Hotel Cæsar Wiki
Advertisement

Da har jeg bestemt meg for å prøve ut bloggen min. Etter å ha tenkt litt har jeg bestemt meg for å ta opp hva som er bra med Hotel Cæsar for tiden. :)

  • Brannen var helt fantastisk! Jeg likte at de hoppet 2 uker fram i tid så vi slapp mange sørgescener. Det kan fort bli for mange synes jeg. Det var fint at vi fikk vite ganske fort hvem som døde, og måten de gjorde det på var rørende. Juni som satt med dødsannonsen i hånda og Storm foran Cecilies grav, utrolig flotte scener. Synes det var dumt at ikke Ragnhild og Dagny hadde samme begravelse, men men... :)
  • Intrigene mellom Tom og Arnfinn fikk en pangstart i begravelsen til Ragnhild, og jeg har stor tro på at det blir bedre etterhvert. Likte det at Tom bryr seg om miljøet når faren driver et firma som forurenser sjøen, fordi det kan by på flere krangler mellom de to. Nesten litt som Jens August og Goggen, men her virker det som at det er Tom som ikke vil ha så mye med faren sin.
  • Spenningen med Jenny Augusta i koma var også en vellykket story, siden de ikke dro det for langt. Det ble mange flotte scener når hun lå i koma, men de klarte å vekke henne før de gikk for lenge med storyen. Blir moro å se hvordan forholdet mellom Jens August og Eva blir utover våren.
  • Gleder meg til det nye treningssenteret åpner! Håper også at Mona Lizzie får den jobben, synes hun passer til den jobben.

Hva synes du er bra med Hotel Cæsar for tiden?.

-Chrissepia.

Advertisement