Hotel Cæsar Wiki
Advertisement

Junijenta Junijenta 11. feb. 2017
1

Cæsar på sitt beste

Jeg syns at sesongen som går nå er veldig spennende. Dramaene som dukker opp er ikke noe nytt, det går stort sett i de samme tingene. Men historiene er spennende og jeg liker karakterene som er der nå. Det har gått over til tv2 sumo nå, men jeg syns det er i orden. Heller det enn at de hadde kutta serien helt. Det er synd at så mange klager på dette gang på gang i kommentarfeltene på facebook. Det er tv2 som har bestemt det. Man må klage til dem hvis man vil gjøre noe med det. Men jeg følger i hvert fall serien ivrig fremdeles, og liker godt å se en del av de gamle historiene i gamle episoder. Det er mye man har glemt som er gøy å se om igjen.

Juni

Read Full Post
Wlac Wlac 1. aug. 2016
2

Hotel cæsar go ???

Hva med at det utvikles et spill som heter Hotel Cæsar GO? =)

Spillet kan være litt som The Sims, bare med cæsartema hvor alle kan lage sin egen cæsarvirkelighet. Noe av pointet kan være å snakke med karakterene som har og er med i selve serien. For eksempel kan det gå an å snakke med Juni og da kan alle selv lage et eget drama rundt det og de karakterene de møter i spillet hvor enn de går. Noen karakterer møtes kanskje oftere mer mot havet, mens andre ved skog, park, og lignende...

Alle lager seg sin egen karakter og kan i tillegg spille med hverandre og bytte ting noen kan ha funnet rundt omkring hvis noen møter andre Hotel Cæsar fans. Alle de som er og har vært med i serien er også inni spillet som karakterer og de kan man også treffe på …

Read Full Post
Wlac Wlac 10. jun. 2016
1

Da var sesongavslutningen over

Har ikke skrevet i denne bloggen før, men jeg prøver på det!

Likte kjempegodt sesongavslutningen og gleder meg til høsten.

Episode 3000 var også bra. Digger fortsatt sangene "hjem for oss" og "du skal gå" :D Håper flere blir lagt ut på spotify, noen som vet?

Ønsker ellers alle andre cæsarfans en riktig god sommer! :)

Takk for det og like måte! Sesongavslutningen var grei nok, men ikke SÅ spennende; det er altfor opplagt at verken Storm eller Amanda dør. Den kan tross alt ikke måle seg med Goggens flystyrt eller Edvin som brenner Jens August inne. --Tirindo (diskusjon) jun 10., 2016 kl. 17:38 (UTC)
Read Full Post
Apestrek Apestrek 2. mai 2016
2

Hotel Cæsar - Akkurat nå!

Mange rundt min vennekrets som er fans av Hotel Cæsar klager på at kvaliteten på serien har gpått ned og at den ikke er som før. Jeg mener den er tammere enn hva vi har sett tidligere (for eksempel før jul), men den er betraktelig bedre enn i 2007. De historiene som fanger meg mest nå er Kai-historien med å passe inn, dette både fordi den er litt trist men samtidig til tider humoristisk. Den andre er Amanda spill for å få Jonas selvom hun vet at han er gift med Ida, det syntes jeg også er skikkelig god spill og viser hvor flink skuespiller Evelyn er!

Ja, Evelyn kan absolutt spille, og jeg kan ikke være enig med alle dem på Facebook som vil ha Amanda ut. --Tirindo (diskusjon) jun 10., 2016 kl. 17:44 (UTC)
Read Full Post
Tirindo Tirindo 25. mai 2015
1

Kongen på haugen

... og SÅ,

etter ett år, seks måneder og fjorten dager på wikien,

etter 4186 redigeringer,

etter å ha lastet opp 500 bilder,

etter å ha bidratt til wikien HVER bidige dag i 365 dager fra 25. mai 2014 til dags dato 25. mai 2015,

- SÅ dyttet jeg endelig selveste Chartah ned fra toppen av leaderboard'en !!!

Hæhæhæ!

Prøv å skjule misunnelsen når dere skal gratulere meg, folkens!

Read Full Post
Norwegian307 Norwegian307 5. mar. 2015
2

Hei, må ha svar på noen spørsmål

k

Read Full Post
Khavithe Khavithe 21. des. 2014
4

Nettproblemer

Det har seg slik at Altiboxen min ble ødelagt av lynet i går morges, og jeg er dermed uten tilgang til Internett frem til en gang (forhåpentligvis ganske tidlig) i januar. Med tanke på at Cæsar har juleferie så passet det i allefall godt at det skjedde nå. Tenkte at det var greit å informere om dette slik at dere vet hvorfor jeg er borte. --Khavithe (diskusjon) des 21., 2014 kl. 17:49 (UTC)

Read Full Post
Tirindo Tirindo 12. okt. 2014
3

Fristelse og fordervelse?

Manusforfatterne ser ut til å være svært glade i å ta en noenlunde moralsk karakter og la ham/henne gjennomgå en "fordervelse" som til slutt enten kan ende med katastrofe eller at det går bedre med vedkommende igjen. Eksempler:

 • Rolv Espevoll var vel en ganske sympatisk karakter i begynnelsen. Han og Ninni hadde det fint sammen en stund. Men da han kom tilbake sammen med broder Scott, hadde han forfalt til en kokainsnortende slask.
 • Eva Rosenkrantz rotet seg borti kokain sammen med Rolv, og begynte å bruke i stor stil.
 • Storm rotet seg borti Harald Eriksen og lot seg dra inn i narko-businessen hans. Et halvt år senere repeteres en variant av samme plott, men nå med Vanessa som Haralds neste "offer".
 • Sist ut er vel Hilde, som først virket som en s…
Read Full Post
Junijenta Junijenta 15. aug. 2014
1

Historien om mitt Hotel Cæsar

Hei! I april i fjor (2013) kom jeg ved en tilfeldighet over et youtube-klipp om Hotel Cæsar. Jeg tenkte på at jeg likte kjempegodt å se på det i 2007 og 2008, deromkring. Så jeg bestemte meg ganske fort for at jeg ville se alt sammen. Fra sesong 1. Men hvor? Jo, TV2sumo. Så jeg brukte hele sommeren i fjor og litt av skoleåret. Og denne sommeren. Nå skal jeg begynne på sesong 25. Det tar LANG tid å se alt. Jeg har tross alt brukt mye tid. Men det er kjempegøy! Det som fenga meg og gjorde at jeg ville se resten, var historien om Juni og alkoholismen.

Klem fra Junijenta

Read Full Post
Torfje Torfje 19. nov. 2013
1

Hotel Cæsar - seertall

Det har vært både en spennende og kjedelig høst på Cæsar, mye som er bra og noe som ikke er fullt så bra. Men en ting som er positiv er at seertallene er på vei opp.

23.10 hadde Cæsar 258 00 seere, det som skjedde i den epsoden var ikke store greiene utenom at Arnfinn snoket i Jens August papirer om hvordan man hindrer krenking på plattformer i Nordsjøen.

11.11 satt Cæsar ny sesongrekord med 294 000 seere, hvis vi tar en kikk i episodeguiden finner vi ut av det er episoden hvor Birgitte stjeler Jennys speil og vi får se Birgittes rom fullt av effekter fra Cæsar.

Når Cæsars 15 års jubileum episode ble sendt på TV2 lørdag 19 oktober hadde den 250 000 seere og så sank den litt den andre halvtimen.

Dette er i riktig retning for Cæsar, bra skryt ti…

Read Full Post
Torfje Torfje 28. okt. 2013
2

Høstsesongen - så langt

Må prøva ut bloggen på wikien her og vil med dette første innlegget skrive litt om sesongen så langt.

Vi gikk jo og gledet oss fra siste episode i juni til Cæsar startet opp i august (ja for de som ikke hadde sumo da...)

Båteksplosjonen var bra, men synes de kunne brukt litt mer effekter som i 2003. Ellers var det noen kule undervannsscener de hadde fått til. Spennende var det at Arnfinn forsvant og plutselig dukka opp igjen, men synes de kunne laget det litt mer spennende nå med Jens August og han, han sa jo at han skulle drepe han.


Albert og Mie, for et kjedelig drama. Begynner å nærme seg det Roger og Bea dramaet var. Det var kjedelig. Men nå når Mie er gravid håper jeg det ordner seg med dramet mellom de to. Men at det kanskje skjer noe …

Read Full Post
Hotelcæsarbenedicte Hotelcæsarbenedicte 27. sep. 2013
1

Georg Anker-Hansen

Hei! Er det noen som vet ca. når Georg kommer tilbake igjen i høst? Gleder meg i hvertfall veldig! :D

Read Full Post
Hotelcæsarbenedicte Hotelcæsarbenedicte 9. jun. 2013
0

Episodeguide sesong 15

Jeg redigerte episodeguide sesong 15, episode 15, det var kun et navn som var feil!

Read Full Post
Hotelcæsarbenedicte Hotelcæsarbenedicte 19. mar. 2013
1

Første innlegg!

Hei! Jeg har redigert på Åge Nygaard der jeg så det var noen småfeil!

Read Full Post
Norwegian36 Norwegian36 6. mar. 2013
2

TV2

Alle de beste tv-programmene går på TV2, synes ikke dere det også? Disse programmene går på TV2:

 • The Amazng Race Norge
 • Hotel Cæsar
 • Karl & Co
 • TV2 hjelper deg
 • Redd ferien min
 • Norske talenter
 • Idol
 • Hver gang vi møtes
 • Sirkus Northug

Osv.

Read Full Post
Chartah Chartah 8. okt. 2012
4

Hotel Cæsar

Etter et opphold på 5 år, har jeg nå bestilt abonnement på Sumo for ta igjen disse årene og komme ajour igjen. Er for tiden kommet til slutten av sesong 26 :)

Read Full Post
Olejoha Olejoha 15. sep. 2012
3

Cæsar blir bare bedre

Hei folkens! Er ikke dere også enige om at Hotel Cæsar bare blir bedre og bedre? :) Arne Berggren sine episoder kommer på skjermen i januar og da blir det sikker enda bedre :D Hotel Cæsar er bare så bra !! :)

Read Full Post
Decus Decus 14. sep. 2012
5

Mange tror sesong 29 er siste sesong

Mange tror at sesong 29 er siste sesong. men det er ikke det. helt til 2016 Skal de lage. og de har Sagt at de skal lage 2000 episoder til. så blir nok 4000 Episoder. men Først så gleder meg til Ep 3000. som er om noen år.

Read Full Post
Decus Decus 14. sep. 2012
4

Hotel Cæsar blir stadig bedre. nå skal snart Julie og Albert komme tilbake som fullt. men nå får vi se an Albert gleder meg

Gleder meg

Read Full Post
Tom lycke Tom lycke 31. mai 2012
1

Ikke Slett Meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hei Alle Sammen Tom Lycke Her

Ikke Slett Min Bruker

plis

Read Full Post
Olejoha Olejoha 26. feb. 2012
1

Hotel Cæsar

Hei det er lenge siden jeg registrerte meg i denne wikien. På den tiden har jeg ikke skrevet eller gjort så mye, men nå vil jeg begynne og gjøre noe :) Først må jeg jo lære meg hvordan jeg gjør ting osv. Men jeg skal prøve å gjøre ting bra :) En av de tingene jeg vil sette fokus på i starten er revitaliseringen og nytt bilde på samtlige karakterer. Jeg føler at vi trenger litt nyere bilde av Juni, Jens August osv. :) Så håper dere vil ta meg godt imot :)

-Hcfan.blogg.no

Read Full Post
Kristine123 Kristine123 4. feb. 2012
1

jeg skal spile ho marita kristine

Read Full Post
Loke Andersen Loke Andersen 9. aug. 2011
5

Ninni comeback?

Leste en to år gammel artikkel fra Her & Nå for et par dager siden. Ta en titt på det: http://www.klikk.no/produkthjemmesider/herogna/article503781.ece Jeg er helt sikkert ikke den eneste Cæsar-fanen som har kost seg med tanken på et Ninni-comeback! Et håp er tent for alle oss som savner Ninni :)

Read Full Post
Marius2 Marius2 22. feb. 2011
4

Hotel Cæsar - 2006 vs. 2011

Hei!

I 2006 endret Hotel Cæsar seg mye, så og si totalt. Enkelte av karakterene var de samme, men de forandret seg også mye fra 2005. Egentlig kan man si at hele serien forandret seg over natten. Nå går disse episodene i reprise 11.45 på TV 2, og jeg må si jeg foretrekker episodene fra 2011 fremfor 2006. Det ble for mye av det meste i 2006, rett og slett. Mens det er en høyere kvalitet over episodene nå om dagen. Dessuten er det godt med Cæsar i HD! :) Mvh. Marius2 feb 22., 2011 kl. 21:28 (UTC)

Read Full Post
Chrissepia Chrissepia 7. feb. 2011
1

Hva er bra nå?

Da har jeg bestemt meg for å prøve ut bloggen min. Etter å ha tenkt litt har jeg bestemt meg for å ta opp hva som er bra med Hotel Cæsar for tiden. :)

 • Brannen var helt fantastisk! Jeg likte at de hoppet 2 uker fram i tid så vi slapp mange sørgescener. Det kan fort bli for mange synes jeg. Det var fint at vi fikk vite ganske fort hvem som døde, og måten de gjorde det på var rørende. Juni som satt med dødsannonsen i hånda og Storm foran Cecilies grav, utrolig flotte scener. Synes det var dumt at ikke Ragnhild og Dagny hadde samme begravelse, men men... :)
 • Intrigene mellom Tom og Arnfinn fikk en pangstart i begravelsen til Ragnhild, og jeg har stor tro på at det blir bedre etterhvert. Likte det at Tom bryr seg om miljøet når faren driver et fir…
Read Full Post
Kakiko Kakiko 4. feb. 2011
3

Dag 2

Blir bra i morgen

Read Full Post
Kakiko Kakiko 4. feb. 2011
3

Hotel Cæsar forfattere

Dyktige forfattere

Read Full Post
Kakiko Kakiko 4. feb. 2011
4

Hotel Cæsar statist

Går det ann å være statist i en episode bare?

Read Full Post
Kakiko Kakiko 4. feb. 2011
2

Dag

Bra dag i dag

Read Full Post
Kakiko Kakiko 4. feb. 2011
2

Wikien

Har lastet ned en rekke bilder i dag.

Read Full Post
Kakiko Kakiko 3. feb. 2011
1

Bunnen

Bra at det er igjen noen som var med fra starten av.

Read Full Post
Kakiko Kakiko 3. feb. 2011
1

Serien

Serien er og forblir bra.

Read Full Post
Kakiko Kakiko 1. feb. 2011
3

Hotel Cæsar 2011

Ser ganske lovende ut denne sesongen her. Ser ut som det kommer til å skje mye.

Read Full Post
Decus Decus 30. jan. 2011
4

elsker hotel cæsar

Hotel cæsar er en veldig bra serie. det beste jeg har set det er når rolv kommer inn på hotellet med hagle. og nå anker seteren brannen

Read Full Post
Kakiko Kakiko 30. jan. 2011
2

Hotel Cæsar

Jeg synes det er bra at Nils Vogt har kommet inn i serien.

Read Full Post

Advertisement