Hotel Cæsar Wiki
Advertisement
Andrine Nygaard Andersen
Andrine1-2.jpg
Personalia

Navn Andrine Nygaard Andersen
Kjønn Kvinne
Født 8. november 1986[1]
Bosted Lødingen
Karriere
Tidligere yrker Pikkolo (2003-2004)
Stripper (2003-2004)
Familie
Far Olaves Andersen
Mor Ågot Nygaard Andersen
Søsken En ikke navngitt lillesøster[2]
Forhold
Tidligere partnere Albert Lunde (2003)
Enkelttilfelleforhold Jerry Hansen (2003)
Serieinformasjon
Sesonger 12-15
År 2003-2004
Skuespiller 1. Lisa Herstad (2003)
2. Rina Johnsen (2003-2004)Før serien[]

Andrine Andersen er datter til Åges søster Ågot Nygaard Andersen, som er gift og bosatt i Lødingen i Nordland. Andrine ble voldtatt i Lødingen, men ingen trodde på henne, og saken ble henlagt. Etter dette klarer hun ikke å bo der lenger, og rømmer til Oslo til sin onkel Åge Nygaard.

I serien[]

Andrine oppsøker Åge i håp om å få bo hos han for en stund. Åge godtar det, i den tro om at foreldrene vet at hun er der. Hun klarer ikke å fortelle Åge om voldtekten, og holder det inni seg. En dag ringer Ågot til han for å få råd, og han får vite sannheten om hvorfor hun er der. Han forsøker å få henne til å åpne seg, noe hun gjør etter at Åge forteller henne om hvordan han ble blind.

Senere blir Andrine sammen med Albert Lunde. Når de skal ha sex for første gang, klarer ikke Andrine det og ber Albert gå. Han skjønner ikke hva som gikk galt, og Åge mener Andrine bør fortelle om voldtekten til han. Andrine gjør det, men da får Albert panikk, siden han en gang ble beskyldt for voldtekt når han studerte i Lundsberg. Alberts søster Victoria overtaler Albert til å fortelle om dette til Andrine, og de blir sammen igjen. Denne gangen bestemmer Albert seg for å gå forsiktig fram. Andrine liker det ikke, selv om hun ikke klarer å ha sex med han.

Albert planlegger et stor «surprise party» for Andrine siden hun snart blir 17 år. Underveis i festen får Andrine litt for mye å drikke, og Albert tar henne med opp til hotellrom 513 slik at hun kan sove i fred. I løpet av natten blir Andrine voldtatt. Hun beskylder Albert for voldtekten, siden det siste hun husker var at han tok henne med på rommet. Rettsaken trekker ut og både Albert og Andrine går gjennom en tøff periode i livet sitt. Etter en lang rettsak, blir Albert dømt skyldig og får to års fengsel.

Produksjonsselskapet TV-multi har mens dette pågikk laget en dokusåpe om livet på Hotel Cæsar, og under premieren oppdager noen at Jerry Hansen gikk innpå hotellrommet der Andrine lå og sov.

Andrine får seg jobb som stripper.

De finner dermed ut at det var Jerry som voldtok Andrine, og Albert blir frifunnet. Etter dette går Albert og hans advokat Sue-Astrid Wallace til sivilt søksmål mot Andrine, og hun må betale Albert 250 000 kroner i erstatning. Andrine får problemer med å betale gjelden, og skaffer seg jobb som stripper. Senere oppdager Albert hvor utrolig tøft Andrine har det for tiden, og sletter den resterende gjelden.

Mannen som voldtok Andrine i Lødingen tilstår til slutt, og Andrine velger å reise tilbake.

Galleri


Referanser og fotnoter[]

  1. I episode 48, sesong 13, blir det under rettssaken sagt at hun feiret bursdagen sin fredag 8. november. Denne episoden ble vist i 2003, og hun ble 17 år.
  2. I episode 10 i Sesong 15 reiser Andrine tilbake til Lødingen, da sier Åge at hun må hilse til Ågot og Olaves og til lillesøsteren sin, men han sier ikke navnet på lillesøsteren.
Advertisement