Hotel Cæsar Wiki
Advertisement

Det har vært både en spennende og kjedelig høst på Cæsar, mye som er bra og noe som ikke er fullt så bra. Men en ting som er positiv er at seertallene er på vei opp.

23.10 hadde Cæsar 258 00 seere, det som skjedde i den epsoden var ikke store greiene utenom at Arnfinn snoket i Jens August papirer om hvordan man hindrer krenking på plattformer i Nordsjøen.

11.11 satt Cæsar ny sesongrekord med 294 000 seere, hvis vi tar en kikk i episodeguiden finner vi ut av det er episoden hvor Birgitte stjeler Jennys speil og vi får se Birgittes rom fullt av effekter fra Cæsar.

Når Cæsars 15 års jubileum episode ble sendt på TV2 lørdag 19 oktober hadde den 250 000 seere og så sank den litt den andre halvtimen.

Dette er i riktig retning for Cæsar, bra skryt til media også som har begynt og fokusere litt på seertallene til Cæsar, to artikler om det på under en måned. (SKRYT)

For noen år siden slet Cæsar med seertallene og lagde en reklamekampanje der noen av skuespillerne var tatt bilde av i andre yrker enn skuespiller, dette for at folk på gata skulle få opp øynene for serien.

Så da får vi bare håpe det kommer spennende historier fremover som er bikker seertallet over 300 000. --Torfje (diskusjon) nov 19., 2013 kl. 20:29 (UTC)

Advertisement