og "oser av dårlig karma".
 • Monica er fortsatt deprimert. Pelle siterer forslitte ordtak (en løpende vits i hele episoden).
 • Etter vellykket aksjehandel betaler Pelle tilbake alt han tok fra reisekassen, men nå er det Hilde som er blitt ivrig etter å fortsette aksjespekulasjonen: Hun ser for seg at de kan mangedoble reisekassen og sende de ansatte på luksusferie. Til slutt får hun presset en skeptisk Pelle til å satse hele beløpet.
 • Monica snakker med Juni på telefonen og ber om mer utfordrende arbeidsoppgaver, men Juni har ikke mer å gi henne. Monica begynner å se seg om etter jobb utenfor hotellet.
 • Ute på byen blir mannen vi kjenner som Edvin, tiltalt av en tidligere bekjent som imidlertid kaller ham Erik. "Edvin" trekker seg raskt unna.
Sesong 31 - Episode 26 30.09.2014
 • Juni er tilbake fra London. Eva vil inn i ledelsen igjen, men er lite tilfreds med det ulne tilbudet Juni gir henne. Eva spør også om Edvin skal regnes som nestkommanderende på hotellet nå.
 • Aksjene Pelle og Hilde kjøpte, stiger jevnt. Pelle vil selge dem mens leken er god, men Hilde er tydelig grepet av basillen og vil vente for at de skal stige enda mer.
 • Monica er på jobbintervju hos et advokatfirma, og trekker fram sin livserfaring.
 • Tilbake på hotellet ser hun et kranglende par, der den ene er hennes gamle bekjente Rita Rasmussen. Etter at mannen går, har Monica en samtale med Rita, som forteller at han er notorisk utro mot henne.
 • Eva overhører hvordan Edvin sitter på Junis kontor og skamroser henne, som for å gjøre henne helt hypnotisert av bare smiger.
Sesong 31 - Episode 27 01.10.2014
 • Trine overhører Hilde når hun snakker i telefonen om aksjer. Hilde anklager henne for å snoke.
 • Eva tar imot det vage tilbudet om en stilling som Juni gav henne, men lar også Juni forstå at hun er lite fornøyd.
 • Alle jobbintervjuene Monica har vært på, ender med avslag. Hun oppsøker det firmaet hun hadde mest håp til, og forlanger en forklaring. Hun får vite at hun var "overkvalifisert", men det legges ikke skjul på at dette i realiteten betyr "for gammel".
 • Pelle vil igjen avslutte aksjespekulasjonen, men Hilde har innhentet tips og presser på for å gå videre. Pelle lar seg overtale til å satse alt på noen lovende aksjer.
 • Edvin har flyttet inn i den tidligere leiligheten til Albert og Mie. Han inviterer Juni, Eva og Jenny på middag. Jenny setter maten i halsen når hun får vite at han serverer tunge.
 • Edvin erklærer at han vil skifte etternavn til Anker-Hansen.
Sesong 31 - Episode 28 02.10.2014
 • Eva gjør Edvin oppmerksom på at Juni ikke syntes helt vel om hans plan om å skifte navn til Anker-Hansen; det er et navn hun er stolt over.
 • En sliten Storm har i månedsvis vært på rømmen i India, men orker ikke mer. Han legger igjen en melding i talepostkassen til Harald Eriksen der han sier han kommer tilbake og skal prøve å gjøre opp for seg. Med nød og neppe får Storm skrapt sammen nok midler til å betale billetten til Oslo.
 • Monica har fått avsmak for de store advokatfirmaene og vil starte sin egen juridiske rådgivningstjeneste Timeout, og snakker med Rita Rasmussen om dette. Til slutt tar hun ideen sin til Juni, som ikke er spesielt entusiastisk, men stiller et lite kontor til Monicas disposisjon.
 • Edvin snakker med Juni om at det var dumt av ham å ville ta Anker-Hansen-navnet, men manipulerer henne samtidig til å godta at han gjør det.
 • Eva og Jenny besøker Edvins leilighet igjen. Plutselig gir han dem hver sitt nøkkelsett og erklærer at de skal få bo der. I realiteten er Edvin ute etter å overta toppetasjen.
Sesong 31 - Episode 29 06.10.2014
 • I samtale med Juni argumenterer Edvin for at det vil være godt for Eva og Jenny å flytte ut av toppetasjen, siden de ifølge Edvin lever i en "illusjon" om at Jens August når som helst kommer tilbake.
 • Storm er tilbake på hotellet. Han blir fortalt av Kristen at Harald Eriksen nå sitter i fengsel. Pengeproblemene løser seg brått da Juni forteller ham at han har arvet mange millioner fra Georgs skjulte formue i Sveits.
 • Rita Rasmussen blir den første Monica rådgir på Timeout, og hun er vel fornøyd med rådene Monica gir.
 • Eva overhører et portrettintervju med Edvin der han sier at han snart skal flytte inn i toppetasjen. Om kvelden sitter hun oppbrakt og tårevåt i sofaen, men sier til Jenny at de ikke skal flytte.
Sesong 31 - Episode 30 07.10.2014
 • Eva reagerer på at Edvin tok i bruk Anker-Hansen-navnet til portrettintervjuet, men Juni har ikke lenger noen store innvendinger mot dette.
 • Storm har svære planer for lokalene der Gaius var før: Han vil opprette et utested og prøver uten hell å få Kristen med på laget. Juni er heller ikke entusiastisk når Storm kommer busende med sin nye idé.
 • Rahim sluntrer atter unna jobben. Harshad Kapoor vet at han har trent på koreografi, og han har meldt Rahim på en danseaudition så han endelig kan få gjøre noe han kan legge sjelen sin i.
 • Edvin prøver å godsnakke med Eva, men hun lar seg ikke lenger dupere. Eva sier siden til Juni at Edvin tvinner henne rundt lillefingeren og at hun ikke må være så naiv. Juni tar dette fornærmelig og viser Eva ut av kontoret sitt.
 • Om kvelden, i toppetasjen, sier en gråtkvalt Eva til Jenny at de må begynne å pakke sakene sine. Jenny sier hun må fortelle henne noe "viktig" om Edvin.
Sesong 31 - Episode 31 08.10.2014
 • Jenny har fortalt Eva om hvordan hun fant Edvins kam i toppetasjen, og hvordan han truet henne. Eva tror ikke det vil tjene til noe å fortelle Juni dette nå.
 • Juni har fått klager på innsatsen til Rahim, og holder Harshad Kapoor ansvarlig. Harshad har enda et alvorsord med Rahim, og forteller hvor mye han risikerer for Rahims skyld. Rahim vil ha fri til å øve før danseauditionen, noe Harshad ikke kan gi ham lov til, men han gir ham tillatelse til å trene på et hotellrom etter jobb. Når tiden kommer, gjør Rahim imidlertid ikke annet enn å slenge seg ned på sengen, hvor han dupper av mens han fantaserer om sin store dansekarriere.
 • Eva og Jenny må flytte ut av toppetasjen. Eva møter Edvin på vei ut og lover ham at det ikke er slutt med dette. Edvin går til Juni og later som han er lei seg for Evas del, men Juni fastholder at det er bestemt at Edvin nå skal ha toppetasjen.
 • Bitten legger fram planer for "Arnfinn Lyckes skulpturpark" basert på New Age-ideer, men Arnfinn liker dem ikke. Bitten kommer med en ny idé basert på det hun mener er et "maskulint" konsept: en park med statuer av velutstyrte, nakne menn. Arnfinn har fått nok og skrinlegger hele prosjektet.
 • Edvin har inntatt toppetasjen og kaster nonchalant familiebildene i søplet. I Oscarsgate 39 lover Eva Jenny at hun skal knuse Edvin.
Sesong 31 - Episode 32 09.10.2014
 • Rahim har sovet over på hotellrommet, og har ikke fått trent på dansing i det hele tatt.
 • Arnfinn sier til Bitten at han vil ha særeie før de gifter seg. Hun later som dette er greit for henne, men rådspør deretter MonicaTimeout (angivelig på vegne av en «venninne»). Hun får høre at selv med særeie vil den ene parten ha rett til verdier ektefellene har skapt sammen, f.eks. ved oppussing av eiendommer. Bitten begynner straks å ta rede på Arnfinns eiendommer i Oslo.
 • Eva forteller Juni om Edvins trusler mot Jenny, og minner også om hvordan Jens August vurderte ham. Juni vet ikke hva hun skal tro, men begynner å opptre mer reservert mot Edvin, noe han godt merker. Han sier til henne at Eva leter etter en syndebukk, men Juni gjør det klart at hun ikke vil ha noe av at Edvin svartmaler Eva. Han later til å innse at han er på langt tynnere is enn før.
 • Rahim møter på danseaudition, men feiger ut og stikker av i siste øyeblikk. Siden tilstår han dette for Harshad Kapoor.
 • Eva husker at det var Lütken laboratorier som foretok DNA-testen som skulle vise at Edvin var hennes bror, og oppsøker lokalene. Hun får vite at det var en dødsbrann i bygningen for noen uker siden.


Sesong 31 - Episode 33 13.10.2014
 • Eva gjør undersøkelser omkring dødsbrannen hos Lütken laboratorier og får vite at Nanna, som gjorde DNA-prøvene, antas å ha omkommet.
 • En gråtkvalt Rita Rasmussen oppsøker igjen Monica for rådgiving, siden hennes mann vil ta fra henne omsorgen for barna. Rådgivingen skjer mens Monica skulle jobbe for hotellet heller enn Timeout, og hun må be Pelle dekke for henne.
 • Bitten og Arnfinn oppsøker en bygning han eier, som Bitten vil gjøre om til "bokollektiv for kvinner".
 • Jenny synes det er ekkelt å bo i en leilighet der Edvin har bodd tidligere.
 • Juni kaller inn Edvin, men han virker så hyggelig at hun ikke får seg til å konfrontere ham med det Eva holder på å rulle opp.
Sesong 31 - Episode 34 14.10.2014
 • Storm videreutvikler planene for utestedet han vil opprette i det gamle Gaius-lokalet, hyrer en designer og får til slutt Juni til å innrømme at han "for en gangs skyld" er godt forberedt når han presenterer et prosjekt.
 • Rita Rasmussen føler seg truet hjemme og kommer til hotellet med sine to små barn. Monica får henne inn på et hotellrom, men mens hun hviler, er det visse vansker med å holde barna hennes sysselsatt.
 • Eva møter Juni og legger fram resultatet av sin etterforskning, og Juni oppsummerer: Edvin fikk forfalsket resultatene av DNA-prøvene, brente Lütken laboratorier for å fjerne alle beviser, og ryddet i samme ærend labtekniker Nanna av veien. Eva vil derfor ha nye DNA-prøver. Imidlertid avviser Juni hele scenariet som absurd.
 • Eva blir selv usikker og spør igjen Jenny om hun er sikker på at Edvin mente å true henne. Jenny blir lei seg når moren ikke tror på henne, men da Eva møter Juni igjen, må hun innrømme at Juni "kanskje har rett", dvs. at Evas egne konklusjoner var absurde. Seerne vet imidlertid at Eva hadde avdekket sannheten.
Sesong 31 - Episode 35 15.10.2014
 • Edvin inviterer Juni, Eva og Jenny på familiemiddag. Jenny har liten lyst til å gå.
 • Etter at Monica rådgav Rita Rasmussen i konflikten med hennes mann, dukker mannens bror opp på hotellet. Det er ingen annen enn Bingo-Bjørn, som setter seg til med et balltre på lobbykontoret og truer Monica. Han nekter lenge å gå, og raserer kontoret før han omsider forsvinner.
 • Juni og Eva har et møte med Line Halvorsen, en representant for Baker Hansen-kjeden som vil opprette en filial på Hotel Cæsar, der hvor Gaius Gym var før. Juni lar seg imponere av bakverket Line har med, og godkjenner dette.
 • Storm er lei seg fordi Juni dermed torpederte hans egne planer for et utested i Gaius-lokalet, men fatter nytt mot da han kommer på at det også er uutnyttet plass i kjelleren under hotellet. Mens han og Kristen besiktiger det, kommer imidlertid en mann fra politiet: Storm må inn til avhør i forbindelse med saken mot Harald Eriksen.
 • En uteligger finner et gammelt eksemplar av Aftenbladet som på forsiden gjengir det nå famøse familiebildet med den "ukjente gutten" på. Det er tydelig noe med bildet som interesserer ham.
 • Det virker som om Juni og Edvin skal bli alene på familiemiddagen i Toppetasjen, men omsider kommer Eva og Jenny likevel. Edvin forsikrer hvor lykkelig han er over å ha funnet sin familie.


Sesong 31 - Episode 36 16.10.2014
 • Storm har sikret seg det nye lokalet han så på i underetasjen, og får endelig Kristen med seg på å lage et utested. Storm blir imidertid innkalt til politiavhør før rettssaken mot Harald Eriksen. Siden han har fått et trusselbrev der han blir advart mot å avsløre noe, sier han til Kjetil Bjerkedal at han kun kjenner Harald som en hederlig mann, men Bjerkedal tror ham ikke.
 • Monica har brukt natten på å rydde opp på lobbykontoret etter Bingo-Bjørns herjinger. Hun synes at virksomheten på Timeout ikke har brakt verken henne eller andre noe godt, og vil avslutte. Et varmt takkebrev fra Rita Rasmussen får henne til å ombestemme seg, og hun vil heller avspasere i noen uker for å ta et kurs som skal gjøre henne til en enda bedre juridisk rådgiver.
 • Edvin vil sette sitt eget preg på toppetasjen og snakker med en kunstner om å få malt et portrett. Edvins stormannsgalskap kommer til syne når han snakker med maleren; han vil ha et bilde som antyder at han har en høyere skjebne på linje med Julius Cæsar, Napoleon eller Jesus.
 • Uteliggeren Eddie har klart å holde seg rusfri i 118 dager, og vil ha et bedre liv. I samtale med en annen mann forteller han at han er ''gutten på bildet''. Det vil si at Eddie er den virkelige Edvin Holte, og at han som utgir seg for å være Edvin Holte, som opprinnelig heter Erik, er en bedrager og svindler.
Sesong 31 - Episode 37 20.10.2014
 • Edvin har besøk av damen som skal male et portrett av ham. Plutselig får han en telefon og må løpe ned til lobbyen.
 • Eddie møter Edvin nede i lobbyen. Edvin blir sint for at Eddie tar kontakt når de hadde en avtale om at de ikke skulle gjøre det. Edvin sier også at det var han som skulle bestemme når kontakten skulle bli opprettet igjen.
 • Line Halvorsen innreder den nye Baker Hansen-filialen i det tidligere lokalet til Gaius Gym.
 • Edvin tilbyr Eddie å bo sammen med ham i Toppetasjen. Senere på kvelden ser vi at Edvin tar en telefon hvor han sier han trenger det samme som sist for å sette en person ut av spill. Han er ute etter å uskadeliggjøre Eddie.
 • Hilde og Pelle tar penger fra reisekassa og kjøper seg en dyr ting hver. Hilde kjøper en ny kåpe, Pelle kjøper iPad air. Til slutt blir de enige om å levere tingene tilbake.
Sesong 31 - Episode 38 21.10.2014
 • Det viser seg at verken Pelle eller Hilde kunne få seg til å levere tilbake det de hadde kjøpt. De innrømmer for de ansatte at de har brukt pengene fra reisekassa til å handle aksjer med og kjøpt seg dyre ting. Etter en liten diskusjon bestemmer de ansatte seg for at de vil bli med å kjøpe aksjer.
 • Eddie Holte er nede i baren og tar seg en kaffe. Han forsnakker seg til Harshad om at han bor med Edvin i toppetasjen. Harshad går rett til Edvin og forteller dette. Edvin forklarer det med at han er fra Gatehjemmet og bor hos han en liten periode. Senere ber Edvin ham om å ikke være så løsmunnet.
 • Eddie lurer på hvorfor Anker-Hansen familien var så interessert i å komme i kontakt med ham. Edvin lyver og sier at faren til Eddie stjal et verdifullt arvesmykke fra familien, og de ville vite om sønnen hadde noen kjennskap til dette. Etter hvert innså de at han ikke hadde noe å fortelle, men kontakten som var blitt opprettet, førte til at Edvin fikk en jobb på hotellet.
 • Line Halvorsen gjør de siste forberedningene før hun åpner Baker Hansens filial på Hotel Cæsar.
 • Edvin møter en person som han kjøper noe dop fra. Edvin har skumle planer om å få Eddie ut på kjøret igjen.
Sesong 31 - Episode 39 22.10.2014
 • Eddie forteller Edvin at han vil besøke sin demente mor, Edith, på sykehjemmet. Edvin ser bare rart på Eddie og sier han ikke må gjøre det. Til slutt blir Edvin nødt til å si til Eddie at Edith er død. Han forsikrer at han var der med henne hele tiden, også dagen der hun døde (men sier selvsagt ikke at det var han som drepte henne).
 • Eddie sier til Edvin at han har vært rusfri i 4 måneder og at han nå skal dra til ruspsykologen sin.
 • Edvin ser på dopet han har tenkt å gi til Eddie: Han vil sette en stopper for Eddies rusfri periode og slik uskadeliggjøre ham.
 • Pelle og de Ansatte snakker sammen om aksjegamblingen. De ansatte vil kjøre høyrisiko, men Pelle er skeptisk til dette. Etter hvert får vi vite at aksjene sank med 60 %, og selskapet de satset på, går så konkurs. Nå er alle pengene tapt.
 • Line Halvorsen har åpningsdag på Baker Hansen og får kunder med en gang.
Sesong 31 - Episode 40 23.10.2014
 • Storm gjør et intervju for å få god omtale om det nye utestedet han skal åpne. Han ber også Kristen om å intervjue kandidater til jobbene på utestedet. Kristen mener han går litt for fort frem.
 • De ansatte føler seg lurt av Pelle og Hilde og truer med å gå til ledelsen. Pelle sier han skal ordne opp i det.
 • Eddie synes det er urettferdig at Edvin bor så flott til som han gjør med en så fin jobb som egentlig skulle vært Eddies. Han vil ta tilbake alt som er hans, forteller han til Edvin. Edvin blir opprørt, men godsnakker litt med han. Senere, når Eddie sover, lager Edvin te til han med dopet han fikk overlevert. Når Eddie så er blitt ruset, tar Edvin han med seg ned på hjemmet hvor han holdt til.
Sesong 31 - Episode 41 27.10.2014
 • Storm er storfornøyd med avisartikkelen om utestedet han vil opprette. Kristen frykter uønsket oppmerksomhet.
 • Juni blir overrumplet da hotellprosjektet i Groruddalen er nevnt i en avis; noen må ha lekket nyheter om prosjektet.
 • Pelle og Hilde kjekler seg imellom om hvem som har skylden for aksjefiaskoen der hele reisekassen gikk tapt. De ansatte, med Trine i spissen, forlanger erstatning. Pelle får overtalt dem til å hente ut sparepengene og gå på børs en siste gang for å tjene inn igjen det tapte. Torleif Taraldsen nekter å gi Pelle noe aksjetips da han spør ham, men Pelle overhører siden en fortrolig samtale der Torleif nevner at Cæsar vil kjøpe seg opp i firmaet Breathex. Han vil derfor satse på dette firmaet (tilsynelatende uten å skjønne at dette i realiteten blir ulovlig innsidehandel).
 • Juni prøver å få styret med på Groruddal-prosjektet, men føler at hun bare møter motvilje og trenering. Eva sier at dette prosjektet er Junis egen baby.
 • Kjetil Bjerkedal oppsøker Storm på hotellet og sier at politiet følger nøye med på utested-prosjektet hans, som kunne bli en front for ulovlig virksomhet. Storm forsikrer oppriktig at han bare ser for seg lovlig business, men siden dukker det opp en mystisk, vagt truende mann som sier han vil kjøpe seg inn i prosjektet. Han sier de har en felles bekjent som sitter i fengsel, og Storm antar at han står overfor Harald Eriksens overordnede i narkonettverket. Mannen sier at Storm ikke har noe valg; han la dette nettverket kjøpe seg inn i utestedet.
Sesong 31 - Episode 42 28.10.2014
 • Storm møter Adrian Krykke nok en gang. Han truer Adrian med å gå til politiet med en minnepenn som avslører ham, Harald Eriksen og de andre i narkomiljøet. Da svarer Adrian med å vise Storm videoen fra Stockholm der Storm ser den døde kvinnen i leiligheten han hadde sin siste levering i. Politiet er på jakt etter morderen.
 • Pelle, Hilde og de andre begynner igjen med aksjehandel. Denne gangen går det mye bedre, og de ser ut til å tjene masse penger.
 • Storm må til slutt godta at Adrian Krykke blir hans nye samarbeidspartner. Hadde han ikke gjort dette ville kanskje Storm blitt tatt i et mord han ikke hadde begått.
 • Juni oppdager nesten aksjehandelen Pelle og de andre holder på med
 • Juni er fortvilet over at styret ikke er enig med henne. Hun går for å snakke med eiendomsmegleren for tomten i Groruddalen. Der får hun seg en overraskelse, den personen som nemlig har lagt inn det høyeste budet, er Rasmus Mohn
Sesong 31 - Episode 43 29.10.2014
 • Eva vil at hun og Jenny skal sette sitt eget preg på leiligheten i Oscarsgate 39, og Jenny blir rent lattermild ved tanken på at moren skal arbeide fysisk med innredning. Eva henter siden innbo og ting som før stod i toppetasjen, fra hotellet.
 • Bitten prøver å få Arnfinn med på å opprette et "intuisjonssenter" der beboerne skal forløse "kvinnekraften", men Arnfinn går lei av New Age-svadaen og er nær ved å skrinlegge alt sammen. Siden døser han flere ganger av i samtale med Bitten, som om sykdommen blir verre.
 • Juni gjør sitt beste for å gjøre konseptet om "Grobyen" i Groruddalen lekkert for styremedlemmene. Hun vil de skal legge inn et bud på tomten før Rasmus Mohn snapper den fra dem, men alle unntatt Edvin og Juni selv stemmer nei.
 • Edvin undersøker muligheten for å ta opp et stort lån med sikkerhet i Cæsar-aksjene.
Sesong 31 - Episode 44 30.10.2014
 • Arnfinn drar til legen sin på ny kontroll. Der får han vite at tilstanden hans er blitt forverret.
 • Eva skal forsøke å ominnrede leiligheten, men har problemer med å engang slå inn en spiker til å henge et bilde på. Lyset går, og Jenny tror moren har kortsluttet en ledning.
 • Edvin går bak ryggen på Juni og resten av styret, og har kjøpt tomten i Groruddalen etter en lengre budrunde med Rasmus Mohn. Juni forstår ikke hvorfor han kunne finne på å gjøre dette, og mener at hun og Edvin burde kjøpt den sammen.
 • Bitten har en samtale med en ukjent person. Der får vi vite at Bitten holder på med et oppdrag for denne personen. Den ukjente personen ønsker å få tak i pengene til Arnfinn.
 • Bitten tar penger fra kontoen til Arnfinn og overfører til seg selv
Sesong 31 - Episode 45 03.11.2014
 • Arnfinn blir klar over at Bitten har overført penger fra kontoen hans, men tar (tilsynelatende) imot et råd om å gi slipp på sitt jordiske gods. Han frir til Bitten, og sier at hun skal arve alt han eier. Bitten snakker igjen i telefonen med noen, helt i ekstase over at hun nå skal få alle Arnfinns penger.
 • Juni og Edvin bestemmer seg for å gå videre med Grobyen, uten å involvere styret før de har noe å presentere.
 • Harshad Kapoor besøker Evas leilighet og forsøker etter beste evne å få orden på det elektriske. Hun lager middag til ham og viser tegn på begynnende forelskelse.
Sesong 31 - Episode 46 04.11.2014
 • Juni innkaller til styremøte. Der avslører hun at Edvin har kjøpt tomten i Groruddalen. Eva, Arnfinn og Bitten forstår ikke hvordan de kunne gå bak ryggen på dem når Styret allerede hadde sagt nei til kjøp av tomten.
 • Torleif merker at Arnfinn ikke er frisk, men Arnfinn vil ikke fortelle Torleif sannheten, at han er syk og snart skal dø.
 • Edvin fortsetter sitt arbeid i det skjulte. Han tar en telefon og får vite at Rasmus Mohn har kjøpt tomtene som ligger ved siden av den store tomten Edvin nå har kjøpt. Edvin forstår derfor grunnen til at Rasmus Mohn også ønsket å kjøpe den store tomten, at han ville kontrollere alle eiendommene i området.
 • Line Halvorsen tar seg omsorgsfullt av en ensom kunde på Baker Hansen-utsalget, og snakker siden med Pelle om ham.
 • Arnfinn drar til legen og får vite at prøveresultatene ikke viser noe tegn på forbedring.
Sesong 31 - Episode 47 05.11.2014
 • Edvin prøver å få til et møte med Rasmus Mohn, men må til slutt snike seg inn på kontoret hans. Mohn sier tomten Edvin har kjøpt, er som katten i sekken.
 • Line er stadig omsorgsfull mot ensomme kunder. Hun vil så gjerne tro at kjærligheten alltid seirer.
 • Arnfinn vil ha et lite, stille bryllup med Bitten, men finner ut at hun har invitert over hundre av sine venninner.
Sesong 31 - Episode 48 06.11.2014
 • Arnfinn konfronterer Bitten om det at hun inviterte 100 jenter til bryllupet. Arnfinn sier først at han vil avlyse alt, men sier til slutt at han vil gjennomføre det, men at han da skal invitere alle han kjenner.
 • Edvin begynner å angre på at han kjøpte tomten i Groruddalen. Han møter Arvid Johansen i lobbyen som gir ham noen mynter han tilfeldigvis fant på Edvins tomt.
 • Line Halvorsen trekker sammen alle bordene til et stort bord. De to faste kundene kommer som vanlig og spør om kaffe. Line gir seg ikke og velger å gi dem en smaksprøve. Det ender med at de to faste kundene, en kvinne og en mann, setter seg ned og snakker sammen.
 • Bitten snakker nok en gang med den ukjente personen som ønsker seg pengene til Arnfinn. Bitten sier at Arnfinn bet på kroken og at det nå blir et stort drømmebryllup
Sesong 31 - Episode 49 10.11.2014
 • Harshad får vite at det går et rykte om at han er forelsket i Eva. Han og Eva spiser senere lunsj sammen og der forteller han om ryktet. Eva spør om det er noe i det ryktet, og det er det. Harshad er forelsket i Eva, men det han ikke vet er at Eva også er forelsket i ham.
 • Storm får vite av Juni at han må legge frem budsjettet for henne i løpet av noe dager. Han kontakter regnskapsføreren Eik, som familien har brukt i alle år. Senere dukker Adrian Krykke opp, og Storm må fortelle om hva han har gjort. Adrian blir sint for at Storm har gått bak ryggen hans, og sier klart og tydelig at de ikke skal bruke Eik, men regnskapsfører Hermansen. Adrian vil ha det på sin måte, og vil styre alt
 • Edvin har på nytt en samtale med Arvid Johansen om tomten hans. Han ber Arvid om å holde alt hemmelig. Likevel velger Arvid å kontakte antikvitetskontoret, og fortelle dem alt, noe Edvin blir sint over
Sesong 31 - Episode 50 11.11.2014
 • Edvin drar på Nationalbiblioteket for å finne den spesielle boken han er på utkikk etter. Den ansatte sier nei, men Edvin klarer å manipulere henne, og får til slutt lov til å se i boken. Mens hun henter et kart til ham, river Edvin ut en side fra boken.
 • Storm snakker med Adrian Krykke. Storm vil drive utestedet på en ordentlig måte, men dette nekter Adrian. Til slutt går Storm med på at Adrian er sjefen, at Storm må legge budsjettet frem på en måte slik at han ikke blir mistenkt, og at det nå skal drives hvitvasking.
 • Harshad ringer Eva for å invitere henne ut på middag. Eva sier det ikke passer denne dagen. Senere snakker Harshad med faren sin hvor han sier at faren ikke kan bestemme hvem han skal forelske seg i.
 • Storm snakker med Juni angående budsjett til utestedet. Hun sier at familien kanskje ikke alltid har vært der og støttet ham, men at han nå har bevist, og brukt sine sjanser godt.
Sesong 31 - Episode 51 12.11.2014
 • Arvid Johansen dukker opp på hotellet og vil ha tak i Edvin. Edvin vil ikke snakke med ham og klarer å lure seg unna i første omgang. Likevel får Arvid øye på Edvin ikke lenge etterpå. Arvid vil ha tilbake myntene han gav Edvin, men Edvin sier at han har satt eksperter på det. Senere ringer Edvin Arvid og truer ham.
 • Storm og Bengt Hermansen viser fram budsjettet til Juni. Juni blir mistenksom når hun ser tallene, men Storm og Bengt Hermansen får roet henne ned og sier at alt er i orden. Juni merker at Storm er stresset, men Storm sier det ikke er noe å bekymre seg over.
 • Eva og Harshad har begge en dårlig dag etter at Eva takket nei til middagsinvitasjonen. Tilfeldigvis møtes de på Baker Hansen på Hotel Cæsar og de finner tonen igjen.
Sesong 31 - Episode 52 13.11.2014
 • Edvin drar til Groruddalen og graver ned myntene på en av tomtene. Han ringer inn et tips. Etter hvert kommer det folk med metalldetektor, og da bestemmer Edvin seg for å ringe byantikvaren.
 • Juni ringer Torleif og forteller at Breathex er i trøbbel. Hun klarer ikke å forstå hvordan noen kunne kjøpe seg inn i selskapet når Torleif var den eneste som visste om det. Juni ber Torleif finne ut av hvem andre som har kjøpt seg inn. Torleif finner til slutt ut at Pelle og de andre har kjøpt aksjer under navnet Cæsargjengen Trading.
 • Line hilser på Knut Koppang og det virker som det blir kjærlighet med første blikk.
 • Pelle hører samtalen Torleif har med Juni, og får da vite at Breathex er i trøbbel. Deretter går han og sier det til Hilde som naturlig nok blir veldig skuffet.
Sesong 31 - Episode 53 17.11.2014
 • Edvin kontakter Rasmus Mohn og inviterer han opp til Toppetasjen. Der forteller Edvin han at Rasmus må selge tomtene sine i Groruddalen til ham. Rasmus er usikker, men når Edvin begynner å true ham, har ikke Rasmus noe valg. Når Rasmus til slutt sier det er i orden, forteller Edvin det videre til Eva og Juni.
 • Torleif konfronterer Pelle om aksjehandelen i Breathex. Torleif forteller Pelle at det han har gjort er ulovlig, nemlig innsidehandel. Torleif lover og ikke si noe, men håper ikke Økokrim begynner å snoke. Pelle snakker så med Hilde som mener Pelle må sjekke om hva innsidehandel dreier seg om. Det viser seg at man kan risikere 6 år i fengsel for dette. .
 • Sigrid snakker sammen med Line der hun gir henne gode tips om kjærlighet. Like etterpå dukker Knut Koppang opp. Line føler at hun og han har fin kontakt, mens Sigrid sitter og ser på.
 • Eva prøver nok en gang å fortelle Juni at Edvin ikke er den han har utgitt seg for å være, og at han ikke er god for Hotel Cæsar, Uten at Eva og Juni vet noe, står Edvin utenfor og hører hele samtalen.
Sesong 31 - Episode 54 18.11.2014
 • Styret sitter sammen og snakker. Juni forteller at Rasmus Mohn tilbyr dem å kjøpe tomtene hans i Groruddalen. Arnfinn mener Juni går alt for fort frem og nekter å ha noen avstemning om det. De sitter sammen og snakker i en god stund, men Juni skjønner til slutt at hun må gi dem betenkningstid til dagen etter.
 • Torleif blir oppringt av Økokrim der de sier at oppkjøpet i Breathex er veldig mistenkelig. Torleif ber derfor Pelle om ikke å lyve, men å fortelle sannheten. Pelle gjør som Torleif sier, han prøver å få snakke med Juni, men hun har ikke tid på grunn av styremøtet. Etterpå kommer Torleif på en plan.
 • Line og Knut snakker sammen igjen, og det virker som kjærligheten begynner å blomstre mellom dem
Sesong 31 - Episode 55 19.11.2014
 • Juni snakker med Eva, Arnfinn og Bitten hvor hun ber dem om å stemme ja på å kjøpe Rasmus Mohn sine tomter. Under styremøtet velger Bitten fortsatt å stemme nei. Arnfinn og Eva derimot har fått tro på prosjektet og velger å stemme ja. Likevel gir de klar beskjed om at de stemmer ja fordi de stoler på Juni, og ikke Edvin. Etter møtet er Juni i ekstase over at prosjektet nå kan fortsette, men det hun ikke vet er at Edvin hele tiden hadde en plan, og at hun nå har gått rett i fella.
 • Torleif spør Juni om når han skal bli forfremmet. Juni er usikker, men spør han om han har funnet ut av hvem andre som kjøpte seg inn i Breathex. Torleif sier ingenting og etterpå går han og snakker med Pelle og Hilde.
 • Rahim og noen av hans venner har fest på et av hotellrommene.
Sesong 31 - Episode 56 20.11.2014
 • Juni har en avtale med Edvin angående overføringen av tomten i Groruddalen, men når Edvin aldri dukker opp drar hun opp til toppetasjen og konfronterer ham. Edvin forteller da Juni at han nekter å overføre tomten til Cæsar og at den skal stå i hans navn. Juni forstår at Edvin hele tiden hadde en plan, at han bare var ute etter makt, og forlater toppetasjen rasende og lei seg. I mens tar Edvin bort portrettbildet av seg selv, og vi ser at han har skjult portrettbilder av styret og diverse nyhetsartikler bak det. Han tar bort bildet av Juni som henger under administrerende direktør-stillingen og kaster det bort. Edvin mener Juni nå er utspilt. Nå forstår vi at han vil bli administrerende direktør.
 • Torleif forteller Pelle at han vil kjøpe aksjene som Pelle og de andre investerte i Breathex, for så å slå de to kjøpene sammen til ett. Hilde truer med å fortelle alt til Juni, men Pelle og Torleif klarer å stoppe henne.
 • Rahim kommer bakfull på jobb, og presterer å skrape opp en av bilene han skal parkere.
Sesong 31 - Episode 57 24.11.2014
 • Når Juni til slutt har funnet ut sannheten om Edvin snakker hun med de andre om å hjelpe henne med å bekjempe ham. Arnfinn forteller Juni at hun burde skjønt det tidligere, og sier han ikke vil bruke den siste tiden av livet sitt på Edvin. Juni får senere snakket med Eva hvor hun legger seg flat og forteller hun har vært blind. Eva minner Juni på hvordan Jens August klarte å se og avsløre Edvin med en gang, og måten Jenny opplevde ondskapen hans på. Eva føler seg sveket av Juni for at hun ble totalt blendet av Edvin og måten hun stolte mer på ham enn henne. Eva forteller Juni at det eneste som er verre en ondskap, er svik.
 • Harshad får vite at Rahim har klart å krasje en av bilene til gjestene og konfronterer ham. Harshad ønsker å gi Rahim sparken, men når han snakker med Juni, forteller hun ham bare at han må passe mer på Rahim og at han får fortsette. Rahim blir naturlig nok veldig glad når Harshad forteller ham dette.
 • Torleif kjøper aksjene som Pelle og de andre investerte i. Det viser seg at Pelle og de ikke tjente noen ting, de eneste de står igjen med er startkapitalen. Torleif ringer Økokrim og forteller at mistanken om Breathex ikke er noe å bekymre seg over. Han sier han var den personen som gjorde begge oppkjøpene. Økokrim velger å henlegge saken
 • Flørtingen mellom Eva og Harshad fortsetter
Sesong 31 - Episode 58 25.11.2014
 • Etter og ha vært på selvutviklingskurs et par uker, kommer Monica tilbake til Hotellet med høy selvtillit.
 • Arnfinn sin tilstand er verre og han kontakter legen sin som ber ham om å hvile. Bitten ønsker å heale Arnfinn, men han nekter henne å gjøre det.
 • Juni truer Edvin og sier han kommer til å angre. Eva snakker med Harshad om Edvin, og måten Juni stolte mer på ham enn på henne. Juni snakker med Harshad og ber ham om å overtale Eva. Eva blir sint når Harshad forteller at Juni oppsøkte ham. Senere velger Harshad likevel å dra opp til Toppetasjen og konfrontere Edvin. Edvin synes Harshad blander seg i noe han ikke har noe med, og ber ham om å forlate Toppetasjen umiddelbart.
Sesong 31 - Episode 59 26.11.2014
 • Bitten og hennes sjelevenner forsøker å fjernheale Arnfinn, men samtidig som seansen pågår forverres tilstanden hans.
 • Monica møter sin nye klient, Karl Ramstad for første gang. Benedikte i resepsjonen antyder at Karl er Monicas date, noe Monica avviser med begrunnelsen at hun ikke dater klienter. På slutten av møtet utveksler de kontaktinformasjon.
 • Juni snakker med Harshad og ber ham om å overtale Eva til og hjelpe henne med å finne ut hva Edvin skjuler. Eva blir sint når hun får vite at Harshad har blandet seg inn, men bestemmer seg etter å ha snakket med Jenny for å ta opp undersøkelsene sine rundt Edvin.
Sesong 31 - Episode 60 27.11.2014
 • Monica spiser lunsj på Cleo sammen med klienten sin, Karl Ramstad
 • Bitten hører beskjeden Arnfinn la igjen på telefonsvareren. Når hun hører han har blitt dårligere sier hun til sine sjelevenner at de må utsette møtet, og forter seg tilbake til hotellet.
 • Eva bestemmer seg for å hjelpe Juni med å avsløre Edvin, på betingelsen av at de står sammen uansett hva. Eva drar så til Hvitsten for å snakke med Gerda Skogstad om moren og Edvin. Eva blir nærmest satt ut når Gerda forteller henne at Edith og Edvin ikke har hatt kontakt på årevis, og på vei tilbake til Oslo bestemmer hun seg for å dra innom Furulund sykehjem hvor hun møter en av sykepleierne som stod Edith aller nærmest. Når sykepleieren nevner at hun aldri har møtt Ediths sønn, viser Eva henne et bilde av Edvin, og sykepleieren forteller henne at mannen Eva til nå har trodd at er Edvin ikke er Ediths sønn, men derimot en tidligere pleier som passet på henne.
Sesong 31 - Episode 61 01.12.2014
 • Eva forteller Juni at hun etter å ha snakket med Gerda Skogstad dro innom Furulund sykehjem, hvor hun fikk vite at Edvin ikke er Edvin, men en tidligere ansatt på sykehjemmet ved navn Lars Holm. Juni drar senere til Gatehjemmet, hvor hun får se attester som viser at Edvin også tidligere har gått under navnet Peter Gulbrandsen. Juni og Eva skjønner at de har med en storsvindler og psykopat å gjøre, og mistenker at han nå er ute etter å ta over Hotel Cæsar.
 • Sigrid begynner å mistenke at Monica dater Karl Ramstad når hun hører at Monica snakker med han i telefonen. Senere spiser Monica og Karl lunsj sammen.
 • Line snakker med Knut og det er ikke vanskelig å se at hun er stormforelsket i ham.
Sesong 31 - Episode 62 02.12.2014
 • Eva drar tilbake til Furulund sykehjem og forlanger at hun får vite all informasjonen fra da Edvin jobbet der under navnet Lars Holm. Sykepleieren sier først nei, men når Eva truer med å gå til media, har ikke sykepleieren noe valg. Eva finner så en journalbok der det står at Edvin manipulerte og innsmigret seg på Edith for å få vite informasjon om Anker-Hansen familien. Nesten hver dag hadde Edvin detaljert skrevet ned alt Edith sa og gjorde. I tillegg til mye informasjon om Eva, Juni, Jens August. De konkluderer med at Edvin er en målrettet og tålmodig psykopat som ønsker å ta over Hotel Cæsar. Uten at de vet noe, står Jenny utenfor og overhører samtalen.
 • Monica går på tur med Karl og det hele ender med at han velger å kysse henne når de sier farvel.
 • Line snakker med Sigrid som fortsatt advarer Line at hun kan bli utrolig skuffet hvis hun forelsker seg i Knut.
Sesong 31 - Episode 63 03.12.2014
 • Juni og Eva mistenker at Edvin hadde en plan da han kjøpte tomten i Groruddalen. De er redd for at Edvin skal finne ut hva de vet om ham, men Juni hevder at hun vet hvilke knapper hun må trykke på for at han ikke skal skjønne at de har avslørt ham. Hun gir ham hovedansvaret og tillatelse til å fortsette med Grobyen-prosjektet, men Edvin delegerer heller oppgaver til Torleif. Det viser seg at oppgaven han får av Edvin er å si opp medarbeidere, noe han mistenker at Juni ikke har gitt Edvin tillatelse til, og han bestemmer seg dermed for å ringe henne og si ifra.
 • Knut kommer innom Baker Hansen, hvor Line ber ham om å smake på tre ulike typer glasurer til Camillas bryllupskake. Fra Lines side er dette en test for å se om de passer sammen, en test han består med glans når han foretrekker samme glasur som henne. Camilla besøker senere Knut på jobb, og det viser seg at det er han som er hennes forlovede.
 • Juni har lagt merke til den romantiske tonen mellom Monica og Karl, og mener at dette er uprofesjonelt. Hun gir Monica klar beskjed om at hun må forlate hotellet dersom hun fortsetter å ha Karl som klient.
Sesong 31 - Episode 64 04.12.2014
 • Solveig Bakken prøver å overtale Bitten til å få Arnfinn til å overføre penger til healinggruppens fond slik at de kan komme i gang med det planlagte intuisjonssenteret. Bitten føler seg ukomfortabel med å skulle be Arnfinn om penger nå, da hun føler at det blir å utnytte den svake tilstanden hans. Hun lar seg imidlertid overtale av Solveig, og får Arnfinn til å skrive under.
 • Storm blir innkalt til et nytt møte med Kjetil Bjerkedal. Kjetil tilbyr Storm beskyttelse mot at Storm hjelper dem med å felle Adrian Krykke, men Storm takker nei.
 • Eva og Juni vil forsøke å finne ut hvem Edvin egentlig er, og Jenny foreslår at hun kan komme seg opp i toppetasjen gjennom matheisen for å prøve å finne noe som kan avsløre det. Eva nekter Jenny å så mye som nærme seg Edvin og toppetasjen, men hun sniker seg allikevel inn på hotellkjøkkenet og tar matheisen opp. På Edvins kontor finner hun en rekke pass og identitetspapirer som hun avfotograferer. Jenny blir nesten oppdaget av Edvin, men kommer seg trygt hjem, hvor hun viser Eva bildene hun tok.
Sesong 31 - Episode 65 08.12.2014
 • Eva viser Juni hva Jenny fant i toppetasjen kvelden før. Eva kontakter senere Harshad, og spør om han kan hjelpe dem med å finne ut hvilken av Edvins identiteter som er den virkelige. Det kan han, da det viser seg at fetteren hans tidligere har jobbet med å avsløre svindlere i taxibransjen. Så snart fetteren hans har gjort noen undersøkelser kan Harshad avsløre Edvins egentlige identitet: Erik Askeland.
 • Solveig Bakken overtaler Bitten til å fremskynde bryllupet med Arnfinn, slik at de kan få pengene hans fortere. Bitten vil ikke dette, men Solveig klarer nok en gang å overtale henne. Bitten drar så til hotellet og blir enig med Arnfinn om å gifte seg den kommende uken.
 • Storm er lei av å bli presset av Adrian Krykke og forteller ham at han ikke ønsker å samarbeide lenger. Adrian sier det ikke er noen vei ut av det, men etter at Kjetil Bjerkedal ønsket å beskytte Storm, mot at han hjalp dem å felle Adrian og narkonettverket, er ikke Storm lenger redd for ham.
Sesong 31 - Episode 66 09.12.2014
 • Arnfinn forteller Torleif om sykdommen sin og det faktum at han skal dø. På grunn av Arnfinns svimmelhet tilbyr Torleif seg å se gjennom Arnfinn og Bittens ekteskapskontrakt for ham, noe han får, men Arnfinn får en skarp tone når Torleif antyder at Bitten kan være ute etter pengene hans.
 • Storm blir bortført av en av Adrian Krykkes menn, og tatt med til Adrian selv. De forhandler, og Adrian krever penger for hvert spørsmål Storm stiller ham. Adrian forteller Storm at han skal forsvinne ut av Storms liv dersom Storm betaler ham 200 millioner kroner.
 • Juni og Eva har et møte med Erik, som presenterer idéene sine for tomten hans i Groruddalen. Juni og Eva klarer å skjule at hensikten deres med møtet var å få tak i DNA de kan bruke til å bevise at Erik ikke er Edvin Holte. De klarer å få tak i et av hårstråene hans på en av kontorstolene, men får vite av en labtekniker at hårstrået ikke er godt nok. Juni og Eva forstår nå at den eneste muligheten til å finne bevis er å sende Jenny med matheisen opp til toppetasjen.
Sesong 31 - Episode 67 10.12.2014
 • Juni vil at Eva skal be Jenny om snike seg inn i toppetasjen for å finne DNA-bevis som kan felle Erik, men Eva mener det er alt for farlig. Eva har fått Erik til å invitere henne på besøk i toppetasjen, med hensikt å prøve å skaffe DNA-bevis, men hun mislykkes når hun ikke får tilgang til hans private bad.
 • Monica avtaler et møte med Karl Ramstad. Sigrid overhører samtalen og påpeker at samtalen hørtes mer ut som en avtale om en date. Hun spør om Monica ikke skal hjelpe Karl med å finne en ny juridisk rådgiver, og om ikke kurset hun nylig tok har lært henne å bli profesjonell. Monica svarer at kurset ga henne bedre selvfølelse, og at dette har hjulpet henne med å ta en avgjørelse. Monica møter Karl og forteller om avgjørelsen, og kommer lykkelig hjem igjen.
 • Sigrid advarer den stormforelskede Line om at Knut kommer til å skuffe henne. Line er imidlertid overbevist om at Knut er den rette for henne, og at hun ikke kommer til å bli skuffet. Samtidig får Knut besøk på jobb av forloveden Camilla, som kommer innom for å levere en matpakke. Line besøker ham rett etterpå for å gi ham et kakestykke, og bare noen få sekunder gjør at hun og Camilla ikke møter på hverandre.
 • Eva, Juni og Kapoor møtes hjemme hos Eva hvor de diskuterer hvordan de skal få tak i DNA-bevis til å avsløre Erik. Kapoor forteller at søppel fra toppetasjen havner i en egen søppelcontainer sammen med alt søppel fra kontorene, og at den dermed er relativt lett å få tak i. Etter å ha trukket det korteste strået blir Juni nødt til å påta seg oppgaven å grave gjennom Eriks søppel, og hun klarer å finne både en gammel tannbørste og flere bomullspinner.
Sesong 31 - Episode 68 11.12.2014
 • Eva og Juni får testet sitt eget DNA opp mot materialet Juni fant i Eriks søppel, og etter å ha betalt ekstra får de samme dag bekreftet at han ikke er i slekt med noen av dem. Eva mener de nå har bevisene de trenger og ønsker og gå til politiet for å anmelde ham, men Juni vil heller at de skal kontakte Jens August. Når Eva senere ser gjennom de private eiendelene til Jens August finner hun en pistol og kontaktinformasjon til en advokat. Hun tar kontakt med advokaten, som ikke vil fortelle henne noen ting, men etter litt forklaring lover han å ta det videre, og tar en telefon.
 • Monica velger å satse på kjærligheten frem for jobben og slutter dermed med rådgivertjenesten Timeout. Hun og Karl går ut og spiser middag sammen før de så drar hjem til leiligheten hennes.
 • Line snakker med Camilla om drømmemannen hennes. Camilla gir henne tips og forteller henne hvor trege menn er til å forstå ting. Line vet fortsatt ikke at mannen Camilla er forlovet med, er Knut, og ringer ham senere for å avtale å møtes. Til tross for at Camilla er på kontoret hans når Line ringer, skjønner heller ikke hun at mannen Line har falt for er hennes forlovede.
 • Personen advokaten ringte til viser seg å være Erik, som nå mistenker at Eva vet noe han ikke vil at hun skal vite.
Sesong 31 - Episode 69 15.12.2014
 • Line får vite at Knut er forloveden til Camilla, og hjertet hennes blir knust. Camilla og Knut ser at noe er galt med henne, men Line unnskylder det med at hun er syk.
 • Sigrid finner ut at Karl har overnattet hos Monica. Under frokosten begynner Sigrid å stille Karl ulike spørsmål, blant annet årsaken til bruddet med ekskona. Så snart Karl har dratt anklager Monica henne for å fornærme Karl, men Sigrid mener at Karl er primitiv og ikke god nok for datteren. Monica annonserer deretter for moren at Karl skal flytte inn hos dem.
 • Erik betaler advokat Egil Hamre en fin pengesum for at han skal lyve til Eva og få henne til å signere en annullering av samboeravtalen hun har med Jens August. Advokaten får henne også til å skrive under på at hun aldri skal prøve å oppsøke Jens August igjen, og hevder at Jens August ikke vil ha noe mer med henne å gjøre. Erik sniker seg senere inn og gjennomsøker Junis kontor, og når han finner DNA-prøveresultatene til Juni og Eva, forstår han hva de holder på med.
Sesong 31 - Episode 70 16.12.2014
 • Hilde er nedfor etter at fortjenesten i reisekassa gikk tapt. Pelle foreslår at de kan bruke det som er igjen til å arrangere en fest for personalet, men flere av de andre ansatte har også idéer til hva pengene kan brukes til. Hilde misliker alle forslagene og bestemmer seg for å innkalle til et allmøte neste dag.
 • Arnfinn rammes av akutt forvirring og skremmer en stuepike. Stuepiken ringer til legen hans, som kommer til hotellet og sjekker ham. Arnfinn blir snart seg selv igjen, men blir rådet av legen til å ikke gå på det planlagte møtet med en bryllupsplanlegger. Arnfinn trosser legen og går på møtet, men han ender opp med å kaste ut bryllupsplanleggeren når hun mener at bryllupet bør utsettes på grunn av tilstanden hans.
 • Mens de er på vei til politiet for å anmelde "Edvin", møter Eva og Juni på "Edvin" som truer med å anmelde dem for å ha løyet i avhør om Jens Augusts forsikringssvindel i forbindelse med senkingen av Anker Island. Han spiller av tre ulike lydklipp som beviser at Juni og Eva visste om forsikringssvindelen, og hevder at han vil holde dem for seg selv dersom Eva og Juni ikke går til politiet.
Sesong 31 - Episode 71 17.12.2014
 • Eva ønsker fortsatt å politianmelde "Edvin", til tross for at lydopptaket hans vil føre til at hun og Juni havner i fengsel, men Juni klarer å overtale henne til å la være ved å få henne til å tenke på alt Jenny har vært igjennom.
 • Arnfinn spør resepsjonisten Benedikte om hjelp til å planlegge det kommende bryllupet. Benedikte påtar seg oppgaven med glede, og får ordnet det slik at bryllupet kan foregå på Restaurant Cleo.
 • Personalet på Cæsar har allmøte, hvor de diskuterer hva de skal gjøre med pengene som er igjen i reisekassa. De kommer etter hvert frem til at reise og fest er de beste alternativene, og Pelle klarer til slutt å få vedtatt sitt forslag om en personalfest. Pelle lover fest allerede neste dag, og klarer å overtale Hilde til å la personalfesten bli en del av Arnfinn og Bittens bryllup.
 • Bitten forteller Solveig at hun ikke kan gifte seg med Arnfinn på falske premisser, men Solveig mener at hun må gjøre det både for sin egen og Arnfinns skyld.
 • Juni forteller "Edvin" at hun og Eva dropper å anmelde ham mot at han heller ikke anmelder dem for deres kjennskap til forsikringssvindelen. "Edvin" innkaller senere Juni og Eva til et møte i toppetasjen, hvor han krever at Juni trekker seg fra stillingen som administrerende direktør og innstiller ham til stillingen. Dersom hun ikke gjør det vil han gå til politiet med lydopptakene.
Sesong 31 - Episode 72 18.12.2014
 • Eva har mareritt om "Edvin".
 • Juni har innkalt til generalforsamling, hvor hun annonserer at hun trekker seg som administrerende direktør og at hun innstiller "Edvin" til stillingen. Eva stemmer først imot, men etter at "Edvin" under fire øyne truer med å skade Jenny dersom hun ikke endrer stemmen sin, velger hun å stemme for. "Edvin" blir dermed enstemmig valgt til ny administrerende direktør for Hotel Cæsar.
 • Bitten møter ikke opp til vielsen på Restaurant Cleo. Når Arnfinn oppsøker henne innrømmer hun at hun ikke elsker ham og at følelsene og forholdet deres har vært en løgn. Hun vil ikke gifte seg med ham likevel, og bryllupet blir dermed avlyst. Arnfinn vil imidlertid ikke ødelegge kvelden for de ansatte som hadde gledet seg til bryllup, og han sørger dermed for at det blir fest likevel.
 • Under personalfesten byr Pelle opp Hilde til dans, men hun takker nei, og når han følger etter henne inn på kjøkkenet kysser hun ham. Samtidig kollapser Arnfinn i en av hotellets heiser.
 • Eva er rasende på "Edvin" etter trusselen mot Jenny. Hun henter en pistol og kommer seg inn i toppetasjen hvor hun leter etter "Edvin". Plutselig åpnes heisdørene, og hun avfyrer et skudd som treffer Juni.
Sesong 31 - Episode 73 05.01.2015
 • Det viser seg at skuddet som traff Juni bare streifet henne, og hun kommer seg dermed fra det uten store skader. Samtidig sikrer "Edvin" seg pistolen med Evas fingeravtrykk på. "Edvin" truer deretter Eva og Juni med å gå til politiet dersom de ikke støtter ham i alt han gjør som administrerende direktør.
 • Arnfinn blir innlagt på sykehus, hvor han får besøk av Torleif. Arnfinn slipper ikke ut av sykehuset, og han ber derfor Torleif om hjelp til å finne Bitten.
 • Det blir annonsert at "Edvin" har blitt administrerende direktør for Hotel Cæsar. Etterpå advarer "Edvin" Juni mot å gå bak ryggen på ham, og Juni sender deretter en melding til Eva om å møtes i hotellgarasjen etter lunsj. I garasjen blir de enige om at de må vinne "Edvin"s tillitt, og Juni ber Eva om ikke å involvere noen andre i situasjonen med Edvin. Når Kapoor senere spør henne om hjelp er hun nær ved å fortelle ham om planen, men lar være når hun legger merke til at "Edvin" sitter i baren.
 • Pelle føler seg ukomfortabel etter kysset med Hilde, og er dermed svært nølende når han blir bedt om å reparere heisen til kjøkkenet. Når han er der nede faller han ved et uhell over henne når hun skal gi ham en skrutrekker, og han løper sin vei når en ansatt antyder at det er en romantisk tone. Når Hilde skal gå for dagen, later han som at han får en telefon for å unngå å snakke med henne.
Sesong 31 - Episode 74 06.01.2015
 • Pelle prøver å unngå Hilde, og gjemmer seg hver gang hun er i nærheten. Hilde finner ham til slutt, og får ham til å love at de skal møtes på personalrommet neste dag klokken åtte presis.
 • Storm stanser byggeprosessen ved utestedet sitt. Dette får entrepenøren til å ringe ham, og Storm blir nødt til å love at han har en løsning på de økonomiske konsekvensene dette får til et møte med entrepenøren neste dag. Storm går til Juni for å be om et lån fra hotellet, men blir henvist til "Edvin", som heller ikke tar seg tid til ham når Storm nevner at Juni skal møte Eva. Storm blir dermed satt i møte med en praktikant som ikke har tillatelse til å kunne gi ham et lån. Når han beskylder Juni for å ikke stille opp nok for familien, svarer Juni at hun gjør mer for familien enn han aner og at det er langt viktigere enn pengeproblemet hans.
 • "Edvin" gir Juni ansvar for Grobyen-prosjektet. Juni mener han er for rask til å ville inngå avtaler med leverandører, men ser seg nødt til å gjøre som han vil. Juni møter senere Eva i garasjen, hvor hun forteller henne om ansvaret for Grobyen og at hun har fått en lang og forhastet liste over oppgaver hun må gjennomføre, som hun mener at hun har fått tildelt kun for at "Edvin" skal vise at han har makt over henne. Når hun kommer tilbake blir Juni beordret av "Edvin" til å stille opp sammen med ham i et intervju angående "søskenprosjektet" Grobyen. Juni klarer ikke å skjule at hun er ukomfortabel under intervjuet.
Sesong 31 - Episode 75 07.01.2015
 • Intervjuet med "Edvin" og Juni om Grobyen står på trykk i avisen. Eva mener at Juni og "Edvin" fremstår sterkt sammen, og både hun og Juni mener at intervjuet var et forsøk fra "Edvin" på å splitte dem og gjøre Eva paranoid. De blir enige i å spille med og la "Edvin" tro at han lykkes med det.
 • Storm møter entrepenøren og presenterer et kontraktforslag for den videre byggeprosessen på utestedet sitt, med fokus på etterbetaling. Entrepenøren er imidlertid ikke interessert. Han truer med å saksøke Storm, og avslutter samarbeidet. Storm er ikke innstilt på å gi seg, og får noen idéer, men de faller ikke i smak hos Kristen, som mener at Storm bør innse nederlaget. Storm oppdager senere at Rahim bruker lokalene hans til å danse i, og får nytt håp når Rahim uttaler at lokalet er perfekt til dans.
 • Hilde møter opp på personalrommet til avtalt tid, men Pelle dukker ikke opp. Han har bestemt seg for å fortsette å unngå Hilde. Etter å ha snakket med en pikkolo finner Hilde ham, og de setter seg ned og snakker sammen. Pelle tar opp kysset på festen, og Hilde innrømmer at det var et feilgrep og at hun ikke er interessert i ham. Etterpå blir han kysset av en av de ansatteRestaurant Cleo.
 • "Edvin" tilbyr Eva stillingen som finansdirektør for Hotel Cæsar. Eva mener at hun ikke er best egnet, men "Edvin" antyder at hun bør takke ja for at hun skal kunne fortsette å være en del av ledelsen, og Eva sier dermed at hun skal tenke på det. "Edvin" ber Eva om ikke å drøfte det med Juni, men det gjør hun allikevel samme kveld. Eva og Juni tror at "Edvin"s ønske om å ha Eva som finansdirektør er et forsøk på å skape mest mulig kaos, og Juni mener at de må finne noe som kan ta strupetak på "Edvin" slik at de kan få slutt på hans styre.
Sesong 31 - Episode 76 08.01.2015
 • Eva betror til Juni at hun vil takke nei til å bli finansdirektør. Juni mener at hun ikke bør trosse "Edvin", og heller la han få viljen sin, slik at han tror han har kontroll. Eva har senere et møte med "Edvin" hvor hun ber om mer tid før hun svarer på jobbtilbudet. "Edvin" beskylder henne for å prøve å utsette avgjørelsen.
 • Storm spør Rahim om ungdommens festvaner. Rahim forteller ham at ungdom i Oslo ikke har noe feststed, og at de derfor pleier å opprette "pop up"-fester i undergrunnen. Storm inngår et samarbeid med Rahims kameratgjeng om å arrangere undergrunnsfester for ungdommen i lokalet hans.
 • Monica forbereder leiligheten til at Karl skal flytte inn, noe Sigrid mener at er galskap. Sigrid spør datteren om det virkelig er så lurt å forandre på så mye for en mann hun har kjent så kort tid, men Monica anser det som et godt tegn at hun er villig til å tilpasse seg for å få forholdet til å fungere. Sigrids frustrasjon vokser når hun i tillegg må bytte rom med Monica.
 • Juni vil finne flere beviser mot "Edvin", og Eva drar derfor til Furulund sykehjem hvor hun snakker med en pleier. Hun får vite at "Edvin" var den eneste som fikk medisinere moren, og ber derfor om å få pasientjournalen hennes. I den finner hun opplysninger som får henne til å mistenke at "Edvin" bevisst forverret Ediths tilstand. Juni vil derfor kontakte en venninne som er rettsmedisiner for hjelp.
 • Eva ringer Jenny, men de blir straks brutt. Når hun kommer hjem viser det seg at "Edvin" er i leiligheten og at han har oppsøkt Jenny og tvunget henne til å bli med ham. Han forteller Eva at han vet hvor Jenny pleier å dra for å drikke kaffe med venninnene sine, og spør samtidig om hun har tatt en avgjørelse angående jobbtilbudet. Eva velger omsider å takke ja til stillingen som finansdirektør ved Hotel Cæsar. Når "Edvin" har gått viser det seg at Jenny klarte å gjemme unna Ediths pasientjournal før han fikk lest i den.
Sesong 31 - Episode 77 12.01.2015
 • Juni møter sin venninne Heidi, som er rettsmedisiner, og viser henne Ediths pasientjournal. Heidi ser feil og mangler i journalen, og synes det er svært mistenkelig hvor raskt Edith døde. Hun råder Juni til å få tak i dødsattesten, og Juni drar senere til Furulund sykehjem hvor hun presser en pleier til å gi henne den. Dødsattesten viser at Edith døde av oksygenmangel, og Juni mistenker straks at "Edvin" kvalte Edith til døde.
 • Karl flytter inn i Monicas leilighet. Under hele dagen oppfører Sigrid seg spydig mot Karl og forsøker å dumme ham ut foran Monica. Senere forsøker Sigrid også å dumme ut Monica ved å ta frem et gammelt kosedyr.
 • Torleif informerer Arnfinn om at han har funnet ut at Bitten befinner seg i et kloster i Oslo. Til tross for at Bitten har bedt om full isolasjon, klarer Arnfinn å få besøke henne. Bitten forteller ham at hun er full av skam etter det hun gjorde mot ham, og ber ham om å gå. Senere ringer hun til politiet og vil melde fra om en forbrytelse.
 • Juni viser Eva dødsattesten til Edith og legger frem sin teori om at "Edvin" drepte henne. Eva blir opprørt og vil gå til politiet, men Juni minner henne på at de må være taktiske og dermed vente.
Sesong 31 - Episode 78 13.01.2015
 • Eva besøker Lütken Laboratorier og presser en ansatt til å gi henne informasjon om ansatte i perioden da laboratoriebrannen fant sted. Hun finner ut at Nanna Henriksen, som forfalsket DNA-prøvene, var på jobb samme dag som brannen fant sted. Eva ringer Juni og ber om å møtes, noe "Edvin" overhører, og "Edvin" gir dermed Eva en stor mappe med tall som Eva straks må gå igjennom. Mens Eva senere er på Baker Hansen sniker "Edvin" seg inn på kontoret hennes hvor han finner turnuslisten til laboratoriet. Han ringer en ukjent person og ber vedkommende om å holde øye med Eva og Juni.
 • Harshad ber Eva om å få hjelpe til med å felle "Edvin". Eva avslår først, men etter å ha snakket med Juni blir de enige om at Harshad skal få hjelpe dem likevel. Han får vite at de mistenker "Edvin" for å stå bak laboratoriebrannen og blir bedt om å hjelpe dem med å finne en link mellom Nanna og "Edvin".
 • Sigrid lager frokost til Karl og forsøker å få ham til å fremstå som primitiv for Monica. Monica ser imidlertid ikke ut til å bry seg, men når hun kommer på jobb mottar hun en lapp med et telefonnummer som noen har lagt igjen til henne. Nummeret viser seg å tilhøre Karls ekskone, som advarer henne mot Karl. Monica later ikke til å bry seg om advarselen hennes, men er allikevel nær ved å ta det opp med Karl på kvelden.
 • Arnfinn blir oppsøkt av Kripos, og får vite at Bitten har tilstått å ha svindlet ham. Arnfinn får møte henne, og han lar være å anmelde henne på betingelsen at hun møter opp på kontoret hans klokken 09.00 presis neste dag.
Sesong 31 - Episode 79 14.01.2015
 • Harshad oppdager et overvåkningskamera i nærheten av Nannas leilighet. Han ber eieren av kameraet om tilgang til opptak for perioden før laboratoriebrannen, noe han etter om og men får. Han ser gjennom opptakene og ser etter hvert «Edvin» utenfor boligblokka Nanna bodde i. Harshad har nå funnet linken mellom Nanna og «Edvin».
 • Arnfinn gir Bitten beskjed om at hun skal jobbe for ham de kommende ukene. Bitten lurer på hvorfor han vil straffe henne på denne måten når han vet at hun ikke er dyktig med forretninger, men Arnfinn mener at hun har et stort potensiale som forretningskvinne. Hun får i oppgave å lage en strategi for AvBalt, et firma Arnfinn eier men ikke tjener penger på. Arnfinn ønsker å få Bitten nominert til Årets Forretningskvinne, til tross for at hun sliter med oppgavene sine og ønsker å gi opp.
 • Mens han snakker med en kollega får Pelle øye på Caroline, så han blir nervøs og gjemmer seg. Caroline spør pikkoloen om hvor Pelle er, men han later som at han ikke har sett ham. Caroline konfronterer senere Pelle på personalrommet og kysser ham for andre gang, noe som ender opp i klining på sofaen.
 • «Edvin» informerer Eva om at han vet at hun og Juni forsøker å bli kvitt ham. Eva forsøker dermed å ligge lavt, og later som at det er telefonsalg når Kapoor ringer for å fortelle om opptakene han har fått tilgang til.
Sesong 31 - Episode 80 15.01.2015
 • Eva ønsker å politianmelde «Edvin», men Juni mener at de ikke har nok på ham enda, og at de trenger å finne fler fellende bevis. Harshad drar tilbake til blokka hvor Nanna bodde, hvor han møter Nannas romvenninne. Han spør henne hvordan Nanna var den kvelden hun forsvant, og får vite at hun var svært opprørt. Mens han utspør henne tar en ukjent person bilder av dem, som blir sendt til «Edvin».
 • Sigrid skjønner at noe har skjedd i Lines kjærlighetsliv, og tilbyr seg å snakke med henne om det. Line setter pris på tilbudet hennes, men later som at alt er som det skal. Senere blir hun vitne til at Knut kommer innom bakeriet, hvor han mister skjerfet sitt. Etter dette forteller Line Sigrid at hun hadde rett i at det er tull å tro på kjærligheten. Sigrid mener imidlertid at hun ikke må gi opp håpet. Etter stengetid tar Line frem skjerfet og lukter på det.
 • Junis venninne, rettsmedisiner Heidi, mener at det på bakgrunn av at Edith ikke hadde symptomer på pustevansker, er meget sannsynlig at hun ble kvalt. Eva forteller Juni hvor ond hun synes «Edvin» er som kunne trøste henne ved morens kiste etter å ha drept henne. Etter at Harshad har fortalt hva han har funnet ut om Nanna, er Eva igjen fast bestemt på å gå til politiet. Juni klarer imidlertid å overbevise henne nok en gang om å vente.
 • Pelle vil ikke være involvert med Caroline lenger, men dette tenner henne bare enda mer, og han kommer ut av personalrommet med et ansikt fullt av leppestift.
Sesong 31 - Episode 81 19.01.2015
 • «Edvin» innkaller administrasjonen til et møte, men vil ikke fortelle hva som er agendaen. Når møtet begynner viser det seg at han bare vil snakke generelt om jobb og utfordringer. Samtidig får han en ukjent person til å montere noe under bilene til Eva, Juni og Harshad. Disse tre reagerer alle på «Edvins» spontane møte, og når de møtes hos Eva senere mistenker de at «Edvin» pønsker på noe.
 • Pelle får beskjed om å gå til rom 608 for å reparere en minibar og en TV. Når han kommer opp på rommet viser det seg at Caroline ligger lettkledd på sengen, og de ender opp med å ha sex.
 • Line går opp i kontorlandskapet for å gi Knut skjerfet han mistet på Baker Hansen, men resepsjonisten Malin hevder at han ikke er inne. Malin gir Knut senere skjerfet og forteller at Line er besatt av ham, noe Knut avfeier. Han ber Malin om å slutte å spøke om at det har oppstått noe mellom ham og Line, men hun beskylder ham for å være gjensidig forelsket i Line. Han nekter for det, og går tilbake til kontoret sitt hvor han lukter på skjerfet. Senere går han ned til Line og spør henne om hun har sett på ham som noe mer enn en venn, noe hun nekter for.
Sesong 31 - Episode 82 20.01.2015
 • Det viser seg at det «Edvin» fikk montert under bilene til Eva, Juni og Harshad var sporingsutstyr, slik at han kan følge med på hvor bilene deres befinner seg til enhver tid.
 • Harshad viser Nannas venninne et bilde av «Edvin», og får vite at han ved en anledning har vært i leiligheten de bodde i. Samtidig følger «Edvin» med på bevegelsene hans ved hjelp av sporingsutstyret. Harshad drar så til Lütken Laboratorier, hvor han spør henne om detaljer rundt laboratoriebrannen. Nannas sjef blir taus og ber ham om å gå når han viser henne et bilde av «Edvin». Hun ringer senere til «Edvin» og forteller ham om Harshads besøk på laboratoriet, og det blir klart at hun vet at brannen ikke var en ulykke.
 • Sigrid snakker med Karl, og tolker det som at han prøver seg på henne. Sigrid fornærmer ham, og når Karl velger å ikke spise middag hjemme skjønner Monica at noe har skjedd. Mens mor og datter spiser middag forteller Sigrid Monica at hun tror Karl er en rundbrenner, noe Monica ikke tar seriøst.
 • Line og Camilla har avtalt å spise middag på Restaurant Cleo. Når Line får vite at Knut skal være med, forsøker hun å trekke seg, men forteller Camilla at hun har mislyktes på kjærlighetsfronten med «drømmemannen». Camilla foreslår å prøve å spleise henne med Knuts forlover, Jon, noe Line går med på. Under middagen er imidlertid Line og Knut mer opptatt av hverandre.
Sesong 31 - Episode 83 21.01.2015
 • Harshad forteller Juni og Eva at Nannas romvenninne er sikker på å ha sett Nanna med «Edvin» og at hun er villig til å vitne i en eventuell rettsak. Han forteller også om laboratoriesjefens merkelige reaksjon, som får dem til å mistenke at «Edvin» har truet henne til taushet. De skjønner at «Edvin» vet hva de driver med, og at de dermed må sikre seg de andre vitnene snarest. Eva drar til Furulund sykehjem hvor hun snakker med pleier Martinsen, men hun er ikke villig til å vitne mot «Edvin». Imidlertid viser det seg at en annen pleier er villig til det. Samtidig klarer Juni å få med Heidi og lederen ved Gatehjemmet som vitner. «Edvin» sporer opp Juni og får Jens til å finne en masse informasjon om Heidi.
 • Harshads søster, Adila ringer ham og ber ham om å komme til farens butikk. Hun mener at faren er syk og må til legen, men Harshad er uenig og tror på faren når han hevder at han aldri har følt seg bedre.
 • Monica finner noen regninger i søpla, som hun først tror er Sigrid sine. Når regningene viser seg å være fra Drammensområdet og er barnerelatert innser hun imidlertid at de er Karls. Hun konfronterer ham med funnet, men han overbeviser henne om at de lå i søpla fordi han har betalt dem i nettbanken. Sigrid er sikker på at Karl lyver for Monica.
Sesong 31 - Episode 84 22.01.2015
 • Eva og Juni har nå vitner i alle deler av saken mot «Edvin», samt en rekke beviser mot ham. De forbereder seg på at «Edvin» vil svare på en politianmeldelse med grove anklager mot dem, og at han vil presentere politiet for lydopptakene han har som beviser deres kjennskap til forsikringssvindelen. Eva og Juni orker imidlertid ikke å gå rundt og være redd for ham lenger og blir dermed enige om at det er på tide å politianmelde «Edvin». Senere samme dag blir alle vitnene Eva, Juni og Harshad har skaffet til saken anmeldt eller truet slik at de ikke lenger kan vitne, og Evas frykt for at «Edvin» skal rekke å få slettet beviser styrker hennes behov for å gå til politiet.
 • Monica kommer hjem, hvor hun finner Karl sammen med barna hans, som burde vært på skolen for lengst, og hun blir bekymret for at Karls brudd på samværsretten vil få konsekvenser for den kommende skilsmisserettsaken. Senere ringer Karls ekskone, som reagerer kraftig på at barna har vært hos Karl hele dagen. Etter en lite hyggelig samtale kommer Monica frem til at Karl har hatt rett i alt det negative han har sagt om eksen.
 • Adila ringer Harshad og ber ham om å ta med faren til legen, men han tar fortsatt ikke Adila seriøst, og mener fortsatt at faren ikke er syk. Senere mottar han en beskjed fra en resepsjonist, og det viser seg at faren har blitt innlagt på sykehus.
Sesong 31 - Episode 85 26.01.2015
 • Eva og Juni politianmelder «Edvin». De presenterer politiet for hans falske identiteter, grader og referanser, og når politimannen spør om det «var noe mer», nevner Eva at de har grunn til å tro at «Edvin» også står bak to dødsfall. «Edvin» ser ut til å reagere på Eva og Junis fravær på jobb, og når kvelden kommer sitter han og skriver i en notatbok.
 • Harshad hjelper Adila med å åpne farens butikk ettersom faren er syk. Adila vil at han skal bli i butikken og hjelpe henne hele dagen, men Harshad minner henne på at han har en jobb på Hotel Cæsar å ta hensyn til. Senere går han både til Baker Hansen og kontorlandskapet på leting etter Eva og Juni, men finner dem ikke noe sted.
 • Storm får vite at han mister lokalet til utestedet om han ikke betaler leien innen 14 dager. Han forteller Rahim at inntektene fra festene hans ikke holder mål, og ber ham om å komme opp med en plan for å øke overskuddet. Rahim presenterer Storm for en 17 år gammel bekjent, og foreslår at han kan få arrangere revyfester med alkoholsalg i lokalet. Storm blir positivt overrasket når Rahim viser ham hva han har kommet frem til at de vil tjene på én kveld, men Storm sier at det ikke kommer på tale. Senere forsøker Storm å skaffe seg en sponsor til utestedet, men mislykkes, og begynner derfor å se på tallene til Rahim igjen.
Sesong 31 - Episode 86 27.01.2015
 • Juni og Eva er frustrert fordi politiet ikke straks går til aksjon mot "Edvin". De snakker med en advokat, men han ber dem avvente.
 • Storm snakker med Rahim om å selge alkohol på en fest for mindreårige, en "liten vri" Storm bare kan godta dersom han offisielt ikke skal vite om det.
 • Arnfinn vil omforme Bitten. Han lar henne lese en bok om skikk og bruk, og kler henne opp i en fin dress. Selv om hun er lærenem, ser hun med ironi på Arnfinns forsøk på å gjøre en besteborger av henne.
 • Storm stikker innom og under festen finner at festkomiteen ikke holder så godt oppsyn som de bør. En av dem, en jente, er tydelig beruset.
Sesong 31 - Episode 87 28.01.2015
 • Juni besøker politet og ber om fortgang i etterforskningen av "Edvin". Hun opptrer til dels arrogant.
 • Rahim kan fortelle Storm at den siste festen brakte inn hele 140 000 kroner, og Storm er lykkelig.
 • Arnfinn tar med seg Bitten på "lunsj med fiffen" på Cleo, så hun kan trene på dannet konversasjon med høytstående forretningsfolk. Tross noen mindre feilskjær (som da hun skulle til å fortelle om sin tid på nudistcamp) går det i hovedsak bra.
 • "Edvin" kalt inn til avhør, og Juni og Eva tror at det endelig skjer noe i etterforskningen. Dessverre kommer "Edvin" siden tilbake, smiler utspekulert og sier det bare var en fillesak.
 • Nora, den berusede jenta fra gårsdagens fest, dukker plutselig opp hos Storm og kollapser på en sofa. Storm vil at Rahim skal kjøre henne til legevakten for å bli pumpet, men Rahim kommer siden tilbake og sier at hun kviknet til på veien, så han fikk henne hjem isteden. Til sin skrekk innser Storm snart at Nora er datteren til Rasmus Mohn, en av Cæsars argeste konkurrenter og en fiende av Juni.
 • Arnfinn gir Bitten i oppdrag å selge et prosjekt til en investor, selv om hun ikke aner noe om prosjektet fra før og bare er nødt til å improvisere rundt powerpoint-presentasjonen. Hun klarer seg bra. Da hun igjen er alene med Arnfinn, kysser hun ham, og det er tydelig at det likevel er noen følelser mellom dem.
 • Juni blir kalt inn til avhør med politiet, og hun aner at "Edvin" har kommet med motanklager. Hun sier de har mer på ham og antyder at hun er villig til å inngå en avtale med politiet, men politimannen sier at hun ikke vil få noen særbehandling på grunn av etternavnet sitt.
 • Edvin snakker med en journalist og skal til å fortelle sin versjon av historien.


Sesong 31 - Episode 88 29.01.2015
 • "Edvin" har uttalt seg til media, og tegnet et bilde av Juni og Eva som hjerteløse psykopater som vil nekte ham hans arv.
 • Knut Koppang og hans tilkommende Camilla Holmen snakker sammen om at Line Halvorsen ville være en perfekt match for Jon, mannen Camilla tidligere forsøkte å spleise henne med.
 • På skoleveien blir Jenny passet opp av en journalist som vil ha hennes kommentar til om moren hennes er så fæl som det blir sagt i mediene. Hun nekter å si noe, men det er så ubehagelig at da hun kommer hjem, sier hun til Eva og Juni at hun hater dem.
 • Eva og Juni forteller endelig Arnfinn og Bitten sannheten om "Edvin".
 • Knut besøker Line. De to må «snakke litt sammen», men så får Knut en telefon fra Camilla, og deretter vil ikke Line høre på ham.
 • Juni vil gå ut i mediene med sin versjon av konflikten med "Edvin", men de andre er mer skeptiske. Bitten ber om unnskyldning for sin tradisjonelle opptreden mot Juni, og ber henne se på seg med nye øyne. Hun råder Juni til å satse på en folkelig/sårbar stil når hun går ut i media, heller enn å fremstå som en arrogant riking.
 • Juni gir et intervju til en journalist, og har tatt til seg Bittens råd.
Sesong 31 - Episode 89 02.02.2015
 • Intervjuet gav ikke det inntrykket Juni hadde håpet på; hun synes journalisten har vridd og vrengt på det hun sa.
 • Knut Koppang snakker med Line Halvorsen og sier noe har oppstått mellom dem, men Line avviser ham, siden han er forlovet.
 • Adila Kapoor anklager broren Harshad Kapoor for å prøve å kontrollere ham. Hun forteller at hun ønsker å utdanne seg til lege, men Harshad sier det er et langt og tungt studium.
 • Jon, mannen Camilla Holmen ville spleise Line med, kommer innom Baker Hansen og har en samtale med henne.
 • Eva, Juni og Edvin bestemmer seg for å holde en pressekonferanse der de kommer med påstander om hverandre. Juni og Eva får godt tak på Edvin. I slutten av pressekonferansen konfronterer imidlertid en journalist Eva og Juni med påstander at det har blitt publisert en bloggartikkel der det kommer fram at de viste om forsikringsvindelen til Anker Island prosjektet. De avbryter pressekonferansen med en gang.
Sesong 31 - Episode 90 03.02.2015
 • Juni er i avhør hos Kripos-etterforsker Turid Vant. Vant tilbyr henne å innrømme forsikringssvindelen og dermed slippe unna med en bot.
 • Knut prøver å få fram følelsene sine for Line, men Line vet at han skal gifte seg og er ikke like tiltrukket. Senere ser Knut på Line og Jon sin date.
 • Adila anklager Harshad Kapoor for å se ned på henne som en hjelpeløs "jentunge" og oppfører seg underdaning mot ham, men på en ironisk måte. Harshad protesterer og sier han ikke har noe slikt foreldet kvinnesyn som hun tillegger ham.
Sesong 31 - Episode 91 04.02.2015
 • Hotel Cæsar granskes for forsikringssvindel preger avisforsiden på Extra.
 • Caroline og Pelle har sex i vareheisen, noe de ansatte legger merke til. Pelle ber Caroline om å roe dette ned litt. Hilde vil ha Caroline vekk fra Pelle og plasserer henne på kjøkkenet hele dagen til å jobbe med søknader til servitør stilling på Cleo. Pelle sniker seg innom og snakker med Caroline. Caroline bestemmer seg for å ansette han som servitør.
 • Kapoor oppfordrer Adila til å utdanne seg som lege og gi opp butikk.
 • Advokaten til Juni og Eva foreslår at de forteller hele sannheten om Edvin til politiet. Politiet sier det ikke er konkrete bevis i historien og ber dem finne den virkelige Edvin slik at de kan gå videre med saken.
Sesong 31 - Episode 92 05.02.2015
 • Juni får tak i en gammel adresse til Edvin Holte og drar dit sammen med Eva for å finne den, men det viser seg at den adressen de leter etter eksisterer ikke og skjønner at Edvin har lurt dem nok en gang.
 • Karl krangler mye med ekskona si og Monica liker ikke det, senere begynner Monica og Sigrid å krangle om at Karl krangler så mye med ekskona si.
 • Hilde får seg et sjokk når hun får vite at Caroline har ansatt Pelle som servitør. Hilde vil sparke han, men han har 3 måneder oppstigelse. Senere forsikrer Pelle Hilde om at det ikke er noe i ryktene om at Pelle og Caroline har et forhold.
 • Pelle sliter med å velge vin til en rett han skal servere, men han får litt skjult hjelp av Caroline mens en annen ansatt spør om han trenger hjelp.
 • En journalist ringer Juni og vil ha et intervju med henne, men Juni nekter å gi noe intervju nå. Hun antar det kommer mer negativ omtale i avisen i morgen.
Sesong 31 - Episode 93 09.02.2015
 • Avisene har ikke publisert noe rundt Hotel Cæsar i dag. Juni og Eva snakker med Storm og forhører om det er noe negativt de kan finne på han. Storm sier det ikke er noe samtidig som han har i tankene at utestedet hans har servert alkohol til mindreårige. Senere får Juni en telefon fra Rasmus Mohn om nettopp dette og skjeller ut Storm foran gjestene i lobbyen. Storm beklager hendelsen.
 • Karl har med seg barna sine hjem i leiligheten til Monica. Monica og Sigrid liker det svært dårlig.
 • Hilde er observant på Pelle og Caroline. Når Caroline gir Pelle en lapp der det står 512, kaster Pelle den senere i bosset. Hilde finner lappen og går opp til 512 der hun finner Pelle og Caroline til sengs sammen.
 • Juni og Eva kaller inn til allmøte men unlater å invitere Edvin. Edvin får likevel nyss i dette og forskyver møtet en halvtime frem. Når Juni og Eva ankommer møtet er Edvin allerede godt i gang med møtet. Eva irriterer seg over at han alltid ligger et skritt foran dem.
Sesong 31 - Episode 94 10.02.2015
 • Eva sliter med å sove og ser syner av Edvin i vinduet som skyter på henne med en pistol.
 • Kapoor vil gjerne hjelpe Eva og Juni. Eva ber han finne halvbroren deres som er deres eneste håp i kampen mot Edvin. Det eneste Eva vet om halvbroren sin er at han slet med sitt.
 • Karl har gått på jobb og latt ungene være hjemme i leiligheten til Monica. Så kommer politiet på døren og påstår at Karl har kidnappet ungene. Senere på kvelden forteller Monica dette til Sigrid og forteller samtidig at hun skal gjøre det slutt med han når han kommer hjem. Når Karl kommer hjem senere på kvelden knekker han sammen i gråt og Monica greier ikke å gjøre det slutt med han noe som Sigrid ikke er stort fornøyd med.
 • Camilla antyder at Knut er litt småforelsket i Line og sier det ikke er noe galt i det. Knut blir sur på henne.
 • Edvin og Kapoor snakker sammen. Plutselig kommer Kapoor til å tenke på da Edvin hadde en narkoman boende i toppetasjen. Han ser en forbindelse og går gjennom overvåkningsbildene fra lobbyen den aktuelle dagen og finner personen han tror kan være den ekte Edvin og viser disse til Eva og Juni.
Sesong 31 - Episode 95 11.02.2015
 • Kapoor oppsøker romkameraten til Eddie, men han vet ikke hvor han er. Han finner noen CD-plater med bandet Grateful Dead og Kapoor tror han må være på turne for å se favorittbandet sitt. Neste konsert er i San Francisco og han tror dermed at Eddie er der.
 • Knut drømmer om at han og Line kysser. Senere møtes de og Knut forteller at han er usikker på hva han vil. Line mener han må gifte seg med Camilla. Etterpå kommer Camilla innom Baker Hansen og inviterer Line i bryllupet noe Knut ikke liker.
 • Arnfinn forteller Bitten at han har vekket interesse for at hun skal bli årets forretningskvinne til komiteen, senere avtaler Bitten et møte med dem i morgen. Hun har liten tid og Arnfinn instruerer henne i det hun bør forberede seg på.
 • Edvin sitter med tarotkort og kaster et kort med en fanget jente over et bilde av Jenny.
Sesong 31 - Episode 96 12.02.2015
 • Bitten forbreder seg til møtet med årets forretningskvinne komiteen, men Arnfinn mener hun har forberedt seg på feil stoff. Bitten velger likevel og framføre det hun hadde forberedt seg på.
 • Det er vielsen til Camilla og Knut. Line er svært nedenfor og Knut kommer og snakker med henne noe som ikke gjør situasjonen bedre. Når hun skal i bryllupet spør en av gjestene hvordan hun kjenner brudeparet. Line unnskylder seg med at hun har glemt noe og forlater bryllupet.
 • Juni forteller Storm at Rasmus Mohn har anmeldt Hotel Cæsar fordi dem serverte hans datter, Norah alkohol på en fest på Storm sitt utested. Storm snakker med Rahim som forteller at Norah blir 18 år gammel i morgen, Storm får en idé.
 • Kapoor jobber hardt for å finne ut mer info om hvor Eddie befinner seg og ringer rundt til hoteller i San Francisco og får treff til slutt. Han ber resepsjonist Fiona bestille flybiletter og hotell for 4 døgn til San Francisco til han og Eva med avgang i kveld.
Sesong 31 - Episode 97 16.02.2015
 • Knut forteller Line at hun er den han virkelig elsker. Line blir forbannet siden han giftet seg i går.
 • Storm får Rahim til å finne ut hvor bursdagfesten til Nora skal være, så ringer han Rasmus Mohn med å sende journalister og fotografer på festen. De inngår til slutt en avtale om at Storm arrangerer festen på sitt utested mot at Rasmus Mohn trekker anmeldelsen mot Hotel Cæsar.
 • Juni forteller Jenny Augusta at Eva er reist til San Francisco for å finne den ekte Edvin, Juni sier hun ikke må si dette videre.
 • Edvin får vite at Eva og Harshad har reist på ferie og finner senere ut at dem har reist til San Francisco. Han forteller dette til Juni som ringer dem og forteller at Edvin vet hvor de er.
Sesong 31 - Episode 98 17.02.2015
 • Line og Knut snakker på gaten sammen. De kysser.
 • Rasmus Mohn ringer Storm og skryter over bursdagsfesten han arrangerte for Nora i går. De inngår et sammarbeid. Så når Juni senere spør Storm om at Hotel Cæsar har lyst å invistere litt i utestedet takker han pent nei.
 • Rahim forteller Storm at han har fått et tilbud om å være med å danse og har takket ja.
 • Eva og Harshad er i San Francisco og sjekker inn på Grateful Dead House. De får ikke to enkeltrom som de har bestilt, og standarden er dårlig noe som Eva ikke er særlig fornøyd med. Bedre blir det ikke når Eva blir sur når Harshad forteller at han ikke har tydelige spor av at Eddie er i San Francisco. Eva antyder at Harshad har dradd henne med til San Francisco slik at de kan få en ferie alene sammen. Harshad blir opprørt. Siden de ikke fikk to hotellrom sover Harshad på sofaen. Eva ber han komme å sove i sengen så begynner hun å kysse han, Harshad avbryter henne og sier at de bør sove.
Sesong 31 - Episode 99 18.02.2015
 • Bitten får en telefon om at hun er nominert til Årets Forretningskvinne og invitert til utdelingen. Arnfinn mener hun ikke bør stille siden hun sikkert ikke vinner, men hun bestemmer seg for å møte.
 • Harshad og Eva er fortsatt i San Francisco, og Harshad prøver å finne ut hvor Eddie er. Resepsjonisten på Grateful Dead House forteller at det bor en norsk mann der, men hun vil ikke si hvor han bor. Når resepsjonisten senere må hjelpe en gjest finner Harshad ut hvor han bor og tar med seg nøkkelen til rommet. Han tar med seg Eva opp til rommet men der er det tomt, mens dem er inne sniker Eddie seg ut, men de oppdager han men han forsvinner raskt.
 • Knut er ikke seg selv om dagen og forteller Line at han skal gjøre det slutt med Camilla i dag. Senere når dem møtes forteller han Camilla alt, hun blir knust og gir Line et stygt blikk når de møtes i lobbyen. Senere når Knut kommer for å snakke med Line har hun låst døren til Baker Hansen slik at ikke Knut kommer inn. Der sitter hun gråtkvalt.
Sesong 31 - Episode 100 19.02.2015
 • Eva og Harshad konfronterer Eddie når han kommer tilbake til rommet sitt, og ber ham om å bli med hjem til Norge for å avsløre «Edvin». Han er imidlertid ikke villig til å snakke, og ber dem om å gå. Senere kommer Eva tilbake, og forteller ham at han er sønn av Georg Anker-Hansen og Helene Rosenkrantz, og at han dermed er hennes halvbror. Hun forteller ham også at det var «Edvin» som drepte moren deres. Eddie synes det er mye å ta inn, og Eva gir ham dermed romnummeret sitt i tilfelle han vil snakke med henne.
 • Bitten og Arnfinn drar på nominasjonsfesten til Årets Forretningskvinne, hvor en forretningsmann Arnfinn kjenner kommenterer at han synes det er fint at Bitten skiller seg ut. Bitten blir ikke nominert, og dummer seg ut under offentliggjøringen av de nominerte, men Arnfinn er allikevel stolt av henne, og innser at det var feil av ham å prøve å forandre henne.
 • Hilde går til Monica og informerer henne om Pelle og Carolines upassende atferd på kjøkkenet, og Monica innkaller dermed Pelle til en samtale. Pelle hevder at Hilde er besatt av ham og og dermed setter ut falske rykter, og Monica går derfor og spør Hilde rett ut om dette er sant. Dette provoserer Hilde kraftig. Pelle tilbyr Hilde å trekke tilbake påstandene dersom hun gjør det samme, men det er ikke Hilde interessert i.
 • Eva beklager for Harshad at hun kysset ham, men Harshad kysser henne lidenskapelig tilbake. Mens de kliner banker det på døren, og det viser seg å være Eddie, som ber om å få bli med hjem til Norge.
Sesong 31 - Episode 101 23.02.2015
 • Eddie, Eva og Harshad er tilbake i Norge. De er i avhør hos politiet. Senere blir Edvin kalt inn til avhør og blir forklart at han må møte opp igjen imorgen og ta blodprøve for å virkelig bekrefte identiteten hans. En politmann er samtidig med han hjem og beslaglegger passet hans slik at han ikke kan reise utenlands.
 • Monica kaller Pelle og Hilde inn til samtale. Pelle provoserer Hilde voldsomt og hun forlater møtet. Senere overhører Caroline at Pelle snakker med Hilde når hun konfronterer dem gjør Pelle det slutt med Caroline. Caroline blir sur og det er Hilde sin feil, Hilde blir sinna og kaster en skje med krem i ansiktet på Caroline i det Monica kommer inn på kjøkkenet!
 • Sigrid mener Karl er en kategori 3 mann, en mann som ligger med alle. Hun tror Karl har lyst på henne, Monica blir sjokkert over at Sigrid i hele tatt tenker slik.
Sesong 31 - Episode 102 24.02.2015
 • «Edvin» møter ikke opp på politistasjonen for å ta blodprøver, og forlater i stedet hotellet i all hast. På veien ut av hotellet møter han på Jenny, som han kidnapper og tar med til et lager. Eva blir urolig når Jenny ikke svarer på anropene hennes, og bekymringen hennes vokser når Jenny ikke kommer hjem i løpet av dagen.
 • Det blir kjent at Hilde planlegger å slutte som kjøkkensjef på Hotel Cæsar med umiddelbar virkning, til de ansattes store skuffelse. Pelle inviterer henne med på middag, og overraskende nok kommer hun. Stemningen er først rar, men den tar seg fort opp etter at Hilde bevisst kaster et glass vann på Pelle.
 • Karl småflørter med Sigrid, og dette får Sigrid til å besøke Monica på jobb for å uttrykke sin mistanke om at Karl er av den utro typen. Monica spøker bare med Sigrids utsagn, og dette får Sigrid til å gå så drastisk til verks at hun faktisk ligger med Karl. Når Monica kommer hjem og finner ut hva som har skjedd, forlater hun leiligheten umiddelbart.
Sesong 31 - Episode 103 25.02.2015
 • Monica kaster Karl ut av leiligheten sin. Sigrid prøver å trøste Monica, men blir avvist. Sigrid misforstår og pakker kofferten sin hun også, men Moncia ber henne bli. Monica tilgir Sigrid, ettersom hun har fått henne ut av et destruktivt forhold, og de har en koselig kveld sammen.
 • Harshad og Adilas far har gått bort. Harshad mener de må selge farens butikk for å satse på drømmene sine.
 • Pelle og de ansattekjøkkenet vil ikke at Hilde skal slutte. Pelle på sin side som har ordnet opp i den dårlige stemningen mellom han og Hilde prøver å få henne til å bli. Så han får med de andre på kjøkkenet til en liten sang til Hilde. De ber på sine knær om at hun ikke slutter. Hun lover at hun skal tenke over det til i morgen.
 • Jenny er bundet fast og innestengt på et avsideliggende lager. «Edvin» kommer innom med drikke og mat til henne, noe hun etter hvert spiser. Han forklarer henne at det er hennes egen feil at hun er der siden det var hun som fikk Eva til å begynne å tvile på at han virkelig var Edvin Holte. Hjemme i leiligheten til Eva mener Eva at de må finne «Edvin» så raskt som mulig. Eva er fast bestemt på at det er han som har tatt henne, og vil gå ut til mediene med det, men Juni og politiet mener dette vil skremme Edvin mer. Senere på kvelden etter at Edvin har forlatt lageret, finner Jenny et knust glass som hun prøver å kutte seg løs med.
Sesong 31 - Episode 104 26.02.2015
 • Hilde forteller kollegene at hun ikke har ombestemt seg angående å slutte på Cæsar, og vil finne ut hva hun vil bruke resten av livet sitt på. De ansattekjøkkenet hadde forventet det, og har endret dagens meny til «Hilde Eriksen-festival», hvor det tilsynelatende bare er desserter, for å gi Hilde et ordentlig farvel. I tillegg overrasker de henne når hun er på vei hjem fra sin siste dag på Cæsar. I denne overraskelsen er det en tur til Gran Canaria.
 • Harshad sier at han ikke klarer å selge butikken, fordi han mener han er en dårlig sønn hvis han selger hans fars livsverk. Han sier opp på Cæsar, og satser for fullt på butikken.
 • Jenny klarte å komme seg løs fra stolen hun ble bundet fast i, men ikke å komme seg ut av lageret som «Eddie» har sperret hun inne som en gissel i. Når Edvin kommer blir han rasende da han ser at Jenny har kommet seg løs fra stolen, men klarer å finne henne bak noen plakater. Han binder Jenny fast i stolen igjen og ringer Eva, som har både politi og teknikere hjemme hos seg. «Edvin» krever å få ut av landet, ellers skal han ta livet av Jenny. Teknikerne klarer å spore opp et område hvor «Edvin» er, og sender topptrente politistyrker til stedet. Men lageret står tomt, og vi ser Edvin drar avgårde med Jenny i en bil.
Sesong 31 - Episode 105 02.03.2015
 • «Edvin» kontakter Eva og forteller at han og Jenny er i toppetasjenHotel Cæsar. Politiet evakuerer hele hotellet og omringer toppetasjen. «Edvin» stiller krav om at han skal få fritt leide ut av landet, ellers skal han drepe Jenny. Eva vil gi han dette og vil ikke la politiet gå inn i toppetasjen. I mellomtiden har Eddie sneket seg inn i toppetasjen. Det ender i en krangel og «Edvin» mister pistolen sin, og Eddie greier så vidt å få fatt i den og skyter svindleren Erik Askeland i brystet og han faller om og dør.
 • Eddie blir tatt med til politiet etter at han skjøt «Edvin». Juni og Storm prøver å forklare at han gjorde det i selvforsvar, men til ingen nytte. Jenny takker Eddie for at han reddet henne.
 • Monica, Pelle og Arnfinn drar hjem til Monicas leilighet, etter å ha blitt evakuert, og ser på TV2 nyhetene at Jenny Augusta Anker Hansen er reddet ut av toppetasjen i god behold.
Sesong 31 - Episode 106 03.03.2015
 • Juni ønsker å invitere til fest på hotellet for å feire at alt det vonde som rammet familien, endelig er over. Hun holder en tale der hun forteller de skal løfte Hotel Cæsar tilbake til gamle høyder, og at de skal gjøre det sammen.
 • Juni kan informere om at hun har overtatt som administrerende direktør etter «Edvin», og at Eddie har overtatt hans aksjer, som han igjen har gitt videre til Juni og Eva.
 • Jenny drar på skolen, og møter Sarah Persen og de andre kule jentene i gjengen. Jenny får vite at de skal på Night Skies konserten. Jenny spør Eva om lov, men hun sier nei. Harshad kommer på festen, og han og Eva blir opptatt med hverandre. Når Jenny ser dette velger hun å dra på konserten likevel.
Sesong 31 - Episode 107 04.03.2015
 • Jenny møter Sarah Persen og de andre jentene på konserten, men de velger fortsatt å ikke inkludere henne. Senere ser Jenny at jentene tar skoene til Sarah fra henne. Jenny forstår da at Sarah også blir holdt utenfor. Jenny låner en sko til Sarah, slik at de har en hver. Etter hvert sier Sarah unnskyld for at hun var frekk mot Jenny. Jenny sier hun forstår hvordan det er å føle seg utenfor. De snakker sammen, og blir venner.
 • Monica og Sigrid savner Vanessa og velger derfor å ringe henne via Skype. Vanessa har snart bursdag, og det hun ønsker seg i bursdagsgave er at Monica og Sigrid kommer på besøk til henne i Buenos Aires. Monica og Sigrid bestemmer seg for å dra, og sjekker ut priser på flybillettene til reisen. Prisene er derimot skyhøye, og Monica foreslår at de skal ta ekstravakter på hotellet.
 • Under festen ender Eva og Harshad opp på et hotellrom der de ligger sammen.
 • Jenny kommer hjem fra konserten i tre-tiden på natten, og Eva konfronterer henne. Jenny sier hun bare var ute for å gå en tur, men må til slutt fortelle sannheten, at hun gikk på konserten.
 • Juni ønsker å samle familien, og velger å invitere de på middag, noe som skal skje fast en dag i uken. Jenny sier unnskyld til Eva for at hun løy for henne, og de gir hverandre en klem. Like etterpå spør derimot Storm Eva om hvordan hun hadde det på festen, og at han hadde sett henne i Lobbyen klokka tre på natten. Jenny forstår at Eva også har løyet, og forlater deretter Toppetasjen.
Sesong 31 - Episode 108 05.03.2015
 • Juni får tilsendt en engel i gave. Det viser seg at gaven er fra Gabriel Munthe som har sjekket inn på Hotellet. Juni får deretter beskjed via Fiona fra Resepsjonen om at Gabriel ønsker å holde et foredrag på hotellet klokka fem. Da klokken har passert litt over fem, hører de et helikopter utenfor. Alle går ut for å se hva som skjer, og Juni ser tilslutt hvem det er som sitter i helikopteret.
 • Jenny åpner seg endelig for Eva og forteller henne hvorfor hun valgte å dra på konserten. Konserten betydde mye for Jenny, fordi det ville være hennes mulighet til å rykke frem i køen. Jenny føler seg veldig utenfor og sier til Eva at alle de kule skulle dit, og at hun kanskje kunne gå fra å være en looser til å få være med i den kule gjengen hvis hun også dro. Jenny forteller at hun har fått ei ny venninne, Sarah, som er kjempe snill og hyggelig, noe som gjorde konserten mye bedre. Dette blir Eva veldig glad for. Jenny sier hun vil ordne opp selv, og ber Eva om at hun må få muligheten til å gjøre det. Eva trøster Jenny, og lover å gi datteren mer frihet.
 • Arnfinn ønsker å selge båten sin. Pelle ser at Arnfinn skal selge, og går rett opp til Kontorlandskapet for å spørre om han får lov til å kjøpe den. Pelle får kjøpe båten, og han blir veldig glad. Når Arnfinn og Pelle senere snakker sammen, sier Arnfinn at det er et par ting på båten som må fikses. Pelle bare nikker, men det virker ikke som han har peiling. Han får etter hvert dratt for å se på båten.
Sesong 31 - Episode 109 09.03.2015
 • Gabriel Munthe lander på Hotelltaket med fallskjerm. Deretter går han til Kontorlandskapet hvor foredraget hans for de ansatte skal holdes. Alle bortsett fra Juni blir inspirert av dette. Gabriel vil overbevise Juni om sine egenskaper som motivator, og spør om å få jobbe på hotellet en periode. Dette takker Juni nei til.
 • Arnfinn kommer til Pelle og angrer seg for at han solgte båten til ham. Pelle sier det går fint at han selger den tilbake. Arnfinn ser at Pelle blir lei seg og tilbyr han og dele båten, noe Pelle blir med på. Senere forteller Pelle Arnfinn at han har vannskrekk og ville bare ha båten for å ha noe å gjøre i en ellers tom hverdag. Pelle forteller at Arnfinn kan få båten sin tilbake.
 • Monica og Sigrid prøver å få penger til tur til Buenos Aires for å besøke Vanessa. Sigrid vil tjene penger på den uærlige måten mens Monica vil få tak i penger på den ordentlige måten. Sigrid greier å overtale Monica til å bli med og selge noen gamle uniformer fra hotellet. Sigrid greier å selge én for 1800 kroner.
Sesong 31 - Episode 110 10.03.2015
 • Hotel Cæsar har fått positiv omtale i avisen etter at motivator Gabriel Munthe var og holdt foredrag for de ansatte. Arnfinn er veldig positiv til Munthe, noe Juni ikke er.
 • Harshad inviterer Eva med ut på date, Harshad planlegger stort men Eva vil bli værende på hotellet siden hun har lovet Jenny det. Når Eva og Harshad er på et hotellrom ringer Jenny og sliter med tven, Eva forklarer henne hvordan hun fikser det. Etterpå forteller Eva til Harshad at hun nok bør gå hjem og hjelpe Jenny med det. Når hun kommer hjem har Jenny allerede fikset det og sitter og ser film med veninnen sin, Sarah.
 • Storm sliter med utestedet sitt og spør Line om råd. Han synes hun er flink og ymter frempå at de kan inngå en avtale at han får kjøpt varer til innkjøpspris som hun kjøper av leverandøren. Line sier dette er ulovlig og blir sint på Storm.
 • Arnfinn prøver å overbevise Juni om at Gabriel Munthe er bra for Hotel Cæsar. Hun snakker med han, men han blir derimot fornærmet av Juni. Senere kommer Juni på hotellrommet hans og tilbyr han jobb på hotellet.
 • Bingo-Bjørn kommer på Cleo når Monica og Sigrid sitter og feirer at de har fått nok penger til å besøke Vanessa. Monica vil ikke snakke med han og går. Bingo Bjørn overtale Sigrid til å spille med pengene og tjene mer. Sigrid ender opp med å tape alt noe som gjør Monica forbanna. Sigrid får en idé om at de kan rane Bingo-Bjørn.
Sesong 31 - Episode 111 11.03.2015
 • Sigrid er oppgitt over at hun lot seg lure av Bingo-Bjørn nok en gang og har fått tak i en hagle hun vil rane Bingo-Bjørn med. Monica blir sjokkert over ideen til Sigrid og overtaler henne tilslutt om å ta noen ekstravakter på Hotel Cæsar for å tjene pengene inn igjen.
 • Juni har ansatt Gabriel Munthe på hotellet og følger etter han hele dagen for å se hvordan han jobber. På kvelden under den faste familiemidaggen kommer han opp i toppetasjen og leverer rapporten han har laget, de inviterer han inn på middag og de har en hyggelig kveld.
 • Storm overbeviser Rasmus Mohn om en idé til utestedet sitt som det ikke finnes noen av. Mohn liker ideen og gir han mer penger. Senere på kvelden når Storm har begynt innkjøp av ting og ansatt arbeidere til oppussing ringer Mohn og forteller at det finnes allerede en lignende idé som Storm presenterte. Han forteller at han trekker pengestøtten.
Sesong 31 - Episode 112 12.03.2015
 • Gabriel vil bytte ut portierstilling noe Juni nekter. Da Gabriel er oppe i kontorlandskapet får han vite av Jens at resepsjonisten i kontorlandskapet er sykmeldt. Han ber Pelle om å gå opp der og ta over jobben. Da Juni oppdager dette blir hun sjokkert og forteller Gabriel at slik finner hun seg ikke i og ber Pelle gå tilbake til portierjobben. Senere ser Gabriel at Pelle er poppulær mann blant gjester som vil ta bilder med han. Gabriel får en idé om å lansere Hotel Cæsar postkort. Juni ser ut til å like forslaget.
 • Storm sliter etter at Rasmus Mohn trakk pengestøtten. Han får en idé da Line forteller han at hun en gang har lyst å starte opp et kafé en gang uten at hun er styrt av Baker Hansen.
 • Jenny vil sove over hos Sarah, noe Eva ikke tillater. Monica overhører samtalen og tar det etterpå opp med Eva at hun ga Vanessa litt frie tøyler da hun var i tenårene. Eva bestemmer seg for å gjøre det samme og lar Jenny overnatte hos Sara. Eva vil invitere Harshad med seg hjem men Harshad har mye og gjøre på jobben så Eva hjelper. De har en liten konkurranse og Harshad taper og må fortelle en pinlig historie. Han forteller han og en kompis fikk tak i falsk legimitasjon og drakk seg full og tattoverte seg selv. Historiene hans var veldig lik en tullehistorie Jenny fortalte til Eva tildigere og Eva blir mistenksom og oppsøker Jenny hos Sara. Jenny blir forbanna da Eva sier hun bare kommer for å levere tannbørsten hennes.
Sesong 31 - Episode 113 16.03.2015
 • Gabriel har fått lansert idéen sin med postkort. Pelle signerer postkort i lobbyen til gjester. Juni liker ikke helt ideen.
 • Sarah og Jenny melder seg på revyen i lydgruppen hvor Jenny forelsker seg i en gutt der. Senere når Jenny skal spørre Eva om hun kan gå på kick-off revyen kommer Eva med forlsaget om at de kan dra til Fugleholmen. Jenny godtar det men angrer seg.
 • Gabriel har en dårlig dag og kjefter på Juni i lobbyen, senere kommer han og ber om unnskyldning og de tar en prat i baren.
 • Sigrid stjeler penger fra Monica for å gå på Bingoen til Bjørn, hun spiller opp pengene men tar også bilder av lokalet. Senere på kvelden øver Sigrid seg på innbrudd, hun kutter seg i hånden.
Sesong 31 - Episode 114 17.03.2015
 • Jenny glemmer telefonen sin på kjøkkenbordet så Eva ser meldingen fra Sarah om hun blir med på kick-off. Eva sier hun kan gå dit og at de kan reise på Fugleholmen en annen dag. Senere sender Eva melding om at hun sover over på Hotel Cæsar forid hun har et tidlig møte i morgen, men hun går ut og spiser middag med Harshad og de ender opp på et hotellrom.
 • Storm får i havn en franchising-kontrakt hvor han kan drive det utestedet sitt med de opprinnelige planene som tilhørte de andre som hadde ideen før han. Rasmus velger dermed å reinvestere. Fordi han har rulleblad, får ikke Storm skjenkebevilling og hører først med Monica og deretter med Pelle som sier seg villig til å være skjenkebevillingsansvarlig for utestedet hans. Monica forklarer at det er hauevis av tester og regler som Pelle må igjennom og følge.
 • Jenny kvier seg for å gå bort å prate med Stian men våger seg bort tilslutt. Han leter etter noe nachspiel og Sarah foreslår at de kan ha det i leiligheten til Jenny. Det kommer mange folk og festen går til slutt helt ut av kontroll.
Sesong 31 - Episode 115 18.03.2015
 • Jenny får de ubudne gjestene ut av leiligheten. Når Eva kommer hjem på morningen finner hun et kondom i sengen sin og konfronterer Jenny. Jenny lyver først til henne, men til slutt innrømmer at hun har hatt nachspiel.
 • Sigrid lurer Monica med seg for å rane Bingo-Bjørn. Han oppdager Monica i bakgården hans mens Sigrid forsøker å bryte seg inn. Monica greier og oppholde han og han går, men så mister Sigrid et brekkjern i bakken med et godt smell og han kommer tilbake.
 • Eva hadde tenkt å fortelle Jenny om forholdet hun har til Harshad, men synes det ikke er lurt i den situasjonen hun og Jenny er i nå og forteller Harshad at de må ta en liten pause i forholdet.
Sesong 31 - Episode 116 19.03.2015
 • Sigrid og Monica kom seg unna Bingo-Bjørn uten å bli ferska. Monica får Sigrid til å ikke begynne på et nytt raid hos Bingo-Bjørn. Senere får Monica en telefon fra Vanessa om at hun er lagt inn på sykehus og er helt alene. Monica forteller Sigrid at de går på raid hos Bingo-Bjørn i natt.
 • Juni gir Eva en bok om seksualundervisning til Eva slik at hun kan snakke med Jenny om det. Eva prøver det, men Jenny er ikke interessert i å høre. Senere greier de endelig å snakke sammen om det og Jenny forteller Eva at hun er lei for at festen kom helt ut av kontroll. Hun sier hun ikke hadde sex i senga til Eva, og at hun aldri har hatt sex før og at vil vente til hun finner seg en ordentlig kjæreste.
 • Gabriel kommer med et nytt forslag til Juni: «Cæsar Basic». Det går ut på å gjøre femteetasjen på Hotel Cæsar om til hotellrom med «etasjesenger» (køyesenger). Juni forklarer han at det ikke kommer på tale. Hun forteller at Hotel Cæsar ikke driver motellvirksomhet og sier at Astrid Anker-Hansen ville snudd seg i graven hvis forslaget hans ble realisert.
Sesong 31 - Episode 117 23.03.2015
 • Harshad skriver kjærlighetsbrev til Eva og leverer henne det personlig. Eva forteller han at de ikke kan ha noe forhold fordi hun må prioritere å følge opp Jenny.
 • Knut dukker plutselig opp på Baker Hansen. Line er ikke interessert i å snakke med han, men han får etter hvert pratet med henne. Han prøver å forklare at Line er den rette for han og at det er slutt mellom han og Camilla, men Line virker ikke interessert lengre.
 • Monica og Sigrid drar for å rane Bingo-Bjørn. Sigrid påstår at hun har alt under kontroll, så når Monica vil ta med seg tau på ranet sier Sigrid at det tar for stor plass og at det ikke er nødvendig. De kommer seg inn i Bingo-Bjørns lokale ved å klatre opp i en stige og brekke opp vinduet. De får med seg store verdier, men når de skal ut igjen har stigen falt ned. Monica blir forbannet på Sigrid siden hun nektet henne å ta med tau.
Sesong 31 - Episode 118 24.03.2015
 • Monica og Sigrid ser seg nødt til å utløse ransalarmen for å komme seg ut fra Bingo-Bjørns lokale. De drar rett hjem for å pakke til Buenos Aires-turen. Men plutselig dukker Bingo-Bjørn opp på døra og vil ha pengene sine tilbake. Etter at Bingo-Bjørn begynner å rasere leiligheten, forteller Sigrid han at hun har dem. Hun har nemlig teipet dem fast på hele kroppen sin. I et lite uoppmerksomt øyeblikk greier Sigrid å slå til Bingo-Bjørn med balltreet hans. De låser ham inne på badet, pakker ferdig koffertene sine og drar til Buenos Aires.
 • Pelle kommer til Storm og sier han ikke får sove om nettene på grunn av kunnskapsprøven han må ta for å kunne står ansvarlig for skjenkebevillingen på Invictus og sier han vil trekke seg. Storm snakker med Pelle og får ham til å ombestemme seg. Storm hjelper ham med å øve til prøven.
 • Line får telefon fra ledelsen i Baker Hansen om at de gjerne vil komme og se på lokalet hennes på Hotel Cæsar. Hun blir kjempeglad. Når de har vært på omvisning, inviterer de Line med på åpningen av en ny Baker Hansen-filial. Dette overhører Knut og når de kommer tilbake, har Knut pyntet hele Baker Hansen-lokalet med telys og blomstrer og frir til Line.
Sesong 31 - Episode 119 25.03.2015
 • Line Halvorsen er sjokkert over Knut Koppangs brå frieri og ber ham først gå, men etter litt betenkning oppsøker hun ham og sier ja.
 • Arnfinn Lycke får nyheter fra legen. Innholdet blir bare antydet, men Arnfinn er tydelig meget overrasket.
 • Storm sliter med å få klart utestedet til åpningen. Interiøret med tropetema som han hadde i bestilling fra Das Beach blir knust i en ulykke, og han kansellerer kontrakten og kommer opp med et helt nytt tema. Til dette trenger han noen gamle lysekroner fra Hotel Cæsar, og Juni stiller dem etter litt betenkning til hans disposisjon.
 • Det oppstår en alvorlig strek i Storms regning når Pelle, som skulle stå ansvarlig for skjenkebevillingen til Invictus, må tilstå at han nettopp har strøket på kunnskapsprøven.
Sesong 31 - Episode 120 26.03.2015
 • Storm forsøker å overtale Pelle til å gjøre et nytt forsøk på kunnskapsprøven, men Pelle er motvillig. Til slutt går han med på å gjøre et nytt forsøk.
 • Arnfinn forteller Juni at han har skiftet mening om Gabriels forslag om «Cæsar Basic» og at han nå støtter forslaget - til Junis store frustrasjon.
 • Jenny sliter med å lage en rap til en skoleoppgave. Eva prøver å hjelpe henne, men det viser seg senere at Saarah, som også er med i Jennys gruppe, har laget en bedre rap og gruppen gikk derfor for den i stedet. Eva forteller Jenny at hun bare ønsket at de to skulle gjøre noe sammen, men Jenny sier hun får dårlig samvittighet siden Eva er så «på». De blir enige om at Eva skal ta det mer «chill».
 • Arnfinn vil ha Bitten med seg på båttur, men hun vil ikke. Dermed får han Harshad til å «kidnappe» henne og ta henne med seg til båten hans. Der forteller Arnfinn at han endelig er frisk fra sykdommen (som var en form for svulst) og frir til Bitten. Bitten mister ringen ned i båten og mens de leiter etter den får Arnfinn plutselig «bommen» fra seilet i hodet og faller i vannet. Bitten roper fortvilt etter Arnfinn, men han er ikke å se i vannet.
Sesong 31 - Episode 121 30.03.2015
 • Letemannskaper har finskjemmet hele skjærgården uten å finne noe. Mest sannsynlig har strømmen tatt Arnfinn med seg, men Bitten vil ikke gi opp.
 • Storm skal ha åpning av utestedet sitt imorgen men vil utsette det siden Arnfinn er meldt savnet. Line får han på ideen om å ikke utsette åpningen men lage åpningen til som en heder for Arnfinn. Storm synes det er en god ide.
 • Eva forteller Gabriel at Juni drukner seg selv i kontorarbeid istede for å sørge over Arnfinn siden hun stod han ganske nærmt. Gabriel tar med seg Juni på en liten tur slik at hun ikke graver seg ned i for mye kontroarbeid.
Sesong 31 - Episode 122 31.03.2015
 • Storm legger et voldsomt press på Pelle foran dagens skjenkebevillingprøve. Line hjelper Pelle med en god puggemetode og Pelle består testen og dermed kan Storm åpne utestedet sitt.
 • Juni er tydelig stolt over Storm og hva han har fått til. Han gir Georgs gamle mansjettknapper i gave til Storm.
 • Juni pynter seg foran festen for Gabriel, plutselig dukker ekskonen til Gabriel opp og de danser hele kvelden. Juni blir lei og går hjem tidlig.
 • Jenny overtaler Eva til å få Sarah med på festen, hun ordner med Storm slik at Stian og noen kompiser også får bli med. På festen får Jenny tak i drikke til alle sammen.
Sesong 31 - Episode 123 01.04.2015
 • Juni drar fra Invictus åpningen tidlig etter at Gabriel og Madeleine danser hele kvelden sammen.
 • Jenny får tak i alkohol til vennene sine og legger ut bilde på internett. Senere oppdager Eva at Jenny full. Hun får henne hjem.
 • Storm har tenkt å fortelle Line at han har følelser for henne, plutselig dukker Knut opp og han får vite at de er sammen.
 • Juni blir irritert da Madelaine har inntatt kontoret hennes. Hun ber Gabriel om å ikke slippe uvedkommende inn i kontorlandskapet.
 • Dagen derpå har Invictus fått veldig gode anmeldelser fra avisene. Under familiemiddagen begynner Eva og Storm og krangle etter at Jenny ble servert alkohol. Juni greier og roe ned gemyttene.
 • Næringsetaten i Oslo får inn en bekymringsmelding om at det har blitt servert drikke til mindreårige personer på Invictus. Tipseren sier at det finnes et bilde av dette på Jenny Augusta Anker-Hansen sin Facebook profil.
Sesong 31 - Episode 124 02.04.2015
 • Jenny oppsøker Storm på kontoret hans og sier unnskyld, hun viser han også et bilde hun lå ut. Han forteller henne at det må slettes noe hun gjør. Litt senere kommer Næringsetaten i Oslo på besøk og vil snakke med dem og forteller dem at de har fått inn en klage på at det har blitt servert drikke til mindreårige. Både Jenny, Storm og Pelle som er til stede nekter for dette, og Næringsetat-mannen tror på dem. Pelle blir forbannet på Storm da han får vite at dem løy og sier opp.
 • Juni forhører seg med Eva om hva hun tenker om at en eksmann er bestevenn med ekskona si samtidig som han finner seg en ny kjæreste. Eva mener det kunne blitt vanskelig for den nye kjæresten. Juni har Gabriel i tankene og Eva begynner og fatte mistanke om at Juni spør for seg selv.
 • Madeleine og Gabriel fordeler eiendelene sine seg i mellom. Gabriel får ha hunden Samson annenhver helg. Hun vil også at han skal besøke gården. Etterpå møter Madeleiene i heisen der hun viser Eva medfølelse etter Kidnappingen av Jenny Augusta. Eva lyver til henne og sier forholdet mellom hun og Jenny er bra nå, noe det overhodet ikke er. Senere griner hun for seg selv men Harshad oppdager det. Det ender med at de finner tilbake til hverandre.
 • Gabriel drar til gården som tydeligvis har tilhørt Munthe familien. Han møter en han kjenner men haster videre fort.
Sesong 31 - Episode 125 06.04.2015
 • Søket etter Arnfinn er avsluttet noe Bitten ikke er særlig fornøyd med og Juni må trøste henne. De bestemmer seg for å samle Gabriel og Eva til en samtale om Arnfinn som Bitten tror skal handle om at de skal mimre fra hans tid. Men Juni vil snakke om aksjeposten hans. Hun blir sint og går. Juni mener de bør lansere Cæsar basic noe av det siste hun og Arnfinn snakket om. Når Bitten får vite dette blir hun opprørt. Hun mener Arnfinn var helt imot det. Juni bestemmer seg for å lansere dette men ikke som Arnfinns ide.
 • Storm sliter etter at Pelle har sagt opp. Kristen får Storm på ideen om å tilby Pelle jobb som dørvakt. Så han kjøper en flott ny blazer til han og smisker med han og greier og overtale han til å komme tilbake til Invictus. Senere når han står dørvakt får han beskjed om å ikke slippe inn flere gjester, men noe uhåndterlige gjester presser seg forbi Pelle og går inn.
 • Bitten har kontaktet en klarsynt for å finne ut hvor Arnfinn er. Senere forlater hun Hotel Cæsar. Hun har skrevet et brev der hun skriver om kjærlighet, hvordan det kan skape problemer og ekte kjærlighet. Hun skriver om sin kjærlighet til Arnfinn som først var fordi hun ville ha noe. Hun skriver at sin kjærlighet til Arnfinn er ekte og at han vendte lykken ryggen, og derfor er på havet for å finne seg selv.
Sesong 31 - Episode 126 07.04.2015
 • Storm er skuffet over Pelle og mener han ikke tar jobben seriøst. Pelle forklarer han at det ikke er så lett å være dørvakt og vil slutte. Storm gir han en lydbok om mental trening for å bli en bedre dørvakt, men den er veldig kjedelig så Pelle sovner.
 • Eva forteller Jenny om at hun har blitt kjæreste med Harshad Kapoor. Jenny blir skuffet siden det ikke er så lenge siden Jens August dro. Når Harshad kommer på middag finner Jenny og han tonen fort.
 • Pelle er på jobb som dørvakt på Invictus. Han greier og irritere på seg en gjest. Det ender med at han blir slått i hode med en glassflaske av gjesten.
Sesong 31 - Episode 127 08.04.2015
 • Pelle våkner opp på sykehuset med hodepine. Han må holde seg i ro, noe han ikke vil selv. Han vil jobbe igjen. Men Storm nekter han det og skaffer ham et hotellrom han kan slappe av på. Der får han besøk av navøen sin, Joey Krogstad. Han tar over jobben som som dørvakt på Invictus i kveld.
 • Eva forteller Juni at hun og Harshad har blitt kjærester. Juni inviterer dem på familiemiddag sammen, men Harshad har andre ærend med noen kompiser. Når Eva møter Harshad senere på kvelden overhører hun en samtale om blir mistenksom.
 • Juni skal lage en rett til familiemiddagen i kveld, hun vil bestille fra Cleo men Gabriel mener hun bør lage den fra bunnen av. Juni som ikke har peiling på hvordan man lager den får hjelp av Gabriel til handling og laging. Når hun forteller dette under middagen antyder Eva at de kanskje hadde passet i lag.
Sesong 31 - Episode 128 09.04.2015
 • Harshad skal møte noen kompiser og Eva kjører han dit dem skal møtes. Hun følger etter ha inn på en biljardhall. Harshad oppdager Eva og konfronterer henne. Eva forteller at hun hadde sine tvil til han siden hun aldri har møtt noen av vennene til Harshad. Hun får da hilst på vennene hans og spilt biljard med dem.
 • Storm skryter over Joey til Pelle og sier han vil ha han i døren. Pelle blir skuffet og forteller Joey dette. Han takker nei til jobben som dørvakt men sier han skal få Pelle til å bli en ordentlig dørvakt. Så han lærer Pelle noen teknikker som han burde kunne men Pelle ser ikke ut som å få det helt til.
 • Tryllekunstner Ruben Berg sjekker inn på Hotel Cæsar. Han blir på kvelden invitert ned på Invictus av Storm for å trylle. På vei dit greier han og låse seg inn fryserommet og går kort tid etter tom for strøm på telefonen etter å ha prøvd å ringt Storm som har glemt telefonen på kontoret sitt.
 • Pelle står vakt i døra og legger en døv gjest i bakken etter å ha prøvd å snakke med han. Gjesten velger å anmelde Pelle og Storm klikker på Pelle.
Sesong 31 - Episode 129 13.04.2015
 • Det blir satt i gang en leteaksjon etter Ruben Berg. Etter å ha snakket med Fiona, som forteller at han nevnte noe om et triks med en metalldør, finner Storm ham nedkjølt inne på kjølelageret. Ruben er lei seg siden han ikke fikk trylle på Invictus, så Storm ordner det slik at han får trylle for de ansattepersonalrommet.
 • Under et møte Juni og Gabriel har med Harshad og Fiona om Cæsar basic må Gabriel plutselig gå. Han må ut til gården og har med seg blomstrer og konfekt. Han møter en dame som snur ryggen til med en gang hun ser Gabriel.
 • Storm forteller Pelle at politiet bare snakket med han om hendelsen med den døve mannen på Invictus. Pelle prøver å beklage oppførselen sin til Storm men han sier det ikke er godt nok.
 • Ekskonen til Knut, Camilla Holmen er tilbake på Hotel Cæsar. Hun oppsøker Line og sprer rykter om at Knut ikke er bra for henne og påstår at han har kjørt sin selv og Camillas økonomi i grøfta. Line nekter å tro på henne.
 • Juni reagerer sterkt på at Gabriel måtte gå midt i møtet og tar dette opp med Eva og hva hun synes om det. Eva prøver å hinte til at Juni legger litt mer i det en normalt og kanskje det er en liten flørt mellom de to. Juni fnyser av det.
Sesong 31 - Episode 130 14.04.2015
 • Gabriel blir bedt om å komme seg vekk fra gården. Damen ved gården vil ikke ha noe med ham å gjøre.
 • Jenny har begynt å lese seg veldig opp på religion og diskuterer dette heftig med Eva og Harshad under middagen.
 • Line og Knut spiser på Cleo; de lover hverandre at dem ikke skal ha noen hemmeligheter. Da Knut skal betale, fungerer ikke kortet hans, så Line må betale. Line spør ham om Camillas påstand om at han lider økonomisk og Knut må fortelle henne at han er nesten helt blakk. Line blir skuffet og går.
Sesong 31 - Episode 131 15.04.2015
 • Storm får et søksmål mot Invictus fra gjesten som Pelle gikk til angrep på. De arrangerer derfor et møte med den døve mannen, som forteller at han gjør dette for å sette fokus på de døves problemer i samfunnet i dag. De kommer frem til at han trekker søksmålet sitt mot at Storm donerer 75 000 til Døveforbundet.
 • Gabriel forteller Juni at damen hun besøkte på gården er hans søster. De mistet begge foreldrene sine da de var små, og det var søsteren som tok seg av Gabriel før han plutselig reiste. De har ikke så veldig godt forhold nå.
 • Jenny har tenkt å gi Eva en lærepenge ved å late som hun er helt besatt av islam. Under den ukentlige familiemiddagen i toppetasjen kunngjør Jenny at hun skal konvertere til islam.
Sesong 31 - Episode 132 16.04.2015
 • Juni mener Jenny prøver å provosere Eva og vil egentlig ikke konvertere til islam.
 • Pelle opplever problemer med Cæsar basic da et kjærestepar med to rom, den ene med normalt rom og den andre med basic ikke kan gjøre ting sammen på hotellet siden basicpakken ikke tillater dette. Han tar det opp med Juni som ser problemene og bestemmer seg for å avvikle basic til Gabriels store fortvilelse.
 • Eva sier at det er etter at Harshad ble sammen med han at Jenny har begynt å snakke mye om islam. Harshad mener hun antyder det er hans feil og gjør det slutt med Eva. Jenny skjønner at spøken har gått for langt.
Sesong 31 - Episode 133 20.04.2015
 • Eva er lei seg etter at Harshad gjorde det slutt med henne. Jenny kommer og forteller at det er hennes feil og forteller at hun løy for henne. Eva blir sur.
 • Jenny oppsøker Harshad og prøver å få han til å gi Eva en ny sjanse. Senere på dagen møtes de to på vei til hverandre og de finner tilbake til hverandre.
 • Juni vil avvilke Cæsar basic og ber Harshad om han kan utarbeide papirene om Cæsar basic. Senere sammen med Gabriel finner de ut at de kan beholde Cæsar basic men at kundene kan oppgradere.
 • Knut forteller Line at han har betalt ned gjelden til Camilla. Han har nå 9 millioner i gjeld!
Sesong 31 - Episode 134 21.04.2015
 • Juni oppsøker Tore og ber om unnskyldning for at han og kjæresten hans opplevde så mye problemer med overnattingen på Hotel Cæsar. Senere på dagen gifter hans seg med sin forlovede i lobbyen på hotellet.
 • Line er på møte med Baker Hansen der de forteller henne at de har bestemt seg for å legge ned Baker Hansen på Hotel Cæsar og Line mister dermed jobben sin. Eva tilbyr hun jobb i baren som hun takker ja til.
 • Storm blir nødt til å si opp en dørvakt siden han må betale 75 000 kroner til Døveforbundet. Pelle blir dermed alene i døren noe han ikke er så glad for. Joey tar han med ut i skogen for å prøve å lære Pelle noen teknikker men Pelle får det ikke helt til.
 • Etter at Juni og Gabriel har overvært bryllupet i lobbyen kysser Gabriel Juni i heisen.
Sesong 31 - Episode 135 22.04.2015
 • Juni og Gabriel har et noe klønete gjensyn dagen derpå; de vet ikke riktig hvor de skal ta dette etter kysset.
 • Joey Krogstad vil så gjerne gi Pelle større selvsikkerhet, og oppfordrer ham til å flørte med en vakker dame. Det går tilsynelatende bra, men siden oppdager Pelle at Joey faktisk betalte damen for å la Pelle flørte med henne.
 • Juni bekymrer seg for at hun kanskje er litt vel konservativ. Til familiemiddagen bestemmer hun seg for å servere en svært original forrett, okseblod stekt i smør og rullet i melis. Alle de tilstedeværende (inkludert Juni) oppdager at det smaker forferdelig, og det hele går opp i latter.
 • Jenny ser en flashmob-video på mobilen sin, og nevner at slike kan få opptil femti millioner visninger på nettet. Juni fatter interesse og vil arrangere en flashmob ved Hotel Cæsar for å markedsføre hotellet.
 • Jenny og Stian Borg skal gjøre opptak av skrenselyder, en lydeffekt som skal brukes til skolerevyen. Stian har lånt farens bil, men mister kontrollen over den og krasjer inn i en haug tømmerstokker. Jenny får et stort sår i tinningen.
Sesong 31 - Episode 136 23.04.2015
 • Stian Borg tar den skadde Jenny med på legevakten. Skaden er ikke alvorlig, men hun må gå med kompress en stund.
 • Gabriel Munthe tenner på Junis konsept om å arrangere en flash-mob ved hotellet. Mona Berntsen blir brakt inn som koreograf.
 • Jenny forsøker å skjule skaden på tinningen fra sin mor Eva og Harshad, blant annnet ved å gå med lue innendørs. Hun er frekk mot Harshad da han spør hvorfor. Etter hvert oppdager imidlertid Harshad sannheten, og Jenny ber ham holde dette skjult fra Eva.
 • En krevende storkunde, Thomas Winther, ankommer hotellet og blir noe fornærmet når Juni ikke møter personlig opp for å ta imot ham, slik hun har pleid å gjøre i tidligere år, Juni er nemlig opptatt med dansetrening foran flashmob-eventet, siden Gabriel overtalte henne til å være med personlig.
Sesong 31 - Episode 137 27.04.2015
 • Harshad og Jenny er på badet med låst dør siden Harshad skal skifte bandasje på såret til Jenny. Eva oppdager dette og blir nysgjerrig. Harshad blir nødt til å fortelle henne sannheten noe Jenny ikke blir særlig glad for, og hun vil ikke ha noe med Harshad å gjøre etter det.
 • Storm er for sen med husleia og månedsrapporten fra Invictus. Siden han har betalt Døveforbundet 75 000 kroner må han ta litt av kontantbeholdningen for å betale leien.
 • Juni tar med seg Gabriel på møte med Thomas Winther. Gabriel snakker med han om å tenke nytt. Han blir interessert og de fortsetter å snakke mens Juni forlater møtet.
 • Line bestemmer seg for å være med på Flashmob-eventet og blir satt til å danse med Storm. De skal øve på en het dans og Knut blir sjalu når han ser dem. Han antyder foran Storm at han prøver å stjele dama hans. Storm blir sjokkert og prøver å forklare at det er bare en dans de øver på.
Sesong 31 - Episode 138 28.04.2015
 • Knut er med og ser på flashmob-øvingen og prøver å psyke ut Storm. Storm klikker på Knut og Line blir forbannet på at Knut i hele tatt kunne tenke på at de kanskje driver på med noe annet en dansing. Hun ber Knut be Storm om unnskyldning, noe han gjør senere på dagen.
 • Gabriel har et møte med Winther der han drøfter mange ulike merkelige idéer etter Winthers mening. Gabriel forteller Juni at han har Winther under full kontroll. Senere ringer Winther til noen og forteller at de må nok flytte konferansen fra Hotel Cæsar.
 • Jenny spør Eva om hun kan få være med på en lydjobb med Stian på kveldstid. Eva svarer nei med en gang, Harshad mener hun kanskje burde hørt litt mer om hva denne jobben er før hun sier nei. Derfor oppsøker hun senere Jenny, som forteller at det er en flashmob i Oslo-området. Eva skjønner jo at det må være Hotel Cæsars Flashmob og sier det er greit. Jenny blir litt skuffet siden hun da må jobbe med moren sin.
Sesong 31 - Episode 139 29.04.2015
 • Juni driver med dansetrening før flashmob-eventet. Thomas Winther får se henne og sier han vil flytte konferansen, men hun forsikrer ham at han skal få hennes fulle oppmerksomhet heretter.
 • Jenny og Stian Borg rigger til høytalere i lobbyen.
 • Pelle vil være med på dansingen selv om han for tiden går med armen i fatle og uansett har to venstreføtter. Koreografen hjelper ham å finne sin egen "groove".
 • De ansatte er på pizza-aften i toppetasjen før generalprøven på flashmob'en. Eva og Stian kommer godt overens, faktisk så godt at Jenny føler seg tilsidesatt.
 • Under generalprøven i lobbyen blir Thomas Winther sjokkert ved synet av mange dansende mennesker, inkludert Juni. Han erklærer at dette ikke lenger er det Hotel Cæsar han har kjent.
Sesong 31 - Episode 140 30.04.2015
 • Mona Berntsen møter på utfordringer med Pelle og danserytmen hans. Hun forteller han at hun vil plassere han på taket under flashmoben. Han tror hun vil ha han vekk fra de ansatte siden han ikke er flink nok. Hun forklarer han at hun vil gi han hedersplasssen på hotelltaket.
 • Jenny er skuffet over Eva, siden hun etter hennes mening sto og flørtet åpenlyst med Stian i toppetasjen dagen før.
 • Winther tvinger Juni til å avlyse flashmoben og de signerer dermed kontrakten om at han skal holde konferansen sin på Hotel Cæsar. Da Gabriel får høre at hun har avlyst flashmoben, blir han skuffet over at hun aldri tillater seg å prøve noe nytt. Han begynner å pakke sakene sine for å forlate hotellet. Juni endrer dermed mening, og etter at hun har tatt farvel med Winther, begynner flashmoben i lobbyen. De beveger seg til slutt ut i hotelltrappa, hvor den avsluttes med at Juni kysser Gabriel. I samme øyeblikk vender Georg Anker-Hansen jr. hjem til Hotel Cæsar med studieveninnen sin, Amanda Delaroche. Da Winther oppdager flashmoben, blir han mildt sagt sjokkert, men kontrakten er allerede signert og ingenting kan gjøres.
Sesong 31 - Episode 141 04.05.2015
 • De ansatte er på visning av flashmoben. i styrerommet. Pelle blir skuffet da han ikke er med, han finner senere video av seg selv på nettet hvor han danser på hotelltaket, men han får mange negative kommentarer.
 • Goggen har sjekket han og Amanda inn på hotellsuiten. Amanda synes det er stor kulturforsjell fra Norge til Amerika hvor de i Amerika bare sover sammen hvis de er forlovet. Hun tar dette opp med Juni som inviterer de til å bo hos henne i toppetasjen. Det takker hun ja til og de får da hvert sitt rom. Goggen blir ikke så glad da han får høre det, men skjuler det.
 • Eva ber Jenny om unnskyldning etter at hun sto og småflørtet med Stian etter Jennys mening.
 • Juni får roser av Gabriel. Line mener først de betyr unnskyld og senere en god venn mtp på fargen av rosene. Så Juni spør Gabriel rett ut hva han mener med dem. Han forteller henne at de betyr en ting og kysser Juni.
Sesong 31 - Episode 142 05.05.2015
Sesong 31 - Episode 143 06.05.2015
 • Eva forteller Jenny at Stian er sammen med en annen jente så Jenny går for å snakke med han og det viser seg at jenta Eva så sammen med Stian er en jente som Jenny kjenner som har vært gjennom en skilsmisse med forledrene sine og Stian tar seg dermed litt av henne. Jenny er under familiemiddagen i toppetasjen rasende på Eva siden hun har ødlagt forholdet mellom hun og Stian.
 • Pelle følger seg dårlig behandlet av Storm siden han må gjøre all jobben på Invictus og dermed ikke får tid til 17. mai planleggingen. Etter råd fra Harshad skriver Pelle et brev til Storm for å uttrykke frustrasjonen.
 • Julie føler det på seg at det er noe merkelig med Goggens veninne, Amanda.
 • Siden Gabriels ekskone, Madeleine har hatt en brystoperasjon åpenbart kreftoperasjon ifølge Juni har hun kjøpt inn rosa sløyfer til alle under ukens familiemiddag i toppetasjen. Det blir en litt humoristisk stemning blant gjestene da Gabriel avbrutt av Julie en rekke ganger for at ikke Juni skal få vite at den såkalte kreftoperasjonen dreier seg om en silikonoperasjon.
Sesong 31 - Episode 144 07.05.2015
 • Det er 17. mai på Hotel Cæsar.
 • Juni er forbannet på Gabriel etter gårsdagens flaue familiemiddag der Gabriel har betalt silikonoperasjonen for Madeleine. Juni bestemmer seg for å avvikle konseptet Cæsar hadde med å la folk fra forsvaret overnatte på hotellet billigere som Gabriel var en del av ideen. Gabriel mener hun blander forretninger og privatliv.
 • Jenny unngår Eva og etter tips fra Goggen legger Eva seg paddeflat og ber om unnskyldning for det som har skjedd.
 • Etter at Storm har lest brevet til Pelle, kommer de fram til at deler ansvaret for Invictus slik at de hver har 50% eierandel. Straks økonomien tillater det, skal de ansette en vaskehjelp slik at de slipper å vaske selv.
 • Julie ringer Harvard universitetet og får vite at det er ingen student ved navnet Amanda Delaroche.
Sesong 31 - Episode 145 11.05.2015
 • Gabriel søker råd hos Madeleine og hvordan han skal få han og Juni til å bli venner igjen. Hun ber han legge seg helt flat.
 • Det er en fødende dame på et hotellrom som har kranglet med mannen sin, og Harshad prøver å gå opp og roe henne ned. Plutselig starter fødselen og Harshad blir jordmor. Etterpå takker de Harshad så mye for hjelpen og han får lov til å holde ungen noe som gir mye inntrykk.
 • Det er 17. mai leker på hotellet og Gabriel og Juni er et par i lekene noe Juni ikke er så glad for. De greier seg overraskende bra og vinner. Senere er det sekkeløpet hvor Julie har stått som vinner de siste årene, hun får hard konkurranse fra Amanda som ser ut til å vinne foran henne da plutselig Julie dytter henne slik at hun faller og Julie drar dermed seieren i land. Etterpå blir både Goggen og Eva forbannet på henne siden hun åpenbart sabboterte for Amanda. Julie forteller de da at det ikke finnes noe student ved navn Amanda Delaroche på Harvard universitetet. Amanda forteller de at hun hadde en alkoholisert far og bruker for det meste Delaroche etternavnet, men egentlig heter hun Amanda Martins etter farens etternavn. Julie ber henne og unnskyldning for påstandene hun kom med. Senere reiser Julie hjem til Paris men før hun reiser ber hun Storm holde et øye med Amanda.
Sesong 31 - Episode 146 12.05.2015
 • Knut gir Line et smykke fra Knut sin bestemor, hun blir usikker på hva han mener og søker råd hos Storm. Senere ber hun Knut møte hun. Når de møtes tror Knut at hun vil slå opp men i steden gir hun han nøkkelen til leiligheten sin og vil at han skal flytte inn.
 • Harshad lufter ideen om å få barn med Eva. Eva vil ikke ha flere barn. Harshad mener hun overkjører han og at hun burde tatt seg tid til å diskutere det. Harshad bestemmer seg for å avslutte forholdet med Eva i en periode og flytter samtidig ut. Han forteller henne at han må finne ut om han virkelig vil leve sammen med Eva uten og få barn.
 • Juni har meldt seg på en data-konferanse. Gabriel får nyss om dette og vil melde seg på for å forbedre forholdet sitt til Juni. Siden Gabriel har et møte med noen tyskere i morgen får han ikke gått, men han greier og overtale Tom til og overta møtet.
Sesong 31 - Episode 147 13.05.2015
 • Storm spionerer på noen notater Amanda har gjort. Senere oppsøker hun han og viser henne notatboken. Hun prøver å få en full oversikt over Anker-Hansen familien og væremåten dems. Hun er bare nyskjerrig.
 • Siden Juni er på konferanse utgår den ukentlige familiemiddaggen i toppetasjen. Eva bestemmer seg for å lage en middag i leiligheten sin med Jenny, Goggen og Harshad. Harshad kommer ikke og Jenny vil ikke snakke med Eva og forlater leiligheten og Goggen forteller at det er vel ikke nødvendig at han er der når Jenny er gått. Så Eva blir sittende igjen alene.
 • Juni blir sjokkert da Gabriel har meldt seg på data-konferansen og attpåtil tar taxi sammen med Juni. De begynner og krangle om hvor veien er. Tilslutt bestemmer Juni seg for å gå resten, Gabriel henger seg på og de ender opp midt ute i en skog. Juni later som hun vet veien mens Gabriel sitter seg ned og tar en god pause.
Sesong 31 - Episode 148 14.05.2015
 • Juni og Gabriel er fortsatt i skogen. Gabriel har fått gnagsår og Juni fikser det. De snakker sammen og bestemmer seg for å legge episoden med Madeleine bak seg.
 • Harshad snakker med moren sin og forteller at en venn av han har problemer med at kjæresten hans ikke vil ha barn med han i håp om at hun har noen tips om hva han bør gjøre med forholdet til Eva. Det blir ikke noe bedre da moren kritiserer denne kjæresten til vennen til Harshad.
 • Juni spiser lunsj med Madelaine. Juni synes ikke hun hadde behov for den brystoprasjonen og synes hun er fin som hun var.
 • Storm kommer opp til Amanda i toppetasjen for å levere hårbåndet hennes. Amanda som nettopp har trent og er uten noe særlig klær. Storm beklager seg at han kom busende inn, men hun sier det er greit. Når Goggen kommer inn og ser de blir han sjalu. Han ber Storm holde seg langt unna Amanda.
 • Stemningen mellom Eva og Jenny er fortsatt dårlig. Harshad kommer innom og skriver en lapp til Eva som han vil at Jenny skal levere. Jenny river denne lappen i stykker foran Eva. Når Eva senere setter i sammen denne lappen ser hun at Harshad ville møte henne. Hun ringer han og ber om unnskyldning men han sier han er ferdig med henne. Hun kjefter på Jenny og hun kjefter tilbake. Det ender opp med at Eva fiker til Jenny.
Sesong 31 - Episode 149 18.05.2015
 • Eva banker på hos Jenny for og be om unnskyldning og oppdager at hun har forlatt leiligheten. Hun blir bekymret og ringer politiet. De sier de ikke kan hjelpe før hun har vært borte i 24 timer.
 • Harshad fortsetter å rådføre seg med moren sin og det glipper nesten ut av han at det er seg selv han snakker om.
 • Juni får vite at Storm ikke har betalt månedens husleie for Invictus. Når Juni snakker med han forteller han at han ga pengene kontant i en pose til Knut. Knut forteller at han har fått en pose med regnskapet men ikke noe penger. Juni bestemmer seg for å innkalle de begge til et møte for å finne ut hvem som snakker sant.
 • Jenny drar fra leiligheten til Sarah. Deretter drar til på fest og Jenny drikker seg dritafull. Hun møter Stian og de finner tonen igjen og går på et rom. Plutselig kommer Stian løpenede ut med Jenny som er bevisstløs og sier de må ringe ambulanse.
Sesong 31 - Episode 150 19.05.2015
 • Jenny våkner på sykehuset, hun har blitt pumpa. Hun ringer Harshad og ber han komme. Han forteller at hun blir nødt og fortelle Eva hva som har skjedd. Når Eva kommer ber de hverandre om unnskyldning. Senere begynner de derimot og krangle og Jenny forteller at hun aldri kommer til å tilgi Eva fordi hun ødelagte forholdet til Stian.
 • Harshad forteller Eva at han fortsatt vil være sammen med henne. Han vil ikke ha barn.
 • Storm og Knut blir kalt inn til møte med Juni der hun konfronterer dem med at husleia fra Invictus er borte. Storm mener Juni tror mer på Knut enn på han og går sin vei. Storm snakker med Line om hun kan bekrefte at han leverte penger til Knut, det vil hun ikke. Hun går og snakker med Knut som forteller at Storm har litt problemer med Invictus og at han mest sannsynelig vil prøve og utsette betaling av husleia. Line forteller Storm at han må skjerpe seg og tror ikke på han. Storm blir sint og nevner samtidig for Line at det smykket hun fikk av Knut er langt fra noe arvesmykke. Line finner ut at det er fra 2012 og konfronterer Knut med dette. Han innrømmer at han har kjøpt dette fra noen penger han fant. Line tror ikke noe på han.
Sesong 31 - Episode 151 20.05.2015
 • Line vil at Knut skal gå til Juni å fortelle at det er han som har tatt husleia til Storm. Knut greier å overtale Line til å gi han en uke til å fikse opp i problemene han har laget.
 • Harshad oppdager en graviditetstest på badet. Han snakker med Eva og prøver å få henne til å innrømme at hun er gravid, noe hun ikke gjør. Senere overhører han en samtale som Jennys veninne Sarah har med en gutt og tror at det er henne som er gravid og tar dette opp med Jenny. På kvelden blir han mistenksom på at det kan være Jenny da hun kaster opp.
 • Under familiemiddagen tror Storm at han skal få en unnskyldning fra Juni angeånde husleien som er borte. Juni forteller Storm at de støtter han uansett. Storm blir sint og forlater toppetasjen.
Sesong 31 - Episode 152 21.05.2015
 • Storm prøver å finne en måte som kan renvaske ham, og bestemmer seg for å fortelle Juni om smykket Knut kjøpte til Line. Når Line forteller Knut at hun har blitt kalt inn på Junis kontor ber Knut henne om å lyve, noe Line gjør. Når Storm finner ut at Juni ikke har fått vite sannheten bestemmer han seg for å overføre 50 000 kr ekstra. Når Line kommer hjem blir Knut glad for at Storm endelig har gjort opp for seg. Line derimot, har dårlig samvittighet for at hun løy til Juni. Hun forteller Knut at hvis han ikke forteller Juni sannheten dagen etter, kommer hun til å gjøre det
 • Harshad ber Jenny med ut på lunsj og prøver å finne ut om det er hun som er gravid. Jenny blir sint når Harshad spør om hun har brukt beskyttelse. Senere på kvelden forteller Harshad Eva at Jenny er gravid, men Eva ser seg nødt til å fortelle Harshad at den positive graviditetstesten tilhører henne.
Sesong 31 - Episode 153 25.05.2015
 • Knut går til Juni og snakker med henne, men kommer ikke så langt som å fortelle sannheten. Etterpå forteller han Line at han har fortalt sannheten og at han fikk beholde jobben. Line oppsøker Juni etterpå og beklager at hun løy for hun men er glad for at Knut tilsto og at hun tok det så greit. Juni blir sjokkert. Knut overhører dette og kommer brasende inn og vil snakke med Line. Juni ber han komme inn på kontoret og gir han sparken. Han tar heisen ned i lobbyen der han kaster alle tingene sine i gulvet mens han går ut.
 • Kristen forteller Harshad at barnefaren kan ta store dele av fødselspermisjonen mens moren trenger ikke å ta mer enn noen uker. Harshad forteller dette til Eva. Men hun har bestemt seg for å ta abort.
 • Gabriel prøver og overtale Juni til å la soldater bruke basic rommene på hotellet, men hun nekter. Gabriel får så et tilbud fra Oberst Grøndal om at de vil betale ekstra for rommene og sier ja uten Junis tillatelse. Senere møter Gabriel Thomas Winther og Juni. Winther er tilbake på Hotel Cæsar fordi shipping-konferansen begynner i morgen. Gabriel prøver i hu og hast og booke om bestillingen til soldatene, men det er allerede forsent, plutselig kommer de brasende inn i lobbyen.
Sesong 31 - Episode 154 26.05.2015
 • Når Juni får vite at det er soldater i lobbyen gir hun Gabriel 30 minutter på å få dem vekk. Gabriel forteller Storm at han spanderer øl på dem på Invictus hvis han greier å få dem vekk fra lobbyen, noe han klarer.
 • Goggen er fortvilet over at Amanda ikke vikrer interessert i han, Jenny mener han bør fortelle henne hva han føler for henne. Senere prøver Goggen og snakke med Amanda men hun virker ikke interessert i å snakke så mye.
 • Line ber Storm om unnskyldning siden hun ikke trodde på han. Senere kommer Pelle og beklager seg siden han mistet troen på han når han betalte husleien en gang til. Juni har derimot ikke bedt han om unnskyldning.
 • Det er shipping-konferanse på Hotel Cæsar og Pjotr Fadejev, en russisk Oligark ankommer. Senere blir Gabriel kontaktet av en av hans assistenter som spør om det finnes en skjult inngang til hotellet siden han skal ha besøk. Gabriel viser dem inngangen og oppdager at det er horer som er bestilt. En fotograf tar bilder av dette og Juni får seg et sjokk når hun ser framsiden på Extra. Hun kaller inn til allmøte og forteller at hun kommer til å komme til bunns i saken om hvem som har sluppet dem inn.
Sesong 31 - Episode 155 27.05.2015
 • Juni sender Pelle i butikken for å kjøpe noe fint til Storm som Juni kan ta med seg til han for å be om unnskyldning. Pelle misforstår og leverer gaven til Storm direkte. Juni blir forbannet, men går senere til Storm og beklager oppførselen sin og ber han om unnskyldning.
 • Gabriel forteller at det var han som slapp inn horene på hotellet. Juni blir helt sjokkert.
 • Goggen er på Kjeller flyplass for å leie et fly som han har tenkt å ta Amanda med i og erklære sin kjærlighet til henne. Han greier og overtale en mann som kaller seg for Flykongen til å leie det mest eksklusive flyet han har.
 • Harshad vil ikke gå i familiemiddagen til Juni, men Eva greier å overtale han til å gå. Da Eva vil ha mer vin, blir Harshad irritert og gjør det kjent for alle at Eva er gravid.
Sesong 31 - Episode 156 28.05.2015
 • Eva skal ta abort i dag, Harshad nekter å være med, når Jenny skjønner at Eva har reist dit alene reiser hun straks dit. Eva er da ferdig og har tatt abort. Jenny beklager at hun har vært så sur og sint på henne i det siste. De bestemmer seg for å prøve å få et bedre forhold fremover.
 • Harshad beklager at han har oppført seg så dårlig med Eva, men forklarer at han hadde så veldig lyst å beholde det barnet og ble helt fra seg da Eva hadde bestemt seg for å ta abort. Han forteller hun at han fortsatt elsker henne.
 • Juni er usikker på hvilke straff hun skal gi Gabriel. Eva mener hun bør behandle han likt som alle andre. Juni forteller senere Gabriel at det er best om han trekker seg fra stillingen sin.
 • Goggen forbereder seg til å flyturen han skal ta Amanda med på. Samme tid overhører Storm at Amanda har en mystisk samtale med noen, Amanda oppdager så Storm og legger på. Da Amanda har gått ser Storm at hun har glemt telefonen sin. Han sjekker opp hvem hun snakket med og det viser seg at det var noen ved navn Farah Martins. Han forteller dette til Juni som løper bort til Goggen og Amanda som er i lobbyen klar for avreise og forteller at Amanda er søsteren til Goggen!
Sesong 31 - Episode 157 01.06.2015
 • Eva har mye å tenke på om dagen med aborten hun nettopp tok og den nye datteren til sin tidligere mann, Jens August som har dukket opp. Følelsene tar litt overhånd og Storm trøster henne.
 • Goggen er helt fra seg etter å ha fått sitt livs største sjokk at Amanda er hans søster. Det viser seg at Jens August hadde et forhold til Farah Martins da han var i Sør-Afrika før han startet på Handelshøyskolen, og hun kom til Hotel Cæsar senere og fortalte at hun var gravid. Astrid Anker-Hansen gav henne på den tiden et klekkelig beløp slik at hun kunne ta abort og forsvinne.
 • Goggen er sint og forbannet på sin far. Storm greier å roe han litt ned. Da Amanda kommer opp i toppetasjen prøver hun å forklare seg. Juni gir henne 2 millioner slik at hun kan reise tilbake til USA, først nekter hun å ta imot beløpet men gjør det tilslutt. Før hun drar får hun snakket med Goggen. Han forteller at han ikke vil ha noe med hun å gjøre. Når hun har gått klikker Goggen og velter alt av møbler i toppetasjen.
 • Juni prøver å få tak i Gabriel og finner ut at han er på hotelltaket. Han forteller Juni at han har bestemt seg for å reise. Juni vil at de skal fortsette og være sammen og tilbyr han og flytte inn i toppetasjen. Men han har bestemt seg for å reise og letter fra hotelltaket i et helikopter.
Sesong 31 - Episode 158 02.06.2015
 • Jenny hjelper Goggen å rydde toppetasjen etter at Goggen har hatt et raseriutbrudd. Etterpå får de snakket ut. Når de senere møter Amanda nede i lobbyen når hun er klar for å reise sier hun hade og håper hun og Jenny kan holde kontakten.
 • Juni får et brev som Fiona mister i bosset. Pelle finner det og bestemmer seg for å levere det til Juni men blir opptatt av Storm og senere med å ordne en kaffimaskin og glemmer det på personalrommet.
 • Storm får telefon fra Rasmus Mohn om at Invictus ikke går godt nok for han og forteller at han trekker pengestøtten. Storm er lei seg og snakker senere med Line som også sliter med økonomien til å starte en cafe. Line kommer på forslaget om å la Invictus være cafe på dagtid og utested på kveldstid. Storm liker ideen.
 • Bitten Lillevik er tilbake på Hotel Cæsar for å signere kontrakten om å overta Arnfinn Lyckes aksjer. Hun støter på Amanda som får et øye på papirene hennes. Senere ringer Amanda sin mor, Farah Martins og sier hun ikke kommer hjem med det første. Så oppsøker Amanda Bitten på hotellrommet hennes. Hun forteller at hun er Jens Augusts datter og tror de har noe å snakke om. Bitten inviterer henne inn.
Sesong 31 - Episode 159 03.06.2015
 • Amanda prøver å få Bitten med på laget mot Anker-Hansen familien men hun er ferdig med dem. Senere forteller Jenny henne om Arnfinn som druknet og Bitten som ikke vil gi opp håpet. Så hun snakker med Bitten og sier mormoren hennes mistet mannen sin og har greid og komme nærmere han etter at han døde. Amanda sier hun kan hjelpe Bitten for å få det slik.
 • Pelle finner brevet til Junipersonalrommet og legger det i uniformen sin, så søler han mat på den og ber en av stuepikene om å levere uniformen til rens og glemmer å ta brevet ut.
 • Eva vil møte moren til Harshad. Han sier han skal invitere henne på middag. Plutselig dukker moren opp på hotellet, men Harshad har ikke anledning til å snakke med henne siden han må jobbe. I heisen møter hun på Eva som tror Harshad har fortalt om henne, noe han ikke har. Eva oppsøker så Harshad og blir sint på han. Harshad ringer moren med en gang og inviterer henne på middag.
 • Under familiemiddagen forteller Juni at han har tilbudt Goggen en trainee-stilling. Eva synes Juni burde spurt henne først.
Sesong 31 - Episode 160 04.06.2015
 • Bitten reiser til utlandet for å møte mormoren til Amanda for å prøve og komme nærmere Arnfinn. Bitten lar Amanda kjøpe aksjene hennes. Når hun senere forteller Juni dette så bekymrer hun seg ikke stort.
 • Goggen har bursdag og får Georgs gamle klokke i gave hos Juni. Han sier han er usikker på om han kan bli noe forretningsmann i konsernet og nevner senere for Jenny at han har planer om å flytte tilbake til USA hvor han har alle kontaktene sine. Etter en flott bursdagsfest i toppetasjen forteller han alle inviterte at han har bestemt seg for å takke ja til trainee-stilling og dermed blir værende i Norge.
 • Harshad forteller moren sin at hun har truffet kvinnen i sitt liv og hun er norsk. Moren blir skuffet men Harshad overtaler hun til å bli med til hotellet og toppetasjen for å treffe henne. Hun liker ikke det hun ser og da bestemmer Harshad seg for å fri til Eva. Hun svarer JA mens moren forlater toppetasjen.
 • Pelle finner brevet til Juni når uniformene er tilbake fra rens og leverer det til Juni. Juni får seg et sjokk av brevet og ber de høyne sikkerhetsnivået på hotellet. Samtidig gjør Ninni Anker-Hansen seg klar for å bli løslatt fra fengsel hvor hun har sittet siden hun skjøt og drepte Arne Marcussen under Maskeradeballet på Hotel Cæsar i 2002.
Sesong 31 - Episode 161 17.08.2015
 • Ninni har sluppet ut av fengsel og returnerer til Hotellet. Hun forlanger å få snakke med Juni, men Fiona i Resepsjonen forteller at hun er uønsket. Ninni gir seg ikke, og tilslutt kommer Eva ned til Lobbyen for å snakke med henne. Senere gir Juni og Eva beskjed til Goggen om at Ninni er løslatt fra Bredtvedt kvinnefengsel, men det bryr ikke Goggen seg noe om.
 • Amanda har kjøpt aksjene Bitten fikk etter Arnfinn, og forteller Juni at hun som aksjeeier derfor har rett til en jobb i administrasjonen. Etter en telefonsamtale skjønner Juni at hun ikke har noe valg, og gir Amanda en jobb der hun må føre regnskap fra 1989 og oppover inn i datasystemet.
 • Harshad informerer de Ansatte at Ninni har sluppet ut av fengsel, og Pelle, som er fetter til Ninni, blir overrasket over nyheten. Ninni kommer inom Pelles leilighet, og spør om hun kan få lov til å sove hos ham. Pelle sier at det er i orden, men stoler ikke helt på kusina si, og derfor sovner han med en hammer ved siden av seg.
Sesong 31 - Episode 162 18.08.2015
 • Ninni ønsker å få Goggen sitt fotoalbum fra da han var liten, og spør derfor Pelle om han kan spørre Juni om hun vil gi det til henne. Pelle drar opp til Toppetasjen, men får vite at Juni vil vente med å gi fotoalbumet. Juni ber Pelle om å holde et øye til Ninni, noe han sier ja til. På kvelden ringer Juni til Pelle, hvor Pelle lover å gi beskjed til Juni dersom noe skulle skje. Det Pelle ikke vet, er at Ninni har overhørt samtalen, og forstår nå at Pelle har løyet for henne.
 • Line og Storm er i full gang med planleggingen av Café Invictus. Line ønsker seg en dyr kjøpmannsdisk, men Storm er usikker på hvordan de skal kunne finansiere et kjøp. Tilslutt bestemmer han seg likevel for å kjøpe disken.
 • Amanda tar kontakt med BI-studenter i håp om at de kan gjøre den kjedelige arbeidet hun fikk av Juni, for henne, slik at hun kan hjelpe Jenny med matteleksene hennes.
 • Ninni leter etter en leilighet, og har funnet en hun er fornøyd med. Utleieren er positiv i starten, men når han skjønner Ninnis bakgrunn, velger han å trekke tilbake tilbudet. Ninni blir skuffet, men ikke lenge etter finner hun en leilighet i det samme bygget som Pelle bor i.
Sesong 31 - Episode 163 19.08.2015
 • Ninni blir klar over at Pelle faktisk er redd for henne, og de får snakket ut. Ninni forklarer at mordet hun begikk, ødela hele livet hennes.
 • Jenny snakker med sin mor om Amanda, men Eva liker ikke at Jenny har kontakt med henne.
 • Pelle overtaler Juni til å gi Ninni fotoalbumet hun vil ha, og Ninni blir rørt da Pelle overbringer det.
 • Storm har kjøpt kjøpmannsdisken som Line ønsket seg, og planlegger å betale noen ansatte svart for å få råd til den. Via Pelle får imidlertid Line vite dette, og hun vil overhodet ikke vite av noe slikt snusk. Storm ror seg i land ved å si at han bare fleipet med Pelle.
 • Juni forteller Goggen historien om hvordan familien reiste seg igjen etter at det opprinnelige Hotel Cæsar brant ned. Hun viser ham også propellen til Egil Espevolls fly som tidligere hang på styrerommet, men som nå har vært pakket bort noen år.
 • Eva og Harshad annonserer sin forlovelse under ukens familiemiddag i toppetasjen. Jenny irriterer seg over at Amanda ikke er invitert, og kaller familien hyklere.
Sesong 31 - Episode 164 20.08.2015
 • Uten at Juni vet det, har Amanda betalt BI-studenter for å gjøre det kjedelige arbeidet hun satte henne til, og Juni kan ikke unngå å bli imponert av hvor raskt og feilfritt Amanda tilsynelatende har løst oppgaven. Amanda har ideer om hvordan Hotel Cæsar kan markedsføre seg bedre på nett, og Juni vurderer å gi henne mer ansvarsfulle oppgaver.
 • Harshad har invitert Eva og sin mor Sarayu på en felles middag, så de kan bli bedre kjent og kanskje slutte fred, men til Harshads frustrasjon dukker ingen av dem opp.
 • Ninni er lei seg nå som hun er blitt klar over at Goggen er i Oslo, men hun er innstilt på å respektere hans beslutning om å ikke ha kontakt.
 • Amanda vil slutte fred med Goggen, men går for langt da hun gir ham en klem. Tilbake i toppetasjen raser Goggen av frustrasjon.
Sesong 31 - Episode 165 24.08.2015
 • Harshad vil fremdeles prøve å skape forsoning mellom Eva og sin mor Sarayu, så han overtaler en rørlegger til å si at det er noe galt med toalettet hennes og at det vil ta tid å skaffe delen som trenges. Slik får han moren til å flytte inn i Evas leilighet en stund, i håp om at de to skal finne tonen.
 • Juni møter Ninni og gir henne en omvisning på hotellet. Juni har kommet til at Ninni likevel bør ha kontakt med Goggen, for hans egen skyld, så hun tilbyr Ninni stillingen som husøkonom. Ninni avslår.
 • Sarayu samtaler med Eva mens Harshad lager middag. Dels later det til å gå bra, men etterpå sier hun til Harshad at Eva for henne virker lat, grunn og udugelig. Eva mangler også respekt for Harshad selv, slik Sarayu opplever det.
Sesong 31 - Episode 166 25.08.2015
 • Sarayu har kjøpt inn ingredienser og vil lære Eva å lage mat, men hun sier hun ikke har tid. Sarayu får imidlertid med seg Jenny, som synes det er kjempegøy, og under middagen kommer Sarayu med bemerkninger om at Jenny var flink selv om hun ikke har lært å lage mat tidligere (og Eva later til å forstå hintet om at hun selv skal være en dårlig husmor).
 • Line vil sende tilbake den flotte kjøpmannsdisken som har kommet, siden de ikke har råd til å betale for den, men Storm vil ikke skuffe henne og sier han har fått i stand en avbetalingsavtale. I realiteten vil han lønne en av de ansatte svart en måneds tid, enda han forsikret Line at det ikke var noe snusk.
 • På avstand i Resepsjonen får Ninni se Goggen for første gang siden hun slapp ut av fengsel. Ninni innser at hun ønsker å jobbe på samme sted som Goggen, og velger derfor å spørre Juni om jobben hun ble tilbudt fortsatt er ledig. Juni er nå blitt mer skeptisk, siden Eva i mellomtiden har funnet ut at Ninni var innblandet i noen voldsepisoder mens hun satt fengslet. Juni velger likevel å gi Ninni jobben som husøkonom, en stilling som både Solrun Jensen og Martine Bratlie hadde på Hotellet tidligere.
Sesong 31 - Episode 167 26.08.2015
 • Ninni har sin første dag på jobb. Hun er nervøs for å treffe på Goggen. Goggen og Eva liker dårlig at Juni har ansatt moren hans.
 • Ninni samler de ansattepersonalrommet slik at de kan få møtt henne og stilt henne spørsmål de lurer på om fortiden hennes. De er litt skeptiske til henne i begynnelsen, men det går seg til. Senere prøver hun å oppsøke Goggen, men greier det ikke. Når en ansatt spør hvordan det gikk, klikker hun.
 • Eva blir med Sarayu på tur for å bli bedre kjent med henne. Det går dårlig, og Eva vil ikke ha henne med på kveldens familiemiddag hos Juni.
 • Jenny får vite at Amanda ikke er inne i varmen i familien, og lekser opp for Juni om dette. Det resulterer i at Amanda blir invitert til kveldens familiemiddag. Amanda har imidlertid skumle hensikter og blir igjen i toppetasjen etter familiemiddagen for å smuglytte på en forretningssamtale mellom Goggen og Juni.
Sesong 31 - Episode 168 27.08.2015
 • Amanda finner ut at Goggen skal ha et møte i dag, men ikke med hvem. Senere møter hun Goggen og skjønner at møtet gikk dårlig. Hun finner et visittkort fra personen, men kommer bare til telefonsvarer.
 • Pelle får en telefon fra søsteren sin, som spør om Joey kan få bo hos ham, og han sier ja. Han rådfører seg senere med Harshad som mener han bør tenke seg godt om, siden å ha en tenåring i hus er et stort ansvar. Pelle ringer søsteren sin og sier det ikke passer så bra, men hun får overtalt ham alikevel. Pelle oppsøker så Joey på boksestudioet for å fortelle ham dette, og sniker seg opp på ham mens han øver på boksing. På ren refleks slår han ned Pelle, men beklager seg etterpå.
 • Ninni leverer drikke til Goggens møte. Han vil ikke snakke med henne, men kommer senere ned på personalrommet for å fortelle henne at han ikke vil ha noen kontakt med henne.
Sesong 31 - Episode 169 31.08.2015
 • Pelle liker dårlig at Joey ikke er med på å rydde i leiligheten, men da Pelle kommer hjem, har han ryddet likevel. Senere skal Joey ut og møte noen venner. Pelle ber ham være tilbake senest 23. Joey greier å overtale ham til å ikke være så streng og la ham bestemme litt selv. Pelle sitter oppe helt til han kommer hjem. Når han kommer hjem, er han full av blod i ansiktet.
 • Line finner en purring på pulten til Storm fra kjøpmanndsdisken. Hun forstår at han slett ikke har fått betalingsutsettelse, og at disken er blitt finansiert med snusk. De begynner å krangle, men Storm buser plutselig ut med at han er forelsket i henne. Begge blir stille og Storm går. Line oppsøker siden Storm på kontoret hans, men hun bare står der noen sekunder før hun går.
 • Line forteller Juni at Storm lønner en ansatt svart. Hun forteller at hun skal ta seg en prat med Storm.
 • Amanda oppsøker Halvor Oddfjell for å prøve og snakke med ham, men han er opptatt hele dagen. Med stor freidighet følger hun etter ham fra sted til sted, og til slutt greier hun å få avtalt et møte med ham på Cleo dagen etter.
Sesong 31 - Episode 170 01.09.2015
 • Juni skjeller ut Storm og sier at hun tillater ikke at han driver med skattesnusk. Hun tilbyr han senere å hjelpe han med litt penger slik at han får fikset opp i problemene han har laget for seg selv. Han takker ja. Når Line senere kommer for å snakke med Storm om følelsene sine for han begynner de å krangle forid Line gikk og fortalte Juni om skattesnusken.
 • Joey får beskjed av sjefen sin på boksestudioet at hvis han havner i noen mer slåsskamp blir han kastet ut fra bokseklubben.
 • Joey overtaler Pelle til å la han få en øl selvom han ikke er 18 år.
 • Amanda har møte med Halvor OddfjellCleo. Hun greier og overtale han til å invitere Hotel Cæsar til å delta i prosjektkonkurransen. Juni blir meget overrasket og forteller dette til Eva. Hun sier at Goggen skal få en utfordrer fremover nå, men uten at hun vet det står Goggen og lytter på samtalen.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.