Hotel Cæsar Wiki
Advertisement
Benedicte Brubak Trulsen
Benedicte01.jpg
Personalia

Navn Benedicte Brubak Trulsen
Kjønn Kvinne
Født 1980 [1] (28 år gammel ved siste opptreden i serien)
Bosted Tyrkia[2]
Karriere
Tidligere yrker Jobbet med Virtual Window (2007)
Assistent på Joli (2007)
Daglig leder, Joli (2007)
Stuepike (2002, 2004, 2005-2006, 2007)
Resepsjonssjef (2006, 2007)
Hotellsjef (2006-2007)
Tjenestepike for Astrid (2005) Butler hos Astrid (2005-2006)
Husøkonom (2002-2004, 2004-2005)
Bartender (2000-2002)
Bartender i Spania (1999-2000)
Familie
Far Harry Trulsen
Barn Juan Carlos
Forhold
Nåværende partner Oscar von Krona (2004-2005, 2007-)
Tidligere partnere Thomas Hildring
Odd Bahr
Svein Krogstad (2003-2004)
Knut Arne Olsen (2000, 2001)
Julian Garcia (1999, 2006) ()
Jens August Anker-Hansen (2001)
Enkelttilfelleforhold Jerry Hansen (2002)
Bob Affe (2000)
Serieinformasjon
Sesonger 4-24
År 2000-2008
Skuespiller Ingrid Jonassen NordbyFør serien[]

Benedicte er en dame med bein i nesa, noe som kan komme av at hun i barndommen i stor grad måtte ta vare på seg selv. Faren hennes, som er hotellkongen Harry Trulsen, hadde ikke alltid tid til å være sammen med datteren. Benedicte tilbrakte derfor mye tid sammen med venninnen Tove Jensen.

Etter at Benedicte var blitt gammel nok, bestemte hun seg for å flytte til Spania. Der fikk hun jobb i en bar, og det var i den forbindelse hun møtte sjarmøren Julian Garcia. De to hadde et forhold, men da den 16-årige Benedicte ble gravid, forlot han henne, fordi han allerede var gift med en annen. Denne romansen førte likevel til at Benedicte fødte sønnen Juan Carlos ni måneder etterpå.

I serien[]

Benedicte kommer til Hotel Cæsar i 2000, hvor hun møter sin barndomsvenninne, Tove. Hun blir overraska når Tove prater. Alenemoren trenger sårt arbeid, og blir snart ansatt i hotellbaren. Benedicte blir kjent med pikkoloen Knut Arne, og de blir kjærester. Hun flytter inn i leiligheten til Thomas sammen med han og Knut Arne. Når Knut Arne reiser til Nord-Norge på turné har hun sex med Thomas. De to reiser til London sammen en tid etterpå og Benedicte juger til Knut Arne og sier hun skal besøke en syk tante i Haugesund. Knut Arne passer på Juan Carlos som blir veldig syk og må på legevakta. Så da Benedicte kommer tilbake får de barnevernet på døra siden Knut Arne ikke hadde noen papirer på Juan Carlos da han tok han med på legevakta. Men det ordner seg heldigvis. Men det blir slutt mellom Knut Arne og Benedicte da Knut Arne finner ut hva hun egentlig gjorde da hun sa hun skulle til Haugesund. Tove og Thomas får dem sammen igjen. Men etter hvert blir det slutt igjen da Knut Arne blir sammen med Sidsel istedet.

På denne tiden har Benedicte et engangstilfelle med Bob Affe i et forsøk på å gjøre Knut Arne sjalu.

Benedicte kommer til hotellet. Foto: TV2

Når Jens August endelig bestemmer seg for å ta seg av Goggen sitter Benedicte plutselig igjen med nesten alt ansvaret. Hun blir mer og mer irritert på Jens August som bare lar ungen sin være igjen hjemme for at hun skal ta seg av han. Selv da han ansetter barnepike blir det ikke bedre. Karrieren hennes går både opp og ned på hotellet. Etter å ha jobbet i baren en tid får hun stilling som husøkonom.

Hun og Svein ble kjærester etter at Martine hadde forlatt Svein, og de flyttet snart inn i Gjertruds villa, og bodde der sammen med faren Harry og Julie. Benedicte ble gravid med Svein, men fortalte hun at hun hadde gått på p-piller, de kranglet, og Benedicte falt over rekkverket og ned i gulvet i huset. Hun lå i koma i en uke; da hun våknet hadde hun mistet barnet, og hun la skylden på Svein. Svein ble arrestert, men hun synes det var for mye så hun fikk satt ham fri igjen. Etter en liten stund ble de venner igjen, og Benedicte flyttet inn i villaen igjen.

Da Benedicte så Albert513 den kvelden Andrine ble voldtatt av Jerry Hansen, løy hun for politiet om det, men bestemte seg etter hvert for å anmelde ham sammen med Victoria og Andrine. Dette ble det en lang rettsak utav, der både hun og Andrine vitnet, Andrine vant til slutt rettsaken, men etter en liten stund fant Sue-Astrid ut at det var Jerry Hansen som stod bak voldtekten.

Benedicte på vei inn i kirken til bryllupet med Oscar von Krona sammen med sin sønn Juan Carlos. Bryllupet ble avlyst etter at Oscar dro fra kirken. Foto: TV 2

I 2005 gjør Benedicte og kjæresten Hertug Oscar von Krona et forsøk på å få tak i arven til Astrid Anker-Hansen. Hun blir ansatt som Astrids butler, etter at Blom ble innlagt på sykehus grunnet psykiske problemer. Hun ble omsider avslørt av Cato Halvorsen via et overvåkningskamera.

I 2006, da konsernet var under kontroll av Scott Wallace og Rolv Espevoll, traff Benedicte igjen Julian, faren til Juan Carlos. Hun falt nok en gang for hans sjarm, men han viste seg å være kvinnemishandler og terroriserte Benedicte over lengre tid. Hun ble reddet av sin tidligere kjæreste og nåværende venn, Svein Krogstad. En sinnsforvirret Julian ville drepe Benedicte, men ble selv skutt og drept, da Rolv Espevoll gikk amok på Hotel Cæsar.

Hun har ellers vært innom jobber som stuepike og tjenestepike (for Astrid). Nadia så Benedictes store potensiale og ansatte henne som hotellsjef. Etter en stund begynte Benedicte å oppleve medisinske problemer, men til tross for mange forsøk på å overtale henne til å gå til legen, nektet hun fordi hun var redd. Hun hadde bestemt seg for å dø, og planla sin egen begravelse. Det var Svein som til slutt nådde gjennom til henne, og han fikk henne til å ringe til sønnen sin å fortelle ham at hun var syk. Hun greide ikke å fortelle det, og bestemte seg for å dra til legen. Det ble konstantert at hun hadde en hjernesvulst. Men Benedicte undergikk en vellykket operasjon, og gikk tilbake til tilbake i hotellsjefstillingen.

Da Jens August kom tilbake til hotellet, besluttet imidlertid Astrid at Anker-Hansen-konsernet skulle være et familiekonsern. Defor overtok Julie hotellsjefstillingen, og Jens August, i et forsøk på å få Benedicte til å slutte, omplasserte henne rundt i mange stillinger, som respesjonssjef, kontorsjef, daglig leder på Joli, assistent på Joli og stuepike. Til slutt tilbød han henne jobben som personalromansvarlig, etter Fabian. Da fikk Benedicte nok, og sluttet. Hun tømte også en kanne med kokende kaffe i skrittet på Jens August, noe han ble rasende for. Deretter ansatte Nadia henne i Virtual Window.

Benedicte fikk til slutt møte igjen sin store kjærlighet, Oscar von Krona, som tidligere forlot henne på kirketrappen fordi han var ettersøkt for mord på Kenneth Dahl (dette var i realiteten en ulykke). Hun tilga han, og de flyttet til Tyrkia med hennes sønn Juan Carlos og faren Harry.

Galleri


Referanser og fotnoter[]

  1. Benedicte nevnte i sesong 4, episode 1 at hun er 19 år.
  2. Ifølge siste opplysninger - ingen nyheter siden ca. 2008.
Advertisement