Hotel Cæsar Wiki
Advertisement

Må prøva ut bloggen på wikien her og vil med dette første innlegget skrive litt om sesongen så langt.

Vi gikk jo og gledet oss fra siste episode i juni til Cæsar startet opp i august (ja for de som ikke hadde sumo da...)

Båteksplosjonen var bra, men synes de kunne brukt litt mer effekter som i 2003. Ellers var det noen kule undervannsscener de hadde fått til. Spennende var det at Arnfinn forsvant og plutselig dukka opp igjen, men synes de kunne laget det litt mer spennende nå med Jens August og han, han sa jo at han skulle drepe han.


Albert og Mie, for et kjedelig drama. Begynner å nærme seg det Roger og Bea dramaet var. Det var kjedelig. Men nå når Mie er gravid håper jeg det ordner seg med dramet mellom de to. Men at det kanskje skjer noe annet. Albert og Eva dramet derimot var bra, det var skikkleig action, men de avsluttet litt for tidlig synes jeg. Var jo så bra når Albert var hos advokaten sin og sa han skal knuse Eva med skummel musikk i bakgrunnen.

Harshad var inne i en liten periode før han forsvant ut, han savner jeg og håper han kommer tilbake. Nå har jo Juni og Jens danna et lag mot Eva. Det hadde vært genialt om han og Willy hadde hjelpt Eva til krig mot Jens August og Juni.


Jenny har kommet tilbake fra Paris, og har ingen venner unntatt Birgitte. Spesiell veninne ja. Men tror det kommer til å skje noe med Birgitte som Jenny blir involvert i, håper det. For de må lage noe spennende ut av det, har ikke vært så spemnnende hittil.

Det var litt av mine oppsummeringer av sesongen, gleder meg til juleavslutningen av Cæsar, det blir jo spennende utover... :) --Torfje (diskusjon) okt 28., 2013 kl. 14:41 (UTC)

Advertisement