FANDOM


Toves far Rediger

Jeg kjenner lite til historien rundt Tove, og jeg har vanskeligheter med å skjønne hva wikien mener med Toves far. I starten av artikkelen står det:
"Tove ble født i Oslo i 1981 som eneste barn til Solrun Jensen og den amerikanske politikeren Adam Riggs. Rett etter at Tove ble født, stakk faren av og ble fortalt at hadde omkommet i en bussulykke."
Greit nok, Adam Riggs er faren.
"Tove har aldri møtt sin far, og Solrun har aldri fortalt henne noe om ham. Alt Tove vet er at han ikke er norsk, og Solruns oppførsel tyder av og til på at han kan være en kjent svensk politiker som døde på midten av 80-tallet. Den tanken liker Tove." Men hva menes med dette? Tror Tove at faren er en kjent, svensk politiker, som etter beskrivelsen her godt kan tolkes for å være Olof Palme? Trenger litt oppklaring her.
-Audun 13. jun 2009 kl. 18:10 (UTC)

Jeg så på Cæsar fra starten i 98, men kan aldri huske at faren til Tove noen gang var noe samtaleemne, så dette er jeg usikker på.
--Ditter 14. jun 2009 kl. 00:24 (UTC)
Jeg har sett sesong 1-6 av hotel Cæsar nå, og Tove har nå forsunnet ut av serien, og jeg kan heller ikke huske at faren til Tove har blitt nevnt--Torfje 14. jun 2009 kl. 10:51 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.