FANDOM


Cato Halvorsen
Cato01
Personalia

Navn Cato Halvorsen
Kjønn Mann
Født ca. 1964 (55 år)
Bosted Hellas
Karriere
Tidligere yrker Vaktmester (1984-2005)[1]
Sikkerhetssjef (2005)
Hydro (?-?)
Familie
Barn May
Forhold
Nåværende partner Marianne Halvorsen
Tidligere partnere Rebekka Relling
Serieinformasjon
Sesonger 15-20
År 2004-2005
Skuespiller Morten Røhrt


Før serien Rediger

Cato er gift med Marianne, og sammen har de datteren May. Når Marianne får tilbud om en jobb på Hotel Cæsar, krever hun at både mann og datter får jobb på hotellet. Hotellsjefen godtar dette, og de flytter til Oslo.

I serien Rediger

Første gang vi ser Cato er i sesong 15 episode 8. Cato fikk jobb som vaktmester på hotellet, mens Marianne og May jobber sammen på kjøkkenet. Cato laget imidlertid dårlig stemning på hotellet. Han så pessimistisk på alt, særlig på solidaritetspakken, der alle ansatte skulle miste 10 % av lønna. Senere tvinger Jens August Cato til å støtte solidaritetspakken og hvis ikke, forteller han de ansatte om hans lønnskrav og at Cato ikke får et lån. Men Cato klarer ikke å holde seg.

Når Marianne er utro med Philip Guttormsen, klarer ikke Cato å tilgi henne, og de skilles. Cato nekter å snakke med Marianne etter dette, til tross for at Marianne vraker Philip. Kompisen Svein drar ham med på speeddating, hvor Cato ender opp med å forelske seg i Rebekka Relling. De blir kjærester en periode, men slår opp.

Da Marianne får konstatert kreft i brystene, velger Cato å tilgi henne for utroskapen og de finner tilbake til hverandre. Cato støtter Marianne gjennom operasjonene, og hun blir til slutt kvitt kreften. Da Marianne kjøper en restaurant i Hellas, velger Cato og May og bli med, og sammen flytter de til Hellas for å starte restaurant sammen.

Galleri


Referanser og fotnoter Rediger

  1. Marianne nevner i sesong 15 episode 6 at Cato har jobbet som vaktmester i 20 år.