FANDOM


Christian Torp
Christian Torp2
Personalia

Navn Christian Torp
Kjønn Mann
Bosted Oslo
Karriere
Yrke Avdelingssjef i Torp Corp Telemarketing (2012-)
Familie
Far Nico Torp[1]
Søsken En ikke navngitt bror[2]
Serieinformasjon
Sesonger 26-27, 27-28, 28, 28
År 2009-2010, 2011, 2011, 2012
Skuespiller Martin Heede


Før serien Rediger

Christian går på OIPG i Oslo.

I serien Rediger

Da Georg Anker-Hansen jr. begynner i klassen hans, blir det umiddelbart bråk. Georg gikk opprinnelig på en kostskole i Sveits, og det samme gjorde Christians fetter, Fredrik Torp. Fetteren og Georg havnet i slåsskamp, og det hele endte med at Fredrik ble sendt i koma. Dette gjør at Georg og Christian blir fiender fra første stund, og de havner i slåsskamp. Det tar sin tid, men til slutt skværer de opp, og Georg blir invitert til Christians fest, som skal være «årets happening». Georg tar med seg kjæresten sin, Runa Jørgensen, men Runa blir ikke godt mottatt av de andre rikmannsdøtrene. En av jentene, Benedicte, er ekstra pågående, og da Georg kaller henne en bimbo kommer han i krangel med Christian igjen. Christian gjør narr av Runa, og ender opp med å bli dyttet ned i et basseng.

Etter dette er hans uvennskap med Georg tilbake til det normale, men det ser ut som at de har blitt venner igjen siden han er på Goggens 18 års dag 24. februar 2011.

Senere i 2011 er han med på den avlyste festen etter Goggens oppkjøring, og dukker også opp igjen under Fashion Day. Et par måneder senere er han tilbake igjen, og da kjemper han mot Goggen om å bli russepresident. Christian taper til slutt presidentvalget mot Goggen, men ender opp med å danne russebuss sammen med blant andre Goggen og Philip Grøgård.

Senere i 2011 ender russetiden, og tidlig i 2012 spiller Christian sandvolleyball sammen med Goggen og Runa et par dager før Goggen reiser til USA. Christian dukker imidlertid opp igjen et par måneder senere, nå som avdelingssjef for Roger Nyman i Torp Corp Telemarketing.

Referanser og fotnoter Rediger

  1. Jens August sier at Christians far heter Nico i episode 53 sesong 28, sendt 23. juni 2011.
  2. Vanessa nevner dette i episode 55, sesong 28.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.