FANDOM


Caroline
Skjermbilde 2014-09-17 kl. 20.04.03
Personalia

Navn Caroline
Kjønn Kvinne
Karriere
Tidligere yrker Bartender (2014)
Hovmester (2014-2015)
Forhold
Tidligere elskere Pelle Krogstad (2015)
Serieinformasjon
Sesonger 30-31
År 2014-2015
Skuespiller Kim Johanne Dahl EidsvoldFør serienRediger

Caroline kommer fra Groruddalen.

I serienRediger

Caroline står i baren. Hun tiltaler noen ganger Juni Anker-Hansen og gir uttrykk for en viss beundring for henne.

Det er Caroline som gjør Juni oppmerksom på at Grobyen er blitt nevnt i pressen, skjønt Juni trodde prosjektet inntil videre skulle være hemmelig.

Caroline kysser Pelle

Caroline gir Pelle et overrumplende kyss. Foto: TV 2

På et senere tidspunkt overrumpler plutselig Caroline Pelle Krogstad med å kysse ham, og sier hun alltid har ønsket å gjøre det.

De følgende dagene fortsetter hun med aggressive tilnærmelser mot Pelle, og sier han skal få oppleve nærkontakt med en "fullblods kvinne". De ender opp med å råkline, noe Pelle etter hvert kan sette pris på.

Bonjour

Caroline gjør seg snart ganske uimotståelig. Foto: TV 2

Etter få dager får Caroline faktisk Pelle til sengs med seg (på et hotellrom). Det er uklart hvorvidt Caroline vet at han er gift med den fengslede Bea Jørgensen; Pelle selv nevner henne heller ikke.
Pelle med Caroline

Caroline er den første på årevis som får Pelle til sengs. Foto: TV 2

I episode 91 av sesong 31 titulerer Caroline seg plutselig "hovmester", og får i oppdrag av Hilde å gå gjennom søknader til en ledig stilling som servitør. Hun ansetter Pelle i stillingen, enda han ikke har søkt, slik at de to skal få anledning til å møtes. Hilde reagerer ikke bra når hun får høre hvem Caroline har ansatt, men Caroline påpeker at Pelle alt har skrevet kontrakt med tre måneders oppsigelsestid, så Hilde kan ikke lett bli kvitt ham.

Hilde mistenker at noe er på gang, og går en gang opp på et rom der hun vet at Pelle og Caroline har satt hverandre stevne. Hun er sjokkert over å se dem ha seg. Hilde mener slikt ikke kan få foregå i arbeidstiden, og tar problemet opp med Monica Nyman. Hun har et møte med Pelle, som imidlertid prøver å påstå at det egentlig er Hilde som er besatt av ham selv, og derfor setter ut "falske rykter". Imidlertid er det ganske tydelig også for Monica at det er noe på gang mellom Caroline og Pelle.

Carolines fortrinn

Caroline nekter å godta det når Pelle slår opp med henne: "Skal en skalla, liten dørvakt som deg takke nei til det her? Hæh?" Foto: TV 2

Konflikten topper seg i en konfrontasjon på kjøkkenet, da Caroline føler at Hilde sverter henne selv foran Pelle. Pelle slår opp med henne, noe Caroline nekter å godta, og sier til Hilde at hun bare er misunnelig. Hilde reagerer med å kaste krem i ansiktet på Caroline.
Kremfjes

Hilde kaster krem i ansiktet på Caroline, mens Pelle står hjelpeløs i midten. Foto: TV 2

Hilde sa opp og forlot hotellet kort etter, og Caroline har heller ikke vært sett siden Hildes kremkasting. Det er ikke bekreftet i dialog at hun også sa opp.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.