FANDOM


Robert «Bob» Affe
Bob01
Personalia

Navn Robert «Bob» Affe
Kjønn Mann
Bosted Jamaica
Karriere
Yrke Kunstner
Familie
Far Bob Saccamano
Forhold
Tidligere partnere Julie Anker-Hansen (1996-2001)[1]
Tidligere elskere Alexandra Kvamme (2000)
Enkelttilfelleforhold Benedicte Brubak (2000)
Serieinformasjon
Sesonger 5-6
År 2000-2001
Skuespiller Jon PoindexterFør serien Rediger

Robert «Bob» Affe er født i USA, men stammer opprinnelig fra Jamaica og er sønn av Bob Saccamano. Han er oppvokst i en forstad til New York og har en stor familie som kommer fra enkle kår. Bob slurvet på skolen men han hadde et talent; han var dyktig til å tegne. Bobs pappa ville at han skulle bli ingeniør. Han pratet så mye om det hjemme, at Bob ikke orket å høre mer.

Bob hadde andre planer. Han dro til Europa, der han loffet rundt. I Paris ble han i over ett år. Han livnærte seg på å tegne turister, han forførte franske damer og drakk vin. Det var her han traff den desillusjonerte Julie Anker-Hansen på en kafé i 1996. Hun var et lett bytte for en stilig kar som Bob.

Problemet var at Julie ikke var en person som stakk av, hun ble der, hun hengte på Bob. Visst innså hun at han var et håpløst tilfelle. Hun så jo hvordan kvinnene snudde seg etter han. Hun visste at han bare var til ”låns”, at han aldri kunne leve med bare en kvinne. Hun aksepterte det. Hun likte ham og Bob hadde vel aldri trodd at hun skulle akseptere situasjonen. Men akkurat det at hun aksepterte at de levde i et fritt forhold, var kanskje det som gjorde at forholdet overlevde.

Julie hadde søkt på en kunstskole i London. Da ble også Bob interessert i å skaffe seg en kunstnerutdannelse. Han ville gjerne gå fra å være en gatetegner til en riktig kunstner, men han hadde ingen penger. Det hadde selvsagt Julie.

De flyttet til London. Bob levde et godt liv med Julie i en leilighet i Bayswater. Julie og Bob kranglet ofte, men de trivdes i hverandres selskap. Hun visste at han levde på hennes penger, og at han snart skulle dra.

Slik gikk det riktignok ikke. Julie reiste tilbake til Norge og Hotel Cæsar og Bob ble med.

I serien Rediger

Screenshot 20170312-213355

Bob lurer på om Julie er sjalu siden de har et åpent forhold.

Bob og julie

Bob og Julie i het omfavnelse. Foto: tv2

Julie er opprinnelig fra Norge, og i 2000 reiser de tilbake til hjemlandet og familien hennes. Vi ser han første gang i sesong 5 episode 35. Han møter forskjellige folk på hotellet og finner ut at han har lyst til å male Åge Nygaard. Resultatet blir avduket i lobbyen.

Bob hotellrom

Bob på hotellrommet. Foto: tv2

Screenshot 20170313-193217

Bob og Alex arrangerer overraskelsesfest for Julie.

Julie og Bob har et veldig fritt forhold, og Bob har flere affærer ved siden av Julie når han er på hotellet, blant annet med resepsjonisten Alexandra Kvamme i hennes leilighet når han skal male henne. Han har også en affære med bartenderen Benedicte Brubak.

Når Julies bursdag nærmer seg bestemmer Bob seg for å arrangerer en overraskelsesfest for henne, og allierer seg med Alex.

Screenshot 20170313-223750

Bob og Julie.

Han og Julie faller etter hvert fra hverandre i Oslo. Julie prioriterer familien sin på grunn av kidnappingen av Victoria, og etter hvert prioriterer hun også å jobbe for hotellet siden Ninni er i koma og ingen tar ansvar. Det ender med at Bob reiser tilbake til Jamaica. Vi ser han siste gang i sesong 6 episode 25.

Bobaffebunad

Bob i bunad.

Bob lobby

Siste gang vi ser Bob. Foto: tv2

Screenshot 20170312-172532

Bob hjemme hos Alex.

== Galleri ==


Referanser og fotnoter Rediger

  1. I en episode i år 2000 sa Julie at hun hadde vært sammen med Bob i fire år.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.